Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.669.865
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 4
TomoR kaže...
Zec_94 kaže...

A ip od tsa?

Mudo, jedan za inicijaciju!

MOŽE! 

Battlelog: MUDO_HR
11 godina
protjeran
Ip je K0C30NC3.PRN8.dynu
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCAAui2B1chG8tt5Aoow6e_A TWITCH: http://www.twitch.tv/du_jo_cro
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
amater_2 kaže...
TomoR kaže...
Zec_94 kaže...

A ip od tsa?

Mudo, jedan za inicijaciju!

MOŽE! 

Nasapunjaj macora ....

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
14 godina
protjeran
Tom gleda sam jučer onaj trace za royal šta si spominja i pokazuje ping oko 40, al čim uđem na server bude oko 150. Ne kužim uopće, možda je do ovog novog speedport rutera od tcoma jer sa zte-om je sve bilo normalno...

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Bacaj to smeće od Speedporta i potroši 150kn na Mikrotik pa nećeš imati takvih problema...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...

Bacaj to smeće od Speedporta i potroši 150kn na Mikrotik pa nećeš imati takvih problema...

Baš sam jučer pita lika u vezi tog mikrotika jer sam vidia da ga je spominja u onoj temi o paricama. Kaže da je odličan, ali nije baš najjednostavniji za korištenje jer ima pun k opcija i gluposti u koje se ja uopće ne kužim pa mi je reka da uzmem ovaj

13 godina
Volume kaže...
Tom gleda sam jučer onaj trace za royal šta si spominja i pokazuje ping oko 40, al čim uđem na server bude oko 150. Ne kužim uopće, možda je do ovog novog speedport rutera od tcoma jer sa zte-om je sve bilo normalno...

Nisam te jučer stigao pitati... onaj server gdje smo rejpali na Zavodu - jel tebi normalno radio?

Ja sam imao velike framedropove konstantno.

Inače mi se vrte na Zavodu 120 na više, a jučer na tom serveru 70-80.

[19xx] 4ntraks
16 godina
odjavljen

Podešavanje je 2 minute posla i onda se više nikad ne logiraš na njega osim ako te nešto ne zanima.

Ustvari, jedino što moraš upisati su tvoji PPPoE podaci. To moraš i u ovog Asusa. Drugo ne moraš ništa, sve sam odradi

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
protjeran
Skilledžija kaže...

Nisam te jučer stigao pitati... onaj server gdje smo rejpali na Zavodu - jel tebi normalno radio?

Ja sam imao velike framedropove konstantno.

Inače mi se vrte na Zavodu 120 na više, a jučer na tom serveru 70-80.

Sve normalno, osim šta mi je diga tlak onaj glupi haker koji je radia 75+ damagea s jednim shellom

17 godina
odjavljen
Volume kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Baš sam jučer pita lika u vezi tog mikrotika jer sam vidia da ga je spominja u onoj temi o paricama. Kaže da je odličan, ali nije baš najjednostavniji za korištenje jer ima pun k opcija i gluposti u koje se ja uopće ne kužim pa mi je reka da uzmem ovaj

Ja sam uzeo ovaj i radi odlicno:

https://www.links.hr/hr/adsl-router-tp-link-ac-750-802-11a-b-g-n-dual-band-gigabit-archer-c2-ruter-2-antene-usb-2-0-bezicni-053524128

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...

Podešavanje je 2 minute posla i onda se više nikad ne logiraš na njega osim ako te nešto ne zanima.

Ustvari, jedino što moraš upisati su tvoji PPPoE podaci. To moraš i u ovog Asusa. Drugo ne moraš ništa, sve sam odradi

Koliko sam ja njega skužia na tom mikrotiku je malo zajebanije (radi samo softvera) dodijeliti prioritet pc-u na mreži, a ostalim uređajima ograničiti bandwith koji mogu povući ako se u to ne kužiš previše. Na asusu bi tribalo biti puno jednostavnije, a navodno ima i nešto kvalitetniji wifi signal

Špelac naša sam na ekspetu takvog archera samo c7 i asusa rt-n66u za 450 kn pa čekam likove da odgovore, cijena im je odlična

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2016 11:29 (Volume).
13 godina
Volume kaže...

Sve normalno, osim šta mi je diga tlak onaj glupi haker koji je radia 75+ damagea s jednim shellom

Šta ima taj cheat ili se zajebavaš?

Mene jučer lik pogodio tenkom i sa 100% me spusti na 34%.

Išao sam ga pogledat - da nije neki pr0 1337 pa možda gađa neko slabo mjesto, a ono panj sa 1.17 KD i 300 killeva s tenkom.

[19xx] 4ntraks
17 godina
Skilledžija kaže...
Volume kaže...

Išao sam ga pogledat - da nije neki pr0 1337 pa možda gađa neko slabo mjesto, a ono panj sa 1.17 KD i 300 killeva s tenkom.

Kad pogodiš u kupolu pod određenim kutem radiš taj veliki damage.

To se vuče još od BF3 gdje je takav pogodak bio disable.

E sad, da li to lik zna ili "ima podešeno" da tako pogodi, to je druga priča. Doduše, bio je i hack koji je ispucavao kao 3 shell-a odjednom, moguće da je to tih 75%+ damage-a.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2016 11:32 (TomoR).
14 godina
protjeran
Skilledžija kaže...

Ozbiljno, svaki put kad on opali jedan shell iz tenka ili tow to je bilo minimalno 75 damagea i critical hit... Ovaj panj heatseeker

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/706555451623307776/297163262/

Tom to je glitch shot i on radi do 56 damage max, znam ga i ja bez problema napraviti iako malo teže sad koliko sam primjetia, valjda su radili na tome u zadnjem patchu. Ovo šta je ovaj lik radia je damage hack ili jedan od onih koji pucaj po tri shella odjednom od kojih svaki radi 25 damagea

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2016 11:36 (Volume).
13 godina
TomoR kaže...

E sad, da li to lik zna ili "ima podešeno" da tako pogodi, to je druga priča. Doduše, bio je i hack koji je ispucavao kao 3 shell-a odjednom, moguće da je to tih 75%+ damage-a.

Sumnjam da zna sa 300 killeva - jebeni srećković :P

[19xx] 4ntraks
9 godina
neaktivan
Jel se smiju tu objavljivati fragmovie kada napravim. Dok malo steknem iskustva.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Jel se smiju tu objavljivati fragmovie kada napravim. Dok malo steknem iskustva.

0 0 hvala 0
17 godina
ar1a kaže...

Ma da, samo ne one iz BF:H. Ne smijem ni puno ime napisati.

14 godina
Zec_94 kaže...

A dobro nmvz :)

Na kojem srv igrate?

Obično jedan od igrača pronađe neki server, onda ostali to vide i grupno se spajanju na njega :D

Ako si u klanu, onda je lakše, jer se svi imate za frendove, pa vidiš gdje je tko. A i kad si u Platoonu s nekim, onda vidiš gdje igra.

Mogao bi dati zahtjev za ulazak u BUG platoon i onda vidiš gdje igraju igrači iz njega.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/platoons/view/2236345756961502630/

Server od HR klana, stavio je Volume prije koji stranicu:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/0a6be0dd-178f-4a2b-a535-0d33b24b123c/KHD-Clan-server-Rush-Balanced-gam3play-Rules/

Server za početnike, prima samo igrače s KD manjim od 1.7

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/243aa208-0b6a-4fa5-aad7-1915b9bf009c/UNIVERSITY-1982-low-mid-skill-only-BL-K-D-1-7/

Zec_94 kaže...

A ip od tsa?

Svaki klan ima svoj TS. BUG nema svoj.

Ako bi htio upasti u klan, daj link na svoj battlelog, pokušaj izgledati normalno ovdje na forumu.. možda se kome svidiš :D

ar1a kaže...

Da, dobro došli su! Pogotovo ak su dobri :D

Sa čime najčešće igraš?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2016 15:09 (CyberDemonVZ).
14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Sa čime najčešće igraš?

sa joysitckom

14 godina
Volume kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Sa čime najčešće igraš?

sa joysitckom

LOL :D

Nego, uzmi ASUSa.

Možeš ovog iz Kine, pa nam javi dal se može gore staviti EN firmware

http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-hardverske-teme/popusti-akcije-dobre-ponudehardver/66513.aspx?page=142&jumpto=4957383&sort=asc&view=flat

P.S. nemojte mi ženi reći, igrao sam BF kad sam u krilu držao klince

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2016 15:15 (CyberDemonVZ).
14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Ne kupujem ja to kinesko smeće, samo samsung

12 godina
neaktivan
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Eto, što treba podesiti na mikrotiku. Jedan bridge interface i PPPoE postavke. Kraj

Interface+sa+kojim+idemo+na+bridge Interface+sa+kojim+idemo+na+bridge
I+ostatak+konfe.+PPPoE+i+WiFi. I+ostatak+konfe.+PPPoE+i+WiFi.
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2016 16:58 (Sum_of_all_fears).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Ajde moj sum ja jedva pa se znam prijaviti u ruter kamoli štelati te pizdarije... Kad dođe onda ćeš objasniti kako i šta

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
ar1a kaže...

Sa čime najčešće igraš?

a pjesaka igram samo snajper. Ali uvjek sam u tenku nevolim igrati pjesadiju zato sam i presao na BF zbog toga sto mi je zgeldao kao bolja verzija GTA.

14 godina

A ja sam ti taj, koji se pojavi iza tebe i ugura usko paket koji iznenađujuče jako dobro penetrira cijelu tvoju tenkovsku ''rit'' stražnjicu. Drugim rijećima. Napravim BOOM efekt. 

I komadići tvog tijela lete po svim stranama kao i šarafi samog tenka, čineći flambirani roštilj. 

Bf3 & Bf 4 - nick - Tonyhrv
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2016 18:22 (tonik).
9 godina
neaktivan
Kada si ti igrao protiv mene. I kako znas koji mi je nick in game?
14 godina

A to ja neznam kad sam protiv tebe igrao, niti neznam ti nick. No jedno znam. Često pripravljam vruču zabavu, u kojoj i sam se srokam. 

Bf3 & Bf 4 - nick - Tonyhrv
14 godina
Battlefield 4
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice