Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.661.507
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
protjeran
Re: Battlefield 4
Hades86 kaže...

Jasno mi je da je to zajebancija i da nije lako solo skupit veliku ekipu za server.

No moram se pitat kak funkcioniraju ovi kaj non stop imaju full 64/64. Svaki dan vidim na istim serverima da su full i sjedam na queue kad zelim joinat.

Oni su ko masovna snizenja cijena u Bordelima di promet non stop tece.

Jos nisi pojasnio malo o tom vasem 'hero' gejmanju.

Sta, di, i kako?

Tako kako imaju članove koji već od jutra krenu s punjenjem pa server bez problema cili dan ostaje napunjen. Mi nemamo članova s toliko slobodnog vrimena. Više manje smo svi stariji s poslom, ženom, dicom pa dođemo online tek oko 10-11 navečer a to je prekasno za napuniti server...

Hero ti je server na kojem on i njegova ekipa liječe frustracije iz pravog života, valjda ih druga dica svakodnevno tuku u školi ili šta ja znam šta... Mapa šangaj s pun k tiketa, on kickass na jednoj strani u heliju i još dva takva na drugoj strani s tim da jedni druge ne diraju, znači air peace. Levolution, odnosno rušenje zgrade je zabranjeno jer se tu skuplja najviše ekipe koju mogu u nedogled farmati. Stinger, igla ili bilo kakva vrsta oružja koje ih može ubiti su strogo zabranjeni. Ako ih ubiješ s nekom od navedenih letiš van sa servera. Ako na server dođe igrač koji bi im možda moga predstavljati konkurenciju također leti van sa server. Prodaju admin prava za 5 dolara bilo kome s kojima admin može izvoditi šta ga je volja. Partije od 1600 tiketa završavaju otprilike 1500-0. Eto ukratko...

battlelog - Volume_CRO
11 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Kombinacija velikog tržišta (npr. Njemačka, a ne HR), velikog klana, dosta mlađih igrača (pogotovo ako su školarci, pa navečer mogu visjeti online koliko žele), dobrih admina.. itd.. i naravno, sreće.

Nisam bas primjetio da ima puno ekipe jednog klana u jednom timu ili opce serveru, ali stoji to da je Njemacka ipak drugo u odnosu na rupu poput HR. I djecurlije ima ko pljevi.

SiNkE.Zgb kaže...
amater_2 kaže...

Po videu iznad dobri su ko Sinke. 

napokon ces i ti moc nekog ubit

Znas kak se kaze.. 'I corava kokos bar jednom pogodi zrno'

BATTLELOG: http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/GreenArrow1986/stats/842558983/pc/
13 godina
Hades86 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Kombinacija velikog tržišta (npr. Njemačka, a ne HR), velikog klana, dosta mlađih igrača (pogotovo ako su školarci, pa navečer mogu visjeti online koliko žele), dobrih admina.. itd.. i naravno, sreće.

Nisam bas primjetio da ima puno ekipe jednog klana u jednom timu ili opce serveru, ali stoji to da je Njemacka ipak drugo u odnosu na rupu poput HR. I djecurlije ima ko pljevi.

Jesi kad vidio početak punjenja velikog servera?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
11 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
Hades86 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Jesi kad vidio početak punjenja velikog servera?

Mislim da ne. Ne sjecam se.

BATTLELOG: http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/GreenArrow1986/stats/842558983/pc/
16 godina
odjavljen
Hades86 kaže...
alien20 kaže...

Uvijek ste pozvani na hero 

Sta, di, i kako?

Trade kill server za nabijanje statsa. Ti su gori nego čiteri.

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
12 godina
alien20 kaže...

Uvijek ste pozvani na hero 

ukinite pravila pa da vidite kak je trcat s olovom u guzi

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
11 godina
neaktivan
Battlefield 4

.

Megatr0n_HR (BF3) / MEGATRON_CRO (BF4) | Youtube: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR

0 5 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

sum of all fears dusu mi hranis

battlelog:Kickass_HR youtube: https://www.youtube.com/channel/UCs0pKMm-lVrUCP0eiQgAb4A myanimelist:http://myanimelist.net/profile/waddapppp

0 1 hvala 0
12 godina
kurt kaže...

sum of all fears dusu mi hranis

ko je bre ovaj

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

friday me unajmio da smaram dok ga nema,pozdrav

battlelog:Kickass_HR youtube: https://www.youtube.com/channel/UCs0pKMm-lVrUCP0eiQgAb4A myanimelist:http://myanimelist.net/profile/waddapppp

0 1 hvala 0
11 godina
protjeran
Battlefield 4

Evo nekih info za ovaj mjesec - Battlefield 4 November Deployment Brief

November 3
Gold Battlepack

November 5 – November 8 
Double XP

November 11 – November 17
Zodiac Mission: Scorpio (reward scorpio dog tag)

November 20 – November 22
Expert Community Mission: 120 Kills with the DAO-12 
(gold battlepack reward)

November 25 – November 28
Community Mission: 50 Resupplies (gold battlepack reward)

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.11.2015 20:32 (Hades86).
Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
Hades86 kaže...

Evo nekih info za ovaj mjesec - Battlefield 4 November Deployment Brief

November 3
Gold Battlepack

November 5 – November 8 
Double XP

November 11 – November 17
Zodiac Mission: Scorpio (reward scorpio dog tag)

November 20 – November 22
Expert Community Mission: 120 Kills with the DAO-12 
(gold battlepack reward)

November 25 – November 28
Community Mission: 50 Resupplies (gold battlepack reward)

sta ce mi zlatni koferi i dupli xp-i a dogtag ako mi treba skinem ga nekom

11 godina
protjeran
Volume kaže...
Hades86 kaže...

Jasno mi je da je to zajebancija i da nije lako solo skupit veliku ekipu za server.

No moram se pitat kak funkcioniraju ovi kaj non stop imaju full 64/64. Svaki dan vidim na istim serverima da su full i sjedam na queue kad zelim joinat.

Oni su ko masovna snizenja cijena u Bordelima di promet non stop tece.

Sta, di, i kako?

Tako kako imaju članove koji već od jutra krenu s punjenjem pa server bez problema cili dan ostaje napunjen. Mi nemamo članova s toliko slobodnog vrimena. Više manje smo svi stariji s poslom, ženom, dicom pa dođemo online tek oko 10-11 navečer a to je prekasno za napuniti server...

Hero ti je server na kojem on i njegova ekipa liječe frustracije iz pravog života, valjda ih druga dica svakodnevno tuku u školi ili šta ja znam šta... Mapa šangaj s pun k tiketa, on kickass na jednoj strani u heliju i još dva takva na drugoj strani s tim da jedni druge ne diraju, znači air peace. Levolution, odnosno rušenje zgrade je zabranjeno jer se tu skuplja najviše ekipe koju mogu u nedogled farmati. Stinger, igla ili bilo kakva vrsta oružja koje ih može ubiti su strogo zabranjeni. Ako ih ubiješ s nekom od navedenih letiš van sa servera. Ako na server dođe igrač koji bi im možda moga predstavljati konkurenciju također leti van sa server. Prodaju admin prava za 5 dolara bilo kome s kojima admin može izvoditi šta ga je volja. Partije od 1600 tiketa završavaju otprilike 1500-0. Eto ukratko...

Hvalite me usta moja.

DuJ8 u kući. PRN8 jbg MOR8.
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Prodaje netko acc s premiumom?

Ponude u pm. 

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
drakula789 kaže...

Prodaje netko acc s premiumom?

Ponude u pm. 

Koliko otprilike? 10kn, 100kn, 200kn...?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
odjavljen

Nije napisao ni da li smije biti banniran, koliko KM prešao, do kad je registracija, jel može slučajno od onog svinjota, slivinja kako se već zove....

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Svi jaci klanovi tipa WBKS, MhsV itd. imaju botove tj acc. za punjenje tako da oni sa nekih 15 acc na raspolaganju lako napune server. Dalje je sve na tome kako server radi i kakvo je ponasanje admina. Ja sam imao servere od BF 2do zadnjeg BF 4. I svi su uglavnom bili non stop puni, ali upravo zahvaljujuci ekipi koja je pomogla jutri stavit vojnika na server. Najgora stvar za sverver je puno petljanja po mapama, jedan server bi od pocetka trebao vrtiti manje vise iste mape i pravila. Ekipa koja dodje na CQ u pravilu ne prihvaca switch na bilo koji drugi mod tipa domination ili TDM i obrnuto. Kod domace ekipe je problem sto nas vrlo malo igra isto igru onda neki idu na tenk servere, jedni di je za helije ili jetove dok neki igraju inf only. I takve je jako tesko drzat zadovoljne sve na jednom serveru. Nema goreg osjecaja nego kad pljunes za server 60Eura a na kraju je manje popunjen nego koncert Danijela Popovica. Dobri botovi tipa CS botova ili onih BF 2 botova koji ujedno tu igru drze jos uvijek zivom su odlicna stvar kod punog servera oni dobiju nogu od stvarnog igraca i svi sretni. Botovi bi cak bili i vise korisni sto se tice PTFO ako bi bili dobro napravljeni.

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Ceco sve si ti to lipo reka, samo ne kužim šta imaš protiv Popovića? Evo ja se odma rastopim kad se sitin one đuuuuuuli

battlelog - Volume_CRO

5 0 hvala 2
16 godina

Popović je isto duhovni vođa kao i Vuco. Tako da tko Popovića ne sluša pimpać mu se ne diže.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2015 16:40 (Jack Sparrow).
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Svaki put kad sam tužan pustim si ovo:

Odmah mi bude lakše, jer shvatim da i anđeli ponekad pate i da je to sve ok. Toliko sjete, tuge i emocija se ne sreću često u pjesmama ili bilo gdje drugo.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

ae dobar contry i dobre noge 

fejzer_hr BF4
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
protjeran
logi7 kaže...

ae dobar contry i dobre noge 

Da si stavia cajku pa svaka čast, al ovakva gej ljubavna sranja... Ajme...

battlelog - Volume_CRO
11 godina
protjeran
Battlefield 4

Mene i dalje zanima koji je limit servera u favoritima? Koliko ih se moze imat spremljeno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hades86 kaže...

Mene i dalje zanima koji je limit servera u favoritima? Koliko ih se moze imat spremljeno.

Pitaju se i drugi ljudi, nigdje nema službenog odgovora. U BF3 je navodno 20 bio limit. Imam osjećaj da je u BF4 više od toga.

14 godina
protjeran
Hades86 kaže...

To je i mene zanimalo pa sam jedan dan sve redom dodava i doša do brojke od 228 komada, tu mi je izbacilo poruku da je lista puna. Ali mislim da su kroz zadnjih par patcheva povećali limit pa možeš sad ti iskušati do koliko ide

battlelog - Volume_CRO
11 godina
protjeran
Battlefield 4

228?! Shitload...

Za BF3 znam da je bilo oko 20 (iako sam tu i tam dodavanjem novih brisao stare kakti nesvjesno).

Mislio sam da je i ovdje 20-30 najvise jer mi se cini da ima page limit sa listom servera. Kao na search kada nece izbacit sve moguce mape iz filtera jer imas 30ak servera vec izlistano kao rezultate.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Volume kaže...
Hades86 kaže...

To je i mene zanimalo pa sam jedan dan sve redom dodava i doša do brojke od 228 komada, tu mi je izbacilo poruku da je lista puna. Ali mislim da su kroz zadnjih par patcheva povećali limit pa možeš sad ti iskušati do koliko ide

I meni je isto na 228 stalo a od zadnjeg patcha san ih doda još 30ak..

Hades86 kaže...

228?! Shitload...

Za BF3 znam da je bilo oko 20 (iako sam tu i tam dodavanjem novih brisao stare kakti nesvjesno).

Mislio sam da je i ovdje 20-30 najvise jer mi se cini da ima page limit sa listom servera. Kao na search kada nece izbacit sve moguce mape iz filtera jer imas 30ak servera vec izlistano kao rezultate.

Baš me zanima, ako testiraš obavezno objavi rezultate

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2015 19:18 (Du_Jo_Cro).
13 godina
Battlefield 4

Jeste dobro brojali? Ja sam ih imao 229... :/

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

prije ili poslje Summer Patch-a ?????

13 godina
Du_Jo_Cro kaže...
CyberDemonVZ kaže...

prije ili poslje Summer Patch-a ?????

Kad je bio summer patch? Ako se dobro sjećam, ovo sam isprobavao 26.08., oko 16 sati.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice