Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.219.674
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2

Kad cemo danas nabaciti par partija? Sutra se ne radi pa...

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

A gdje si sinoć bio?

Lutao sam prerijom.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina
odjavljen
Co7 kaže...

preksutra se ne radi, bar ja

edit : zaye8... u pon mi je bio zadnji dan godisnjeg tako da sam ja racunao da je to nedjelja. sad gledam na kalendar i nis mi nije bilo jasnoIzlanuo se.

pomutilo mi se ono malo mozga sto kazu da imam. non stop mi je jedna mala na pameti pa pricam gluposti okolo (maserka, opaaaPoljubac)

@co7

dodem na server oko 21-22 h... do tada sam zauzet, popodnevna kavica pa teretana.. jos ovu moram nazicat da izadje sa mnom.. svasta nesta. je80te, nikad mi nije bed zapocet neku pricu s nekom curom, onako casual, ali ako mi se jako svida odmah trokiram ko crysis na maxed out... jos da nemam 28g nebi nis reko... bem ti proljece i hormone.. a i suknjice, majce bez grudnjaka itd... 

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.6.2010 11:40 (skank666).
15 godina
neaktivan

Na trenutak samo pomislio da sam zabunom otišao na LjES na forum.hr

17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Lutao sam prerijom.

Vrijedi li šta igra?

17 godina
moderator
skank666 kaže...

jos ovu moram nazicat da izadje sa mnom.. svasta nesta. je80te, nikad mi nije bed zapocet neku pricu s nekom curom, onako casual, ali ako mi se jako svida odmah trokiram ko crysis na maxed out... jos da nemam 28g nebi nis reko... bem ti proljece i hormone.. a i suknjice, majce bez grudnjaka itd... 

Pa evo, ako će ti biti lakše, možemo se dogovoriti da joj pokažeš bc2, a mi ćemo stajati i praviti se mutavi na mapi i kao pucati na tebe a ti nas sve knifaj. Kad vidi kakav si uber-pro-skillzor, moraće s tobom na kafu. Eh da, dobro se napucaj u teretani :D

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.
16 godina
odjavljen
DrNasty kaže...

Pa evo, ako će ti biti lakše, možemo se dogovoriti da joj pokažeš bc2, a mi ćemo stajati i praviti se mutavi na mapi i kao pucati na tebe a ti nas sve knifaj. Kad vidi kakav si uber-pro-skillzor, moraće s tobom na kafu. Eh da, dobro se napucaj u teretani :D

hahahahaha, umro sam.... hvala na savjetu! 

to je sto posto zbog onog sinoc kad sam najavio moj i kukijev dolazak quadom. lol

17 godina
moderator
skank666 kaže...

hahahahaha, umro sam.... hvala na savjetu! 

to je sto posto zbog onog sinoc kad sam najavio moj i kukijev dolazak quadom. lol

Haha, da, poginuli ste vlastitiom krivicom, da nisi najavio dolazak na quadu, ne bi vas ni vidio. A ovako sam sa ump45 uništio quad i vas 2 na njemu :D (naravno, pokupili ste damage-a dok ste vozili a drugi pucali po vama :))

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.
16 godina
odjavljen

ti si ownao ali onaj exterm1nator me ........ da me jos boli anus. ne znam dali mozes dobit vise od jednog nemessis pina na jednom igracu, a ako da onda je on na meni zaredio nekih 2-3. bas je grubijan... 

sjecam se kako je pocelo... kao da je bilo jucer... ja sam igrao snajpera, on je igrao snajpera (protivnickog). nas prvi spojak se desio na jednoj romatnicnoj klisuri koja nadgleda b (mapa laguna presa, conquest)... pejzaz je bas bajkovit, jezerce, vodopadi, goruci heli, trupla palih suboraca itd... 

i tako sam ja gore na toj klisuri ljudima dijelio pusice iz svog GOL-a  kad odjednom osjetim penetraciju... boljelo je ali to je bila ona ugodna bol, ona za koju zelis da nikad ne prestane.. bio je to velik, hladan komad noza kojeg mi je strucno instalirao u moj potiljak.. takva gracioznost se rijetko vidja... to se ne uci, s tim se radja... tog trena sam ga zavolio.. ali i nakon te mape nasi susreti su se prorijedili. sretnemo se tu i tamo i ti susreti obiluju emocijama, granatama i mecima...

javi se

Moj PC  
14 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Skank, znaš da se lijekovi i alkohol ne smiju miješati?
Ingame: (_.:BRUNO:._) ///// Nalazim se na: m.bug.hr /// Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
17 godina
skank666 kaže...

ti si ownao ali onaj exterm1nator me ........ da me jos boli anus. ne znam dali mozes dobit vise od jednog nemessis pina na jednom igracu, a ako da onda je on na meni zaredio nekih 2-3. bas je grubijan... 

sjecam se kako je pocelo... kao da je bilo jucer...

Kako ljepo rečeno, znaci dr. Perkoxcar je imao posla.

Šef kaže...
Skank, znaš da se lijekovi i alkohol ne smiju miješati?

Zna... sad.

Veceras mozda i ja s vama bacim, praznik.

“Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime"
16 godina
skank666 kaže...
Co7 kaže...

preksutra se ne radi, bar ja

edit : zaye8... u pon mi je bio zadnji dan godisnjeg tako da sam ja racunao da je to nedjelja. sad gledam na kalendar i nis mi nije bilo jasnoIzlanuo se.

pomutilo mi se ono malo mozga sto kazu da imam. non stop mi je jedna mala na pameti pa pricam gluposti okolo (maserka, opaaaPoljubac)

@co7

dodem na server oko 21-22 h... do tada sam zauzet, popodnevna kavica pa teretana.. jos ovu moram nazicat da izadje sa mnom.. svasta nesta. je80te, nikad mi nije bed zapocet neku pricu s nekom curom, onako casual, ali ako mi se jako svida odmah trokiram ko crysis na maxed out... jos da nemam 28g nebi nis reko... bem ti proljece i hormone.. a i suknjice, majce bez grudnjaka itd... 

Geek language... :P Šalim se, naravno...

MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
16 godina
odjavljen

ma ne moras to spominjat, ne uvijedim ti se ja bas lako...  cak i u "real life-u" mi treba puuuuno da bi me dirnulo. ili da bi me bilo briga

15 godina
skank666 kaže...

ma ne moras to spominjat, ne uvijedim ti se ja bas lako...  cak i u "real life-u" mi treba puuuuno da bi me dirnulo. ili da bi me bilo briga

To je dobar stav Cool

http://tridizajn.com/index.php
15 godina
protjeran

mora da sknk misli na nas dok bari i hebe xD Belji se

EDIT: OK ignorirat ce mo ovaj dio.. Smijeh

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.6.2010 20:31 (I Am Alive).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Također, kao ni skanka, ni mene ne dira previše zayebavanje...
Ingame: (_.:BRUNO:._) ///// Nalazim se na: m.bug.hr /// Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
16 godina

Nakon sad već par mjeseci igranja bc2 krenuo ja malo na mw2.To nije bilo humano šta su mi napravili :D.Uninstall

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Također, kao ni skanka, ni mene ne dira previše zayebavanje...

evo jednostavno sam morao

16 godina
neaktivan
pirat kaže...

Evo 3 videa koje smo snimili ja,kuky i dado(prvi , drugi , treci)Osmijeh

Znaš onu: ''Magarac sebe uvijek stavlja na prvo mjesto''?  Belji se

16 godina
moderator
Šef kaže...
pirat kaže...

Evo 3 videa koje smo snimili ja,kuky i dado(prvi , drugi , treci)Osmijeh

Znaš onu: ''Magarac sebe uvijek stavlja na prvo mjesto''? Belji se

Neznam.

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
17 godina
neaktivan

Evo sad smo završili. Cijelu večer sam imao K/D 2+, a posljednju rundu 75:25! Valjda ću teško ponovit večerašnju zabavu.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

p**** im materina za plejku 3 su mogli izbacit patch

http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2010/06/02/playstation-3-server-and-client-update-rolling-out.aspx##

čak su im i m1 garand statistiku sredili

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
15 godina

Nemoj psovat ahahhahaha . Ipak su konzole vaznije u marketinskom smislu. Dodi ce i red na pc cim rumunji dodu sebiIzlanuo se

Znaci za mjesec dva. To je brzo. Vecini hrvata ce to proci tako brzo da nece stici ni posaao naci. Ah. Sad se bolje osjecam.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel se MP baš mora igrati timski, jel ima šanse da uspiješ biti dobar a da igraš sam ???

Ako treba nekome pozivnica za lockerz, neka mi je javi na pm !!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
Tsar kaže...

Jel se MP baš mora igrati timski, jel ima šanse da uspiješ biti dobar a da igraš sam ???

Uzmeš snajper i dobar si sam.

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
15 godina
Tsar kaže...

Ne. Mozes igrati sam,ali car je u timskoj igri i biti ces bolji ak imas dobar tim i igras timski.

Zato mozes igrati codCool

16 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...

Nemoj psovat ahahhahaha . Ipak su konzole vaznije u marketinskom smislu. Dodi ce i red na pc cim rumunji dodu sebiIzlanuo se

Znaci za mjesec dva. To je brzo. Vecini hrvata ce to proci tako brzo da nece stici ni posaao naci. Ah. Sad se bolje osjecam.

cek malo

na pc-u se igra bolje prodala nego na OBJE KONZOLE

onda bi pc trebao imati svu prednost posto ima vise kupaca

ali ne opet te konzole

treba psovat treba biti ljut jer je ovo cisto maltretiranje i bezobrazluk prema pc igracima koji su bili posteni i kupili igru svi skupa vise nego konzolasi

15 godina
TopForumaš kaže...
thechosenfreak kaže...

cek malo

ali ne opet te konzole

treba psovat treba biti ljut jer je ovo cisto maltretiranje i bezobrazluk prema pc igracima koji su bili posteni i kupili igru svi skupa vise nego konzolasi

Pa znam. Ja sam dugogodisnji pc igrac i tako ce ostati zauvjek ali moras realno gledat.

Ma da se igra na pc,ipak svi updejtovi ili sl sitnice ipak su prvo na kozolama izasle.

16 godina
neaktivan

Ima koga na serveru? Evo ja sad idem, pa mi se pridružite...Osmijeh

Edit: Tek sad vidim da je pun k'o šipak...

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.6.2010 12:07 (Šef).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
maxsisac_cro kaže...

p**** im materina za plejku 3 su mogli izbacit patch

http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2010/06/02/playstation-3-server-and-client-update-rolling-out.aspx##

čak su im i m1 garand statistiku sredili

TopForumaš kaže...

cek malo

ali ne opet te konzole

Neznam čemu psovanje po konzolama? Baza je na jednom topicu odgovorio, da je teže raditi za pc jer moraju patch isprobavati na različitim hardwareu, dok je na konzolama netrebaju tako dugo isprobavati jer nema baš različitog hardwarea.

A jel uopče bilo kojeg patcha za konzole do sad? Nije li im to tek prvi?

btw, mislim da za konzole patcheve radi neki drugi tim, tako da to nema veze sa pc.

EDIT:da sad sam provjerio, konzole su imale samo jedan patch od izlaska, a pc 4. Onda velite da je pc odbačen, a popravljali su i mijenjali sve što smo željeli.

Evo što je baza rekao:

Consoles have had 1 patch since launch. PC has had 4. I wouldn't class that as us ignoring the PC community. We have tweaked weapons, adding in more modes (which console won't get) and changing large sections of the game like chat and server browser based on everyones feedback.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.6.2010 12:51 (Jack Sparrow).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice