Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 1.199
|
čitano: 245.583
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Battlefield 6
Indestructible kaže... 

Lik apsolutno igra solo, onako bas kako rade Call of Duty, Fortnite, Apex Legends igraci rade. Nema tu team playa. Ali ne krivim ga, on je streamer, a streamerima jeste cilj da oni budu glavni. 

Zato sad Call of Duty igraci traze dobar Battle royale od Battlefielda 6.  

Kad odigras BR tipa PUBG znat ces sta u stvari team play znaci. Team play u respawn igrama ima puno manju vrijednost od igara u kojima imas samo jedan zivot. Al dobro, neki ipak preferiraju arkadne pucacine.

Your mind is like a parachute! Useless unless its open
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.8.2025 23:10 (Super64).
15 godina
Super64 kaže...
Indestructible kaže... 

Lik apsolutno igra solo, onako bas kako rade Call of Duty, Fortnite, Apex Legends igraci rade. Nema tu team playa. Ali ne krivim ga, on je streamer, a streamerima jeste cilj da oni budu glavni. 

Zato sad Call of Duty igraci traze dobar Battle royale od Battlefielda 6.  

Kad odigras BR tipa PUBG znat ces sta u stvari team play znaci. Team play u respawn igrama ima puno manju vrijednost od igara u kojima imas samo jedan zivot. Al dobro, neki ipak preferiraju arkadne pucacine.

a pubg je šta?

sviđa mi se kako je realno tamo kad namakneš kameru pa gledaš iza ćoška, ili legneš na krov ravne kuće pa gledaš okolo.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
11 godina
fila2208 kaže...

a pubg je šta?

sviđa mi se kako je realno tamo kad namakneš kameru pa gledaš iza ćoška, ili legneš na krov ravne kuće pa gledaš okolo.

Za BF je tactical shooter. Da, mozes se na trepavice postavit, to je tak. Nije fun nekome, al osnovni elementi BRa nisu warzone, fortnajt, a Apex cak i je. To sto se tebi ne svidja je nebitno.

Your mind is like a parachute! Useless unless its open
15 godina
Battlefield 6

OMG, da pabđi... 

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...

Zato pravi muškarci igraju FPP! 

Ali ima i TPP svoje draži; samo moraš više strateški igrati. Ali ništa to ne znači; prije novog anticheata ih "lovili" 25K tjedno, sad s novim anticheatom 100K tjedno, a opet ih ostane...

Zbog čiteraja sam i prestao igrati PUBG - tj. uzročno-posljedično - psovao sam ko kočijaš kada me čiter ubije; pa onda žena ima komentar na to; pa jedno s drugim zbog mentalnog zdravlja ukućana prestao igrati PUBG.

15 godina
Super64 kaže...
fila2208 kaže...

a pubg je šta?

Za BF je tactical shooter. Da, mozes se na trepavice postavit, to je tak. Nije fun nekome, al osnovni elementi BRa nisu warzone, fortnajt, a Apex cak i je. To sto se tebi ne svidja je nebitno.

Bf je fun arcade shooter koji posuđuje neke milsim ellemente, ali nije hardcore kao insuregency i arma, pa samim time nije ni dosadan.

Milsimovi su dosadni većini ljudi, osim ekipi šta brije ili voli taj realizam i to je ok.

Bf je taktičan bio kad se igrao esl 5v5, onda si trebao malo taktizirati i paziti i svatko je imao neku rolu, no to je mrtvo već 15g, jer nikad bf nije znao biti competativan.

Nije da se meni ne sviđa, shvaćam zzašto i što ljudi vole kod tih igara, no pametovati kako je bf arcada jer imaš respawn, a vi čučavci u kućama na pubg ste realism milsim taktički vojnici je smiješno, ponajviše jer je u bf temi.

u svakom slučaju nek igra tko šta hoće, ali vidljivo je koliki je porast tih ''pro'' pubg i royale igrača u respawn shooterima. Ukampaj se i čekaj killove, i chicken dinner koji neće doći, osim ako imaš debile koji trče flagove i ''taktiziraju'' kako se iz baserapea vratit u win, ali za to treba pogininuti u video igri, zamilsli.

TomoR kaže...
fila2208 kaže...

Zato pravi muškarci igraju FPP! 

Ali ima i TPP svoje draži; samo moraš više strateški igrati. Ali ništa to ne znači; prije novog anticheata ih "lovili" 25K tjedno, sad s novim anticheatom 100K tjedno, a opet ih ostane...

Zbog čiteraja sam i prestao igrati PUBG - tj. uzročno-posljedično - psovao sam ko kočijaš kada me čiter ubije; pa onda žena ima komentar na to; pa jedno s drugim zbog mentalnog zdravlja ukućana prestao igrati PUBG.

Igrao sam kratko te igre, nešto duže warzone, mogu potvrditi. Toksično, posebno call of duty. Niti jedna igra toliko loših mehanika, netcodea, grafike iz 00tih ne bi bila tako uspješna da nije cod u imenu.

Teško smeće i jeftina droga za mase.

Pubg je klasa svoje vrste, ali isto je infested, a cheater u bf se već riješi (nadajmo se portal serveri i mogućnost najma?) dok ti chiteri sustavno čupaju živce u one life igri, i onda je mentalna devastacija svih oko sebe nažalost nužna.

sad ovo što smo igrali betu, šala zajebancija međusobna, imam tenk, ajmo e, uzmi d da ih zatovrimo i tjt, a ono na kraju partija 20 tiketa razlike.

Ne znojiš se, nisi frustriran, igraš, chillaš, gineš u igri za više dobro, zajednčki win., to je čar bf-a, bar ti to znaš 

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.8.2025 9:28 (fila2208).
16 godina
Battlefield 6

Ebo ih BR i tko ga izmisli. Da ga nisu ubacili u bf eto im ga tamo, ne skrnaviti sveti gral za mange pobogu.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
dery kaže...

Ebo ih BR i tko ga izmisli. Da ga nisu ubacili u bf eto im ga tamo, ne skrnaviti sveti gral za mange pobogu.

U pocetku nisam bio za BR, no kad sam vidio da je EA targetovao uveliko streamere i CoD igrace, sad sam za. Eto im BR neka tamo to igraju, a mi cemo conquest igrati. 

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
17 godina
fila2208 kaže...

a pubg je šta?

Druže a da si probao FPP um jesto TPP, vidio bi da toga nema 

15 godina
Wiz3m4n kaže...
fila2208 kaže...

a pubg je šta?

Druže a da si probao FPP um jesto TPP, vidio bi da toga nema 

Probao sam drug, odigrao 20-tak sati, nije me pubg primio, čudan mi je taj engine i taj feeling. Poštujem kome je to to go igra, meni nije sjela.

No to je kao milsim teški, a bf je šarada i arkada jel, po nekima? 
nebitan offtopic...zaš ja imam opet labs za skinut, jesmo opet pozvani u labs ko je već bio ili?

može tko potvrditi?

13 godina
Battlefield 6

Lijepo je vidjeti neka stara imena

Steam and EA: CyberDemonVZ
Moj PC  
4 0 hvala 3
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

I još malo hypea dok čekamo.

Neke skrivene mehanike, neki Only in Battlefield momenti. Ima svega.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
17 godina

Meni je pubg nekako bolje sjeo jer je sporiji, BR mod mi paše u igri i onako bude red akcije, pa red lutanja, opuštenija mi je igra. Svakako je dobro da imamo na izbor 

14 godina
Wiz3m4n kaže...

Meni je pubg nekako bolje sjeo jer je sporiji, BR mod mi paše u igri i onako bude red akcije, pa red lutanja, opuštenija mi je igra. Svakako je dobro da imamo na izbor 

PUBG je kategorija za sebe i po mom skromnom, a osobnom mišljenju nikako ne može biti pod zajedničkim nazivnikom s bilo čim drugim iz gaming industrije.

Allliii, otkud sad vamo spomen PUBG-a? 

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

ShoSho Russian sniper je legendica. Pratio sam ga jos iz vremena Battlefield 3.  

Drago mi je da se vratio. 

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
13 godina
Battlefield 6

Znam da nije vezano za bf6 al isprobavam postavke za streamanje pa ako se nekome gleda malo dosadni bf2042

LtMoNkk: 

ORIGIN: LtMoNkK
Moj PC  
4 0 hvala 3
15 godina
Battlefield 6

ako vam se neda igrat, a želite dropove kao pravi veterani. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

20:54

ne ide pa ne ide.

Durbin d.o.o. za geodetske poslove
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 13:19 (dennocro).
16 godina
Battlefield 6

E moji cod-ovci ne ide to tako ovde.

https://www.youtube.com/shorts/YCHXuAlD6ZA

Ovako nešto nečete vidjet u nijednoj drugoj igri.

https://www.youtube.com/shorts/2t9cnr51pGo?feature=share

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 14:51 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 6

Evo ga ljudi koje su to mapetine uuuuuu trailer napokon

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
dery kaže...

Evo ga ljudi koje su to mapetine uuuuuu trailer napokon

Brutalica, al poen dolje jer nema bf theme song

16 godina
Battlefield 6

Lijepo ukomponiran trenutak kako se boriti protiv čitera:

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 18:20 (dery).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 6

Izgleda da je originalni marketing team još od bc2 i dalje zaposlen i radi punom parom obzirom da su se ostali izmjenili.

Fino sklopljen trailer, kartica ide sama iz džepa nema se šta reć.

Ta shema sa čekićem je brutala, pari mi sledge iz rs6, sigurno je gušt rušit zidove i ić kroz kuće.

malo infa, portal izgleda ok, dedikatedi? Možda ne kao prije, ali šta nas sprječava složit rotaciju spremit se i svaku večer se skupit.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 19:01 (fila2208).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Battlefield 6

Izgleda da su persistent serveri potvrđeni?

https://x.com/bigfrytv/status/1961097330758975655?s=46

šumski put je bio ravan • EA: Dream_HR
Moj PC  
0 0 hvala 2
4 godine
Battlefield 6
dreammaker kaže...

To nije loše, nadam se na neće svi serveri na poralu biti 1000% dmg i sl..

https://www.youtube.com/@mega0nyt
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 20:40 (e9droid).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Battlefield 6

Hardverski zahtjevi

Steam and EA: CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
e9droid kaže...
dreammaker kaže...

To nije loše, nadam se na neće svi serveri na poralu biti 1000% dmg i sl..

Koliko moraš bit sjeban da napraviš server od 1000%. Rijetki su bili u 2042.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice