Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 2.714
|
čitano: 726.709
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
Battlefield 6

Moja konstatacija je bila da je BF4 opcenito bio BF s najvise zelenila iskreno bio mi je i najdrazi radi toga, sad je in industrija, lim i železo a i treba kopirati druge.
Zakaj bf neizgleda ovako kao Gray zone, Pubg takoder jos su pricali da ce se prebaciti na Ut engine no nažalost nista od toga, to bi bio abnormalan graficki upgrade koji treba Pubg

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 15:25 (Boris grozni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Battlefield 6

Ja i dalje uzimam vremenski okvir u obzir.

I već sam nekoliko puta to spominjao, pa sjetimo se da je za BF4 trebalo godinu + da igra bude (što se stabilnosti tiče) u stanju u kakvom je BF6 bila na releasu.

Morali su napraviti CTE da testiraju fixeve i patcheve (prvenstveno), a tek onda DLC-ove i dodatne stvari.

Mislim da je 6 bazno puno bolji, samo trebaju poraditi na onome što community želi.

Ali problem s communityem u 2025/2026 u odnosu na 2013/2014 je da smo trenutni i želimo stvari odmah.

Nismo strpljivi.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
17 godina
Battlefield 6

Beta je bila najbolja od svih dosad i bolja od trenutnog stanja. Najviše me iritira zvuk koji su usrali skroz naspram bete, avioni su pretjerano zaglušujući . Ovi nazaduju što idemo dalje obrnuto od prijašnjih.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 16:35 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
sudy_freak kaže...

Ja i dalje uzimam vremenski okvir u obzir.

I već sam nekoliko puta to spominjao, pa sjetimo se da je za BF4 trebalo godinu + da igra bude (što se stabilnosti tiče) u stanju u kakvom je BF6 bila na releasu.

Morali su napraviti CTE da testiraju fixeve i patcheve (prvenstveno), a tek onda DLC-ove i dodatne stvari.

Mislim da je 6 bazno puno bolji, samo trebaju poraditi na onome što community želi.

Ali problem s communityem u 2025/2026 u odnosu na 2013/2014 je da smo trenutni i želimo stvari odmah.

Nismo strpljivi.

A zašto bi se tog sjećali? Šta nismo od tad napredovali u svim mogućim smislima.

Znači jer u povijesti nisu mogli isporučit proizvod pa svaki novi trebamo uzet, ma ok je, to bit će to ok.

Strpljenje? Strpljenje za što točno?

Da igra bude ono što su hajpali/obećavali, i šta smo im pošteno (kako tko) platili?

jel tebi šef strpljiv kad od tebe očekuje neki rezultat i kad ti da rokove? Jel strpljiv, jel ima razumijevanja, i jel se to osjeti na bankomatu, to strpljenje?

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
12 godina
Battlefield 6

Sta su pak sad zajebali ? U dva gejma udjem, u oba dva opet mapa naopacke i kad se spawnam ne mogu se kretat jer mi jos uvijek stoji onaj dio da izaberem loadout, ocu uc u treci gejm i baci mi dx error 

Edit: kakav abortus od igre, sad crasha bez ikakvog errora, nemrem jedan gejm odigrat.. odlican update 

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 22:13 (hahhaajaads).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
hahhaajaads kaže...

Sta su pak sad zajebali ? U dva gejma udjem, u oba dva opet mapa naopacke i kad se spawnam ne mogu se kretat jer mi jos uvijek stoji onaj dio da izaberem loadout, ocu uc u treci gejm i baci mi dx error 

Edit: kakav abortus od igre, sad crasha bez ikakvog errora, nemrem jedan gejm odigrat.. odlican update 

Gle sjeti se da je bf4 bacao rsod. OVo je još ok, dobra igra, u dobrom stanju, najbolji release realno godinama unazad.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
16 godina
hahhaajaads kaže...

Ma to hebu vas koji imate KD iznad 3, nama ostalim njubarama radi sve super. 

Battlelog: MUDO_HR
17 godina
hahhaajaads kaže...

Ma prečera si sa ocanjem.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
17 godina
Battlefield 6

Skinul sam REDSEC da vidim kak se bude igra ponašala na mom kompu, kad ono, traži te ovo, traži te ono - i na kraju mi je Secure Boot State - off i ne pušta me u igru.

Za to treba prčkati po BIOS-u, a ne znam jesam ja za to spreman...

Imam MSI matičnu i vidim da bios izgleda ko neki crni skin Winampa (RIP).

Dal je to teško postaviti da radi ili da izbrišem igru?

Imam inače full kupljenu na PS5.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Armor kaže...

Skinul sam REDSEC da vidim kak se bude igra ponašala na mom kompu, kad ono, traži te ovo, traži te ono - i na kraju mi je Secure Boot State - off i ne pušta me u igru.

Ne bi trebalo biti teško; i velika je šansa da će svi nadolazeći (bar AAA) multiplayeri zahtijevati da se to uključi.

Prilično sam siguran ako upišeš model ploče i Secure boot kao ključne riječi u YT tražilici da će iskočiti neki relevantni video.

Radiš to na vlastitu odogovornost, pa eto. Sretno.

Poruka je uređivana zadnji put danas u 12:09 (TomoR).
15 godina
Armor kaže...

A sad, to je doslovno promjena jedne postavke BIOSa iz disabled u enabled. Nije znanstvena fantastika. Samo ne diraj ništa drugo. Ali ako te generalno strah prčkati po tome onda igraj na PS5. Nemaš treće opcije.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put danas u 12:09 (Hexfire).
17 godina
Evo dodatnog problema, ovaj to rješava default postavkama - to baš i nije preporučljivo ili?

A vidim da mi je zadnja verzija biosa iz '21 - dal bi to trebalo potražiti novije?
5 godina
Armor kaže...
Evo dodatnog problema, ovaj to rješava default postavkama - to baš i nije preporučljivo ili?

A vidim da mi je zadnja verzija biosa iz '21 - dal bi to trebalo potražiti novije?

Odes u bios i upalis ga, amen ako si sposoban upaliti youtube video onda valjda mozes i to nece ti racunalo eksplodirati radi toga. I da trebao bi prvo updejtati bios na zadnju verziju

Poruka je uređivana zadnji put danas u 14:09 (Boris grozni).
7 godina
Armor kaže...

Ako nisi siguran kako se pali Secure boot i TPM 2.0, ne preporucam da BIOS flashas sam nikako haha. Trazi drugi video, neces valjda Indijca slusat.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice