Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 2.631
|
čitano: 672.649
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 6
Indestructible kaže...

Sto ste pesimisticni. Barem ste preorderovali igru i spasili raspadajuci studio od gasenja. Bice to bolje s iducim Battlefieldom. 

Iz igre sam izvukao 150 sati za 40tak eura.

Nije loša računica.

Nesumnjivo da će igra s vremenom postat bolja, ali jako sporo dolazi cutani sadržaj i retencija igrača je nikakva.

Baza igre je ok, bez obzira na codfikaciju, ali na to treba graditi tematske dlcove i passove, ice lock je sprdnja, chat gpt generirana snow tema

ili prave verzije i prerade sezonskih mapa, portaj one portal mape iz 2042 imaš veće gotove čisto da malo smiriš ekipu i daš im šta hoće dok složiš pošten i svjež sadržaj

Vrh njihove politike je ubacit premium pro battlepass koji traje 3 dana da se ne stigne riješit nego da se troše real money.

tipično EA-ovski i jadno pišanje po ljudima koji sui dali 100+e za igru.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
7 godina

Bolje se probaj javiti selleru na G2A, mozda ces prije dobiti neki svrsihodan odgovor.

Imam osjecaj da ti samo gledas brojke tko koliko igra i kada, a evo npr imam i Arc i BF, dok stisnem play i udem u gejm Arca treba mi 40 sekundi, a u BF sam za 40 sekundi vec na prvoj zastavici. I sto onda ti imas od tog player counta tocno? Tako da ne znam kome pokusavas dokazati da je igra koju ti igras superiornija, ali nije ni bitno, jer nisu iste igre. Kupio sam taj Arc iz FOMO i iskreno ne sjecam se kad sam zadnji put toliko pozalio 25 eura sto sam dao na igru. To sto se tebi svida i sto si otkrio extraction shooter zanru ne znaci da ce se svima svidjeti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.1.2026 20:41 (Simke8.1).
15 godina
Indestructible kaže...

Sto ste pesimisticni. Barem ste preorderovali igru i spasili raspadajuci studio od gasenja. Bice to bolje s iducim Battlefieldom. 

Pa ekipa sa napalila i nahajpala kao stoka i svi su se voljno naguzili EA za kopiju call od duty igre. Zbog takvih dobivamo godišnje ove poluproizvode za 100€

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
14 godina
dj_renny kaže...
Indestructible kaže...

Pa ekipa sa napalila i nahajpala kao stoka i svi su se voljno naguzili EA za kopiju call od duty igre. Zbog takvih dobivamo godišnje ove poluproizvode za 100€

i ja sam zamalo kupio preko ukrajine ali mi nije proslo. srecom nemam problema sa fomo, tako da mi nije problem sacekati jos dok se nabaci jos sadrzaja. mada generalno meni sadrzaj nije nikad ni bio problem. igrao sam i prijasnje battlefielde na nekoliko mapa, pogotovo bad company 2 i nije mi smetalo, kad imas gameplay da valja. 

danas je to takav trend da se samo smece izbacuje, pa onda ljudi ocekuju stalno novi sadrzaj. 

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
12 godina
Battlefield 6

Tak je, kad se nadjes u nekoj mapi i da ti je zabavno onda se drzis toga.. tak sam se u bf4 drzao lockera, u bf2042 redacteda (mogu rec da mi fali ta mapa, mozda cak i vise od lockera) i trenutno sad mi je sobrek no1., nemam primjedbe na samu igru, ali imam na igrace tokom subote i nedjelje...

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.1.2026 10:34 (hahhaajaads).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Indestructible kaže...
dj_renny kaže...
Indestructible kaže...

i ja sam zamalo kupio preko ukrajine ali mi nije proslo. srecom nemam problema sa fomo, tako da mi nije problem sacekati jos dok se nabaci jos sadrzaja. mada generalno meni sadrzaj nije nikad ni bio problem. igrao sam i prijasnje battlefielde na nekoliko mapa, pogotovo bad company 2 i nije mi smetalo, kad imas gameplay da valja. 

danas je to takav trend da se samo smece izbacuje, pa onda ljudi ocekuju stalno novi sadrzaj. 

Napravi se igra. Onda se pošalje šefovima, ovi vele dobro, isjecite sad 40% igre i to ćemom pogurat u prve dve sezone.

dotad radite sadržaj skinove koji se plaćaju, a šačica vježbenika  nek popravlja igru.

Dakle imaš misiju, 100miljuna igrača. Ok.

Ti odeš na mjesec dana godišnjeg. Ok ne moraju poginut za ovu igru. Dominraju tržište, pobjede prvi put u 20g cod, i onda ostave to, to je kao to sad smo lagani

E tek sad treba zapet raditi davat ljudima sadržaj, gledaj drugeb igre nudi što i oni, ali uz battlefield štimung, a ne sa AI kopirat COD skinove i ubacivat? 

šta je to, pa dajte ljudi, kakvo je to sramoćenje za aaa naslov od maltene 100eura?

i onda čuđenje, 95% ljud napustilo igru? čudno da.

17 godina
Bi se isplatilo po pitanju izvođenja/grafike uzimati igru - pokretal bi "Moj komp"?

Imam za PS5 Pro i tam je grafika vrhunska, ali miš i tipkovnica privlače...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Armor kaže...
Bi se isplatilo po pitanju izvođenja/grafike uzimati igru - pokretal bi "Moj komp"?

Evo trenutno nakon pročitanih xy zadnjih stranica u ovoj temi, ja sam i dalje neodlučan. Kao netko ko je cijeli život igrao COD serijal volio bih dati šansu i Battlefieldu, ali nakon komentara kolega nisam ni sam pametan kaj napraviti. 

15 godina
Armor kaže...

Zadavit će se taj 2600 na ovome. imat ćeš dipove sigurno ispod 30 nekad posebno cairo i iberian, a vrtit ćeš male modove možda 60-70, ak složiš config.

Zašto ne spojiš miš tipke na ps5 ne kužim?

imaš dobar fps na konzolama 90 do 120 ako se ne varam na upscaleanom 4k tv.

Bolje od toga nećeš dobit na tom arhaičnom pc-u

mazy651 kaže...
Armor kaže...
Bi se isplatilo po pitanju izvođenja/grafike uzimati igru - pokretal bi "Moj komp"?

Evo trenutno nakon pročitanih xy zadnjih stranica u ovoj temi, ja sam i dalje neodlučan. Kao netko ko je cijeli život igrao COD serijal volio bih dati šansu i Battlefieldu, ali nakon komentara kolega nisam ni sam pametan kaj napraviti. 

Ovo je najcodificiraniji bf dosad tako da bi lako ušao un mehanike.

Igra je laka za ući, ne traži ni puno znanja ni savladavanja, poglupljena je maksimalno i prilagođena svima.

Tako da bez beda uzmeš suporta sa m27, imaš unlimited ammo i hp i igraš cod style i guštaš na malim modovima.

bude sad po 40tak eura, ili 30 preko ukrajne ako si sprettan sa vpn-om

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.1.2026 12:18 (fila2208).
11 godina
Armor kaže...

Pa spoji mis i tipk na ps5. Radi sve bez problema,ja sam tako igrao.

Origin_Steam: hrka11
17 godina
fila2208 kaže...
Armor kaže...

Zadavit će se taj 2600 na ovome. imat ćeš dipove sigurno ispod 30 nekad posebno cairo i iberian, a vrtit ćeš male modove možda 60-70, ak složiš config.

Zašto ne spojiš miš tipke na ps5 ne kužim?

imaš dobar fps na konzolama 90 do 120 ako se ne varam na upscaleanom 4k tv.

Bolje od toga nećeš dobit na tom arhaičnom pc-u

hrka11 kaže...
Armor kaže...

Ne spajam ih iz razloga jer ih nemam gdje držati/imati - sjedim na stolcu ispred TV-a.

Razmišljam jedino da stavim na noge neku laganu drvenu ili plastičnu ploču pa da stavim gore...

Ovaj BF na PS5 Pro izgleda hebeno dobro, jedna od najljepših igara, šteta kaj sam tak loš u njoj.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.1.2026 14:44 (Armor).
10 godina
Battlefield 6

ja sam tek sad otkrio da možeš slušat radio dok voziš heli :D

podsjetilo me na gta

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 tjedana
hrka11 kaže...
Armor kaže...

Opet nije to to, moraš si mjesto napravit gdje ćeš sjedit, stavit miš i tipkovnicu.

Ja sam tako krenuo, jako malo igri podržava miš i tipkovnicu na PS5 pa sam na kraju kupio PC.

Sad imam oboje, a kćer može igrati na PS5 kad god poželi. 

Ako baš ideš uzimati, provjereno ova tastatura i miš su kompatibilni za PS5.

Napatio sam se dok sam istražio/nakupovao koji pašu, a da su wirelless.

Logitech Gaming G305 Lightspeed

Logitech Pebble Keys 2 K380s

https://steamcommunity.com/id/jasminkxgh/
7 tjedana
Valentin17 kaže...

Ja kupio preko G2A, nisam imao vremena igrati i netko mi provalio u Steam račun.  Tako mi i treba kad sam bio lijen promjeniti podatke koje sam dobio za logiranje. 

E sada kontaktirao sam Steam i vratili su mi račun, ali kad pokrenem igru vidim da je ista vezana za EA račun nekog dripca koji igra na PS5, e sada išal sam preko njihovog suporta i poslao im mail, ali nema odgovora. Zna netko jel ima tu pomoći ili da odem kupit drugi put igru?

Ti si izgleda kupio account s igrom na njemu?

Klasika... i da si promjenio user i pass na steamu, opet će vratiti sa svojim prvim e-mailom.

Kupi igru za 40 eur na sale-u i to je to.

14 godina
jasminkxgh kaže...
Valentin17 kaže...

Ja kupio preko G2A, nisam imao vremena igrati i netko mi provalio u Steam račun.  Tako mi i treba kad sam bio lijen promjeniti podatke koje sam dobio za logiranje. 

E sada kontaktirao sam Steam i vratili su mi račun, ali kad pokrenem igru vidim da je ista vezana za EA račun nekog dripca koji igra na PS5, e sada išal sam preko njihovog suporta i poslao im mail, ali nema odgovora. Zna netko jel ima tu pomoći ili da odem kupit drugi put igru?

Klasika... i da si promjenio user i pass na steamu, opet će vratiti sa svojim prvim e-mailom.

Kupi igru za 40 eur na sale-u i to je to.

Kupio na Gameseal i nemam takvih problema, doduše do sada sam sigurno 15tak acc-ova uzeo i nikakvih problema.

WWW.3DING.HR 3D Printanje, Skeniranje, Modeliranje, Lasersko Rezanje-Graviranje 3ding.hr@gmail.com
15 godina
jasminkxgh kaže...

Ma da, jasno mi je. Jesam, kupio sam igru sa računom da.

7 godina
jasminkxgh kaže...

To nije moguce doslovno, probaj pa ces vidjeti. Imam ne znam ni ja koliko accova sa G2A, i ne samo za igre, i za ChatGPT npr., nikad ni jedan problem nisam imao. Jednom mi Steam wallet gift card dao 2 eura manje nego sto je trebao, javio im se, dali mi novi gift card od 5 eura. 

7 tjedana

Moguće je, prvi vlasnik accounta može vratiti kad god poželi.

Možeš ti promjenit 100 mailova i lozinki, prvi vlasnik je onaj koji može zatražit recover kad poželi.

Probao sam i radi.

Vi se niste susreli s tim pa mislite da se nemože, ali dešava se, makar kupili sa 3rd part site-ova.

12 godina
jasminkxgh kaže...

Moguće je, prvi vlasnik accounta može vratiti kad god poželi.

Možeš ti promjenit 100 mailova i lozinki, prvi vlasnik je onaj koji može zatražit recover kad poželi.

Probao sam i radi.

Vi se niste susreli s tim pa mislite da se nemože, ali dešava se, makar kupili sa 3rd part site-ova.

Bez racuna (od tipa kupljenih igara) moze ali malko teze, ali ako na tom steam accu koji prodaju SA igrom (a tu se radi o slucaju sa igrom), oni BEZ ikakvih problema mogu kak i velis, bilo kad kontaktirat support i napravit recovery i vratit ce si acc u roku od 1 dana (i opet ga stavit na prodaju).

7 tjedana
Battlefield 6

Bitno je da upišeš prvi e-mail od steam accounta koji se koristio i odeš u taj isti mail i pogledaš svoju prvu transakciju (koju uvijek vidiš) i kažeš način kojim si plaćao igre i to je to.

Tako da vam je uvijek rizik tako kupovati steam accounte. Čak i igre koje se šalju giftom preko steam-a, osoba koja šalje gift u bilo kojem trenu može povuć zahtjev za slanjem gifta i vi više niste vlasnik igre.

P.S. ja isključivo kupujem ključeve... i onda mi igra ostane zauvijek.. ali nekad i ovdje može doći do problema, jer ako se ustanovi da je taj ključ kupljen sa ukradene kartice, automatski steam uklanja igru iz library-a...

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 17:27 (jasminkxgh).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
hrka11 kaže...
Armor kaže...

ne radi sve kak spada, imas input lag kad koristis mnk na plejci. i imas hardware acceleration kod miša. uzas i nimalo isto ko na PC

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice