Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 2.161
|
čitano: 447.842
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Battlefield 6
pirat kaže...
MasterG kaže...

ekipa...šaljite Cyberu svoje nickove u PP da se skupimo

BTW jel postoji neki balkan discord? probao sam googlat ali našao sam samo 2042

Imate BUG discord s stotine kanala,stoji prazan...

https://discord.gg/b8NZUyPb

jel samo meni linmk ne radi il?

Steam ID: Engineer ; Origin ID: DadEngineer
16 godina
moderator
MasterG kaže...
pirat kaže...
MasterG kaže...

ekipa...šaljite Cyberu svoje nickove u PP da se skupimo

BTW jel postoji neki balkan discord? probao sam googlat ali našao sam samo 2042

Imate BUG discord s stotine kanala,stoji prazan...

https://discord.gg/b8NZUyPb

jel samo meni linmk ne radi il?

https://discord.gg/g6zG3FaDV

Probaj ovaj...

سمندری ڈاکو
13 godina
Battlefield 6

Veci rugpull nego NFT 2021. godine haha

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
Ja iskreno nisam nista jako dugo igrao, pogotovo FPS neki da me ovoliko privuce i ne pusta. Cijeli backbone igre mi je do jaja iako je jasno kao dan da to eventualno moze bolje, ova nova mapa mi je dost dobra, mislim da mi je win rate na njoj preko 90%, cak sam i ovaj Battle Royal probao i ne vidim sto je tu toliko lose. Ljude podsjeca na Warzone ali iskreno ne bi znao jer nisam igrao Warzone. Doslovno samo po cijele dane samo citam riganje vatre, a ne sjecam se kad sam se tako zabavljao uz neki FPS. Da, nije to BC2 i BF3, ali glupo je vijati 'prvi high', nece to vise nikad biti to, nisu igre sto su bile prije 10-15 godina, i to vam govori netko tko radi u gaming industriji (doduse mobile) i svjestan je kakvi se proizvodi plasiraju na trziste. Treba biti sretan na kraju dana sto sve sto je u Battle Passu cisto kozmeticki, a iz 'molim te kupi me' pop-upa se izade sa jednim klikom ESC tipke pri ulasku u igru. Jbg, it is what it is.
12 godina
Battlefield 6

"It is what it is" - ne prolazi - Baldurs Gate 3 i Arc Raiders. Moze se ak imas smisla, kapaciteta (tog ima) i volje. Kaj se WZ tice, ko usporedjuje RedSec sa WZom, WZ igro nije. 

Your mind is like a parachute! Useless unless its open
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2025 0:11 (Super64).

1 1 hvala 0
7 godina
Super64 kaže...

"It is what it is" - ne prolazi - Baldurs Gate 3 i Arc Raiders. Moze se ak imas smisla, kapaciteta (tog ima) i volje. Kaj se WZ tice, ko usporedjuje RedSec sa WZom, WZ igro nije. 

Upravo tako ali nisi u pravu. Razumijem sto pricas, ali ne kuzim usporedivanje BF sa Arc Raiders, kao da usporedujes Auto Ciak i Bauhaus. Jasno mi je da su to ti stari Dice developeri napravili, i ovo i ono, i da se ne lazemo vjerojatno cu ju kupiti, ali ta igra mi nece pocesati taj svrbez za sjest u tenk ili heli i jebat nekom mater pola sata. Mislim da svi zaboravljaju u kakvim su stateovima prosle BF igre izlazile i na sta je to licilo dok se nije dovelo u red za koji mjesec. Treba bit svjestan da i dalje pricamo o EA i da igre vise nisu kakve smo ih znali prije, igre su danas money making machines i naravno da ce svi publisheri u ovom stadiju kapitalizma pokusati izvuci i zadnji cent sto mogu od igraca. Pogotovo kad pricamo o renomiranim, usudim se reci, brendovima kao sto je Battlefield.

Ne znam sto da ti kazem, svaki put kad imam neko pozitivno misljenje o BF6 ugusim ga negdje duboko u sebi jer je trenutno takav narativ kakav je. Bas me zanima kak ce se situacija razvijati sa Arc Raidersima, ali popratit cu svakako. Platio sam BF6 30 eura, naknadno kupio Battlepass za 21 i nesto, odigrao je za sada 100 i nesto sati, mislim da sam dobio my moneys worth sto god dalje bilo.

12 godina
Battlefield 6

Battle royale cak nije toliko los, lootanje je dosta jednostavno, ima misija, jedino onih air strikeova ima malo previse.. i naravno ima zbuganih kuca/zgrada kroz koje opadas pa poslije par sekundi doslovno trcis po zraku..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 6

Imate li problema sa hitreg? 
Nakon bete, ovo kao da mi je sasvim drugačija igra - metci jedva da registriraju, stalno u coveru umirem jednostavno neigrivo...

Dogodi mi se svako toliko da pucam po nekome, čovjek se samo okrene i zalijepi mi headshot s 3 metka kao da ga nisam ni gađao. U životu više puta nisam ALT+F4 koliko sam igrajući BF6 proteklih mjesec dana

Xiaomi Mi Note 10 Pro + POCO F2 Pro
Moj PC  
1 0 hvala 0
4 godine
suspendiran
Cromaki kaže...

Imate li problema sa hitreg? 
Nakon bete, ovo kao da mi je sasvim drugačija igra - metci jedva da registriraju, stalno u coveru umirem jednostavno neigrivo...

Dogodi mi se svako toliko da pucam po nekome, čovjek se samo okrene i zalijepi mi headshot s 3 metka kao da ga nisam ni gađao. U životu više puta nisam ALT+F4 koliko sam igrajući BF6 proteklih mjesec dana

Nemam apsolutno ikakvih problema s hitregom od kad sam prvi put se spojio na net 90-tih, kamoli da ih imam danas na optici u 2025/26, teske gluposti i teorije zavjera

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2025 16:14 (Boris grozni).
13 godina

svi imamo problema sa hitregom jos od ps3 ere i glupih konzola koje se guraju u MP. Netcode nikad losiji ,tickrate nikad manji al najgore je što tickrate nije stabilan broj nego se mijenja.

13 godina
Battlefield 6

Dogodilo mi se masu puta da se lik okrene prema meni ispali cijeli clip prema meni sa pola metra i ja na full hp. Okrenem se i ubijem ga sa 4 metka. Tako da znam da nije samo meni loše.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Battlefield 6

Neam pojma meni to sve radi ok, imam par super snimljenih momenata gdje nižem quad fragove u 15stak sekundi, sg553ar je bolesno dobro oružje, i ovaj novi SOR je super veći dmg i jači ROF od klasičnog Sora ili ti scar-l. 85 sati u 20 dana nije loše. Multiplayer je zakon, battle royal je teško smeće od sttutera do toga da lik sa 2 armor plejta + cijelim hp trebaš pola spremnika ispraznita a dere te više njih odjednom, u multiplayeru možeš uletit na point riješit 4 5 likova bez problema ovdje ćeš sa dvojicom imati problema zbog ogromnog TTKa zbog armora, zato je PUBG bio i ostao kralj battle royala 4 metka i gotovo. Sve ovo ostalo its not my cup of tea. Fora je jedino ta napetost kad vas je 10 na kraju meča ali sve ostalo dosadnjikavo, u pubgu moraš lutat medicinu,nastavke za pušku sve živo. Ovdje sačekaš lodaut drop pokupiš, support baci ammo, tvoj cilj je naći 5 ili više plejtova i riješio si loot i onda samo trčiš u zonu ili si u zoni pa čekaš. Tako da ostajem vjeran multiplayeru a BR što sam igrao igrao sam. 

Ovaj Arc Raiders bivših BF developera izgleda fenomenalno od koncepta do grafike. I bome hrpetina ljudi isto igra. Toliko svega a vremena malo 

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2025 19:01 (BeLLicus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 6

Javljam se jer imam jedan problem.

Da li se još nekome događa da na AMD kartici se igra ruši zbog nekog DirectX errora?

Znači imam 9060XT, čitam da je puno njih i sa 9070XT isti problem, najnoviji driver, probao onu foru sa underclockom 50MHz i slično, no ništa ne pomaže.

Ako je netko slučajno našao lijek za to?

Kovačić
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
suspendiran
acmilan2 kaže...

Da li se još nekome događa da na AMD kartici se igra ruši zbog nekog DirectX errora?

Znači imam 9060XT, čitam da je puno njih i sa 9070XT isti problem, najnoviji driver, probao onu foru sa underclockom 50MHz i slično, no ništa ne pomaže.

Ima , lijek se zove Nvidija šala uglavnom, taj dx error dobivaju svi vise manje, samo kaj je nvidija poprilicno azurnija kod fixeva

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2025 22:09 (Boris grozni).
12 godina
Boris grozni kaže...
acmilan2 kaže...

Ima , lijek se zove Nvidija 

MGloc  Jesam ti rekao tko će se javiti i što će napisati u poruci?

Nije 24h ovdje, a već je naporan...

I da, btw, i nvidijinim karticama se isto događa, jedino intelovim karticama ne.

Kovačić
14 godina

Stjepanj ima odgovor za sve. 

14 godina
Battlefield 6

Bok ekipa,

Nakon Battlefielda 1 bih opet igrao malo stari, dobri BF. Ajde ako se nekome da da mi kaže kaj moram upgradeat od kompa da mogu igrati u nekim normalnim postavkama jelte. Znam da je odgovor 'SVE', ali nije neki preveliki budžet pa je svaki savjet dobrodošao. Fala lepa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
stef_zg kaže...

Bok ekipa,

Nakon Battlefielda 1 bih opet igrao malo stari, dobri BF. Ajde ako se nekome da da mi kaže kaj moram upgradeat od kompa da mogu igrati u nekim normalnim postavkama jelte. Znam da je odgovor 'SVE', ali nije neki preveliki budžet pa je svaki savjet dobrodošao. Fala lepa.

Pa za 300 eurića kupiš nešto ala 6800xt grafe i za višemanje 100 eura nešto od serije 5xxx procesora i na konju si. Prošao sam slične probleme.

14 godina
jopis kaže...
stef_zg kaže...

Bok ekipa,

Pa za 300 eurića kupiš nešto ala 6800xt grafe i za višemanje 100 eura nešto od serije 5xxx procesora i na konju si. Prošao sam slične probleme.

to naravno polovno govoriš jel?

17 godina
stef_zg kaže...
jopis kaže...
stef_zg kaže...

Bok ekipa,

to naravno polovno govoriš jel?

Afkors. 

12 godina
stef_zg kaže...

Bok ekipa,

Radije nvidiju gledaj jer je amd shebao sve kupce "starije" serije i maknuo podrsku. Evo tu na forumu imas 3070tku za 260€ (klik), ogroman + je sta imas DLSS koji dodatno poveca fps, za 1080p i 1440p dusu dalo, za 1080p bi jedino mozda imao problema jer ti procesor nije bas bajan, tu bi ok sjeo tipa R5 5600 (ganc novi je 95€).

17 godina

dlss na 1080p je onako, u najmanju ruku odvratan :)

260e je puno za tu karticu, ima na amazonu za 360e novu rx 9060xt 16gb

12 godina
Wiz3m4n kaže...

dlss na 1080p je onako, u najmanju ruku odvratan :)

260e je puno za tu karticu, ima na amazonu za 360e novu rx 9060xt 16gb

Ovisi. Bolje da onda ne gledas kak ja igram sa 1660ti bf, 1440x1080 (na 1440p monitoru), FSR ukljucen (quality) i jos sve postavke na low.. je malo mutno u daljini ali derem sve pred sobom 

17 godina

1440p monitor je ok sa dlss ili fsr, no na 1080p je kaos

15 godina
Battlefield 6

Danas sam si dao malo igre, pa sam tri puta zaredom rekorde postavio sa snajperom udaljenosti 919m pa 921m zadnji 974m

Intel i AMD fanboy Po danu navijam za AMD a preko većeri za Intel
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.11.2025 23:30 (dreadmoore).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
stef_zg kaže...

Bok ekipa,

Za ograniceni buđet prvo grafulju definitivno.Evo ja imam isto ryzen 5 3600 i rx 6700xt i na 2k rezoluciji uz mix medium i high postavki guram nekih 60 do 80 fpsa.Tako da moze taj 3600 jos gurat ali kao sto kolega kaze valjalo bi i neki 5800x piknut ako ne zelis mjenjat platformu

13 godina
acmilan2 kaže...
Boris grozni kaže...
acmilan2 kaže...

Ima , lijek se zove Nvidija 

MGloc  Jesam ti rekao tko će se javiti i što će napisati u poruci?

Nije 24h ovdje, a već je naporan...

I da, btw, i nvidijinim karticama se isto događa, jedino intelovim karticama ne.

al je covjek u pravu...nvidia>amd 

15 godina
Acex kaže...
stef_zg kaže...

Bok ekipa,

Za ograniceni buđet prvo grafulju definitivno.Evo ja imam isto ryzen 5 3600 i rx 6700xt i na 2k rezoluciji uz mix medium i high postavki guram nekih 60 do 80 fpsa.Tako da moze taj 3600 jos gurat ali kao sto kolega kaze valjalo bi i neki 5800x piknut ako ne zelis mjenjat platformu

A čemu patiš taj napaćeni stari hardver. 

Sve low, config, složene postavke da se izvuče sve šta se može.

Ne kužim igrati ovakav shooter na išta osim low, ali ajde ako imaš računalo koje to vrti u 200+ na ultra u redu, chillaš, bereš cvijeće uživaš.

Al jedva držiš 60, i još forsaš med high? lol

ontopic:

nezz kako vi, al, lagano prolazi medeni mjesec, tako je pala ''atmosfera'' igre.

Šta više igramo, ok, dobra je zajebancija, ali igra je prazna.

Hrpa glupih asajmenta pa kao to riješavaš da ti nije dosadno, nagrade meh.
Zadnji update, hrpa fixeva, osobno ne vidim tu nikakve pomake, a gunplay fix iako su naveli da bude, odjednom nas prave ludima, ma kao pa to nije ni trebalo bit u peču, bude nekad kasnije.

forsanje redseca, loš battlepass, pro neću ni komentirati.
apsoultni okret za 180 šta se tiče devova, prvo kao nude, isprike i djele exp boostove, odmah fixaju sve, sad šute ne postoje na radaru, na reeditu mašina radi bilo kakvi komentari idu lock i ban.

uzela se lova, pa se pokazuje pravo lice, ali to je klasika ništa novo.
Mapa ne teku, kad god loada novu već vičemo ajoj ova, a ne ova, ajme ova...jedina koja je dovoljno dobra da uđu u anale kao dobra bf mapa je Cairo.
Sve ostalo je meh.

Oružja su više manje copy paste jedni drugih, ne nude ništa posebno, imaš par meta gunova, sve ostalo je tlaka koristiti.

naravno igra se i igrat će se jer se nema šta drugo, no prebzro se došlo do zamora i dosade, dok velim, bf3 sad da instaliraš da ima servera opet bi bilo vrh zabavnih partija jer su mape bolje, teku puno bolje.

rush je užas, bq je sprdnja od moda, i onda ekipa još doda kežual bq mode za farmanje botova, kad već ne znaju popravit asajmente.
top, to nam je trebalo, to spašava igru.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 9:45 (fila2208).
11 godina

Jep, mrtva tišina i šta je to popravljeno pečom? I dalje likovi skaču sa drona na mjesta koja nisu dostupna, i dalje oružje ima bloom, i dalje assigmenti imaju nerealne stvari poput 6000 repaira u jednom meču. Ukinili su botove više ne možeš napraviti niti jedan assigment protiv njih. Na steamu je sa 82% pozitivnih ocjena palo na 72% uskoro će biti mixed, ljudi pljuju maximalno. Jedinu mapu koju mogu igrati je Liberation Peak i Cairo, dobar flow ali i to dosadi. Imam 100 sati hrpetinu pušaka sređenih, riješio sve weekly, i da nemaš šta raditi. Hrpa fixeva nije došla u ovom patchu. Zapravo pitanje je dali je išta doslo osim redseca i battlepassa, ja ne vidim u igri nikakva poboljsanja. Novu mapu sam odigrao 3 conquesta i to je to kad sam vidio šta je to koji dizbalans svega. Uzeo jučer Arc Raiders igru za 30 eura ajme gušta. Igra ima 31gb izgleda kao triple A naslov od Sonya, a tek što se vrti fluidno. A zanimljivo da bi je mogao igrati cijeli dan da imam vremena. Tako da preporuke pogledajte si tu igru na netu jučer je 350 tisuća igrača na steamu bilo u Arc Raidersu bivši BF developeri oni pravi koji su radili bf3 i bf4. Cijeli svijet je poludio za igrom.

Preko 90% pozitivnih komentara na steamu. Nisu nabili cijenu 70e kao EA za battlefield pa naplaćuju još game pass 25 eura itd. Super alternativna ispucaš se u Battlefieldu malo i onda ovo sa ekipom lagano chill lootanje itd. Kome paše takav tip igre naravno. 

15 godina
Battlefield 6

da, jako raste arc, kao helldivers kad je eksplodirao.

Chill looting simulator, nije za mene, ali shvaćam šta ljude privlači.

Ma i dalje ćemo pucat ovo, nema se šta drugo, no kaže, sad kad se slegla malo prašina, em oni šute, ne rade ništa, bar ne konkretno, a obećanja su ludom radovanja.

Znači ljudi nisu mogli igrat day one na njihovoj platoformi, napravili su si velike troškove time, no teško je svima isporučit ispričavajuće boostove.

Niej meni do boosta ni passa, nebitni su, stvar je principa i poštovanja tih 7milj ljudi šta su kupili igru.

Abjuze, gličanje, i hrpu sranja što si naveo.

Pa daj makni reconu čekić i eto fixa, al ne, nek stoji dalje nek ljudi skaču po zgrada gličaju se i tjt.

redsec je ok, not my cup of tea, odigrao sam par mečeva radi asajmenta, ali nije ni eksplodirao niti ponudio išta novo, lažem, odličnu destrukciju u free verziji igre, koju nemamo mi koji smo igre ''pošteno'' platili.

sve u svemu, budimo realni ok je igra za napucavat se malo u partyu, ali kad nas više od 4 ne može uć već moramo stalno izlazit ulazit join amo tamo...ma batali tu priču.

blaženi battlelog, ispred svog vremena.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 9:45 (fila2208).
Moj PC  
9 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice