Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 2.737
|
čitano: 757.452
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Battlefield 6
fila2208 kaže...
hahhaajaads kaže...
BeLLicus kaže...
hahhaajaads kaže...
Boris grozni kaže...

Da naprave neku šumetinu garantiram da bi to bila najpopularnija mapa ikada, cak sam se nadao da ce to napraviti s BR redsecom no sve naopako, ocigledno su isli na Cod industrija i lim spiku a ne mnogo popularniji i realniji Pubg, šteta no nada nikad ne umire.

Top mapa za skempat se u sumarku, to ljudi rade i na trenutnim otvorenim mapama a tu bi se ubili od kemperaja, ne hvala

Kak ćeš campat u šumi kad je oko tebe drveće, sniper je beskoristan tu, ne znam jesi igrao BF1, mapa aragone forrest, jedna od naj agresivnijih mapa u igri bila, doslovno si morao shotgun uzeti koliko se agresivno igralo. A cijela mapa u šumi bila :)

Tko uopce govori o snajperu u close rangeu... Daj odi si skini delta force i odigraj jedan gejm i onda odigraj jedan gejm u bf6.. ako si imalo bolji igrac skuzit ces da je delta force puno lakse/teze igrat (ovisno dal si attack ili defend) jer ljudi zapravo imaju ruke, dok je u bf6 to rijetko slucaj.. kad bi bf6 zapravo imao sbmm onda bi to bila top igra, ali ovak 0 pogotovo sa trenutnim stanjem igraca

Ima, ali obzirom na 64 igrača nije efektan kao onaj u codu.

I još ne radi kako spada pa neke partije redovitoi znaju završavati po 1000 tiketa razlike.

EOMM je već više puta potvrđen, tako da u tome leži kvaka, no obzirom na dead game u odnosu na start, ne izgleda to najbolje i ne izvodi se najbolje.

Nema, mogu oni pricat da ima ali nema. Pogledaj si endersov zadnji video i to su njegovih (a i mojih) 98% matcheva.

17 godina
hahhaajaads kaže...

Nema, mogu oni pricat da ima ali nema. Pogledaj si endersov zadnji video i to su njegovih (a i mojih) 98% matcheva.

Stvarno gledaš tog patetik frik kretena ma hajde tamo.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 19:24 (dery).
12 godina
dery kaže...
hahhaajaads kaže...

Pa sta mu fali, covjek zna znanje...

17 godina
hahhaajaads kaže...
dery kaže...
hahhaajaads kaže...

Pa sta mu fali, covjek zna znanje...

Nema on veze serator. Ko ga prati također seratori. Samo sam vidio jer je izletilo na netu kad je patetički branio onog nonbinary čitera. Nesamosvjesna kaotična individua.

12 godina
Battlefield 6

Nema veze "spol", ali ja osobno isto mislim da on/ona/ovo nije citer.. to sta ne igra na pro sceni ne znaci da je netko odma citer.. u cs2 sceni imas pak "renyan", u faceitu je peako 4400 elo (vise od vecina pro na sceni) ali jednostavno nije za igre u timu i opcenito nije za pro igranje nego sve casual... frend kojeg sam prije dobio u pubg turniru isto trenutno igra za virus pro ali to su deseci tisuca sati igranja da nekog moras slusat.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Na osnovu čega misliš da nije čiter jesi razmotrio činjenice malo ili samo tako jer ima tamo neki "renyan" pa eto može to tako. Nema veze spol naravno ali kad je kaos u glavi onda ima veze.

12 godina
dery kaže...

Na osnovu čega misliš da nije čiter jesi razmotrio činjenice malo ili samo tako jer ima tamo neki "renyan" pa eto može to tako. Nema veze spol naravno ali kad je kaos u glavi onda ima veze.

Pa mislim da nije citer jer ocito da se radi o takozvanom "ragebaitu", tj. flickas namjerno otprilike gdje se igrac nalazi (pogledas mapu) i hrpa ljudi se mislit da si citer (i normalno, postajes popularan), ili ako si imalo bolji igrac samo promijeni ime u neka kineska slova pa ces vidjet kak ce izgledat chat 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice