- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sta se dogadja sa originom, citava frend lista mi izbrisana a origin stalno ide u offline mod.
Proširi sabirnicu, i u safe modu izbriši origin.exe iz instaliranog foldera..... 
Ne znam jel bilo, al' oplakah
Mislim da mačor ne stane u tako malo "odijelo" 
Proširi sabirnicu, i u safe modu izbriši origin.exe iz instaliranog foldera..... 
Da usput i triput pljunem dok sunce zalazi?
Ne znam jel bilo, al' oplakah
Mislim da mačor ne stane u tako malo "odijelo" 
Malo odijelo, dobro uočeno.

Da usput i triput pljunem dok sunce zalazi?
Nemoj biti smiješan, to je čisto praznovjerje.
Nemoj biti smiješan, to je čisto praznovjerje.
Ja sam negdje čuo da je dobro i pastu promjeniti iako mi to više zvuči ko crna magija
.
Nego sretan Božić vol.2! 
EDIT: da budem malo ontopic: http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/684491865188995328/1252936971/
nagradno pitanje ako je bilo 88 killova, 64 LMGom gdje je nestalno još 24 killa a nisam koristio C4?
Znači li to da sam ja to prljava čiterčina??? 
EDIT: da budem malo ontopic: http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/684491865188995328/1252936971/
nagradno pitanje ako je bilo 88 killova, 64 LMGom gdje je nestalno još 24 killa a nisam koristio C4?
Mučki plenter klejmorki, eto šta si. 
Joj to je ona partija mog iživljavanja na Nexu i bAKina na meni. Ne ponovila se.
Obliteration na silk roadu je jako zanimljiv izbor mape i moda... Jako puno otvorenog prostora, nema mjesta za skrivanje, tenkovske granate na sve strane... Pravi battlefield.
Joj to je ona partija mog iživljavanja na Nexu i bAKina na meni. Ne ponovila se.
uf...ponovilo se
uf...ponovilo se
Krajnje si neozbiljan.
bakicaaaaaaaaaaa!
jel Nex rejđo
Partibrejker!
Tu partiju su svi Nex-a ownali
, a on i Baka su stalno naljetali na gaymore
. Svako toliko su me spomnijali u četu (i ne samo oni).
Pozz od danas igram BF 4 igram mp i sve. Ali samo odjednom mi izbaci black screen i nista ne mogu,nakon toga mi se komp restarta i to vecinom se dogada kad se mapa promijeni! Zahvalan bi bio kad bi mi pomogli :)
Pozz od danas igram BF 4 igram mp i sve. Ali samo odjednom mi izbaci black screen i nista ne mogu,nakon toga mi se komp restarta i to vecinom se dogada kad se mapa promijeni! Zahvalan bi bio kad bi mi pomogli :)
Portovi otvoreni? Unpnpn nešto u ruteru ugašeno? Svi drajveri updejatni? Pasta promjenjena? Ali pričekaj koji trenutak možda netko dođe sa boljim objašnjenjem. Cyberrrrrrr!!!!!!!!!!!!! 
nisi jedini s tim problemom.
Reci pojavi li se kojim slučajem plavi ekran pri gašenju
Pokreni occt ili bilo što drugo zasnovano na linpacku.to je za napajanje i proc
Prime95 osobito Blend je za cpu i ram
Pogledaj temperature na hw monitor možda treba zamijeniti pastu(tim)
Međutim ima jedan čovjek koji je samo nadogradio driver grafičke i problem je nestao,tako da probaj i to.
A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Probaj isključit full screen, meni je riješilo sve probleme s izbacivanjem..
Pogledaj temperature na hw monitor možda treba zamijeniti pastu(tim
i onda ljudi kažu da ova tema nema smisla, a možeš naći sve od auto-sjedalica do unpackinga tutorijala. Od kad je Irac napustio zemlju postali smo i korisni.
još da modovi nisu strah i terorR imali bi već 3000 stranica
.
Pogledaj temperature na hw monitor možda treba zamijeniti pastu(tim
i onda ljudi kažu da ova tema nema smisla, a možeš naći sve od auto-sjedalica do unpackinga tutorijala. Od kad je Irac napustio zemlju postali smo i korisni.
još da modovi nisu strah i terorR imali bi već 3000 stranica
.
Teror? Pa pirat je nježan kao mak! 
jel Nex rejđo
Ima veto na rejđ. Al' smije vajnat. Pa je vajno. <3
Partibrejker!
Tu partiju su svi Nex-a ownali
, a on i Baka su stalno naljetali na gaymore
. Svako toliko su me spomnijali u četu (i ne samo oni).
Spominjali su ti taj tvoj mg4 i na ts-u al' ne želim kurit frku. Al' to sve iz ljubavi sigurna sam. 
Battlelog: LtMoNkK
Pravi se javio 
Portovi otvoreni? Unpnpn nešto u ruteru ugašeno? Svi drajveri updejatni? Pasta promjenjena? Ali pričekaj koji trenutak možda netko dođe sa boljim objašnjenjem. Cyberrrrrrr!!!!!!!!!!!!! 
Kaj očeš? :D
BF4 je jedna od najosjetiljivijih igara. Na sreću, deset put manje nego kad je izašla, al se očito tu i tamo još događaju sranja.
Restartanje kompa?
Pa, prvo je na popisu driver od grafičke i hardver.
Gospon Ikarus sve lijepo napisao.
Prvo i osnovno, maknuti driver od grafičke i staviti najnoviji.
Provjeriti sve temperature. Nek neki program za kontrolu hardvera lijepo radi u pozadini (npr HwInfo), i nek se pokrene bilo kakav stress program za PC.
Može i BF i prekinuti igru prije nego crkne, i očitati max temp od procesora i grafičke.
Onda je na redu smanjivanje frekvencije graf. kartice.
U najgorem slućaju kupiti novo napajanje :/
EDIT: Nije na odmet defragmentirati pastu i promijeniti SSD na graf. kartici i procesoru.
Zaboravio si defragmentiranje paste i promjenu SSDa na procesoru i grafičkoj.
P.S. Trebalo bi i one 3D kablove kupiti/zamijeniti.

Iz osobnog iskustva mogu potvrditi da je pirat vrstan i darežljiv ljubavnik.
Nikad kod njega "ti mene zadovolji sada, a poslije ću ja tebe"
Ima dosta dobar feedback u hrvatskoj gej zajedici.
A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Teror? Pa pirat je nježan kao mak! 
Ikarus kao i uvijek me pretekao,ali evo ide iz osobnog iskustva znaš??

Spominjali su ti taj tvoj mg4 i na ts-u al' ne želim kurit frku. Al' to sve iz ljubavi sigurna sam. 
Tetka sad tebe spominju na TS
, Vole oni mene siguran sam ja u to 
Radi ovog 
Zaboravio si defragmentiranje paste i promjenu SSDa na procesoru i grafičkoj.
P.S. Trebalo bi i one 3D kablove kupiti/zamijeniti.
tebi samo 
damn you!!!

p.s. savladao sam qoutanje može link na temu za postavljanje ankete??