- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
LOL, pitaš jednog od najvećih čitera za savjet.
Kako onda jos nije baniran? Jos su mi bili sumnjivi neki pokreti, zato sam ga i pito za savjet jer vidm da mu igra radi drugacije nego meni, a stvarno se trudim da budem dobar je nevolim biti los u igri!
Friday mozes mi i ti pomoci ako si iz njegove ekipe?
a ja prnen i popijen crveni...... Hvala!!!!!!
Kako onda jos nije baniran? Jos su mi bili sumnjivi neki pokreti, zato sam ga i pito za savjet jer vidm da mu igra radi drugacije nego meni, a stvarno se trudim da budem dobar je nevolim biti los u igri!
Nekako mi se čini da ti puno više znaš nego se čini, ili se to samo meni čini ...
Nekako mi se čini da ti puno više znaš nego se čini, ili se to samo meni čini ...
Novi account. Sumnjam na nekog, ali nije bitno.
Ups, sorry kriva tema.
Novi account. Sumnjam na nekog, ali nije bitno.
Ovakva pitanja postavljaju samo dvije vrste igrača, noobs n' pros and this one don't sound like a noob to me.
Nakon poduljeg vremena neigranja dođem na jedan od TDM servera i ostvarim K/D 1.5
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/703705430287440192/252024139/
Zanimljivo. Ili mi pauziranje godi ili su nešt na BF-u promijenili...
Sve na Ultra postavke ne pada ispod 30 FPSa. Jebeš igru ako igraš bez vizualnih pogodnosti.
Nemoj zajebavati čovjeka. Autospot tehnički gledano nije čit.
Pogriješio si camo.
Eh ova je dobra.
Zaboravio sam kako ova tema može biti ludo zabavna.
Friday mozes mi i ti pomoci ako si iz njegove ekipe?
Uh ovaj post sam previdio.....
Nisam baniran jer sam im potplatio odbor za odlučivanje ko je čiter a ko ne. A ovog Fridaya sve možeš pitati oko igre on je iz moje ekipe.
Nakon poduljeg vremena neigranja dođem na jedan od TDM servera i ostvarim K/D 1.5
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/703705430287440192/252024139/
Pa ja kad iman kd 1.5 momentalno uninstalliran igricu, i za kaznu klečin uri vrimena na kukuruzu.
cheater...... 1/1
Neznam tko si šta si, ako hoćeš neku pomoć prvo stavi opis svog hardware-a (Bug forum profil).
Druga stvar: na ovim adresama ti postoje svakojake pomoći: Ključne riječi i ovo Battlefield 4 how to play
Ma vrhunski stvarno, evo san pravo oduševljen... To te antraks učia?
Da, mali je kod mene prošao ubrzani tečaj za agresiv rikona.
Točno se vidi po načinu reloadanja - to je moj trademark.
Pa ja kad iman kd 1.5 momentalno uninstalliran igricu, i za kaznu klečin uri vrimena na kukuruzu.
Neki od nas si to ne mogu priuštiti.
Neki od nas si to ne mogu priuštiti.
Kukuruz?
Oćemo 1na1 večeras, negdi oko 11 manje 11?
Oćemo 1na1 večeras, negdi oko 11 manje 11?
Može!
Može!
Tako ću te izrejpat da će se o tome pričati i kad BF11 izađe
Tako ću te izrejpat da će se o tome pričati i kad BF11 izađe
http://www.meh.ro/wp-content/uploads/2015/11/meh.ro12087.jpg
Balls fight!