Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 2.568
|
čitano: 601.724
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 6
Boris grozni kaže...

Idemo valjda prema nekoj realnosti a ne se vracati u nazad

Real military-grade C4 (M112) can destroy tanks but requires significant quantity (double-digit pounds) and precise placement, often on tracks or engine decks...

odi onda na armu/HLL itd

Dakle ajmo selektivno tražiti kamion c4 za tenk, ali ćeš skakutati po mapi, klizati, primati metke velikog kalibra i popravljati health uz kutiju.

No da, ajmo tražiti realnost.

BF je upravo dobar radi toga što je savršen blend ''realnosti'' i arkade, čak je ovaj još više codificiran.

Ne diraj c4 i bazuke, dovedene su do savršenstva praktički, ali ne.

No dobro više su oni sjebali vjerojatno hitreg/hitboxove i to, nego što su htjeli nešto balansirati.

Jer se još uvijek vi borite s popravljanjem igre, zato i ne balanisrate ništa previše.

no manje bitno, dobro radite igru, samo nastavite 

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2025 13:32 (fila2208).
16 godina
ivanec kaže...
amater_2 kaže...
fila2208 kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Oho :D
C4 launching is back in Battlefield 6

c4 je smeće u bf6

kao i splash od rpg

šta to ne slože kako spada.

Ratujem s likom, skinem mu ono 80+ i sad sakrije se iza zida, reko kume ide ti rpg, splash pod noge, veli igra enemy suppression. Reko hvala.

C4 isto, znao sam ga nasipat iza pregrade u kakav cluster, samo suppression i hit, slabo kill.

NA tenka sva 3 moraju biti nezz jel sa side ili nešto, nemali broj puta dodđeš do tenka, napuniš ga, imaš delay od pola sata dok ne klikne prekidač i ond ajoš ne ubiješ tenk.

Strašno 

Da,da.. RPG ubija samo sa direkt pogotkom. To je teško sranje, valjda će to srediti, kao i C4.

Jučer sam malo pegla igjicu i moram priznati da meni radi dosta bolje od zadnjeg update.
Glavni meni više nije sjeban i nekako bolje radi.
Sad se opet mislim uzeti jaču grafu. Da se počastim za Božić. 

Daj ljudima božićnicu, stara gadino 

Tko ti kaže da ju nisam dao?

Battlelog: MUDO_HR
15 godina
Battlefield 6

Jebes mi sve ako oni znaju sta rade -.-'

Svakim novim updateom sjebu puske sad ni jedna ne valja nek idu u 3pm...

Moj PC  
2 0 hvala 0
7 godina

Ma kako ne valja, doslovno ne znam sto bi koristio vise. SOR556, KORD, NVO, L85, GRT-BC, QBZ, SOR300, PW5A3, UMG40, KV9, SL9, DRS, RPKM, sve roka nemilice. Samo treba namjestit attachmente za style of play. Sad sam si dao za zadatak dovest sve puske do 40 levela da otkljucam vecinu camoa pa da vidim koja me najvise sekira haha

Jos sam sada uvjeren da su ili oni nesto popravili, ili novi driveri, jer igra mi averagea oko 120 fpsa, a igram na 1440p upscaled na 4k, na poprilicno jakim postavkama. Bas se osjeti smoothness. Danas stigao VXE R1 Pro Max, ne mogu vjerovat da sam igrao na nekom smecu iz Mullera sve ovo vrijeme...

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2025 20:59 (Simke8.1).
15 godina
Battlefield 6

Iste te puske i ja koristim i 20% minimalno su losije....

O postavkama za puske da ne govorim -.-'

Gledajuci postavke/jacinu nema apsolutno nikakve veze kad je uzmes pucat sa njom :/

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2025 21:59 (psihoroba).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
psihoroba kaže...

Jebes mi sve ako oni znaju sta rade -.-'

Svakim novim updateom sjebu puske sad ni jedna ne valja nek idu u 3pm...

Imaš gore dice developera pa mu probaj privat stisnut da uzmu u rad, 

Simke8.1 kaže...

Ma kako ne valja, doslovno ne znam sto bi koristio vise. SOR556, KORD, NVO, L85, GRT-BC, QBZ, SOR300, PW5A3, UMG40, KV9, SL9, DRS, RPKM, sve roka nemilice. Samo treba namjestit attachmente za style of play. Sad sam si dao za zadatak dovest sve puske do 40 levela da otkljucam vecinu camoa pa da vidim koja me najvise sekira haha

Jos sam sada uvjeren da su ili oni nesto popravili, ili novi driveri, jer igra mi averagea oko 120 fpsa, a igram na 1440p upscaled na 4k, na poprilicno jakim postavkama. Bas se osjeti smoothness. Danas stigao VXE R1 Pro Max, ne mogu vjerovat da sam igrao na nekom smecu iz Mullera sve ovo vrijeme...

Nešto je bolje, da, znam da si prijavio da si sa novim driverima dobio fluidniji gameplay i ja kad sam sve složio održavam sigunrijih 162, s manje dropova.

U svakom slučaju što se tiče za izvedbu tog djela igre, nešto je bolje da.

mislim da je optimiziran općenito fsr jer meni igra i izgleda bolje, čišće, a isto tako se i izvodi bolje.

e sad samo ostatak igre da poprave.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 9:09 (fila2208).
16 godina
Battlefield 6

Useru ga sve više i više svakim pečom. Daleko je od bete otišla igra u alfu. Eastwood mapa uništena točka B nekakve crne površine a prozori blješte u oči. Fps stabilan ali ako su brzi pokreti nekako kao da preskače slika još od predhodnog peča masovno se događa mnogima.Tako da mogli bi oni daljim pečanjem dovest do neigrivosti.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
kakva beta alfa, igra je full release :)
battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
15 godina
Battlefield 6

Izgleda da sam napustio igru na vrijeme, prije nekih mjesec dana.

Nakon 100 sati odigranih, prodal i ošo dalje...Tužno sve to skupa jer potencijala je bilo, no sumnjam da ćemo ikad više dobiti normalnu MP igru. Razjebalo se sve, teški debilizam, žele privući sve igrače od candy crush mama do sweaty twitch streamera...Od COD fanova do FIFA nogometašića...

Ne možeš napravit igru koja će pogodovat svima, BF je imao svoju publiku (nismo valjda izumrli) ali nas je odjebo.

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 6

Nema loše puške samo loših igrača.

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
Battlefield 6

I ja točno 100h i delitao. Uzivao jedino u liberation peaku a to ne mozes igrati stalno. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dado16 kaže...
kakva beta alfa, igra je full release :)

Može se nazvat fullrelease testiranje. Beta je bila full release ovo je nazadovanje.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
15 godina
Battlefield 6

Nakon više od dva mjeseca došle su ''nagrade'' isprike radi fijaska na releaseu. I neke nagrade za daily logine šta su dužni.

Jebomepas ako nemaju neke studente šta ulaze u svaki acc posebno i klikaju kvačice ko je šta dobio.

palac gore!

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 17:02 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 4
15 godina
Bombilakus kaže...

Nema loše puške samo loših igrača.

sry nisam znao da sam ja loš 

7 godina
Battlefield 6

Jel moguce da se govno zbrejka 29 pointsa do kraja... Ne funkcionira nikako, ni reset ne pomaze 

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 22:16 (Simke8.1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Simke8.1 kaže...

Jel moguce da se govno zbrejka 29 pointsa do kraja... Ne funkcionira nikako, ni reset ne pomaze 

šta te to sekira za taj exp...pass si ispunio?

7 godina
fila2208 kaže...

šta te to sekira za taj exp...pass si ispunio?

Ma jesam, nego mi OKP luduje kad vidim da nema kvacica na jednom weeku 

15 godina
Promster kaže...

Izgleda da sam napustio igru na vrijeme, prije nekih mjesec dana.

Nakon 100 sati odigranih, prodal i ošo dalje...Tužno sve to skupa jer potencijala je bilo, no sumnjam da ćemo ikad više dobiti normalnu MP igru. Razjebalo se sve, teški debilizam, žele privući sve igrače od candy crush mama do sweaty twitch streamera...Od COD fanova do FIFA nogometašića...

Ne možeš napravit igru koja će pogodovat svima, BF je imao svoju publiku (nismo valjda izumrli) ali nas je odjebo.

Naravno da su nas odjebali kad po EA računici ne donosimo dovoljno $$$ u njihove džepove. Igre se rade tako da se prate trenutni trendovi te se dodaje maksimalno Mikrotransakcijskog smeća. 
Ja sam sve velike franšize otpisao davno. Sad se možeš samo nadati da će neki indie dev nešto igrivo napraviti.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice