Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 2.904
|
čitano: 955.039
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 6
dery kaže...

Fila,

Troje dovoljni za top squad i to po bodovima odskočili nemalo. Ne moreš to dosegnit.

Jednog dana kad narastem, nadam se da ću sol ti moć donit. 

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
12 godina
Battlefield 6

Mape kao mirak valley u breakthough je nemoguce igrat kao defender.. svaki gejm udjed i oni imaj 5+ likova koji sjede na mortarima i to je to.. i izgleda da mortari imaju veci splash damage i ak padne jako blizu tebe odma te ubije (sto prije nije bilo tako). Ali da, sezona 1 je bila ok i solidna, ali hvala bf za 250sati, vidimo se.. nikad vise :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 6

ova igra je tako dead, a na forumu još više da nitko nije ni zainteresiran za leak treće nebitne sezone

golmud, fake bazar i još neka nova

m16, koji će okaljati uspomenu vjerojatno, rpk74m koji će ne znam kome biti dobar jer ima 20dmg, i neki sniper mislim.

otužno, al dobro, znaju šta rade, stiže sigurno još dobrog contenta kao skinova, a ludo se zabavljaju ljudi u red bull motocrossima.

noi geđet.

ranked u redsecu? 

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.4.2026 7:36 (fila2208).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 6

Kada žele sjediti na dvije stolice, a to ne ide
Sa odlukama za dizajn mapa i balansom vozila pokušali su privuči što veći broj COD igrača
To je funkcioniralo kratko vrijeme
Na kraju gube i jedne i druge i sada imamo to što imamo

Kao i ovu sezonu, u trećoj sezoni ću koji tjedan igrati veliku mapu i onda opet poduža pauza

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
fila2208 kaže...

ova igra je tako dead, a na forumu još više da nitko nije ni zainteresiran za leak treće nebitne sezone

golmud, fake bazar i još neka nova

m16, koji će okaljati uspomenu vjerojatno, rpk74m koji će ne znam kome biti dobar jer ima 20dmg, i neki sniper mislim.

otužno, al dobro, znaju šta rade, stiže sigurno još dobrog contenta kao skinova, a ludo se zabavljaju ljudi u red bull motocrossima.

noi geđet.

ranked u redsecu? 

Nismo svi za piskaranje po forumu, mi neki igramo svaki dan i šutimo :)

Igrao sinoć u bf labsu golmud, taman je, velik naspram ovih mapa na koje smo navikli u bf6, ali nije prevelik da se ne da igrat pješke, po 2 pointa mogu držat 2 vesela squada, i kretat se između njih. Ima dovoljno covera, dovoljno brda.

Vlak je bio u chatu za ove nove bfaše wooow kad krene vozanje lijevo desno, nama starima je already seen.

Samo sinoć je leakala memorija ko luda, u chatu je bilo isto hebanja majki, sreća pa su runde bile kratke, pa taman izdrži rundu prije nego se skreša. Ram krene sa 11-12gb, do kraja runde je na 30, vram krene s 9-10, do kraja runde nafila svih 16. Ako uspiješ ostat na serveru, ne padne ništa, nego prefila ili ram ili vram najčešće pa se ctd-a igra.

Ostalih bugova ili glitcheva nisam vidio, igra/mapa radi ko i normalni bf.

14 godina

9meni se zna "srusiti" igra nakon 20ak min igranja.izbaci me skroz van igre.

stavio nove drivere-ista stvar, vratio stare drivere i opet!

jesam jedini ili ?

10 godina

Ja uzeo novi komp.. 9800X3D 9070XT 64gb rama i igra mi se rusi resetira se komp ,ili u zadnje vrijeme full freeze kompa moram ga resetirat rucno.. Nekad igram 5min nekad igram sat vremena nema pravila..Na proslom kompu nikakvih problema ..Imao 5800X i 6900XT 

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
4 godine
sseennoonn kaže...

Ja uzeo novi komp.. 9800X3D 9070XT 64gb rama i igra mi se rusi resetira se komp ,ili u zadnje vrijeme full freeze kompa moram ga resetirat rucno.. Nekad igram 5min nekad igram sat vremena nema pravila..Na proslom kompu nikakvih problema ..Imao 5800X i 6900XT 

U drugim igrama sve uredu?

https://www.youtube.com/@mega0nyt
15 godina
jopis kaže...

Nismo svi za piskaranje po forumu, mi neki igramo svaki dan i šutimo :)

Igrao sinoć u bf labsu golmud, taman je, velik naspram ovih mapa na koje smo navikli u bf6, ali nije prevelik da se ne da igrat pješke, po 2 pointa mogu držat 2 vesela squada, i kretat se između njih. Ima dovoljno covera, dovoljno brda.

Vlak je bio u chatu za ove nove bfaše wooow kad krene vozanje lijevo desno, nama starima je already seen.

Samo sinoć je leakala memorija ko luda, u chatu je bilo isto hebanja majki, sreća pa su runde bile kratke, pa taman izdrži rundu prije nego se skreša. Ram krene sa 11-12gb, do kraja runde je na 30, vram krene s 9-10, do kraja runde nafila svih 16. Ako uspiješ ostat na serveru, ne padne ništa, nego prefila ili ram ili vram najčešće pa se ctd-a igra.

Ostalih bugova ili glitcheva nisam vidio, igra/mapa radi ko i normalni bf.

Slažem se, zato to radim dok sam na poslu primarno, jer nije mi zgodno tu palit, igrat, i psovat netocode kad mi kdr padne ispod 3 

neku večer sam te švasao u bradleyu na contaminated, ali ne ide, švas mi je sa alija, radi ali se grije.

Šteta da nismo jače išli, ušao si prema c, a to je smrtna kazna na contaminatedu.

Nova sezona novi problemi, pa peglanje krajem sezone, i tako u krug.

Meni sad radi igra top,ugođena je top, ali očekujem probleme kad sjedne novi peč.

ćemo vidimo, igram svaki 3-4 dan pa se sprdamo, paralelno sa ženom gledam gospodina savršenog i tu mi je negdje sa zanimljivošću koliko i partije u beef.

sseennoonn kaže...

Klasika, drivere na svježe opet, a jesi u biosu šta čačkao proc?

jel imaš ikakav klok na gpu? Idi nju isto downclock, jako je osjetiljiva igra na nekim konfama, pa čak i na oc koji dolazi iz tvornice.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.4.2026 12:39 (fila2208).
14 godina
sseennoonn kaže...

meni ja sve radilo super do prije cca 2 tjedna.

u drugim igrama sve ok. normalno radi.

10 godina
e9droid kaže...
sseennoonn kaže...

U drugim igrama sve uredu?

Pa u Apexu se desilo, ali tipa  u  tjedan dana u apexu jednom u bf  svaki  dan.  S tim da sam znao igrat apex po  2h i sve uredno radi...Dapace vj zbog  snage kompa  zakucan apex na 240fpsa komp laganini idla na temp ispod 55.

fila2208 kaže...

Klasika, drivere na svježe opet, a jesi u biosu šta čačkao proc?

jel imaš ikakav klok na gpu? Idi nju isto downclock, jako je osjetiljiva igra na nekim konfama, pa čak i na oc koji dolazi iz tvornice.

Nisam,osim malo po xmpu. Nista clockao nit overclockao sam. Sve stock..Downclockao nisam nista  zasad

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
2 godine
Battlefield 6

Dođeš s posla, pojedeš ručak, skuvaš kavu i kontaš bacit partiju dvi... Veli Dice, e neš razbojniče > update 50GB ladno. Led te smazo prekjučer sam update imao od 60gb, danas 50gb. evo im jedan od srca 

kolega što ti se ruši komp - ako možeš vidi napajanje drugo probat. Ako ti locka fps u apexu (nisi na 100% GPU usage) onda je moguće da powerspike na bf-u triggera safety shutdown. Ne bi smilo ali hajde probaj smanjit power limit na gpu za 10%. 9070XT ima power spikeove preko 350w. 

Timo: "...samo neinformirani krajnji korisnik moze kupiti AMD proizvod, za igranje"
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2026 15:09 (Inochulum).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 6

Jel igra tko, kakav je ovaj novi revolucionarni mod, limitirani, operacija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 6

igrao sinoc mod, isti breaktrough sa malo sigi-migi stvarima ... uglavnom napadaci su u prednosti ... 

za mene jedan od boljih BF, audio jos uvijek smece ...

https://www.youtube.com/user/crnijoker?feature=mhee
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 6

Usrali rpg ne gađa gdje nišaniš i eto sad letjelice mogu dominirat došli na svoje. Mine postavljaš po zraku prvo bude crvena onda padne na tlo. Audio bio savršen u beti, inače šta dalje čačkaju više zaseru neznalice ne bi ih popunjavanje polica u dućan zaposlio. Novi limitirani mix dvije mape nula bodova, ne me zanima.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 15:04 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 6

SVaki peč copy paste; IMPROVEMENTS tobož, ali nema pomaka.

Vehicular gameplay je smiješan i svakim pečom gori.

Audio patetičan, 2042 je premija za ovo.

upalim svakih 4-5 dana da se zajebavam na dc s dečkima, ne radi igre realno.

došao re9 pa se gušta tamo, igrajući na gamepad, vježbam palce pa možda prijeđem na bf na gamepad imaš mali recoil i aim assist, a i ovako je gunplay smiješan i nikakav. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 6

Zvuci obecavajuce ,stizu BF mape konacno

Moj PC  
4 0 hvala 0
4 godine
Battlefield 6

I bit ce server browser napokon hebem ih mrljave, možda ima nade

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 6

Naval strike tek za 2 mjeseca dolazi...

zvonimir
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 6

Znači pustiš da ti preko miljun igrača praktički napusti igru, održavaš je skeleton crewom, tek nakon 6mj si speglao neke stvari, i tek sad revajvaš igru remasteranjem starih mapa.

jel itko tamo razmišlja logično ili AI upravlja igrom i svime?

Moj PC  
6 0 hvala 0
4 godine
fila2208 kaže...

Znači pustiš da ti preko miljun igrača praktički napusti igru, održavaš je skeleton crewom, tek nakon 6mj si speglao neke stvari, i tek sad revajvaš igru remasteranjem starih mapa.

jel itko tamo razmišlja logično ili AI upravlja igrom i svime?

To ti je sadasnjost gaminga cjelokupno, ne samo bf, samo se gleda sto manje ulozeno, sto vise dobiveno. Jos polazem nade u gta vi..

17 godina
Battlefield 6

Prijašnji bf 15 novih mapa i 7 remastera dok ovaj ispada manje novih mapa i manje remastera će biti. Nastavili niz opadanja sa svakim nastavkom. Najmanje ponuđenog uz najviše ljudi ikad uposlenih na igri.  

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 6

Kada angažiraju AI, bit će mapa napretek 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice