Da naprave neku šumetinu garantiram da bi to bila najpopularnija mapa ikada, cak sam se nadao da ce to napraviti s BR redsecom no sve naopako, ocigledno su isli na Cod industrija i lim spiku a ne mnogo popularniji i realniji Pubg, šteta no nada nikad ne umire.
Top mapa za skempat se u sumarku, to ljudi rade i na trenutnim otvorenim mapama a tu bi se ubili od kemperaja, ne hvala
Kak ćeš campat u šumi kad je oko tebe drveće, sniper je beskoristan tu, ne znam jesi igrao BF1, mapa aragone forrest, jedna od naj agresivnijih mapa u igri bila, doslovno si morao shotgun uzeti koliko se agresivno igralo. A cijela mapa u šumi bila :)
Tko uopce govori o snajperu u close rangeu... Daj odi si skini delta force i odigraj jedan gejm i onda odigraj jedan gejm u bf6.. ako si imalo bolji igrac skuzit ces da je delta force puno lakse/teze igrat (ovisno dal si attack ili defend) jer ljudi zapravo imaju ruke, dok je u bf6 to rijetko slucaj.. kad bi bf6 zapravo imao sbmm onda bi to bila top igra, ali ovak 0 pogotovo sa trenutnim stanjem igraca
Ima, ali obzirom na 64 igrača nije efektan kao onaj u codu.
I još ne radi kako spada pa neke partije redovitoi znaju završavati po 1000 tiketa razlike.
EOMM je već više puta potvrđen, tako da u tome leži kvaka, no obzirom na dead game u odnosu na start, ne izgleda to najbolje i ne izvodi se najbolje.
Nema, mogu oni pricat da ima ali nema. Pogledaj si endersov zadnji video i to su njegovih (a i mojih) 98% matcheva.