Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 2.529
|
čitano: 584.025
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Battlefield 6
Mr. Fugitive kaže...

Ovo nuđenje Arca kao alternative BF je kao da nekome tko je nezadovoljan seksom sa trenutnom partnericom predložiš šikanje u bulju sa dlakavim muškarcima.

HAHAHA!

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
15 godina
Battlefield 6

Ljudi jel ima ko ovakav problem? Igram samo Redsec i Gauntlet mod mi radi skroz normalno a u battle royalu me cesto izbacuje connection timed out ?!?! To je dosta frustrirajuce kad te usred pola gejma izbaci..

:(

0 0 hvala 0
15 godina
I šta vele jesu popravili igru?
Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
intelpro kaže...

Ljudi jel ima ko ovakav problem? Igram samo Redsec i Gauntlet mod mi radi skroz normalno a u battle royalu me cesto izbacuje connection timed out ?!?! To je dosta frustrirajuce kad te usred pola gejma izbaci..

:(

Jesi spojen kablom ili WiFi? Mozda da probas kablom ako si na WiFi, mislim da se na BR dogada malo vise stvari u isto vrijeme nego na Gauntletu pa treba stabilnija konekcija.

fila2208 kaže...
I šta vele jesu popravili igru?

Nije jos izasao apdejt, taman sam rijesio sve na poslu sto imam da mogu odmah probati haha

17 godina
Pa meni je izašel još jučer na PS5, samo se je tek danas u 10:00 instaliral.
7 godina
Mislim da ne funkcionira tako na Steamu. Evo prije 8 minuta mi je krenuo apdejt, patchira ga upravo, jos malo gotovo
16 godina
Battlefield 6

Nevidija ima nove drivere samo za ovu mapu i neke gaming stability issues.Pa eto za one koji ne znaju.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Battlefield 6

Trebalo bi capat A :) 

Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 6

Osim main menu fps limiter ne mogu reć da se nešto bitno promjenilo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina
Da, tugica. Zvuk kao da je glasniji, ali i dalje npr. vozim se u Traverseru i nista se ne cuje. Nisam umro u zaklonu jos, ali moram odigrati jedno 5-6 rundi da mogu tocno reci. Defibovi i dalje nemaju onaj range kao prije, sve ostalo vise manje feels the same.
13 godina
fila2208 kaže...

Imas u opcijama za maknuti to ako ti slucajno smeta.

15 godina
Bombilakus kaže...
fila2208 kaže...

Ne smeta, dapače, zašto da se cpu puši dok u menu pokušavam sve NEW oznake maknuti sa pušaka.

Ne vidim neke značajne promjene, uvijek pišu menu i challenges refinement i ništa ne vidim da se promjenilo.

INagme, ne znam možda malo konkretniji zvuk, za netcode prekratko sam igrao da bi znao reć jel ima izmjene.

defibovi rade, ali ne kao prije, ali bar nešto.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.12.2025 11:29 (fila2208).
13 godina
fila2208 kaže...
Bombilakus kaže...
fila2208 kaže...

Ne smeta, dapače, zašto da se cpu puši dok u menu pokušavam sve NEW oznake maknuti sa pušaka.

Ne vidim neke značajne promjene, uvijek pišu menu i challenges refinement i ništa ne vidim da se promjenilo.

INagme, ne znam možda malo konkretniji zvuk, za netcode prekratko sam igrao da bi znao reć jel ima izmjene.

defibovi rade, ali ne kao prije, ali bar nešto.

Footstepsi se čuju dosta bolje i zvuk ne trokira napokon. Jedino je sranje sta pozicioniranje je i dalje loše.

Imam dolby, dts i sonar danas za istestirat skupa sa raw stereom. 

Al bar ne trokira kao da je cpu zakucan na 200% usagea.

A za netcode moram odigrat par partija. Nadam se da je bolji. 

15 godina
Battlefield 6

main menu mi se buga, ako kotačićem izvrtim menu ne mogu odabratri ni jednu opciju, i ne onda moram miše na onaj custom search i tak tražit igru.

Niti jedno konrketno poboljšanje, no dobro, trreba odigrati koji sat pa možda više dođe do izražaja.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...

main menu mi se buga, ako kotačićem izvrtim menu ne mogu odabratri ni jednu opciju, i ne onda moram miše na onaj custom search i tak tražit igru.

Niti jedno konrketno poboljšanje, no dobro, trreba odigrati koji sat pa možda više dođe do izražaja.

Samo ne igraj escalation cairo jer je svaka zastava A 😂😂

15 godina
Bombilakus kaže...
fila2208 kaže...

A gle, moraš znat napamet di je koji flag, zoveš ih po flagovima iz konkvesta i dobro 

očekivano, čak je i smiješno, kakve glupe bugove donse svaki patch.

airburst sich sad nema više onaj fino tracking da pokazuje zeleni krug di ćeš zapalit nego stoji nepomičan.

isto top, ne znam jel intended ali je loše

13 godina
fila2208 kaže...
Bombilakus kaže...
fila2208 kaže...

A gle, moraš znat napamet di je koji flag, zoveš ih po flagovima iz konkvesta i dobro 

očekivano, čak je i smiješno, kakve glupe bugove donse svaki patch.

airburst sich sad nema više onaj fino tracking da pokazuje zeleni krug di ćeš zapalit nego stoji nepomičan.

isto top, ne znam jel intended ali je loše

Problem je sto nitko ne moze uzet nijednu zastavu i svaka partija završi sa draw haha

16 godina
Battlefield 6

Očekivano kako će nešto zaebat. Stalno upadaju sa crvenim pingom skoro svaka runda sjebu igru. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 6

Još nijednom nisam poginuo iza kuta danas. Čini mi se da je hitreg dosta bolji. Posebno osjetim kad trackam likove na 40-50 metara. 
Igram na bakru sa 40 pingom. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 6

Šteta što neće zadržat ovu mapu bolja je od originala. Ovo je dokaz da mogu ubacit svakakve atmosferalije u igru poželjno je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Bombilakus kaže...

Još nijednom nisam poginuo iza kuta danas. Čini mi se da je hitreg dosta bolji. Posebno osjetim kad trackam likove na 40-50 metara. 

Aj da su barem nešto popravili.
Meni je igjica do prije 7 dana radila super. Zadnjih dana je katastrofa. Pucam u lika sa 10 metaka i ne pada, frajer se okrene i skine me bez beda. 

Battlelog: MUDO_HR
13 godina
amater_2 kaže...
Bombilakus kaže...

Meni je igjica do prije 7 dana radila super. Zadnjih dana je katastrofa. Pucam u lika sa 10 metaka i ne pada, frajer se okrene i skine me bez beda. 

Je popravili su jednu stvar al zajebali jos pet stvari usput :)

16 godina
amater_2 kaže...
Bombilakus kaže...

Osjetit češ to kad ima crvenih pingova. Ima ih dosta u zadnje vrijeme jer izgleda da je puno nepismenih idiota instaliralo igru nemaju apsolutno nikakve veze kako funkcionira išta u igri.

15 godina
dery kaže...

Šteta što neće zadržat ovu mapu bolja je od originala. Ovo je dokaz da mogu ubacit svakakve atmosferalije u igru poželjno je.

Jasno da mogu, ali nikad neću shvatiti njihov ''limited'' sistem.
razumijem da si zadržavaš malo eksluzivnost, ali ako je mapa top ubaci je u rotaciju da bude standarna zašto ne ako se ekipi sviđa

13 godina
dery kaže...
amater_2 kaže...
Bombilakus kaže...

Osjetit češ to kad ima crvenih pingova. Ima ih dosta u zadnje vrijeme jer izgleda da je puno nepismenih idiota instaliralo igru nemaju apsolutno nikakve veze kako funkcionira išta u igri.

Baš kontra, crveni pingovi su azijati koji igraju preko VPNa jer im u njihovoj regiji nema dovoljno igrača ili abuseaju peakers advantage sa visokim pingom.

Bude mozda jedan do dva svako par partija a ako ti smeta reportas za cheatanje i nastavis. 

P. S. Brejkan je server matchmaking pa cak i australce nama daje i dosta ljudi iz zapadne europe zavrsava na americkim serverima. 

16 godina
Battlefield 6

Nakon toliko godina postojanja igre trebali su specijalizirat doktorirat zatvorenih očiju te da radi besprijekorno. Ne znaju čak ni kopirat kamoli nešto novo uradit.

Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina
Bombilakus kaže...
dery kaže...
amater_2 kaže...
Bombilakus kaže...

Baš kontra, crveni pingovi su azijati koji igraju preko VPNa jer im u njihovoj regiji nema dovoljno igrača ili abuseaju peakers advantage sa visokim pingom.

Bude mozda jedan do dva svako par partija a ako ti smeta reportas za cheatanje i nastavis. 

P. S. Brejkan je server matchmaking pa cak i australce nama daje i dosta ljudi iz zapadne europe zavrsava na americkim serverima. 

Jutros sam iz dva servera izašao jer nije moglo napunit ni 32 igrača.

igra ima probleme, džaba free džaba redsec. Nema više toliko retenciju. OStali su većinom veterani i bf ekipa, mislim što nije loše, ostali su napustili igru i teško da će ih zaleđeni limited empire vratiti.

15 godina

Ma na wifi ali imam dosta dobar internet, ne znam jel imaju portovi veze sa tim?

11 godina
dery kaže...

Nakon toliko godina postojanja igre trebali su specijalizirat doktorirat zatvorenih očiju te da radi besprijekorno. Ne znaju čak ni kopirat kamoli nešto novo uradit.

Kad je igru radila potpuno nova ekipa, dice kao sto je bio ne postoji. 

14 godina

Ja sam probao jucer Redsec nekao mi nije bas legao iako vuce malo na Apex/warzone ali vozila su OP.Znaci ako naleits na lika u tenku ili BTR ne mozes mu gotovo nista. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice