Da ne stancaju ove usrane nastavke vjerovatno bi se i igralo, ovako je sve razvodnjeno, steta vjerovatno najbolji bf ikada izasao
Da, 3 i 4 sam igrao sa nekom čari valjalo bi nac nekog pa da se squad baci za nostalgiju
Da ne stancaju ove usrane nastavke vjerovatno bi se i igralo, ovako je sve razvodnjeno, steta vjerovatno najbolji bf ikada izasao
Da, 3 i 4 sam igrao sa nekom čari valjalo bi nac nekog pa da se squad baci za nostalgiju
http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/DoxyTheCroat/
Idem nazad, ni jedinica ni petica nisu ni blizu onog što čini BF zanimljivim. Jel je itko aktivan odavde?
http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/DoxyTheCroat/
Idem nazad, ni jedinica ni petica nisu ni blizu onog što čini BF zanimljivim. Jel je itko aktivan odavde?
Svi se vracaju, ja se vratio prije 2 tjedna i Lockeri su uvijek puni sto je stvarno nevjerovatno. Prvo nisam nit skuzio da su promijenili joinanje servera sa battleloga na samu igru, nije lose ali cesto prilikom ulaska u server dobijem onaj neki bright screen i moram resetirat igru... Isto mi nit ne radi battlelog reports, kontaktirao support i mucili se sat vremena sa time i nista nisu napravili jer je navodvno neki problem sa accountom od BF4.
I da, definitivno je puno zabavnija od BF5... Mozda bi bilo drukcije kad bi ubacili Lockere u BF5 
Edit: e da, za hrpa servera isto govori da su puni, udjes u njih kad ono unutra 10ak igraca...
imam ban na nekoliko servera iz razlicitih razloga, kako bih mogao opet zaigrati na tim serverima koje su opcije? iskljucivo kupnja drugog origin accounta? novi key ne znaci nista?
jao jao...preko 1,5k sati na ovo čudo od igre...i onda se smao ugasilo izlascima "I" i "V" koji mi osobno nisu nikako sjeli...
...baš sam jučer došao u nostalgiju da ga opet instaliram i zaigram 
Pozdrav svima, evo kupio sam Battlefield 4... Bas zadnjih dana razmisljam koju dobru pucacinu uzet i naletim na Battlefield i jos na akciji za 5 eura i odmah bez razmisljanja sam ga uzeo...
Zanima me ponajvise multiplayer...Sto igrati? kako? Jeli se moze igrati nesto ozbiljnije kao competetive u cs:go ili samo zajebancija na public serverima? Sto je sa ovim Expensions za kupovat, jeli ih vrijedi kupovat uopce?
Pozdrav svima, evo kupio sam Battlefield 4... Bas zadnjih dana razmisljam koju dobru pucacinu uzet i naletim na Battlefield i jos na akciji za 5 eura i odmah bez razmisljanja sam ga uzeo...
Zanima me ponajvise multiplayer...Sto igrati? kako? Jeli se moze igrati nesto ozbiljnije kao competetive u cs:go ili samo zajebancija na public serverima? Sto je sa ovim Expensions za kupovat, jeli ih vrijedi kupovat uopce?
Nema tu kompetitiva kao i csgo, jedino mozda ako ima jos nekih aktivnih timova koji znaju igrat 5v5 (iako, ako si novi u bfu onda te nece htjet bas svi). Ali da, casual gameplay. Zavisi sta volis igrat, jel te zanimaju tenkovi, avioni i sl. ili samo pljuce ? Ja recimo ne volim tenkove nit avione, tak da igram samo Lockere koji dolazi sa standard bf4.
Jel se dobije China Rising sa Standard verzijom, kao što je to bilo nekad?
Nema tu kompetitiva kao i csgo, jedino mozda ako ima jos nekih aktivnih timova koji znaju igrat 5v5 (iako, ako si novi u bfu onda te nece htjet bas svi). Ali da, casual gameplay. Zavisi sta volis igrat, jel te zanimaju tenkovi, avioni i sl. ili samo pljuce ? Ja recimo ne volim tenkove nit avione, tak da igram samo Lockere koji dolazi sa standard bf4.
Pa definitivno samo puske, kako bi onda mogao igrat lockere?
Jel se dobije China Rising sa Standard verzijom, kao što je to bilo nekad?
Ne
Jel ima sto nasih servera?
Jel ima sto nasih servera?
Nema, bilo ih je dok je bf4 jos bio aktivan i zadnji bf.
Znaci lockere igras tak da udjes u bf4, i pod servrima imas filtere, tamo namjestis Operation Locker i filtira ti samo tu mapu. Naravno imas dosta modova, Rush, Conquest i sl...
Serveri jos nisu u punom izdanju, posto je sad jos radno vrijeme i tek 3 sata, ali tamo oko 8-9 navecer je sve krcato.
Pa definitivno samo puske, kako bi onda mogao igrat lockere?
Inf only server ako te ne zanimaju vozila
Prvi dojmovi za igricu su dobri, mape su mozda malo prevelike za moj gust ali dobro...
Veliki minus je sto nema neke ozbiljnije igre osim zajebancije na public serverima. Ne postoje nasi serveri odnosno nitko ih ne drzi, pa je tesko povezat se sa nasim ljudima koji igraju... Bas steta za ovakvu igricu.
Prvi dojmovi za igricu su dobri, mape su mozda malo prevelike za moj gust ali dobro...
Veliki minus je sto nema neke ozbiljnije igre osim zajebancije na public serverima. Ne postoje nasi serveri odnosno nitko ih ne drzi, pa je tesko povezat se sa nasim ljudima koji igraju... Bas steta za ovakvu igricu.
Imas hrpa mapa u standard verziji, od onih velikih do nekih manjih, a mozes i igrat rush ili nesto slicno gdje je sve dosta skucenije.
Igra je vec stara 7 godina, a vec je svima BF4 "prekipio" i ljudi bi nesto novo, dobili su BF5 pa je on ispao kao jedno smece naspram BF4, 1 je ono 50/50 ali je opet isto tako igra koji vise nitko bas od nasih nit neigra.
ja baš sinoć na yt naletim na video "best moments bf3 i bf4" i sad me kopka da skinem igru i ponovno je zaigram, best FPS game ever.
ja baš sinoć na yt naletim na video "best moments bf3 i bf4" i sad me kopka da skinem igru i ponovno je zaigram, best FPS game ever.
Ja sam to bas ima par dana napravio jer sam upgradeao ssd. Nisam je upalio od kraja 2015., a preskocio sam B1 i B5 jer me setting apsolutno nije zanimao
Uglavnom, motorika je tu, refleksi su sporiji ali zabava je na vrhuncu
u bf4 Lockeru dječaci postaju muškarci, u bf5 postaju feminizirane pič...ice

lock i no recoil ha 
lock i no recoil ha 
Bio bi mi lock jos bolji da imam misa a ne ciglu
A recoil bi mi isto bio manji da se jos FOV moze povecat 
Da malo bumpam temu.
Ima li živih ili ste svi na ovim novim, a plotom starim BF-ovima?
Ja ponovno instalirao vidjevši da ima dosta aktivnih servera, community živnio otkako je došao opet na Steam.
Igram ponovno svakodnevno već desetak dana i opet je onaj isti BF osjećaj :)
Kad mi se ne da igrat otključavam preostale attachmente i assignmente, a nekad i nolajfam s easter eggovima.
Sljedeći na redu mi je Dragon Valley, našao dobar video gdje lik u 15ak minuta solo pokupi.
Sljedeći na redu mi je Dragon Valley, našao dobar video gdje lik u 15ak minuta solo pokupi.
Više ne znam imena mapa 
To je onaj za skin koji se ne vidim na IR??
Ako je, javim se ako te vidim online!
Više ne znam imena mapa 
To je onaj za skin koji se ne vidim na IR??
Ako je, javim se ako te vidim online!
Da, to je taj.
DICE obični je crni i on je povezan s Megalodon easter eggom na Paracel Storm mapi.
On je samo crni i izgleda sesi ali nije thermal proof.
MOže javi se pa odemo zajedno :)
Pozdrav, zaboravio sam da mi i fali Phantom Operative iako imam Phantom Bow jer sam ga pokupio na Operation Outbreak mapi dok je bio onaj event.
Ja sam pronašao Hangar21, kolega ima Operation Whitetout i sad mi trebaju još dvojica s preostala dva :(
Ima li dobrovoljaca da odemo pokupiti bow?
CyberDemonVZ vidim da imaš ista dva kao što kolega i ja imamo. Ja ću pokušati naći na Giants of Karelia pa da nam treba onda još samo jedan lik 
Ako se ne javi netko u međuvremenu.
Plugin koji prikazuje točno stanje igrača na serveru.
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/better-battlelog-fix-bblog/
https://chrome.google.com/webstore/detail/better-battlelog-bblog/kjlfnjepjdmlppapoikepbaabbghofma
sretan 7. rodjendan battlefield 4!
edit:
da se podsjetite, dodani linkovi dlc-ova
china rising
second assault
naval strike
dragon's teeth
final stand
legacy operations
night operations
community operations