Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.662.225
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
protjeran
Re: Battlefield 4
Skilledžija kaže...

Eto čak ću ti dati da izabereš mod, mapu, klasu i sve ostalo

11 godina
neaktivan
Battlefield 4
kad budem dostigao lvl 140 da se uvjerim kako je dobar ovaj call of duty pisem svoju recenziju i navjerojatnije cu dat nekime ovu igru i za mene je bf mrtav novi nastavci me ne zanimaju ko ih j....e imam stari dobri bf3 lp
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Volume kaže...
Skilledžija kaže...

Flag capture, Metro, Support sa 870 - još razmišljam dal da te bušim slugom ili buckom?

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
Volume kaže...
Skilledžija kaže...

Flag capture, Metro, Support sa 870 - još razmišljam dal da te bušim slugom ili buckom?

conquest-metro-medic-med kit i gasi monitor, moraš mu dat barem kolku tolku prednost

14 godina
protjeran
Skilledžija kaže...

To je za pičkice, mislija san da oćeš vozila al ajde...

13 godina
Volume kaže...

Evo naletia san na neki naš server pa ako koga zanima... Pristojna ekipa i balans, vrti se samo rush 24 igrača

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/0a6be0dd-178f-4a2b-a535-0d33b24b123c/KHD-Clan-server-Rush-Balanced-gam3play-Rules/

Malo sam otišao na server. Da POGLEDAM što se to tamo događa.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/704037336478166208/349418125/

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
Volume kaže...
Skilledžija kaže...

To je za pičkice, mislija san da oćeš vozila al ajde...

Mali helić onda na Zavodu?

[19xx] 4ntraks
14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/704037336478166208/349418125/

16 spotting ribbona? To ti dama posudia svoj ''alat''?

Može antraks šta god oćeš, ionako ćeš dobit po pički pa mi je svejedno

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.2.2016 14:57 (Volume).
13 godina
grungepunkfreak kaže...
kad budem dostigao lvl 140 da se uvjerim kako je dobar ovaj call of duty pisem svoju recenziju i navjerojatnije cu dat nekime ovu igru i za mene je bf mrtav novi nastavci me ne zanimaju ko ih j....e imam stari dobri bf3 lp

Bolje bi bilo da si ove četiri tačke iza j malo bolje rasporedio,  a ne zbio  na jedno mjesto. I obavezno pošalji link svoje recenzije. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.2.2016 15:43 (MRSKI).
16 godina
odjavljen
ar1a kaže...
Evo malo mog gameplaya pa ako mozete pogledati i savjetovati u cemu grijesim. Btw igrao sam na bratovom accountu nebi htio na svom krenuti sa losom statistiko.

Pa jel ti vidiš da ti svaki metak pada metar ispred/ispod onih bilmeza na otočiću...

Ne daj bože da se još moraš sa Coriolisovim efektom zajebavat....

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
odjavljen
ar1a kaže...
Evo malo mog gameplaya pa ako mozete pogledati i savjetovati u cemu grijesim. Btw igrao sam na bratovom accountu nebi htio na svom krenuti sa losom statistiko.

Ti mora da si s CoDa došao  

@Btw, jel netko zna zašto nema Bf4 kad ga dodam u svoj library preko Game on Timea? Pritisnem download i ništa, volio bih preći na Četvorku.

14 godina
protjeran
Dex.pwn kaže...

@Btw, jel netko zna zašto nema Bf4 kad ga dodam u svoj library preko Game on Timea? Pritisnem download i ništa, volio bih preći na Četvorku.

Moraš ga pritisnit malo jače i zadržati pa će ić

11 godina
protjeran
Battlefield 4

A šta ćete vas dvi njubare 1v1, obojicon bi pod maza golin rukama ko dario

YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCAAui2B1chG8tt5Aoow6e_A TWITCH: http://www.twitch.tv/du_jo_cro
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Volume kaže...
CyberDemonVZ kaže...

16 spotting ribbona? To ti dama posudia svoj ''alat''?

Da. A tu sam malo pretjerao :D

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/702952894227466432/349418125/

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
odjavljen
Volume kaže...
Dex.pwn kaže...

Kaže da je moj period istekao, a igrao sam možda nekih sat dva.

16 godina
Battlefield 4

Zbog čega dolazi do pucanja texstura, tj onog pojavljivanja reza po cijelom ekranu, jesam pretjerao u OCu gpu procesora ili memorije grafe?

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.2.2016 16:34 (bik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Dex.pwn kaže...
Volume kaže...
Dex.pwn kaže...

Play for as long as the Game Time clock runs

Your Origin Game Time clock begins when you first launch the game after it has fully downloaded and installed. Once the clock starts, it will continue to run whether you’re in the game or taking a break.

16 godina
moderator
Dex.pwn kaže...

Kad jednom pokreneš igru to je to,vrijeme ide bez obzira igrao se ti ili ne.

سمندری ڈاکو
14 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ah, znači moram kupit.

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
bik kaže...

Zbog čega dolazi do pucanja texstura, tj onog pojavljivanja reza po cijelom ekranu, jesam pretjerao u OCu gpu procesora ili memorije grafe?

Ako ti je VSync isključen onda je to normalna stvar. Također može biti do network smooding factora.

Pitanje za veterane, da li se može vidjeti cijeli ispis chata iz neke runde ?

Battlelog: Glavas_ZG
17 godina
Glavas_ZG kaže...

Pitanje za veterane, da li se može vidjeti cijeli ispis chata iz neke runde ?

Samo ako si vlasnik servera (ili snimao cijelu rundu pa skidaš).

Neki serveri imaju i na webu chat, ali to baš moraš pogoditi takav.

16 godina
Glavas_ZG kaže...
bik kaže...

Ako ti je VSync isključen onda je to normalna stvar. Također može biti do network smooding factora.

Nema to veze sa tearingom, mislio sam dobit brzi odgovor ali sam sam skuzio da je do OC gpu memorije, malo sam pretjero.

9 godina
neaktivan
Battlefield 4

Puno hvala svima na savjetima, napokon sam danas krenio igrati na svom accountu na pc-u. tesko je odrzavati k/d preko 2, bar za sad vidjeti cemo kada se ufuram. I jel prima neka ekipa pocetnike poput mene. Ako da moze invite na PM!

0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

It looks like the unannounced Battlefield 5 will be themed in a World War 1 scenario. The rumored release date also has surfaced.

The release date would be October 26th. The information was sourced from a retailer entry on their game listing actually (see thumbnail below).  he retailer has lifted the info from its website already.

The listing on German retailer World of Games, originally found on Twitter, lists EA's upcoming shooter as "Mehrspieler Taktik Shooter im 1. Weltkrieg" or "Multiplayer tactical shooter in WW1" when translated to English. There it also reveals the game will be releasing on October 26.

The info also shared that the release would be for PC, XBOX One and PS4. With a launch date that far away, it is difficult to to weigh whether or not the information is reliable of course.

We know DICE has been working on a new format for the the Battlefield series and it would once again take place in a military setting. This info would certainly make a good fit and choice, after the Hardline release which was pretty poor game imho.

http://www.guru3d.com/news-story/rumor-battlefield-5-will-be-themed-after-ww1-released-in-october.html

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Andi_zg kaže...

It looks like the unannounced Battlefield 5 will be themed in a World War 1 scenario. The rumored release date also has surfaced.

The release date would be October 26th. The information was sourced from a retailer entry on their game listing actually (see thumbnail below).  he retailer has lifted the info from its website already.

The listing on German retailer World of Games, originally found on Twitter, lists EA's upcoming shooter as "Mehrspieler Taktik Shooter im 1. Weltkrieg" or "Multiplayer tactical shooter in WW1" when translated to English. There it also reveals the game will be releasing on October 26.

The info also shared that the release would be for PC, XBOX One and PS4. With a launch date that far away, it is difficult to to weigh whether or not the information is reliable of course.

We know DICE has been working on a new format for the the Battlefield series and it would once again take place in a military setting. This info would certainly make a good fit and choice, after the Hardline release which was pretty poor game imho.

http://www.guru3d.com/news-story/rumor-battlefield-5-will-be-themed-after-ww1-released-in-october.html

"Pre-order now and get a new skin for your horse" ,or "Ride a tactical horse on the battlefields of the WWI" 

Megatr0n_HR (BF3) / MEGATRON_CRO (BF4) | Youtube: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR
14 godina
odjavljen
Battlefield 4

Žao mi je što ovo pišem, ali ako je to istina, mislim da je Bf krenuo stopama CoDa.

Prvi svjetski rat je previše dosadan, samo napucavanje iz rova na rov. Drugi je već nešto bolje, ali po meni Bf bez tenkića, pravih modernih, nije Bf.

0 0 hvala 0
13 godina
Dex.pwn kaže...

Žao mi je što ovo pišem, ali ako je to istina, mislim da je Bf krenuo stopama CoDa.

Hehe, baš suprotno!

CoD je krenuo u budućnost, piju-piju napucavanje, gadgeti i slično. A to se mislilo da će i BF5 napraviti.

Zašto?

Jer se mlađoj publici (pretpostavljam i tebi) baš to dopada. A mlađih među gaming populacijom ima MNOGO više nego starijih. A pošto je izdavačima važna zarada, a ne da raspolože 5% hard core FPS gamera, vjerovalo se da i BF ide u tom smjeru :)

E sad, netko id DICE-a je već odavno rekao da će BF5 biti modern-day shooter.

Ali pošto svaki dan izlaze druge informacije, možda ih i sam DICE ili EA "podmeće" da bi stvario ćim više razgovora o novom BFu, a samim time i hype.

Btw, do sad su uvijek noćne test mape bile zaključane, al sam upravo sad naletio na jedan CTE server na kojem se igra noćni Shanghai. Za koji mjesec stiže BF5, a neki ljudi još rade na BF4.... Ne znam dal je to dobra il loša stvar :/

P.S. ovo možda znaći da nam izlazi još jedna mapa za BF4. il je ovo ostalo "visjeti" na CTE...

14 godina
odjavljen
Battlefield 4

Da mi se dopada skakutanje sa zgrade na zgradu i hodanje po zidovima igrao bih CoD, ne Bf3 (i Bf4). Nek ostanu u sadašnjosti, to je najbolje.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Hehe, baš suprotno!

CoD je krenuo u budućnost, piju-piju napucavanje, gadgeti i slično. A to se mislilo da će i BF5 napraviti.

Zašto?

Jer se mlađoj publici (pretpostavljam i tebi) baš to dopada. A mlađih među gaming populacijom ima MNOGO više nego starijih. A pošto je izdavačima važna zarada, a ne da

Pa i ne baš, ne znam za Europu no u US target audience je najčešće oko 30-36 god. sweetspot gaming konzumerizma,s najvećom kupovnom moći, također iznenadio bi se koliko žena gejma.

Samo upiši Gaming demographics

Eto Cyber nisi tako star

Štivo za laku noć http://www.theesa.com/wp-content/uploads/2015/04/ESA-Essential-Facts-2015.pdf

https://en.wikipedia.org/wiki/Video_game_culture#Demographics

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.2.2016 23:49 (Ikarus01).
14 godina
odjavljen
Battlefield 4

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice