Jasno mi je da je to zajebancija i da nije lako solo skupit veliku ekipu za server.
No moram se pitat kak funkcioniraju ovi kaj non stop imaju full 64/64. Svaki dan vidim na istim serverima da su full i sjedam na queue kad zelim joinat.
Oni su ko masovna snizenja cijena u Bordelima di promet non stop tece.
Jos nisi pojasnio malo o tom vasem 'hero' gejmanju.
Sta, di, i kako?
Tako kako imaju članove koji već od jutra krenu s punjenjem pa server bez problema cili dan ostaje napunjen. Mi nemamo članova s toliko slobodnog vrimena. Više manje smo svi stariji s poslom, ženom, dicom pa dođemo online tek oko 10-11 navečer a to je prekasno za napuniti server...
Hero ti je server na kojem on i njegova ekipa liječe frustracije iz pravog života, valjda ih druga dica svakodnevno tuku u školi ili šta ja znam šta... Mapa šangaj s pun k tiketa, on kickass na jednoj strani u heliju i još dva takva na drugoj strani s tim da jedni druge ne diraju, znači air peace. Levolution, odnosno rušenje zgrade je zabranjeno jer se tu skuplja najviše ekipe koju mogu u nedogled farmati. Stinger, igla ili bilo kakva vrsta oružja koje ih može ubiti su strogo zabranjeni. Ako ih ubiješ s nekom od navedenih letiš van sa servera. Ako na server dođe igrač koji bi im možda moga predstavljati konkurenciju također leti van sa server. Prodaju admin prava za 5 dolara bilo kome s kojima admin može izvoditi šta ga je volja. Partije od 1600 tiketa završavaju otprilike 1500-0. Eto ukratko...