Hvala ti na pomoći
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

ZNaci ne treba onda Premium user bit da ga dobis?
...Na premium accountu sam uspio dobiti bow od prve. Na drugom običnom accountu i nakon više pokušaja nisam uspio dobiti bow za stalno. Uspiješ ga naći i možeš ga koristiti ali samo na toj mapi kad ga pokupiš.
Monk sry ali uopće se ne slažem a tobom da je op. Op može biti kad ga koristi onaj ko zna kako ga koristit i kad se igra na određenim mapama protiv tima kojeg boli neka stvar šta ih rejpaš. Takva situacija nije samo s tenkom već s bilo kojim vozilom. O tome da će bilo ko uzeti tenk pa raditi nered po serveru nema govora.
To šta u ovoj blesavoj igri nema nikakvog timskog rada i šta se igra bez mozga je druga priča... U trici je dobar tenkist bez problema moga riješiti dva tenka koja bi na njega naišli u isto vrime. Za takvo nešto u četvorci nema šanse ako naideš na dva tenka, koliko god bija dobar tu bitku gubiš. Znači da tim kojeg rejpaš tenkom samo mora uzeti dva vozila, krenuti na tebe i bez problema padaš. Ali kako kažem na 99% servera nema timske igre niti ekipe s mozgom koja bi takvo nešto dogovorila...
Eto npr na zavodu kojeg toliko voliš jedan ifv s gunnerom te ruši bez problema. Vozač se opremi canister shellom i towom, a gunner 25mm he i zunijima. Ifv je brz, a canister kida pješadiju pa za sekundu napraviš dobar flenk do tog tenka. Opališ po njemu s dva towa, uključiš aktiv, napraviš switch s gunnerom koji odma ima spreman zuni i tenk je gotov

To šta u ovoj blesavoj igri nema nikakvog timskog rada i šta se igra bez mozga je druga priča...
Ne znam je li stvar do mene, ali jučer mi se činilo kao da ljudi pokušavaju više igrati objective zbog onih dodanih 'capture zona' na minimapi. Stalno mi je izgledalo kao da je borba gotovo isključivo unutar tih kvadrata, za razliku do prije. Treba isprobati i druge mape, though.
To šta u ovoj blesavoj igri nema nikakvog timskog rada i šta se igra bez mozga je druga priča...
Ne znam je li stvar do mene, ali jučer mi se činilo kao da ljudi pokušavaju više igrati objective zbog onih dodanih 'capture zona' na minimapi. Stalno mi je izgledalo kao da je borba gotovo isključivo unutar tih kvadrata, za razliku do prije. Treba isprobati i druge mape, though.
Ma nije nego sam ti doveo G ekipu (spojili su se za mnom na server di si ti igrao), da vidiš opet čari teamplaya i objective playa, budući da mjesecima lutaš sam bespućima bf-a
To sam i ja jučer primjetio da se sva borba vrti unutar (ili jako blizu) tih "kvadratića".
Jedan tenk (čak i sa gunnerom) nema šanse protiv dva tenka/ifv-a, jedino šta možeš je uvatiti crtu. Mobility mu nemaš kako napraviti (osim ako ne uspiješ izvesti glitch shot ako type ili t90 idu na tebe) s obzirom da će ti doći licem u lice ako dvojica idu za tobom. Bilo tko ko zna bar malo kako igrati tenkom neće bacati active na prvu navlakušu rpgom, a prvo pravilo borbe 1 na 1 tenkom je prebacivanje na hmg nakon ispaljenog shella baš radi tog baila za rpg. S obzirom da ti za taj rpg triba barem 2-3 sekunde to je sasvim dovoljno da te hmg i gunner skinu i ostaješ bez tenka.
Thermal je dobar, ali negativna strana mu je šta bez problema ti dobiješ mobility a tek si onda u sranju ako nemaš gunnera za brzi repair. Ti jesi dobar tenkom, daleko od toga da nisi, ali ne može se praviti balans na osnovu nekolicine pojedinaca koji znaju kako igrati s njim. Još gora stvar je praviti balans na temelju gluposti tima koji i nakon tvojih 100-0 praktički ne poduzima ništa da te se riješi. Ja uvik stojim kod onoga da će netko biti op onoliko koliko mu to protivnički tim to dopušta
Evo ti samo primjer mudonjine i moje partije od nedavno
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/643108806349926656/447302999/
Upali smo u pola partije i sve skupa na njima napravili 160+ killova u 20 min, jednom nas je lik diga u zrak sa c4 jer nisam pazia na krov. Protivnički tim je bolia k za to šta im radimo, a pokušaje da nas netko ubije nakon takvog rejpa mogu nabrojati na prste jedne ruke. Jeli to onda loš balans vozila ili glupost protivnika? Mislim da je ovo drugo u pitanju...
Ne radi capture zona već radi osjetnog povećanja bodova za zauzimanje zastava. Dosada si za zautezu zastavu dobiva 150 bodova, sad je to povećano na 400 kao dio dice-ovog pokušaja da ljudi više igraju objective. Sad za jednu zastavu dobiješ skoro 1000 bodova, 400 kad je napraviš neutralnom, 400 kad je zauzmeš, plus po onih 10 bodova šta dobivaš svake sekunde-dvi za vrime captura
Ne radi capture zona već radi osjetnog povećanja bodova za zauzimanje zastava. Dosada si za zautezu zastavu dobiva 150 bodova, sad je to povećano na 400 kao dio dice-ovog pokušaja da ljudi više igraju objective. Sad za jednu zastavu dobiješ skoro 1000 bodova, 400 kad je napraviš neutralnom, 400 kad je zauzmeš, plus po onih 10 bodova šta dobivaš svake sekunde-dvi za vrime captura
Likovi koji nisu igrali PTFO, mislim da ni nemaju pojma o ovoj promjeni, nit im je prije, ni sad važno koliko imaju bodova.
Da, to isto. S tim da je neutralizacija ostala 150. Povećali su i bodove koje dobiješ nakon pobjede. Sad se za pobjedu na CQ dobiva 3000. Prije je bilo 1000 ili 1500.
Likovi koji nisu igrali PTFO, mislim da ni nemaju pojma o ovoj promjeni, nit im je prije, ni sad važno koliko imaju bodova.
Bilo kakva promjena je dobrodošla šta se tiče tog teamplaya, a ova je definitivno pozitivna i sigurno neće odmoći u svemu tome. Ako nekog boli k za ptfo ni dice niti bilo ko drugi ih na to ne može natjerati...
Da, to isto. S tim da je neutralizacija ostala 150. Povećali su i bodove koje dobiješ nakon pobjede. Sad se za pobjedu na CQ dobiva 3000. Prije je bilo 1000 ili 1500.
Mislia sam da je oboje na 400 jer je tako bilu u cte-u jedno vrime i da su sve to pribacili u vanillu. Valjda su onda smanjili jer su smatrali da je previše...
Hehe, još više MVP medalja za mene. :) Kad rusham ko muha bez glave. Mali KD, al zato dobijam jako puno bodova.
A vidi ovog starog cinika!
Hehe, još više MVP medalja za mene. :) Kad rusham ko muha bez glave. Mali KD, al zato dobijam jako puno bodova.
Tako i ja slično. Neko mora inicirati zauzimanje objectiva, pokušati braniti zastavu, popravljati vozila, bacati se pod gusjenice...
Nego, nisam napisao: potpuno ista stvar i kod mene jucer!
Pitam lika Request order.. cekam.... i posto nema odgovora, ja postanem Sq leader.
Počnem davati naredbe, a kad tamo cijeli squad za mnom. Uzima zastave, baca ammo i medpack BEZ da sa trazio.
Kad odlazimo s zastave, a ona počne blinkati, svi se okrenu i vrate....
Uglavnom, jučer sam uživao u 1-2 runde koje sam na kraju izgubio. Dugo mi se to nije dogodilo.
(Ne ubrajam kad igra ekipa, naš 10tak :)
Isprike radi malog offtopica. Cyber mi je dosta pomogao, no htjeo bi još druga mišljenja čuti. Svi koji su kupovali, bilo sa mexico origina ili brazilskog, ili čak ruskog. Koju izvedbu ste dobili bf4? U engleskoj ili matičnom jeziku stranice origina sa kojeg se kupila?
Vidim da brazil i russia nude premium za 107 kuna
(Ne ubrajam kad igra ekipa, naš 10tak :)
Tada bude gore
Isprike radi malog offtopica. Cyber mi je dosta pomogao, no htjeo bi još druga mišljenja čuti. Svi koji su kupovali, bilo sa mexico origina ili brazilskog, ili čak ruskog. Koju izvedbu ste dobili bf4? U engleskoj ili matičnom jeziku stranice origina sa kojeg se kupila?
Jas jednom dobio na mandarinski...
Navali narode!
Origin Mexico:
BF 4 - 10 Dolara
Premium - 12,5 Dolara
Premium Edition - 21 Dolar
Brazil vjerojatno i jeftinije, al je previše problema s kupnjom tamo, pa nisam ni gledao.
Kolko GB zauzima Premium?
Na premium accountu sam uspio dobiti bow od prve. Na drugom običnom accountu i nakon više pokušaja nisam uspio dobiti bow za stalno. Uspiješ ga naći i možeš ga koristiti ali samo na toj mapi kad ga pokupiš.
U biti mozes i na drugim mapama. Nije samo za onu. Ja ga nosio jucer na Locker mapi.
Haha. to je bilo snalaženje onda.
Ja sam uzeo preko brazilskog i sad mi pod order history navodi kao payment pending. Neizvjesnost je počela...
Završetak čekanja, i dobiven šamar u lice u pljuska sa daškom brazilskog zraka i kojom psovkom na mom brazilskom kad sam ugleda na mailu - Your purchase has not been approved...
Damn it.
BF4 u Brazilu, premium u Meksiku. Jezik - engleski.
Mislim da ti čak tamo i kaže da je to neka 'međunarodna' verzija i da možeš birati na kojem jeziku će biti.
Evo i na pravom Originu snizenje za Premium na 25€ - https://www.origin.com/en-ie/store/buy/76889/pc-download/addon/battlefield-4-premium?__utma=55935032.1882865655.1445748963.1445748963.1446042933.2&__utmb=55935032.2.10.1446042933&__utmc=55935032&__utmx=-&__utmz=55935032.1446042933.2.2.utmcsr=battlelog.battlefield.com|utmccn=(referral)|utmcmd=referral|utmcct=/bf4/premium/&__utmv=-&__utmk=116154050&referringsite=battlefield
Kolko GB zauzima Premium?
Mnogo. 60+. Pola SSDa samo za BF
Lol? 60+ zajedno sa vanillom ili sami Premium?
J te to nije malo...

Lol? 60+ zajedno sa vanillom ili sami Premium?
J te to nije malo...
Sve. Base, premijum i čitovi.
Koji citovi?
Koji citovi?
hahaha