Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.663.527
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
Du_Jo_Cro kaže...
Sum sutra na lokerima se vidimo. Dominacija 5v5 nadji sebi pet ljudi.......

Ajde probat ću sabrat par mojih švaba pa možemo na našem serveru...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
Sum_of_all_fears kaže...
Du_Jo_Cro kaže...
Sum sutra na lokerima se vidimo. Dominacija 5v5 nadji sebi pet ljudi.......

Ajde probat ću sabrat par mojih švaba pa možemo na našem serveru...

I obavezan stream!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
odjavljen

Jedino ako će ovaj čiter streamat, ja se ne razumem u to i imam AMDa, ne bi to išlo

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
11 godina
protjeran
Dogovoreno
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCAAui2B1chG8tt5Aoow6e_A TWITCH: http://www.twitch.tv/du_jo_cro
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ja s dujom igram😊
Trebalo mi pol sata da sve procitam nakon dugo vremena nesto pisete😈
Battlelog: LtMoNkK
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Može monk prihvacan te, sum u koju uru igramo
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCAAui2B1chG8tt5Aoow6e_A TWITCH: http://www.twitch.tv/du_jo_cro
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Jutro curke.

Kad se to igra? 

Ja ću sa Dujom i Slavkom. 

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Gdje se prijavit za domacu ekipu koji igraju i imaju obicnu igru..bez dlc..imam sam čajna rising...jel postoji tko kao takav...

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2016 8:46 (bushido002).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
bushido002 kaže...

Gdje se prijavit za domacu ekipu koji igraju i imaju obicnu igru..bez dlc..imam sam čajna rising...jel postoji tko kao takav...

Prijavljuje se kod javnog biljeznika, moras imati dvije kopije. S njima se javis Piratu ovdje.

:)

Prije koju stranu sam stavio link na Bug Battlelog platoon. Uclani se u njega, javi se tu da te admin prihvati. I onda kad dodjes online, vidjet ces na kojim sve serverima igra ekipa i odaberes onog cije mape imas.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina

.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2016 9:35 (MRSKI).
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Uz onakav skill sa snajperom ar1a (slavko) slobodno može igrati sam protiv te petorice i opet će ih sve izrejpati... 

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Ima ko od vas da ga zanima ona igjica division? Neman pojma zašto, al ja san jučer kupia to sranje i nakon pola sata igranja san doša do zaključka da je to još samo jedna glupost na koju san bezveze bacia pare... Pa ako se kome od vas (redovnih članova teme) to igra neka se javi i eno mu account da ne propadne bezveze, ja san već napravia uninstall

2 0 hvala 0
13 godina
Volume kaže...

Ima ko od vas da ga zanima ona igjica division? Neman pojma zašto, al ja san jučer kupia to sranje i nakon pola sata igranja san doša do zaključka da je to još samo jedna glupost na koju san bezveze bacia pare... Pa ako se kome od vas (redovnih članova teme) to igra neka se javi i eno mu account da ne propadne bezveze, ja san već napravia uninstall

Ima onaj soldier69, nekad se tu javi na forumu inače inf njub. Mislim da je on mislio kupiti i sigurno bi bio sretan kada bi mu je poklonio. Ja sam većč kupio dva keja, nek se nađe da ne nestane

16 godina
odjavljen
Du_Jo_Cro kaže...
Može monk prihvacan te, sum u koju uru igramo

Pa ima da nas pocepate ko seljak poticaje.

U 17:00, ja još skupljam ove svoje...

11 godina
protjeran
Ne u 17:00 malo kasnije oko 20:00 ili 21:00?????
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Volume kaže...

Jbga, kad si panj pa nisi betu prvo probao.

Ja betu igrao manje od 15 minuta i uninstall momentalno.

Za takve pizdarije I got no time.

[19xx] 4ntraks
16 godina
odjavljen
Du_Jo_Cro kaže...
Ne u 17:00 malo kasnije oko 20:00 ili 21:00?????

Može 20:00

12 godina
CyberDemonVZ kaže...
sushii kaže...

inace nisam fan bf serija radi vise stavki,ali eto u bf4 sam se prisilio doci do 10-tog levela, igram samo tdm posto je tu nekako stalno akcija i stalno se nesto dogadja ali jedna fakin' stvar mi nije jasna u igri - balistika.

dakle lik trci ispred mene ledjima okrenut- gadjam ga scopom  negdje u gornji dio tijela, udaljenost cca 20m i nista, ajd razumijem da ga pogodim u nogu ali nista nista, nikakav hitmar, a uvjeren sam kada sam opalio hitac da je bio direktiva na njemu. konstantno sam uvjeren da igra ne registrira ciste hitove. uzmem assault neki pocetni, lika vidim 1na1 skoro se sudarimo, pucam po njemu hipfire i sa 3m udaljenosti ispraznim sazer i niti jedan hitmark. imam preko 3500h cod igara i nesto sitno bbc2 i bf3 ali ovo nikada nisam ranije vidio. sa scopom je totalno random odradjen hit detection. nekada pucas u lika u donji dio tijela i vidis kao headshot bonus. ono wtf? ping mi je konstantno ispod 50. jel ja nesto propustam u ovoj igri, jel balistika funkcionira na neku random_retard spiku ili mi netko moze objasniti na koji nacin to funkcionira u bf ?

Bilo je u jednom videu dobro objašnjeno.

Scope nije u ravnini s cijevi, i to su uveli s jednim patchem.

Onda ide bla bla bla, i uglavnom, prvih nekoliko metara metak ide IZNAD onog gdje ti ciljaš. Onda gdje je podešeno, tamo točno pogađa metu, a nakon toga metak pada i pogađa ISPOD ciljnika.

Zatim, kad se pomičeš lijevo desno, onda imaš "scope sway". Scope ti pleše i NE POGAĐA tamo gdje ciljaš.

Poanta, 0,5 sec budi miran prije nego okineš. Nemoj sa velikim scopeom ciljati u glavu na 5-10 metara.

Nemoj biti pod suppressom.

I metak ide TOČNO kamo ciljaš. Uvijek.

Skilledžija ti ima gadnih problema s internet konekcijom, pa njegove savjete uzmi sa zrnom soli. On ima problema na serverima gdje drugima radi odlično. I ima probleme koji se ne pojavlajuju kod drugih.

Dujo ti je više manje OK sa snajperom, njega možeš poslušati.

Replay je PRO što se toga tiče, al ti se njemu baš ne da pisati i objašnjavati.

Nex ti je majstor, al je u staračkom domu, i mislim da više nemaju pristup internetu.

Alien i Kurt nisu vidjeli pušku u BF-u i samo trolaju pučanstvo.

Volume ti zna jako puno, al ne želi odavati tajne.

Tomo i Sparrow ti mogu i znaju pomoći, al uvijek pretjeraju u opisima pa nitko ne čita njihove poruke.

Ja ti mogu sve odgovoriti... kad nađem na googlu, al to ti radije sam napravi.

kakav car ovaj cyber !!!!!

btw sutra je 11.3 ,

jel mi sutra nemamo nekakav war dogovoren?

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2016 14:18 (SiNkE.Zgb).
16 godina
Volume kaže...

Daj meni, nije mi loša bila beta. Za uzvrat kad se vidimo ću ti popušit.

13 godina
RePlaY kaže...
Volume kaže...

Može li cyber strimat?

16 godina
Battlefield 4

Ma nema problema.

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
protjeran
Vidi ovoga kako se brzo pojavi kad se dili nešto...... Glavni je prvi maja za fažol
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Nisu me bezveze ko malog zvali đabalebaroš.

Ko vas jebe, vi ste ionako svi rekla da van je bezveze igra.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

The Division je zakon!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Du_Jo_Cro kaže...
Vidi ovoga kako se brzo pojavi kad se dili nešto...... Glavni je prvi maja za fažol

Pozovi novog člana da igra sa vama. Evo mu prilike da se dokaže

14 godina
protjeran
RePlaY kaže...

Sry ljube, je da pušiš odlično ali dobija san ponudu za 250kn pa je otišlo jbg

13 godina
Volume kaže...
RePlaY kaže...

Nije u šoldima sve.

16 godina
Volume kaže...
RePlaY kaže...

Nema veze, mogu ja odradit i za tih 250kn.

11 godina
protjeran
Battlefield 4

A moj voljum nemogu virovat da si tako loš....... Razočara si me duboko..... 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Du_Jo_Cro kaže...

A moj voljum nemogu virovat da si tako loš....... Razočara si me duboko..... 

a šta ću, niko se nije javlja pa san mislija da nikog od vas ni ne zanima to smeće

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice