ma ajde ne seri svi znamo da si cicija
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sum nađi ih koliko god možeš pa će se nas lako skupit, nas uvik ima.... vcras oko 20:00 bitchies.....
ma ajde ne seri svi znamo da si cicija
Kad smo kod cicije - Mrskom si duzan janje vec neko vrijeme...
kakav car ovaj cyber !!!!!
btw sutra je 11.3 ,
jel mi sutra nemamo nekakav war dogovoren?
Kakav war, jel mogu ja? Imam na laptopu neku gtx 740m, valjda će pokreniti bf
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAH a voljum voljum koja si ti cicija mga si i meni kupit nešto već kad se razbacuješ zhahahahahahaha jeben ti život budale
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAH a voljum voljum koja si ti cicija mga si i meni kupit nešto već kad se razbacuješ zhahahahahahaha jeben ti život budale
ti loše pušiš
Ja san dobija novi key, pa sad kažite da je voljum cicija. Pa nismo mi dalmatici ko purgeri.
kakav car ovaj cyber !!!!!
btw sutra je 11.3 ,
jel mi sutra nemamo nekakav war dogovoren?
Kakav war, jel mogu ja? Imam na laptopu neku gtx 740m, valjda će pokreniti bf
Hrka je dogovara neki war za sutra

Hrka je dogovara neki war za sutra
aj ako u ovom usranom hotelu nije ograničen download moga bi skinit pa svratit ako bude falilo ljudi
Mislim da će Sum morati odbanirati neke ljude na svojem serveru jer ako se pamćenje služi imamo ljude sa bannovima tamo(pa kak ). Tko ga nema nek se javi...
Ja san dobija novi key, pa sad kažite da je voljum cicija. Pa nismo mi dalmatici ko purgeri.
A šta mi ostali smo šugavi pa nama ništa
Slabo pušite.
A šta mi šugavi pa nama ništa
Neko neka posnima mec pa okacite ovdje...
Ako nekome treba igrac za war, mogu ja uskociit ako trebate dobrog snajper rifleara.
moze. javi se duji
Na koliko bi mi FPS-a sada radio CoD4? Nisam probao otkako imam ovaj proc, a ako i jesam - nisam otkako imam ovu grafu. Imam li ja to uopće instalirano?
Na koliko bi mi FPS-a sada radio CoD4? Nisam probao otkako imam ovaj proc, a ako i jesam - nisam otkako imam ovu grafu. Imam li ja to uopće instalirano?
79
Imaš
Nisam skupio bandu (samo se dva javila) a i ja baš nisam za igranje, dere me temperatura još od srijede. Nekom drugom prilikom.... Idem spavat
AUUUUUUUUUUUUUUU...... pa ja bi igra sam na vas pet da nisan skupia ekipu, kakav papavluk ne mogu virovaaaatttttt........
AUUUUUUUUUUUUUUU...... pa ja bi igra sam na vas pet da nisan skupia ekipu, kakav papavluk ne mogu virovaaaatttttt........
Ja još uvijek čekam ak se predomisli.
Ajmoooooooooo. Dujo vas ceka

Curi mu nosić pa nije moga...

Znaš da bi mogao, prije pol sata sam se probudio. Dokaz da se jedan jedini javio:
I kako da igram tako?
Ja bi vrlo rado igrao ali eto, propao veličanstveni plan. Čekam daljnje prijedloge...
we'll lose for sure....... hahahahahahahahahahahahahahahaha a jeben ti optimizam
Čekam daljnje prijedloge...
Ja mislim da trebamo kod Duje na janjetinu. Pa nek selo prica...

Čekam daljnje prijedloge...
Ja mislim da trebamo kod Duje na janjetinu. Pa nek selo prica...
Cijenjeni gospodine predstavnik sam bolnice Vrapče.
Čini se da ste jedan od rijetkih primjeraka bolesti takozvane lambphilie, koja se javlja u primorskim,gorskim i slavonskim krajevima Hrvatske.
Molimo vas da se pod hitno javite u bolnicu Vrapče na odjel za suzbijanje lambphilie. Bolest je izrazito zarazna i treba se staviti pod stalnu kontrolu i kontrolirani nadzor.
Prosječna opservacija traje oko godinu dana, no u ovako izoliranim slučajevima teško je specificirati vrijeme oporavka. Bez brige biti će puno janjetine za konzumaciju u znanstvene svrhe.
s Poštovanjem,
prof. dr. sc. Vlado Jukić, dr.med.