Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.665.236
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
11 godina
protjeran
Re: Battlefield 4
Granzon kaže...
Hades86 kaže...

Koji perk za defibrilator?

Inace ne okitam revive rapidno nego dok dobim charge. Nekad se zalomi dupli revive ako su dva lesa zajedno.

Mislim da ti je to combat medic i trebaš ako se ne varam 3. level tog perka za 100% brže punjenje defiba

Je, skuzio sam kasnije na kaj mislis :) Imam vec taj combat medic.

Jedino ne znam jel sam vec dobio taj level.

14 godina

Levele u perkovima dobivaš igrajući timski ili ako ti ga commander dodijeli. Uglavnom ti to znači da što duže igraš bez da cijeli skvad umre to ti je veći lvl bilo kojeg perka.

Ako cijeli tvoj skvad umre onda si ponovno na 1. lvl-u perka :D

Battlelog: [G] pijana_carapa
14 godina
Granzon kaže...

Levele u perkovima dobivaš igrajući timski ili ako ti ga commander dodijeli. Uglavnom ti to znači da što duže igraš bez da cijeli skvad umre to ti je veći lvl bilo kojeg perka.

Ako cijeli tvoj skvad umre onda si ponovno na 1. lvl-u perka :D

Na na prvom, nego na jednom niže. Mislim

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
11 godina
protjeran
Battlefield 4

Znaci ako neko krepa onda perk pada na 1. level?

Ne zvuci nimalo jednostavno :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Three of these specializations are initially locked. As the squad completes objectives, the remaining specializations are unlocked and stack. If everyone in the squad is simultaneously either dead or has not deployed, however, then the squad loses one specialization each time that happens.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Hades86 kaže...

Znaci ako neko krepa onda perk pada na 1. level?

Ne zvuci nimalo jednostavno :D

Ne neko...nego ako SVI članovi skvada u kojem si ti (imao on 1 ili 5 članova) umru a nitko nije živ onda ti perk ide na početni level...i mislim da je to uvijek 1. level?

EDIT:

Hvala Cyb na pojašnjenju...zaboravih da je to samo jedan lvl. dolje po uništenju skvada :D

To bi također značilo da u zadnje vrijeme i ne igramo baš ptfo kad smo stalno na fakin prvom levelu perka?

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2015 19:30 (Granzon).
11 godina
protjeran
Battlefield 4

Jel se racuna taj reset na 1. level i ako ja jedini ostanem ziv u squadu?

Usput, vidim da dosta igraca nosi ACE 23. Kaj je to tak dobro oruzje? Koje je po vama najbolje za assault?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Hades86 kaže...

Usput, vidim da dosta igraca nosi ACE 23. Kaj je to tak dobro oruzje? Koje je po vama najbolje za assault?

Ako se nisi spawnao prije nego su ostali umrli onda se ne računaš.

Osobno koristim ace 23 čist zbog 36 metaka, inače mi je bolji m416.

Al ne volim assault klasu jer mi je za moj stil igranja veoma dosadna...inžinjerac all the way + pokoji put c4 da raspi*dim klanske kolege

12 godina
Hades86 kaže...

scar al obavezno pucat u malim burstovima  i f2000

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Nema najbolje puške, bf4 je poprilično dobro balansiran šta se tiče toga pa ''najbolji izbor'' ovisi o vrsti mape i stilu igre... Npr. aek i famas su vrhunski za blisku borbu, ali sranje za veće udaljenosti. Ace23 je možda najbolja all around puška, ali da je najbolja u svakoj situaciji, nije

battlelog - Volume_CRO

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Granzon kaže...
Hades86 kaže...

Ako se nisi spawnao prije nego su ostali umrli onda se ne računaš.

Osobno koristim ace 23 čist zbog 36 metaka, inače mi je bolji m416.

Al ne volim assault klasu jer mi je za moj stil igranja veoma dosadna...inžinjerac all the way + pokoji put c4 da raspi*dim klanske kolege

Par puta u rundi sam poginuo samo tak da su uglavnom svi spawnali na mene koji su krepavali. U biti sam odrzavao deploy point 90% runde.

s AEKom se treba naviknut igrat. Njega sam furao u BF3, ali ovdje mi bolje lezi M416. Sa tom puskom mi lakse zaredat double ili triple kill.

11 godina
protjeran
SiNkE.Zgb kaže...
Hades86 kaže...

scar al obavezno pucat u malim burstovima  i f2000

Meh, nebi SCAR koristio vise. Imao sam ga kratko u BF3.

Svaka nubina u ovoj igri koristi SCAR jer je najlaksi wep.

F2000 je ako se ne varam carbinka. Njih ne volim. Furam i dalje M416, mada razmisljam probat i M4A16.

Koji bi bio bolji izbor izmedju M416 i ACE 23?

14 godina
protjeran
Hades86 kaže...

F2000 je ako se ne varam carbinka.

Najlakši? Po čemu? Nizak rate of fire, relativno visok recoil, manji magazin itd. Ukratko od svih assault pušaka možda najzajebanija za korištenje jer je tako balansiran visok damage

F2000 nije karabin

battlelog - Volume_CRO
10 godina
neaktivan
Volume kaže...
Hades86 kaže...

F2000 je ako se ne varam carbinka.

Najlakši? Po čemu? Nizak rate of fire, relativno visok recoil, manji magazin itd. Ukratko od svih assault pušaka možda najzajebanija za korištenje jer je tako balansiran visok damage

F2000 nije karabin

SCAR mi je u BF3 bio predobar, a u BF4 ga smislit ne mogu, jednostavno mi ne leži. SAR mi je trenutni favorit što se tiče assault pušaka

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2015 20:44 (VedranMik).
14 godina
protjeran
VedranMik kaže...

SCAR mi je u BF3 bio predobar, a u BF4 ga smislit ne mogu, jednostavno mi ne leži. SAR mi je trenutni favorit što se tiče assault pušaka

Recoil im je više manje isti, bf4 scar ima veći damage, brži rate of fire, bolji muzzle velocity, nešto kraći reload i nije ograničen samo na inžinjerce. Znači u svakoj stavci je bolji od onoga u trici. Ako pričamo o H verziji naravno, a ne o L koji je kasnije ubačen ki assault puška

Osobno SAR mi je daleko najgora puška u četvorci, bilo šta drugo je bolji izbor. Ako voliš sporije puške s manje trzaja za veće udaljenosti ar160, m416, l85, aug su (po meni) bolji izbor

battlelog - Volume_CRO
10 godina
neaktivan
Volume kaže...
VedranMik kaže...

Recoil im je više manje isti, bf4 scar ima veći damage, brži rate of fire, bolji muzzle velocity, nešto kraći reload i nije ograničen samo na inžinjerce. Znači u svakoj stavci je bolji od onoga u trici. Ako pričamo o H verziji naravno, a ne o L koji je kasnije ubačen ki assault puška

Osobno SAR mi je daleko najgora puška u četvorci, bilo šta drugo je bolji izbor. Ako voliš sporije puške s manje trzaja za veće udaljenosti ar160, m416, l85, aug su (po meni) bolji izbor

M416 mi se sviđa, al' meni je baš SAR sjeo, ostale nisam baš ni probao/otključao.

14 godina
Battlefield 4

pozz.dajte mi recite najednostavniji nacin komunikacije na battlefieldu preko headseta?

sigurno je ova tema prožvakana x puta al jbg.ne pratim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
lange kaže...

pozz.dajte mi recite najednostavniji nacin komunikacije na battlefieldu preko headseta?

sigurno je ova tema prožvakana x puta al jbg.ne pratim.

TS 

Svaki ozbiljniji clan komunicira preko njega

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
11 godina
protjeran
Battlefield 4

Mutavi su ovi skriptirani admini. Postujem stroga pravila i radje igram na takvim serverima nego rule free, ali kad mi kao razlog bana navede ''bad language'' jer sam rekao jednom rijec ''ass'', mi padne mrak na oci :facepalm:

Inace je pravilo 3 upozorenja i temp kick sa servera, ali meni za 1 poruku izreda 3x upozorenje -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Ma nemoguce....jopis onda nebi mogo igrat ni na jednom serveru
11 godina
protjeran
Battlefield 4

Ko (ili sto) je jopis?

Imao sam temp ban u trajanju jednog sata, a kad sam konacno se vratio onda se server srusio -.-

Danas je nesto cudno u zraku u DICE firmi...

Ima li jos neko od vas probleme sa DC sa servera? Meni svaki dan bar 1-2 puta izleti sa porukom da si provjerim konekciju, samo kaj meni net normalno radi.

Kaj se tice spomenutog Phantom bowa, danas me bas neki dickface one shotao s njim.

S obzirom na moj in game nick, dobro bi mi pasao lol.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Hades86 kaže...

Ko (ili sto) je jopis?

Jopis je "što".

11 godina
protjeran
Battlefield 4

Vidim da sve vise ljudi pocinje koristit onaj luk.

Razmisljam da ipak napravim nekoliko tih assigmenta koji su trazeni pa isprobat. Jel treba i neki DLC uz to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hades86 kaže...

Vidim da sve vise ljudi pocinje koristit onaj luk.

Razmisljam da ipak napravim nekoliko tih assigmenta koji su trazeni pa isprobat. Jel treba i neki DLC uz to?

Da bi dobio Phantom bow moras imati premium. 

Life is a sexually transmitted disease and there is a 100% mortality rate.
17 godina
Battlefield 4

Spojim se jučer na DuJu, i ode mi iz squada (jerbo je tamo bio Stodeh streamer), ostanem sam (kaže DuJo da će iduću rundu kod mene), jedva pobijedimo rundu na zadnjem MCOM-u.

Prvi dio filmića je odmah nakon što sam se spojio na DuJu; drugi dio, iduća runda, završimo u kontra timovima, ne zove me na svoju stranu, ne dolazi k meni (a na TS-u smo). Morao sam ga pronaći!

Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Spojim se jučer na DuJu, i ode mi iz squada (jerbo je tamo bio Stodeh streamer), ostanem sam (kaže DuJo da će iduću rundu kod mene), jedva pobijedimo rundu na zadnjem MCOM-u.

Prvi dio filmića je odmah nakon što sam se spojio na DuJu; drugi dio, iduća runda, završimo u kontra timovima, ne zove me na svoju stranu, ne dolazi k meni (a na TS-u smo). Morao sam ga pronaći!

Pwned

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 4

Jel se to meni čini ili su snajperi postali jači i ubijaju metkom u prsa na blizu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Arabarran kaže...

Jel se to meni čini ili su snajperi postali jači i ubijaju metkom u prsa na blizu?

Ubijaju metak u prsa na blizu oduvijek ako protivnik nema Defensive Perk (a to je početni, pa su ga na početku svi koristili). Vjeruj mi imam hrpu 93 assista ili da ekipa ode sa 7 health-a nakon što me ubiju. 

U ovom klipu mi se poklopilo.

16 godina
TomoR kaže...

Jebo te Tom, ti si ko rambo...

E sinoć me BF naživcira ko nikad do sad. 

Prva partija radi onako ok i malo laga. 

Druga partija zahod NEIGRIVO je bilo... ALT+F4 sam napravi prvi put u dvije godine. 

Battlelog: MUDO_HR
16 godina
TomoR kaže...
Arabarran kaže...

Ubijaju metak u prsa na blizu oduvijek ako protivnik nema Defensive Perk (a to je početni, pa su ga na početku svi koristili). Vjeruj mi imam hrpu 93 assista ili da ekipa ode sa 7 health-a nakon što me ubiju. 

U ovom klipu mi se poklopilo.

E, to me užasno nervira...

BC2 se tako lijepo dalo rushati sa snajperom..

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice