Da su napravili samo promjenu engine i prebacili BF4 bilo bi bolje
Jbg fila, pa battlefiled nikada nije bila igra koja ce imat.miliun igraca.
B6 ili bilo koji drugi nije cod i nikad nece imat toliko igraca.
Sve je to bilo radi dobre najave i tak..ono ove nove generacije igraca.tesko ces koga vidjeti da igra po 12h. Ovo su nove generacije koji vise briju na mobitele i te igre (i sam sam takav,od igri imam instalirano b6,fifu i f1)
Sto se tica danasnjeg b6 ma ok je.sta se nudi na trzistu cist ok je.
Pa ne mora imat miljun igrača, mora ima zdrav jak community koji podržava igru, daje dobar feedback i igra napreduje, al to je nemoguće obzirom da portal serveri su odvojeni i ne mogu ući u playliste, dok ne postoje pravi dedicatedi.
Što se tiče boldanog, jedino to. Igrivo, radi eto, malo tog sandboxa i feelinga, čisto pucački, igra ne nudi apsolutno ništa.
Prodano je 20milj primjeraka, igra broji na svim platformama ako 50k aktivno ljudi. Da sam u poziciji nekog šefa tamo, ja bi to nazvao lošim rezultatom.
Igru treba održavati i pumpati sadržaj, kao i skinove da i dalje daje novčić.
A njima je vrh odradit remaster mape, i to su je ubacili u AI i pitali, make me cod version of bazaar, but to make it feel like metro grinder i dobili smo bazaar. top.
Donja je besmislena veče su baze od terena i samo dvije točke. Jedino da nije neki mod gdje osvajaš područja izgleda to.
Oni ce izgleda dodat sve osim dvije najzabavnije mape.. lockera i metroa
Pojavio se i video na reditu.. https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/1u2njba/gameplay_of_tsuru_reef/
Oni ce izgleda dodat sve osim dvije najzabavnije mape.. lockera i metroa
Ma hoće, od bazaara su sad napravili metro imaš ga na C zastavi.
Doći će lockeri i metro, sve se svelo na jednu novu, i dve remasterane mape, ali pažljivo odmjerene da pruže taj meat grinder feeling.
Svaku sezonu će ić ''fan favorite'' ne sekiraj se.
To je remaster Hainan Resorta i to jebeno povečan.
Dve najgluplje mape 😁🤣

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.