Battlefield bad company 2 e plati

poruka: 7
|
čitano: 1.098
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Saznao sam za tu stranicu e plati. frend je kupovao preko nje.

I evo ja vidio lijepu cijenu battlefield bad company 2 za samo 169 kuna a u algoritmu 350 kn.

Kavka je procedura pošto nemam flat rate nebih skidao preko download managera neki kažu da se skine preko torrenta.

Ja bih u biti zamolio frenda da mi skine igru na dvd. ja ukucam cd key i igra se instalira i kaj onda.

Znam da kod bratića(on nema orginalni key) kad startam igru ona se update koliko je dug i težak update kako će se updateat ak imam crackanu verziju možete malo pojasniti hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ako nemaš flat ja se nebih upuštao u to, nabit ćeš si račun za kojih 200-tinjak kn.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.11.2010 12:18 (perkoxcar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

imam 15 gb internetskog prometa jel bih moglo s tim ići

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Battlefield bad company 2 e plati

Ako bi ti prijatelj skinuo instalaciju, znači ti bi je samo trebao patch-ati što je nekakvih 400MB bar je tako bilo mada mislim da je izašo novi update prije 2 tjedna.

No uglavno bez ikakvog mudrovanja bi, i to bez pola frke mogao. {#}

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
16 godina
neaktivan

mene inace zanima ako neko kupi key, jel mu mogu ja posudit svoj dvd od instalacije i da on samo ukuca taj koji je kupio?

i btw sta nema neka stranica battlefield za 130kn?

18 godina
gigi_cro kaže...

mene inace zanima ako neko kupi key, jel mu mogu ja posudit svoj dvd od instalacije i da on samo ukuca taj koji je kupio?

i btw sta nema neka stranica battlefield za 130kn?

Naravno da možeš mu posuditi dvd ili još bolje presnimiti {#}

15 godina
neaktivan

Kako s crackovima i tom procedurom kaj nakon svakog update ja moram copy crack dajte mesa ljuddiii; detaljee

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice