Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.662.986
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
11 godina
protjeran
Battlefield 4

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha živote predivan si 

YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCAAui2B1chG8tt5Aoow6e_A TWITCH: http://www.twitch.tv/du_jo_cro
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 4
ar1a kaže...
Evo malo mog gameplaya pa ako mozete pogledati i savjetovati u cemu grijesim. Btw igrao sam na bratovom accountu nebi htio na svom krenuti sa losom statistiko.

Pošto pitaš za savjete i pomoć, ljudi (neki) ti odgovore i pomognu, e pa sad ti meni pomogni:

Za koji kujac igraš BF4 sa gamepadom ili na konzoli, mislim govoriš kako unaprijediti skill i ostale gluposti, e pa prvo BACI O ZID taj gamepad kad igraš FPS nemoj to više raditi jer to nema veze s vezom.

Tko voli nek izvoli, ali brzina kretanja i kontrola nišana na PC-u je bar 10 puta bolja i brža naspram gamepada. (moje mišljenje, a neka netko pobije to)

Sori ali osobu koja ima 17g. nekako si previše miran i ozbiljan, nema psovanja, rage-anja, nekako čudno se ponašaš iskreno, (nemoj se ljutiti) ali moja kćer (8 godina) se tako ponaša (premirno i kulturno, bez psovanja).

Nove osobe tvojih godina koje dođu na ovu temu i traže savjete (ako traže), najčešće su neozbiljne, bezobrazne, arogantna,..... (prave pubertetlije).

Stoga ako si troll ok nema beda, ali pazi kad te Friday počne trollat ili (Sinatra)

Rođo uživaj, ali ovdje je opuštena ekipa koja voli lagano prcat nove mladiće. 

[M|C] LuX_CRO
17 godina
Battlefield 4

Lux, stavio je snimku sa konzole jer je tamo već igrao, ali je kupio BF4 i za PC, pa je molio za pomoć/grupu na PC-u.

Osim toga, ako netko voli igrati i na konzoli, pusti ga, ako ništa drugo manja je šansa da ćeš naletjeti na cheater-a.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Osim toga, ako netko voli igrati i na konzoli, pusti ga

Ma da ne bi??? Pa sta je onda sljedece? Linuksasi da nam se tu okupljaju i narkomani?

Freak Show Inc.
16 godina
TomoR kaže...

Lux, stavio je snimku sa konzole jer je tamo već igrao, ali je kupio BF4 i za PC, pa je molio za pomoć/grupu na PC-u.

Osim toga, ako netko voli igrati i na konzoli, pusti ga, ako ništa drugo manja je šansa da ćeš naletjeti na cheater-a.

Tomo znam to da je kupi BF account za PC i znam da je igrao BF na konzoli sa bratovim account-om, ali više mi to ispalo kao neko troll-anje.

Ništa je negovorim neka roka na konzoli, ali FPS na konzoli je kao da ga hoću staviti (penetracija) na sljepo bez pomoći ruku u prostoriji od 100 kvadrata sa preprekama.

Ako je dečko tako kulturan i pristojan nema beda svaka mu čast, rijetki su takvi također i na forumu.

[M|C] LuX_CRO
17 godina
Friday kaže...
TomoR kaže...

Osim toga, ako netko voli igrati i na konzoli, pusti ga

Ma da ne bi??? Pa sta je onda sljedece? Linuksasi da nam se tu okupljaju i narkomani?

Opet te marica došla glave dok si instalirao Ubuntu?

14 godina
protjeran
Ovaj tjedan san odigra oko 400 partija lokera, nakon puno razmišlja i neprospavane noći doša san do zaključka da je to najbolja bf4 mapa. Nadam se da će u bf5 napraviti remake, samo s malo užim prolazom na c

7 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Volume kaže...
 Nadam se da će u bf5 napraviti remake, samo s malo užim prolazom na c

I sa samo jednom zastavom!

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

bok ljudi, imam problem u loadanju mape nakon zavrsetka prethodne tj. pojavi mi se samo black screen izmedju promjena mapa neovisno o serveru. pokusao sam i preglednik promijeniti (chrome i int.explorer), driveri su mi updateani, isao sam i na originu repair game i check for updates ali nista bitno se ne dogadja. dakle, kada prvi puta ulazim na server normalno mi ocita mapu ali nakon zavrsetka prve mape uopce mi ne zeli ucitati sljedecu tj. nakon onog ekrana sa scoreovima i osvojenim titulama, nakon isteka tih 45 sec koliko traje do pokretanja sljedece mape, meni ne ocitava sljedecu mapu. igra mi je do nedavno normalno radila, isao sam spustati neke graficke detalje u igri pa sumnjam da bi mogao postojati neki trigger u grafickim postavkama koji zbugira igru. jel prosao netko kroz slicnu pricu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Volume kaže...
Ovaj tjedan san odigra oko 400 partija lokera, nakon puno razmišlja i neprospavane noći doša san do zaključka da je to najbolja bf4 mapa. Nadam se da će u bf5 napraviti remake, samo s malo užim prolazom na c

Aha, svaki dan si ih odigrao stotinjak :)

E, da bar nemas privatni zivot i to mozes raditi. jos uvijek bi imali nas server i najaktivnijeg jednog od najboljih igraca. :D 

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
sushii kaže...

bok ljudi, imam problem u loadanju mape nakon zavrsetka prethodne tj. pojavi mi se samo black screen izmedju promjena mapa neovisno o serveru. pokusao sam i preglednik promijeniti (chrome i int.explorer), driveri su mi updateani, isao sam i na originu repair game i check for updates ali nista bitno se ne dogadja. dakle, kada prvi puta ulazim na server normalno mi ocita mapu ali nakon zavrsetka prve mape uopce mi ne zeli ucitati sljedecu tj. nakon onog ekrana sa scoreovima i osvojenim titulama, nakon isteka tih 45 sec koliko traje do pokretanja sljedece mape, meni ne ocitava sljedecu mapu. igra mi je do nedavno normalno radila, isao sam spustati neke graficke detalje u igri pa sumnjam da bi mogao postojati neki trigger u grafickim postavkama koji zbugira igru. jel prosao netko kroz slicnu pricu?

Probaj u opcijama Origina ugasiti Origin in game.

Ak ne pomogne probaj za probu s ugasenim antivirusom i firewallom.

Ak ni to nejde, probaj otvarati portove.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
Volume kaže...

Meni si rekao da ti je Pearl Market najbolja?!

Ja volim s vremena na vrijeme otić na Pearl i živcirat se :)

Recimo, jučer sam otvorio rundu sa 0-6 KD i onda polako dižeš prema plusu - ako uspiješ, naravno :)

Meni je Zavod #1 mapa u BF4.

[19xx] 4ntraks
16 godina
sushii kaže...

Provjeri si HDD da ti nema relocirane sektore ili loše.

RAM možda.

Stavi si na high performance PC, HDD bi trebao učitati mapu u RAM, ali ne može, možda je HDD otišao u sleep.

Koji OS. probaj kao admin igru pokrenuti (desni klik, na icon-u igre always run as administrator).

Ovo su neke ideje ali neznam da li bi radile.

[M|C] LuX_CRO
16 godina
Battlefield 4

A da napravimo aktualnu anketu

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

E, da bar nemas privatni zivot i to mozes raditi. jos uvijek bi imali nas server i najaktivnijeg jednog od najboljih igraca. :D 

A skoro... 

Uzet ćemo server kad petica izađe. Žena i mali otišli u posjetu njenoj sestri u Švedsku, a ja nisan radia ovaj tjedan. Uzea neke domaćice, pušim od jutra do mraka, kurcom nisan maka cili tjedan i samo igram. Stan mi izgleda pari da je atomska bomba pala. Raj na zemlji, ka da opet iman 18

Skilledžija kaže...

Meni si rekao da ti je Pearl Market najbolja?!

Ja volim s vremena na vrijeme otić na Pearl i živcirat se :)

Recimo, jučer sam otvorio rundu sa 0-6 KD i onda polako dižeš prema plusu - ako uspiješ, naravno :)

Meni je Zavod #1 mapa u BF4.

Jbt te market, ušli sinoć riplej i ja pa san izaša nakon 2 min kako mi je tlak diglo

13 godina
ar1a kaže...

Nema veze. Dobio sam odgovor na PM od jedinog pametnog covjeka ovdje na forumu, jel vi ostali ste izgleda zakrzljali dok su se ucile komunikacijske vjestine.

Na ovoj temi nema pametnih ljudi. Čak i onaj koji najviše pomaže ima u nadimku Mad...

Nego, zaozbiljno. BF4 je najopustenija tema na forumu. Svi uvijek prvo bacaju fore, trolaju i slično. Nisu baš zaslužili da ih se vrijeđa.

Čak i ako na nešto ne dobiješ odgovor, samo ponoviš u stilu, No daj, nek mi netko pomogne.

14 godina
Volume kaže...
CyberDemonVZ kaže...

A skoro... 

Uzet ćemo server kad petica izađe. Žena i mali otišli u posjetu njenoj sestri u Švedsku, a ja nisan radia ovaj tjedan. Uzea neke domaćice, pušim od jutra do mraka, kurcom nisan maka cili tjedan i samo igram. Stan mi izgleda pari da je atomska bomba pala. Raj na zemlji, ka da opet iman 18

I love, how you think!

----------------------------

Ljudi dajte mi recite jel je normalno da učitavanje mape (prvi ulazak u igru) je tako dug? Traje jedno 2-4 minute. A nekad učita mapu za minutu.

Bf3 & Bf 4 - nick - Tonyhrv
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2016 11:56 (tonik).
17 godina
tonik kaže...

Ljudi dajte mi recite jel je normalno da učitavanje mape (prvi ulazak u igru) je tako dug? Traje jedno 2-4 minute. A nekad učita mapu za minutu.

Vanilla mape uglavnom učitava duže nego one iz DLC-eva.

Ako možeš, nabavi SSD.

16 godina
moderator
TomoR kaže...

Ako možeš, nabavi SSD.

Ja imam ssd al mi je igra instalirana na wd 500gb i učita mapu u par sekundi.

Tako da možda nije do ssda...

سمندری ڈاکو
14 godina
Battlefield 4

U planu je da nabavim SSD. Par puta mi se čak desilo da se zblokao. 

I nakon lšto se učita onda treba joj do minute da se grafika i detalji sjednu na mjesto.

Bf3 & Bf 4 - nick - Tonyhrv
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2016 12:13 (tonik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
pirat kaže...
TomoR kaže...

Ako možeš, nabavi SSD.

Ja imam ssd al mi je igra instalirana na wd 500gb i učita mapu u par sekundi.

Tako da možda nije do ssda...

Nije bitno di je instalirana, bitno je da imaš ssd i zato brzo učitava

13 godina
LuX_CRO kaže...
ar1a kaže...
Evo malo mog gameplaya pa ako mozete pogledati i savjetovati u cemu grijesim. Btw igrao sam na bratovom accountu nebi htio na svom krenuti sa losom statistiko.

Pošto pitaš za savjete i pomoć, ljudi (neki) ti odgovore i pomognu, e pa sad ti meni pomogni:

Za koji kujac igraš BF4 sa gamepadom ili na konzoli, mislim govoriš kako unaprijediti skill i ostale gluposti, e pa prvo BACI O ZID taj gamepad kad igraš FPS nemoj to više raditi jer to nema veze s vezom.

Dječak još spava ali sam siguran da će ti odgovoriti. Obično se budi oko ovih doba.

16 godina
MRSKI kaže...
LuX_CRO kaže...
ar1a kaže...

Dječak još spava ali sam siguran da će ti odgovoriti. Obično se budi oko ovih doba.

Prije 3 ili 4 stranice samo isto pisao i nije odogovrio, ali nema veze

[M|C] LuX_CRO
16 godina
MRSKI kaže...
LuX_CRO kaže...
ar1a kaže...

Što si stavio kapu na tu dugu lipu plavu kosu?

Battlelog: MUDO_HR
11 godina
neaktivan
Battlefield 4
Igra je igretina nije kao cod moje isprike.Imao sam velike probleme s i5 3330 i gtx970 nalost moram sve staviti na high,medium da nebi imao fps dropove ucestale do 50 sad imam fps od 60 do 80.I sad se vec moze igrati i fluidno je i sad je potpuno druga prica kad nema vise laga.Izgleda da je i5 3330 slab nemam pojma.
Lp
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
grungepunkfreak kaže...
Igra je igretina nije kao cod moje isprike.Imao sam velike probleme s i5 3330 i gtx970 nalost moram sve staviti na high,medium da nebi imao fps dropove ucestale do 50 sad imam fps od 60 do 80.I sad se vec moze igrati i fluidno je i sad je potpuno druga prica kad nema vise laga.Izgleda da je i5 3330 slab nemam pojma.
Lp

Bolji je po meni cod puno, pogotovo ovaj novi CODBOIII. Tu dobri igači puno više dolaze do izražaja dok se u bf-u sve svodi na sriću koji tim će te dopasti i jel imaš otključane jake puške

Za procesor bi ti preporučija da kupiš novi, taj šta imaš sad je ubi bože

http://www.futura-it.hr/katalog/komponente/procesori/intel/2011-3/050606300/ evo ovaj ti je dobar

13 godina
amater_2 kaže...
MRSKI kaže...
LuX_CRO kaže...
ar1a kaže...

Što si stavio kapu na tu dugu lipu plavu kosu?

Mudo malo si pomiješao. Zar ne prepoznaješ ovaj sexy pogled??

13 godina
Volume kaže...
CyberDemonVZ kaže...

A skoro... 

Haha, a baš mi bilo čudno što te vidim po serverima, i još u nekom razvaljenom izdanju

tonik kaže...

Kombinacija starijeg 4-jezgrenog AMD-a, malo starije grafe, možda Windowsa napunjenog sa tko zna čime...

grungepunkfreak kaže...
Lp

Imam po skoro svemu lošiji komp, a na Medium imam stalno preko 100FPSa

11 godina
neaktivan
Volume kaže...
grungepunkfreak kaže...
Lp

Bolji je po meni cod puno, pogotovo ovaj novi CODBOIII. Tu dobri igači puno više dolaze do izražaja dok se u bf-u sve svodi na sriću koji tim će te dopasti i jel imaš otključane jake puške

Za procesor bi ti preporučija da kupiš novi, taj šta imaš sad je ubi bože

http://www.futura-it.hr/katalog/komponente/procesori/intel/2011-3/050606300/ evo ovaj ti je dobar

Hvala ti moga bi ga kupit a koju maticnu za njega preporucujes?A onda mi je gtx 970 slaba za taj procesor morat cu kupit i titana x 12 gb.A mozda posli dodam jos jednu za crossfire da budem miran jedno 5 godina.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2016 13:48 (grungepunkfreak).
16 godina
Battlefield 4

Kod mene je čudna situacija sa frame-ovima:

Ako sve stavim na medium bez AA, 100% resolution, FPS mi je oko 40,

(CPU 95%, GPU 60% - 70%)

a ako stavim sve na Ultra sa 2xAA, plus 125% resolution onda dobijem oko 50 do 60fps-a.

(CPU 95%, GPU 95 - 99%)

AMD FX 610 (3.9GHz)

16GB RAM DDR3 1600MHz

R9 280x 384bit 3GB GDDR5

1920x1200@60Hz

2 TB SSHD

virtual memory (page file) OFF

CPU moguć bottleneck

[M|C] LuX_CRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice