- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sta je tu ok... pa popusio si rundu!!!!

Kako pobogu ljudi još uvijek nađu server gdje nema ni jednog lvl 140...
Ja kad god se spojim, uglavnom je jedna strana nastack-ana do bola (pa ili završim na toj strani, ili na drugoj, pa me kolju i zovu noob-om, a ekipa samo quit-a/se prebacuje na pobjedničku stranu...)
Ovo si triba napisat s drugog accounta, malo si se sjeba...
nije propo svijet ako sam izgubio, polako bit ce winova
Ostao mu sinoć od zadnjeg posta upaljen
Kad se pece janje?
Kad se pece janje?
Kad ti navrneš u HR. :)
Kad se pece janje?
Prošli put mu je odlično bilo. Sad će biti još slađe jer je džabe
Kad se pece janje?
Prošli put mu je odlično bilo. Sad će biti još slađe jer je džabe
Nema đabe ni u babe
Nema đabe ni u babe
To Dujo casti jer je uhvacen s prstima u pekmezu...
Nema đabe ni u babe
To Dujo casti jer je uhvacen s prstima u pekmezu...
S prstima u paku
Jel ga boli gamepad dok igra BF na PC-u, ili je spojio miš/tipkovnicu na konzolu
Ljudi moji s foruma da vi znate kakve se urote ovdi vode za koje vi ne znate nebi mi virovali..... Ali nema veze ako triba platit janje kad špekac dođe ja cu platit.... Ocito in je do toga stalo više nego do dostojanstva....
Recite mi jel postoji cheat da se health teže ruši kad u nekog se puca? *ebo sam majku jednom na Operation Locker mapi. Skoči on pred mene majmun na 5 metara, no ja prvi počeo rokat po njemu sa SAR-21 u području prsa i glave. Krene i on sa m416 u mene ali niže me pucao. I ubije me bez headshota , a ja na njega ispalio 80% spremnika prsa-glavu i ne ubijem krelca na mjestu.
Health mu bio na cca 30%.
Kako pobogu ljudi još uvijek nađu server gdje nema ni jednog lvl 140...
Ja kad god se spojim, uglavnom je jedna strana nastack-ana do bola (pa ili završim na toj strani, ili na drugoj, pa me kolju i zovu noob-om, a ekipa samo quit-a/se prebacuje na pobjedničku stranu...)
uzivaj
KD ti je bitan za tvoju osobnu statistiku rezultata. A Squad win je isto bitan, ali on je statistički povezan za druge stavke, koje toliko ne ustječu na one podatke vezano za samog igrača. Opet ti se vodi statistika koliko imaš pobjeda/gubitka u igri i koliko si sposoban za teamski rad. Tako da sve u svemu, bitno je oba dvoje.
@tonik: moguće da je jedan od vas imao lag, desi se
@ar1a: idi igrati CoD
@kurt: lijep trud, ali moje pitanje je bilo više sarkastično, vidim da znaš gdje treba farmati one koji ne mogu uzvratiti, ali u to nismo ni sumnjali
Hmm, moguće je, al to onda je lag bio vjerojatno kod mene jer bi u protivnom on dobio po tamburi. Al sumnjam da je bio lag kad ništa nisam takvog osjetio.
Dobro Slavko.
Hmm, moguće je, al to onda je lag bio vjerojatno kod mene jer bi u protivnom on dobio po tamburi. Al sumnjam da je bio lag kad ništa nisam takvog osjetio.
To ti je ono šta se u ovoj igri zove netcode ili it's magic
Tom evo ti probaj ovaj u večernjim satima kad se skupi ekipa koja inače igra tu http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/c154635c-2c53-44f8-864d-1c63ddc5fb24/Oaks-Clan-ESP-Conquest-All-Maps-Noobs-Welcome/
Uvik imaš hrpu odličnih igrača, balans sasvim pristojan, fer admini i server radi odlično, bez ikakvog laga ili sl. sranja
KD ti je bitan za tvoju osobnu statistiku rezultata. A Squad win je isto bitan, ali on je statistički povezan za druge stavke, koje toliko ne ustječu na one podatke vezano za samog igrača. Opet ti se vodi statistika koliko imaš pobjeda/gubitka u igri i koliko si sposoban za teamski rad. Tako da sve u svemu, bitno je oba dvoje.
A lipi moj ajd kad vidim da si takvi pametan, adj mi reci kako ce tim pobjediti ako svi imaju scorove tipa 5:30. U UT sam se nagledao takvih kao ti, stoga molim te nemoj. Pa za boga dragog moras ubijat neprijatelje da bi pobjedio kako ces osvojtii zastavu ako ih nepoubijas?
A lipi moj ajd kad vidim da si takvi pametan, adj mi reci kako ce tim pobjediti ako svi imaju scorove tipa 5:30. U UT sam se nagledao takvih kao ti, stoga molim te nemoj. Pa za boga dragog moras ubijat neprijatelje da bi pobjedio kako ces osvojtii zastavu ako ih nepoubijas?
Lipi? A reka si da si iz Osijeka ako se ne varam? Duje tako loše da je smišno...
Znaš kako se kod nas kaže:
"Prči ga"
E dobro si im rekao.Tražim klan skill med/high+,1000h na xfireu.Igram pretežito snipera,bailam iu transport helija uredno,spm 24 i ne radi mi Q na klikuši.
Znam i ja da je Duje. svaki put kad se logira kao ar1a onda je duje offline. a kad ar1a nema, onda duje je online. peace of cake.
Yo Ar1a/duje, wanna peace of me?
Ahahahaha, sto mirisi janjetina neka...
Zabranjeno je registriranje i korištenje više nickova (multinick) za jednu te istu fizičku osobu. Prekrišitelji će biti upozoreni.
Ja se opet pozivam na jedno od temeljnih pravila foruma, a mislim da govorim u ime većine, da ovo opet zaslužuje bar crveni karton.
Molim osoblje ovog foruma da skinu kaljužu s mog imena...... Pirat toliko si mi crvenih podilia sad jedan put budi čovik i rješi me ovih debila.....