Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.665.236
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
Penryn kaže...

A ne znam jel vrijedna tih 300kn više.. i ova manja mi se čini sasvim ok. Bio je netko u GTX9xx temi javio kakva je i čini mi se sasvim ok. Koju si do sad imao, da ne bi na kraju sjašio s konja na magarca?

XFX 7950 ali jebe me zadnjih par mjeseci jako.

DX error mi izbacuje na svim igrama što sam pokrenuo osim FIFE :)

Znači igram minutu-dvije i blokada: BF4, Battlefront BETA, Insurgency, Rainbow Six BETA.

Danas ću još skinuti Hardline da probam još to.

Hardline sam normalno igrao svojevremeno tako da ako mi pukne dižem ruke od kartice i uzimam novu.

[19xx] 4ntraks
11 godina
protjeran
Battlefield 4

Sutra ujutro patchiranje za novi DLC.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

XFX 7950 ali jebe me zadnjih par mjeseci jako.

DX error mi izbacuje na svim igrama što sam pokrenuo osim FIFE :)

Znači igram minutu-dvije i blokada: BF4, Battlefront BETA, Insurgency, Rainbow Six BETA.

Danas ću još skinuti Hardline da probam još to.

Hardline sam normalno igrao svojevremeno tako da ako mi pukne dižem ruke od kartice i uzimam novu.

Šteta, dobra kartica još uvijek. Pretpostavljam da si isprobavao različite verzije drivera, uvijek isto? Ako jesi onda probaj s MSI afterburnerom(ili u AMD Catalyst) spustit takt jezgre i memorije za recimo 100MHz ili više/manje..

S GTX960 4GB ili R9 380 4GB ne bi baš dobio ali ni izgubio na performansama u odnosu na staru HD7950, tako da stvarno šteta ako je XFXica odradila svoje. Eto pa nek ti bude to pouka, sad uzmi obavezno nešto s 3 god garancije.  

14 godina
protjeran
Penryn kaže...
Skilledžija kaže...

Ja sam pikirao G1

A ne znam jel vrijedna tih 300kn više.. i ova manja mi se čini sasvim ok. Bio je netko u GTX9xx temi javio kakva je i čini mi se sasvim ok. Koju si do sad imao, da ne bi na kraju sjašio s konja na magarca?

G1 ima poprilično bolji hladnjak (4 cijevi i 3 venta u odnusu na 1 cijev i 2 venta), potencijalno bolji OC, backplate, ledice i sl. sranja. 960 i nije čip koji se previše grije pa je hladnjak na G1 možda overkill, al kako kažu od viška glava ne boli

Antrakše osobno bi iša na G1, nije da se grafička minja svakih misec dana pa da mi tih 250-300kn igra toliku ulogu. Sam odluči koliko su ti ostale pizdarije bitne, ni s ovom jeftinijom nećeš falit sigurno

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Penryn kaže...

Šteta, dobra kartica još uvijek. Pretpostavljam da si isprobavao različite verzije drivera, uvijek isto? Ako jesi onda probaj s MSI afterburnerom(ili u AMD Catalyst) spustit takt jezgre i memorije za recimo 100MHz ili više/manje..

S GTX960 4GB ili R9 380 4GB ne bi baš dobio ali ni izgubio na performansama u odnosu na staru HD7950, tako da stvarno šteta ako je XFXica odradila svoje. Eto pa nek ti bude to pouka, sad uzmi obavezno nešto s 3 god garancije.  

Ma drkam se već mjesecima s driverima svakojakim i strepim svaki put kad novi izađe hoće li mi raditi ili ne.

Nisam čačkao po kartici ništa jer me strah da je ne uništim do kraja, a treba mi makar da FIFU mogu igrat.

Inače ta XFX je toliko bučna da jedva čekam da je se riješim.

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
Volume kaže...

G1 ima poprilično bolji hladnjak (4 cijevi i 3 venta u odnusu na 1 cijev i 2 venta), potencijalno bolji OC, backplate, ledice i sl. sranja. 960 i nije čip koji se previše grije pa je hladnjak na G1 možda overkill, al kako kažu od viška glava ne boli

Antrakše osobno bi iša na G1, nije da se grafička minja svakih misec dana pa da mi tih 250-300kn igra toliku ulogu. Sam odluči koliko su ti ostale pizdarije bitne, ni s ovom jeftinijom nećeš falit sigurno

Mah, preko 2k kn za GTX960 je po meni već za zamislit se.. šteta šta još nisam imao prilike koristit ovu malu gigu gtx960 pa da mogu iz prve ruke reći temperature i buku.

14 godina
protjeran
Penryn kaže...

Mah, preko 2k kn za GTX960 je po meni već za zamislit se.. šteta šta još nisam imao prilike koristit ovu malu gigu gtx960 pa da mogu iz prve ruke reći temperature i buku.

Istina, ali eto ako mu ta razlika ne igra veliku ulogu... Antraks žicaj u žene još koju kunu, uzmi 970-tku i miran si par godina

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Volume kaže...

Ako me u zadnji čas nešto ne odvuče na tamnu stranu i uzmem 970 - past će 960 G1 za slobodu :)

[19xx] 4ntraks
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

A meni nitko neće da pomogne...

Nevidija do 1200kn, dobavljiva u Linksu, Ventexu ili Hg Spotu, što prije...

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ja bi ipak manju za 300kn manje. DeniZG kaže da je tiha i išla mu je do ~75c max. A ako ti kojim slučajem bude vruća ili glasna(al čisto sumnjam) pokušaj je vratit i zamijenit za ovu veću.. trebali bi dati ako nisi oštetio ambalažu.

@Sum: Sljedeća nvidia vrijedna nadogradnje ti je GTX950, al ona kreće od 1300kn pa na više. Ako baš moraš neku nvidiju do 1200kn, onda mi se ova čini best buy, Giga GTX750Ti 2GB 1070kn(web cijena). (u linksu ista ta 100kn skuplja)

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2015 16:18 (Penryn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Meh, nisam ni ocekivao drukcije komentare od vlasnika nvidia grafi.
Voljum znas i ti dobro sta ja radim i koliko grafi provrtim kroz ruke/konfe i nisam fanboy.
128bitna sabirnica je fail, pa svidjelo se to kome ili ne.

No sve u svemu,i na antraksovom mjestu i na sum-ovom bi gledao rabljenu 770ku s garom uvijek prije nego tu kljakavu 960ku. A pogotovo ove nebulozne cifre od 2kkn za novu 960ku,pa za tu lovu idu 780ke s garom pobogu....
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
jopis kaže...
Voljum znas i ti dobro sta ja radim i koliko grafi provrtim kroz ruke/konfe i nisam fanboy.
128bitna sabirnica je fail, pa svidjelo se to kome ili ne..
No sve u svemu,i na antraksovom mjestu i na sum-ovom bi gledao rabljenu 770ku s garom uvijek prije nego tu kljakavu 960ku. A pogotovo ove nebulozne cifre od 2kkn za novu 960ku,pa za tu lovu idu 780ke s garom pobogu....

Gle, šta je uopće bitno kolika je sabirnica ako su performanse na razini? Al ajd, ok, 128bit je fail, al isto tako je GTX960, pogotovo kad se clocka, jaako blizu R9 280X s 384bit sabirnicom, pa svidjelo se to kome ili ne.  Da govorimo o 1440p pa ajde, al 1080p..

Ovo za 2k kn za GTX960 se slažem, kvragu do prije par tjedana je po forumima bilo urednih GTX970 s garom za 2200-2400kn.

16 godina
odjavljen
Penryn kaže...

@Sum: Sljedeća nvidia vrijedna nadogradnje ti je GTX950, al ona kreće od 1300kn pa na više. Ako baš moraš neku nvidiju do 1200kn, onda mi se ova čini best buy, Giga GTX750Ti 2GB 1070kn(web cijena). (u linksu ista ta 100kn skuplja)

Tu sam i ja gledao... Nađe se za malo iznad 1000 kn. Osim ako mi ne uleti kakva polovna 950 ili 770 (ono gore što sam pisao, nema garanciju )

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
14 godina
protjeran
jopis kaže...
128bitna sabirnica je fail, pa svidjelo se to kome ili ne.

Bez uvrede, ali ako ovo podebljano nije odgovor jednog fanboya nakon svega šta sam iz činjenica normlano napisa onda neznam šta je...

Znam da tu i tamo kakvom susjedu/prijatelju/poznaniku sastaviš/servisiraš komp šta ne znači da znaš iskustvo svakog tog čovika s odrećenom karticom. Kartice koje sam ja imao sam svakodnevno koristio i govorim iz prve ruke. 5850, 6850, 6870, 6950, 6970, 7850, 7950 X2, gtx 460, gtx 480, gtx 560 ti, gtx 570, gtx 580, gtx 660, gtx 660ti X2, gtx 770, gtx 970 su neke od njih u zadnjih par godina. Znači praktički nema kartice novije generacije koju nisam koristia osobno i ja opet serem?

Sabirnica kako sam ti već reka nema apsolutno nikakve veze pa stvarno ne kužim šta je u svoj toj priči fail. Ili je ovo opet govor fanboya? Npr. imaš loptu širine 10 cm koju moraš provući kroz obruč odgovarajuće širine. Dobia si obruč od 11 cm kroz kojeg lopta prolazi bez problema, ali tebi to nije dovoljno, odnosno to je fail jer za takvu loptu po tebi triba bar 30 cm obruč?

Ja i dalje stojim kod toga da bez razloga u ovom slučaju pljucaš po kartici. Možda nije najiplativija i možda se može nešto bolje naći po oglasniku ali to nije poanta ove priče. Ako ćeš baš gledati na takav način čemu onda bacati pare na 380 kad može uzeti stariju 280, jedina razlika između njih dvi je u tom jednom broju na pakiranju. AMD s tom novom serijom nije apsolutno ništa novo ponudia u odnosu na prethodnu seriju, sve od samog pcb-a koji je korišten u ranijoj seriji pa do performansi. 380 je potpuno ista kartica ki 280 s malo većim tvorničkim taktom i to nije fail?

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Battlefield 4

Evo, upravo sam probao Hardline.

Nije mi se mapa ni loadala, a već je igra pukla k'o kruška - uz priloženu poruku.

Ista poruka bude na svim igrama koje sam jutros nabrojao.

Jedino što mi radi je FIFA 15 i 16 - nemam pojma kako ni zašto?

BTW

Hardline sam igrao kad je izašla normalno, kao i BF4 i Insurgency.

Prošli tjedan sam uzeo SSD tako da su Windowsi i svi driveri friški pa se da zaključiti da je grafa definitivno prdnula.

Još se lomim oko modela, a vidim da sam nenamjerno potaknuo žučnu raspravu pa ću iskoristiti ovu priliku da mi pojasnite što dobijam ako se odlučim za 970.

Da li mi je to uopće potrebno, odnosno da li 970 vrijedi tih 1000 kn više.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Postavit ću glupo pitanje ali jesi li instalirao directx?

E da i daj se preselite u drugu temu, ova je zadužena za spam.

Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Volume kaže...

380 je potpuno ista kartica ki 280 s malo većim tvorničkim taktom i to nije fail?

Ne ne, R9 380 je preimenovana R9 285 a stara R9 280 je HD7950.  

Skilledžija kaže...

Još se lomim oko modela, a vidim da sam nenamjerno potaknuo žučnu raspravu pa ću iskoristiti ovu priliku da mi pojasnite što dobijam ako se odlučim za 970.

Da li mi je to uopće potrebno, odnosno da li 970 vrijedi tih 1000 kn više.

GTX970 ti u odnosu na GTX960 za otprilike 50% više love nudi 50% više performansi. E sad jel ti treba GTX970, ovisi što bi igrao.. npr. za BF4 MP je dovoljna i 960 jer većina vas ionako ostavi 1080p rezu a detalje smanji na minimum da bi dobili što veći fps tj. da bi smanjili input lag. A 960 za to ima sasvim dovoljno snage. A za druge igre, ne znam, ovisi od igre do igre. S GTX960 ćeš u odnosu na GTX970 u određenim igrama morat žrtvovat AA i određene max detalje da bi imao cca 60fps. Ja bi na tvom mjestu uzeo GTX960 a ovih 1k kn viška negdje sastrane šušnuo, za pola godine će doći nove zvjerke od grafa i tada ako ti GTX960 stvarno ne bude dovoljna pa te pukne volja da je prodaš, dodaš onih 1k kn i uzmeš neku novu zvjerku. A ako si s performansama HD7950 bio zadovoljan onda ćeš biti svakako i s GTX960/R9 380.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2015 19:03 (Penryn).
16 godina
odjavljen

Sad ja kontam (opet) da odriješim kesu i bubnema nekih 1500kn pa sam miran neko naredno vrijeme... Nevidiju, naravno, puj-puj AMD.

GTX960? 940 mi se ne čini kao neka predobra ideja... Ili ova 950.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2015 19:06 (Sum_of_all_fears).
17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Sad ja kontam (opet) da odriješim kesu i bubnema nekih 1500kn pa sam miran neko naredno vrijeme... Nevidiju, naravno, puj-puj AMD.

GTX960? 950 mi se ne čini kao neka predobra ideja...

Ja bi na tvom mjestu se rastegao max do GTX950 i to ako je nađeš za 1300kn.. da se dosta clockat i tada skoro pa stiže GTX960. Sve preko toga je nepotrebno, pogotovo ako se razvlači budget na silu.. tim više što će sad za pola godine doći nova generacija koja bi trebala donijeti popriličan boost u performansama. Znači GTX950 više nego dovoljna za sad, a za god-dvije ako postane slaba lako uzmeš nešto od nove ergele.

16 godina
Sum_of_all_fears kaže...

GTX960? 940 mi se ne čini kao neka predobra ideja... Ili ova 950.

Ako ti išta znaći meni sutra stiže Asus GTX950 Strix pa ti dam informacije iz prve ruke 

17 godina
Battlefield 4

Molim vas odite ovdje prcat G3 admine.

U letu si slažu tim (ja jedini preko 130 u mojem timu), oni čak i uz to gube, na kraju me kickaju...

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/e4f4e442-a21a-448f-ad5c-3c709ec4f9ee/GermanGamerGroup-Game-Server/

Runda koju smo jedva obranili (nisam se join-ao na početak runde):

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/658694096720325504/199586046/

I sad runda u toku, napadamo, igram sa IRNV u tenku i skidam ih ko muhe, pa odmah kick...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Battlefield 4

PRDN8 jbg MOR8

Vi prekrasni ljudi, sa vama mogu cijelu noć, biti budan i sanjati na nogama..... moran isprobat novu tipkovnicu šta oš?
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Postavit ću glupo pitanje ali jesi li instalirao directx?

E da i daj se preselite u drugu temu, ova je zadužena za spam.

Naravno da jesam.

Brisao, instalirao ponovo, ali bezuspješno.

Ne pišem u odgovarajućoj temi jer ovdje većina igra ono što i ja pa me zanima informacija iz prve ruke.

[19xx] 4ntraks
17 godina
amater_2 kaže...
TomoR kaže...

Spojim se jučer na DuJu, i ode mi iz squada (jerbo je tamo bio Stodeh streamer), ostanem sam (kaže DuJo da će iduću rundu kod mene), jedva pobijedimo rundu na zadnjem MCOM-u.

Prvi dio filmića je odmah nakon što sam se spojio na DuJu; drugi dio, iduća runda, završimo u kontra timovima, ne zove me na svoju stranu, ne dolazi k meni (a na TS-u smo). Morao sam ga pronaći!

Jebo te Tom, ti si ko rambo...

E sinoć me BF naživcira ko nikad do sad. 

Prva partija radi onako ok i malo laga. 

Druga partija zahod NEIGRIVO je bilo... ALT+F4 sam napravi prvi put u dvije godine. 

Koja???

Ono kad si se na mene spojio?

16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Forgive me father, for i have sinned. Zamijenio sam Radeona - Radeonom. R7 265, doduše.

Pretpostavljam da sad ide neko bičevanje?

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Forgive me father, for i have sinned. Zamijenio sam Radeona - Radeonom. R7 265, doduše.

Pretpostavljam da sad ide neko bičevanje?

Tu imam i ja. Idemo se skupa bicevat?

Hello...
17 godina
Battlefield 4

Dobar dan, jutro je bilo davno! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Jutro!

Kad će patch po našem vremenu?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
CyberDemonVZ kaže...

Jutro!

Kad će patch po našem vremenu?

Meni je dostupan.Znači vjerojatno od 9.

EDIT: JUTRO!!!!!

Battlelog: Ratkapa16
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2015 9:08 (Gago4).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice