Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.666.577
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jel gejmove snimate obs-om? koje postavke ?

lp

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Battlefield 4
Naguljizov kaže...

lp

Streamam OBS-om. Nvidia mi snima gameplay. Postavke na High :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
15 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Naguljizov kaže...

lp

Streamam OBS-om. Nvidia mi snima gameplay. Postavke na High :)

Ja kad sam probao sa OBS-om nije bas dobro funkcioniralo. Vozio sam heli i kad bi pogledao video,pola viwea iz helia nema,kao da ga je zakinuo za dio.

13 godina
Battlefield 4

Nešto me zajebava grafička u zadnje vrijeme pa razmišljam da ubodem nešto novo.

Trenutno sam na ovu bacio oko: Gigabyte GTX960 G1.

Ima li netko iskustva s istom?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Skilledžija kaže...

Za 1080p odlična. Gigabyte trenutno radi najkvalitetnije hladnjake na karticama tako da sigurno nećeš falit, a i klokaju se dobro

Nego kad ćemo 1 na 1

battlelog - Volume_CRO
17 godina
Skilledžija kaže...

Pored GTX 950 (slabije) i R9 380 4GB (jače) jedna GTX 960 nema što tražiti.

Twitter: @191x7
17 godina
odjavljen
191x7 kaže...
Skilledžija kaže...

Rasist...

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 4

@Volume

1 na 1 kad ubodem novu karticu pošto s ovom ne mogu igrat.

@leet

ATI mi se zamjerio zbog aljkave podrške i zato ga izbjegavam u širokom luku.

P.S.

Možda bi se mogao rastegnut za 970, ali mislim da mi u ovom trenutku, a bogami i u naredno vrijeme, neće biti potrebna takva kartica.

Ne znam ni sam?

Ženu sam slomio do 3.000 kn tako da to nije problem, ali baš se meni ne daje tolika lova.

Zato me zanima ova 960 za 2.000 kn jer mislim da je to taman ono što mi treba.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
191x7 kaže...

950 je osjetno slabija, a sa 380-tkom je tu negdi u par fps-a. Ako mu 2-3 fps-a igraju ulogu onda je 380 bolji izbor. Osobno sam mi je 960-zka boji izbor radi odličnog shadowplaya, direktnog strema na twitch i uskoro na yt gaming i ostalih sitnica

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Battlefield 4

Antrakše nemaoj se dati nagovoriti na AMD.

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Antrakše nemaoj se dati nagovoriti na AMD.

Zna se šta pr0ovi koriste, od amd-a možeš imat najskuplju ali uvik ostaješ panj...

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Da je neke pravde na ovom forumu svi koji kupuju AMD kartice dobili bi kartone! Za AMD procesore bi trebalo crne kartone uvesti...

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
17 godina
Friday kaže...

Da je neke pravde na ovom forumu svi koji kupuju AMD kartice dobili bi kartone! Za AMD procesore bi trebalo crne kartone uvesti...

Kaže relativno svježi Nvidia'š, koji je hvalio AMD/ATI dok nije prodao svoju karticu 

14 godina
neaktivan
Volume kaže...
 Osobno sam mi je 960-zka boji izbor radi odličnog shadowplaya, direktnog strema na twitch i uskoro na yt gaming i ostalih sitnica

daj pojasni ovo, direktni stream na twitch,

ja imam gtx 770 i do sada sam shadowplay upalio dva tri puta tak da s tim nisam upoznat.

17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Kaže relativno svježi Nvidia'š, koji je hvalio AMD/ATI dok nije prodao svoju karticu 

Ja sam kroz zadnjih 15-ak godina šarao sa brendovima pa mogu dati objektivnu ocjenu. Zadnja ATI-jevka (7850) je bila itekako dobra dok nisu počeli srati sa driverima i onim poluproizvodom mantle-om. Iduća je definitivno opet nvidia. Dok ovi ne smisle sami sa sobom koji kurac rade - moje novce neće vidjeti.

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...

daj pojasni ovo, direktni stream na twitch,

ja imam gtx 770 i do sada sam shadowplay upalio dva tri puta tak da s tim nisam upoznat.

Evo u slikama kako je i mene teta Sajber to naučila

battlelog - Volume_CRO
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Što vi kažete na zamjenu ove Radeonke šta imam sa jednom GTX 770? Moram nadoplatiti 300tinjak kn... Jel se isplati?

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Što vi kažete na zamjenu ove Radeonke šta imam sa jednom GTX 770? Moram nadoplatiti 300tinjak kn... Jel se isplati?

Da.

Skilledžija kaže...

@leet

ATI mi se zamjerio zbog aljkave podrške i zato ga izbjegavam u širokom luku.

P.S.

Možda bi se mogao rastegnut za 970, ali mislim da mi u ovom trenutku, a bogami i u naredno vrijeme, neće biti potrebna takva kartica.

Ne znam ni sam?

Ženu sam slomio do 3.000 kn tako da to nije problem, ali baš se meni ne daje tolika lova.

Zato me zanima ova 960 za 2.000 kn jer mislim da je to taman ono što mi treba.

AMD ti ima jako dobru podršku za DX12 a bome i drivere popravljaju u zadnje vrijeme. Mijenjaju se, čak su najavili i potpuno novu GPU seriju.

Za 3000/2000 Kn bolje si upikni i još neki SSD, zvučnu, slušalice, ...

Zamisli koliko bi onda tek svi drugi bili slabiji kad bi ti još i s dobrim zvukom igrao... još veći zazor između tebe prvog i onog drugog bi bio...

Twitter: @191x7
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2015 14:06 (191x7).
16 godina
Battlefield 4

Direktan stream na twitch amd ima fajn duže od nvidie, kroz raptr app.

Druga stvar, preporučivat nekom 128bitnu grafu u 2015.oj godini za neki high frejmrejt gejming je fist in the eye.

Treća stvar, kužim fanbojske spike, al fali vam i tehnikalija poprilično u tom kvazi argumentiranju nvidia only, u tom cjenovnom rangu.

http://www.guru3d.com/articles_pages/gigabyte_geforce_gtx_960_g1_gaming_4gb_review,18.html

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
Volume kaže...
191x7 kaže...

950 je osjetno slabija, a sa 380-tkom je tu negdi u par fps-a. Ako mu 2-3 fps-a igraju ulogu onda je 380 bolji izbor. Osobno sam mi je 960-zka boji izbor radi odličnog shadowplaya, direktnog strema na twitch i uskoro na yt gaming i ostalih sitnica

Od proslih drivera je moguc stream na TouTubeGaming. Kao sto se vidi iz screenshota kojeg si TI stavio :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
Battlefield 4

Trenutne AMD/ATI kartice imaju bolji support za asinkrone drivere (potrebno za DX12), no kad dođu "prave" DX12 igre, ionako ćemo trebati jače grafe (bio to AMD ili Nvidia u tom času, to ćemo vidjeti).

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
jopis kaže...

Druga stvar, preporučivat nekom 128bitnu grafu u 2015.oj godini za neki high frejmrejt gejming je fist in the eye.

Treća stvar, kužim fanbojske spike, al fali vam i tehnikalija poprilično u tom kvazi argumentiranju nvidia only, u tom cjenovnom rangu.

http://www.guru3d.com/articles_pages/gigabyte_geforce_gtx_960_g1_gaming_4gb_review,18.html

128 bitna sabirnica ne znači apsolutno ništa ako može "provući" sve šta gpu nudi. Tehnologija i način izrade se minjaju i ta kartica ne bi dobila ništa s duplo većom sabirnicom. Ako se ne varaa zadnji amd-om high end model ima 4096 bitnu sabirnicu šta bi to toj logici značilo da bi tribala jebački pomesti sve ispred sebe. Koliko znam to baš i nije slučaj...

Količina memorije isto tako ne igra nikakvu ulogu ako je snaga samog gpu-a slaba. To šta amd stavlja i po 8gb rama na 380 modele je glupost i navlakuša za ljude sa slabim znanjem. Ta kartica nema snage ni za 1440p, kamoli za 4k s kojima se valjda cilja u tom smjeru... Čemu onda tih 8gb?

Ja fanboy nisam, imam zanimljivijih stvari u životu od toga da bude obožavatelj grafičke kartice. Nadam se samo da moje gluposti o nvidia=pro, amd=njub ne shvaćaš ozbiljno. Nemoj se ljutit ali ako je ode ko fanboy to si ti s obzirom da jedva čekaš priliku za baciti kakav negativan komentar o nvidii. Komentare na račun iphona npr. da i ne spominjem...

Iskreno mene zaboli ko će šta kupiti, ako mogu dati neki savjet iz vlastitog iskustva to i napravim. Prominija sam hrpu grafičkih kartica (znaš i sam kako da ode ne pišem svašta) i činjenica je da imam daleko bolja iskustva s nvidiom. Ako to neko shvaća ki fanboyizam ja mu ne mogu pomoći...

Nemoj mislit da ja sad opet želim kakvu raspravu, ovo govorim iz razloga samo šta me uvik prozivaš fanboyom

@leet kakvu to vrhunsku podršku za dx12 ima amd ako uopće ne postoji naslov koji je izbačen s podrškom za isti. Ili ja nisam u toku?

battlelog - Volume_CRO
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Opet ja pilam... Dal ima što od nevidije prihvatljivo do 1200kn? Pogotovo ako netko prodaje štogod polovnog, sa garancijom.

Do3.14zdio mi ovaj AMD, ebli sebe..

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jopis kaže...

Kakve veze ima širina sabirnice ako je recimo ta GTX960 u gotovo svim naslovima na knap s R9 380 koja ima 256bit? + što Maxwell arhitektura ima "kompresiju boja" tako da to dodatno smanjuje potrebu za širom sabirnicom.

@Skill: uzmeš Giga GTX960 s 4GB za 1770kn i deri. 

13 godina
Battlefield 4

Go go nVidia!

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Penryn kaže...

@Skill: uzmeš Giga GTX960 s 4GB za 1770kn i deri. 

Gdje ima po toj cijeni?

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Gdje ima po toj cijeni?

Bilo je u Centro.hr ili Supernet, ako ne to onda za 1800kn u Futuri ili ADM. (pazi na model, mora biti GV-N9600C-4GD)

Inače evo jedna usporedba max clockana GTX960 4GB vs max clockana R9 380 4GB.. ne znam kako i zašto, al velika razlika u BF4.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2015 15:09 (Penryn).
16 godina
Battlefield 4

a kaj sutra nova mapa???

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Penryn kaže...

Bilo je u Centro.hr ili Supernet, ako ne to onda za 1800kn u Futuri ili ADM. (pazi na model, mora biti GV-N9600C-4GD)

Inače evo jedna usporedba max clockana GTX960 4GB vs max clockana R9 380 4GB.. ne znam kako i zašto, al velika razlika u BF4.

Ja sam pikirao G1

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Ja sam pikirao G1

A ne znam jel vrijedna tih 300kn više.. i ova manja mi se čini sasvim ok. Bio je netko u GTX9xx temi javio kakva je i čini mi se sasvim ok. Koju si do sad imao, da ne bi na kraju sjašio s konja na magarca?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice