Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 2.646
|
čitano: 679.498
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 6
CyberDemonVZ kaže...

Season 2

17.02.

Čeka se najava ili trailer

Još Više od mjesec dana bez ičeg novog. Sezon 2 možda daju koju novu mapu i jedan remaster. Bf4 u godini izbacio 20 mapa dok ovaj multi studio bf ništa jao jao. Par znalaca onda efikasniji od stotine ovih sa paralizom mozga.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
15 godina
Battlefield 6

Ma ja sam siguran da će kakav remaster starihn mapa sjesti da se smire strasti, zaboravit će se uopće koliko će to bit top i dobro da su igru preuzeli botovi. Možda botovi nmaprave svoj community i dignu servere.

Još jedan dokaz da je igra i dalje u beti i da je release trebao bit 3mj.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Battlefield 6

Neče sezone sa pokojom mapom vratit igrače dapaće opadat će još. Ukazuje im se šta treba ali uzalud nam trud djeco. Možda idioti ubace rereremaster metro misleć tu leži kvaka

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 6

Nisi isčitao ironiju u postu, ali da, slažem se. Znači još 1mj+ igrat custom search 24/7 Ciaro/Iberian.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
fila2208 kaže...

Nisi isčitao ironiju u postu, ali da, slažem se. Znači još 1mj+ igrat custom search 24/7 Ciaro/Iberian.

Također u igri me drži samo to da mogu birat mape, sve igram ali favoriti se ponavljaju.Malo je mapa ispucali se igra se sve rijeđe.

14 godina

Ja igram liberation sa svojom ekipom jer je jedina mapa di su vozila balansirana kolko tolko okej.

S domacom ekipom igram infantry.Imam 330h i uzivam samo kad igram s ekipom,jbg i ja bih htio jos mapa di su vozila balansirana al znam da nece bit uskoro

ORIGIN: LtMoNkK
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice