Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.662.986
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Stigla R7 265... U BF4 sve na ultra (osim AA koji sam morao smanjiti) i dobivam 70ak FPSa na 1080

S obzirom da sam nadoplatio cijelih 200kn (prodao R7 260), dobar posao. Stara je jedva držala stabilnih 70 na mediumu + sve fancy stvari ugašene.

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina
Re: Battlefield 4
MasterG kaže...

BTW ovaj lik gore je cheater 100% pa nema te reakcije i točnosti da tako gađaš po pet neprijatelja i točno svaki metak u stotinku znaš kad će umrijeti...ma daj

premium edition je i igra i premium, pročitaj opis igre kad kupuješ nešto jbte

Čovjek je držao svjetski rekord u AimBooster-u:

Premotaj video pri kraj i divi se.

Odatle mu i takva točnost i brzina. Jedan od najboljih igrača protiv kojih sam igrao, on i fnatic-unfixed.

BF4: hRci_HR
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.10.2015 18:25 (Hrci).
10 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Stigla R7 265... U BF4 sve na ultra (osim AA koji sam morao smanjiti) i dobivam 70ak FPSa na 1080

S obzirom da sam nadoplatio cijelih 200kn (prodao R7 260), dobar posao. Stara je jedva držala stabilnih 70 na mediumu + sve fancy stvari ugašene.

i sad opet sve vratis na low da mozes vidjeti neprijatelja 

17 godina
Battlefield 4

Trenutni Community Mission (za zlatni Battlepack):

25 kill-ova sa SKS, traje još manje od 24 sata.

A od aimbooster-a me uhvati grč u ruci, od BF-a ne...

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen

Tako nekako, jer sve bliješti i ebe si mater

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
14 godina
protjeran
Hrci kaže...

Odatle mu i takva točnost i brzina. Jedan od najboljih igrača protiv kojih sam igrao, on i fnatic-unfixed.

Hack za nešto kompleksno kao BF4 npr. se može napraviti, ali ne i za glupost kao šta je aimbooster? Takav snimak uploadati na yt i to svima predstavljati kao opravdanje zašto si ''dobar''?

Uostalom ako me sjećanje dobro služi dvojica ''vrhunskih'' fnatic CS igrača su uhvaćena na djelu i to ne u nekoj random partiji i random serveru već na poznatom turniru. Potraži po google-u, ima hrpa članaka da ne linkam sad... Istinu nisu ni pokušali sakriti već odma priznali da su koristili alat za pomoć u aim-u, jer nisu znali da je u steamov VAT nenajvaljeno dobio novi update. Isto tako su javno rekli da velika većina esl wannabepro faca koristi pomogala u svom aim-u u šta uopće ne sumnjam, jer ako tko ima razloga/motiva za korištenje cheatova onda je to takva ekipa, odnosno likovi koji zarađuju pare igranjem po turnirima

battlelog - Volume_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.10.2015 19:18 (Volume).
12 godina
Volume kaže...
Hrci kaže...

Hack za nešto kompleksno kao BF4 npr. se može napraviti, ali ne i za glupost kao šta je aimbooster? Takav snimak uploadati na yt i to svima predstavljati kao opravdanje zašto si ''dobar''?

Uostalom ako me sjećanje dobro služi dvojica ''vrhunskih'' CS igrača su uhvaćena na djelu i to ne u nekoj random partiji i random serveru već na poznatom turniru. Potraži po google-u, ima hrpa članaka da ne linkam sad... Istinu nisu ni pokušali sakriti već odma priznali da su koristili alat za pomoć u aim-u, jer nisu znali da je u steamov VAT nenajvaljeno dobio novi update. Isto tako su javno rekli da velika većina esl wannabepro faca koristi pomogala u svom aim-u u šta uopće ne sumnjam, jer ako tko ima razloga/motiva za korištenje cheatova onda je to takva ekipa, odnosno likovi koji zarađuju pare igranjem po turnirima

Netko je jednostavno dobar i to je to, to treba prihvatiti i reći: "jbg puno bolji si od većine i to je to" a ne smišljati izlike kako netko koristi cheat. Ja otkada sam shvatio kako bolje igrati u BF4 mi je K/D skočio i preciznost također. Jednostavno sam shvatio trikove kako kontrolirati oružje i kako se ponašati i ide me dobro a tko sam ja u ovom gaming svijetu, praktički nitko tko igra kad može a onda prestane po 3,4 mjeseca. Netko od 24 sata dnevno provede 10 sati za BF4 i kako onda neće bit dobar? Doktorira bi ovu igru da imam vremena a ne tamo netko još tko je masu talentiraniji od mene.

11 godina
protjeran
TomoR kaže...

Nije MHz, nego Hz.

Hz je jedinica za broj događaja u sekundi. U MHz u radili procesori krajem 80-ih, početkom 90-ih.

Što se tiče BF-a, više Hz-a bi trebalo značiti češće slanje informacija serveru o onome što ti radiš (krećeš se, pucaš, a najbitnije - pogađaš nekog). To bi trebalo jako smanjiti broj trade kill-ova, tj. ukupno povećati osjećaj boljeg odziva igre.

Napomena, ukoliko ne vrtiš stabilnih 60 FPS u igri, i na 60Hz serveru će tvoj klijent i dalje slati prema serveru nižom brzinom podatke.

Ukupno, više Hz server, više (tj. brže/češće) mu se šalju informacije, trebao bi imati bolji osjećaj odziva.

S obzirom da za "potpuni doživljaj" na 120 Hz serveru bi trebao imati stroj koji gura stabilnih 120FPS, monitor koji osvježava sa 120 ili više Hz, meni (imam 120FPS, ali 60Hz monitor) na takvim serverima često budu "čudne situacije", tj. bolji mi je osjećaj igrati na 60, pa i čak 30Hz serveru. S time da više Hz-a server manje bi trebao ginuti iza zaklona, ali dovoljno da jedan na serveru dođe sa preko 140 pingom već sve počinje čudno raditi...

MHz je tipfeler. I mislio sam na Hz.

Znaci Hz je u praksi nesto slicno pingu odnosno ms-u? Jer ako je i ping/ms visok na serveru, lagovi su ocekivani i sporiji respond u igri.

ne znam jel pod trade killove mislis na one assist, ali to me zbilja nervira u igri. Vise od pola killova u igri mi tako drugi ''ukradu''.

Imam onaj Fraps za mjerenje fps-a ali ga u BF4 nisam jos isprobao. Al ako mi Star Wars Battlefront koji je zbilja zahtjevna igra drzi stabilnih 85-100 fps, onda i ovo sigurno. Graficka Asus Strix GTX 970.

Ali mi je monitor 60Hz.

Vidio sam jako malo servera koji imaju oznake za Hz.

Znaci zakljucak oko toga je da bi mi bilo pametnije igrat na 60+ Hz, ne?

14 godina
protjeran
Hrci kaže...

Netko je jednostavno dobar i to je to, to treba prihvatiti i reći: "jbg puno bolji si od većine i to je to" a ne smišljati izlike kako netko koristi cheat. Ja otkada sam shvatio kako bolje igrati u BF4 mi je K/D skočio i preciznost također. Jednostavno sam shvatio trikove kako kontrolirati oružje i kako se ponašati i ide me dobro a tko sam ja u ovom gaming svijetu, praktički nitko tko igra kad može a onda prestane po 3,4 mjeseca. Netko od 24 sata dnevno provede 10 sati za BF4 i kako onda neće bit dobar? Doktorira bi ovu igru da imam vremena a ne tamo netko još tko je masu talentiraniji od mene.

Jesi ti uopće pročita moj post? Jesam ja njega prozvao hakerom, reka da nije dobar ili smišlja izlike na račun bilo čega? Ako se ne varam nisam

Ako si ti uvjeren da u ovoj igri hakeri ne postoje ili si za nekog siguran da je 100% čist samo iz razloga šta taj netko igra esl onda mi nemamo o čemu pričati... Moja namjera je bila samo baciti komentar na tvoj spomen najboljih svjetskih igrača i fnatica, pa sam se sitija situacije i iste te ekipe iz fnatica koja je uhvaćena s cheatom.

Uglavnom nebitno, drugi put kad netko upadne među vas pet i svima vam u sekundi zalipi po hs jednostavno se zadovolji s tim da je bolji od tebe i nastavi dalje

battlelog - Volume_CRO
12 godina
Volume kaže...
Hrci kaže...

Jesi ti uopće pročita moj post? Jesam ja njega prozvao hakerom, reka da nije dobar ili smišlja izlike na račun bilo čega? Ako se ne varam nisam

Ako si ti uvjeren da u ovoj igri hakeri ne postoje ili si za nekog siguran da je 100% čist samo iz razloga šta taj netko igra esl onda mi nemamo o čemu pričati... Moja namjera je bila samo baciti komentar na tvoj spomen najboljih svjetskih igrača i fnatica, pa sam se sitija situacije i iste te ekipe iz fnatica koja je uhvaćena s cheatom.

Uglavnom nebitno, drugi put kad netko upadne među vas pet i svima vam u sekundi zalipi po hs jednostavno se zadovolji s tim da je bolji od tebe i nastavi dalje

Ma nisam ja ni mislio da ti misliš na njega konkretno ali vidim rado optužuješ druge ako ti se čini da je nešto nerealno u njihovoj igri. Ne negiram ja da postoje cheateri, nemoj me krivo shvatit.

Bilo je incidenata sa fnaticom u BF3 ali mislim da nitko od tih igrača više nije član fnatica.

Ako netko opali 5 headshota u sekundi onda je to cheat samo takav ali iskreno ja takvog "pro" igrača još nisam vidio, istina viđao sam sumnjivih stvari ali sumnjive stvari i ja radim pa se sam sebi divim kako sam to izveo. Svega ima na ovom svijetu, netko može skočiti 3 metra u zrak, netko može pretrčati 100 metara za 9 sekundi, netko može riješiti rubikovu kocku za 5 sekundi, netko može jednim pogledom memorirati cijelu stranicu knjige pa tako da treba biti realan i reći da bogami može netko dominirati i u FPS igrama i radit stvari koje drugi nemogu.

17 godina
Battlefield 4

Evo, ovo se testira na CTE trenutno, samo za zabavu:

Yesterday was Battlefield 4′s 2 year birthday (weee!), and this weekend we also have Halloween to look forward to.

With this in mind, today we give you guys something that is purely for fun and only here on the CTE for a limited time!

Today we are starting up servers running four new superiority modes!

BF3 Tank Superiority on Caspian!
Growler Superiority on Golmud Railway!
Snowmobile Superiority on Arctic Research
Skid-loader Superiority on Siege of Shanghai tower!
These modes were created by our designer Andrew on his free time for fun, and with today being his last day with us – we just had to let you guys play these now!

Good luck with your future endeavors Andrew, and thank you for all your hard work!

/David and the DICE LA team

Probao, zabavno je, ali neće to u live.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Hrci kaže...

Ma nisam ja ni mislio da ti misliš na njega konkretno ali vidim rado optužuješ druge ako ti se čini da je nešto nerealno u njihovoj igri.

Rado optužujem druge? Molio bi te da mi pokažeš samo jedan primjer, ako ti nije problem...

battlelog - Volume_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.10.2015 21:02 (Volume).
17 godina
Battlefield 4

Evo, ovo je na CTE:

Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
Volume kaže...
Hrci kaže...

Ma nisam ja ni mislio da ti misliš na njega konkretno ali vidim rado optužuješ druge ako ti se čini da je nešto nerealno u njihovoj igri.

Rado optužujem druge? Molio bi te da mi pokažeš samo jedan primjer, ako ti nije problem...

Dobro, možda je ovo "rado" bila pregruba riječ ali mi se učinilo da si mislio da ako je netko stvarno stvarno dobar FPS igrač da koristi cheat ? spomenuo si ESL natjecanja i ako netko ima razloga za koristiti cheat da su to oni što mi sugerira da netko od njih ili većina njih koristi bilo kakav oblik varanja bez ikakve pomisli da je rezultat njihovog uspjeha upravo talent i veliki trud ? Izvini ako sam te krivo razumio ali mi se tako učinilo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.10.2015 22:35 (Hrci).
14 godina
protjeran
Hrci kaže...

Dobro, možda je ovo "rado" bila pregruba riječ ali mi se učinilo da si mislio da ako je netko stvarno stvarno dobar FPS igrač da koristi cheat ? spomenuo si ESL natjecanja i ako netko ima razloga za koristiti cheat da su to oni što mi sugerira da netko od njih ili većina njih koristi bilo kakav oblik varanja bez ikakve pomisli da je rezultat njihovog uspjeha upravo talent i veliki trud ? Izvini ako sam te krivo razumio ali mi se tako učinilo.

Još jednom ponavljam da nisam njega, a ni bilo koga drugog, proglasio čiterom već se samo nadovezao na post člana koji kaže da je čiter 100% i tvog posta u kojem tvrdiš da nije na osnovu nekakve web igrice u kojoj moraš klikati krugove. Nadovezao sam se na fnactic (čijeg si igrača ti spomenuo), slučaj kad su uhvaćeni kako varaju i izjavu istih tih koji su uhvaćeni o tome kako dobar dio velikih esl faca vara, odnosno koristi pomagala u aim-u. I to bi bilo to...

A ako ćemo iskreno, način na koji ovaj lik u videu doslovno u djeliću sekunde prebacuje nišan s glave na glavu nekoliko različitih protivnika koji nisu ni blizu jedan drugome mi baš i ne izgleda normalno... Ako stvarno tako igra bez varanja onda mu skidam kapu do poda

battlelog - Volume_CRO
12 godina
Battlefield 4

bičes

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
12 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Battlefield 4

Ima netko ovdje ko vodi racuna za regrutiranja u platoon Gerijatrija? Poslo sam request i htio bi ga dodat na svoju listu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hades86 kaže...

Ima netko ovdje ko vodi racuna za regrutiranja u platoon Gerijatrija? Poslo sam request i htio bi ga dodat na svoju listu.

Mudo, izgleda da moraš nauljiti mačora!

13 godina
Hades86 kaže...

Pa, ja!

Ne bude to tako islo.

Na stranici platoona lijepo pise koji su preduvjeti, kome se moras javiti, kako upasti i slicno.

Imamo vec tridesetak zamolbi za patoon, i samo se 2-3 ljudi javilo prema onome sto pise.

Za ostale smatramo il da nisu zainteresirani, pa su radi fore poslali zahtjev, il su nepismeni pa ne znaju čitati, ili pa su klinci koji ne znaju što se događa oko njih. A ni jedni od navedenih se nebi dobro snašli u platoonu, pa se mi ni ne trudimo njih kontaktirati.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
12 godina
CyberDemonVZ kaže...
Hades86 kaže...

Pa, ja!

Ne bude to tako islo.

Na stranici platoona lijepo pise koji su preduvjeti, kome se moras javiti, kako upasti i slicno.

Imamo vec tridesetak zamolbi za patoon, i samo se 2-3 ljudi javilo prema onome sto pise.

Za ostale smatramo il da nisu zainteresirani, pa su radi fore poslali zahtjev, il su nepismeni pa ne znaju čitati, ili pa su klinci koji ne znaju što se događa oko njih. A ni jedni od navedenih se nebi dobro snašli u platoonu, pa se mi ni ne trudimo njih kontaktirati.

cyber ostario si....visis da covjek pita ko je glavni da ga doda ....prema tome covjek se drzi onoga s platoona..samo mu nemoj zaboravit rec da ako zadovolji sve  

uvjete ppripremu vazeljin....meni si to zaboravio rec pa me jos boli guza

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
11 godina
neaktivan
Battlefield 4

pocket anti air 

Megatr0n_HR (BF3) / MEGATRON_CRO (BF4) | Youtube: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR

0 1 hvala 0
16 godina
TomoR kaže...
Hades86 kaže...

Sve spremno.

Čeka žrtvu koja je izgleda na vidiku.. 

Battlelog: MUDO_HR
13 godina
Battlefield 4

Relaaa je odličan igrač. Igrali smo dosta u suprotnim timovima i nije da padaš ko pokošen. 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SiNkE.Zgb kaže...

bičes

Noob ostaje Noob džaba broj 140 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
11 godina
protjeran
amater_2 kaže...
TomoR kaže...
Hades86 kaže...

Sve spremno.

Čeka žrtvu koja je izgleda na vidiku.. 

Sorry, trazi dalje guze. Nisam dvocjevka.

A i nije ti jos 2. mjesec, jos ti rano.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.10.2015 11:27 (Hades86).
12 godina
:Soldier977 kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

bičes

Noob ostaje Noob džaba broj 140 

dabogda ti se guma pukla na sljedecem stageu :smajlikojisepodmuklosmije: 

11 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
Hades86 kaže...

Pa, ja!

Ne bude to tako islo.

Brijem da mi je lagano vrijeme za posjetit okulista, jer ja ne vidim nista specificna pravila za join osim da se koristi headset, TS i naravno vedar duh za team play.

13 godina
A mene primili preko veze,nisam trebao davati guzove😂😂😂
LtMoNk
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Hades86 kaže...

Brijem da mi je lagano vrijeme za posjetit okulista, jer ja ne vidim nista specificna pravila za join osim da se koristi headset, TS i naravno vedar duh za team play.

Upravo si se stavio na no-fly listu

11 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...
Hades86 kaže...

Upravo si se stavio na no-fly listu

Do I wanna know what that is?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice