nemas tu najbolji refresh rate. 99% monitora (lcd) ima refresh rate 60Hz i to ne mozes mijenjat. Hardverski je nemoguce stavit veci refresh rate
Zapravo, moguće je 75Hz i noviji 3D-capable daju 120Hz.
nemas tu najbolji refresh rate. 99% monitora (lcd) ima refresh rate 60Hz i to ne mozes mijenjat. Hardverski je nemoguce stavit veci refresh rate
da al sam zato napisao 99% jer je 3d monitora jako malo, svega par na nasem trzistu. 75Hz moze lcd kad mu nije nativna rezolucija al se ne osijeti razlika.
on topic: pohvale Sandmanu na voznji u heliju nisam ga mogao skinut nikako :D moj tim je sad bio katastrofa zato smo izgubili :(
evo par ss
Kako mi dođe gušt da igram sa vama da ownam život u vama sa helićem. ^_^
Ne znam jeli se sjecate ali prije par dana sam na chetu napisao da mi se ne suljate tako jer sam vec jednog ubio, pa i skoro drugog lika(svoga).
EDIT:Zaboravio sam pitati. Na koji se nacin prepao? Nisam bas shvatio video.
Ne znam jeli se sjecate ali prije par dana sam na chetu napisao da mi se ne suljate tako jer sam vec jednog ubio, pa i skoro drugog lika(svoga).
on je napisao na chat, da ce ga nozem, ovaj procitao, maknuo se s uav, i dannyi ga zakolje
on je napisao na chat, da ce ga nozem, ovaj procitao, maknuo se s uav, i dannyi ga zakolje
prije bi reko da je otišo sa servera ne sa uav-a
jer nisam vidio nikakv dog tag da je pokupljen
Igro sam danas nekih dva sata na nekom stranom serveru i igra mi se svidjela, al mi je jako teška.
Naviko sam na MW2 u kojem sam PRO, a ovdje sam nikakav, nejde mi, skroz je sve drukčije... nadam se da ću se naviknut s vremenom.
Kak se dobivaju nastavci za oružja (scope...) ???
prije bi reko da je otišo sa servera ne sa uav-a
jer nisam vidio nikakv dog tag da je pokupljen
Bili smo samo nas dva, pa nije bilo skorova. :)
Igro sam danas nekih dva sata na nekom stranom serveru i igra mi se svidjela, al mi je jako teška.
Naviko sam na MW2 u kojem sam PRO, a ovdje sam nikakav, nejde mi, skroz je sve drukčije... nadam se da ću se naviknut s vremenom.
osvajaš bodove u igri i otključavaju ti se stvari
sa netimskog coda normalno da ti je teže se naviknut na bc2, al budeš brzo ne brini
zato je tu ekipa da ti pomogne
dobrodošao u Battlefield svijet
decki blizimo se 300-toj stranici spama, pa se malo potrudite ;)
Ajme kako mi je diga zivce noz!!! Prvo me danny sa nemoguce daljine, a zatim ja lika ispred sebe nisam nekim "cudom" uspio. Dođe mi da uzmem inox 18/10 noz i zakoljem susjede da dokazem kako je to bio glitch a ne moj skill.
Doša danas malo kod vas i u 10 min ubilo me nekih 8 puta :(
Ako znas engleski i pocetnik si u BC2 bilo bi dobro da si pogledas ovaj video :
Jako je koristan i dobre savjete ti covjek daje... Velis da si igro MW2, e pa video ima veze i s tim ;)
Poludio sam ovih par partija, na kraju sam odustao od igre! Idem sada leci i gledati film , pa spavati!
sad bas gledam,bome su se 'nakotili' ovi xii-evci
sala mala,
al fkt ih ima puno xD
Pa što sad barem se bolje igra kad su oni gore.
lol
E ljudi samo da vas pitam na koliko FPS-a vama ide igra?? Meni na mojoj konfiguraciji ide 25 sto i nije lose za MOJ PC....
Neki put uhvatim 35-40, inače 25 +/- 5...
Čekam vas na serveru
Tako je. Radim pa nemogu ali ovi što mogu... znate kako poslovica glasi "Tko rano rani dva dogtaga od Danny-a grabi" zato brzo na server.
Resetiralo mi sve statse na 0. Probao se odlogirati ali opet mi pokazuje nulu. Jel imo netko takav problem.
A taman odigrali dobru partiju :(