Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.665.471
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
11 godina
neaktivan
Battlefield 4

Malo se uhodavam ponovno u attack jet, izmijenili su bombe, sada rade po 50dmg, te takoder penetriraju active protection, ali nije moguce izbaciti obje odmah, postoji delay kao za tv missile. Po meni bolje nego sto je billo ranije (30dmg po bombi bez mogucnosti penetracije active protectiona).

U prilogu slijedi klip od prije neki dan ˇˇ

Megatr0n_HR (BF3) / MEGATRON_CRO (BF4) | Youtube: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2015 18:59 (alien20).

5 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 4
alien20 kaže...

Malo se uhodavam ponovno u attack jet, izmijenili su bombe, sada rade po 50dmg, te takoder penetriraju active protection, ali nije moguce izbaciti obje odmah, postoji delay kao za tv missile. Po meni bolje nego sto je billo ranije (30dmg po bombi bez mogucnosti penetracije active protectiona).

Du_Jo di si sad? Ajde ti to izvedi. AJDE!

14 godina
Battlefield 4

Battlefield 4 Community Operations Cinematic Trailer

Lijepo, jako lijepo!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
4 0 hvala 3
11 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
alien20 kaže...

Du_Jo di si sad? Ajde ti to izvedi. AJDE!

Megatron frende svaka čast kapa do poda ......  Jack pa samo jopis može uživat u blagodatima noob lvl 140....  U konačnici sve šta vi snimite i objavite definitivno je bolje od jopisovbog kampanja sa suavima ucavima mortarima saigama gličanja na brdu..... Mislin strašno od jednog vonnabijutuberakojiovakoimenujesvojavidea.

Vi prekrasni ljudi, sa vama mogu cijelu noć, biti budan i sanjati na nogama..... moran isprobat novu tipkovnicu šta oš?
11 godina
protjeran
Battlefield 4

Trazim timske domace igrace za BF4, pa ako netko zeli neka me doda. Fali mi domacih igraca na Originu.

Igram najvise Siege of Shangai mapu jer mi najbolje leze te gradske mape.

I za BF3 Metro mapa.

Origin name: GreenArrow1986

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Recimo da želim kupiti samo jedan DLC dodatak u Battlefieldu 4, koji ima najbolje mape ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AngryBird kaže...

Recimo da želim kupiti samo jedan DLC dodatak u Battlefieldu 4, koji ima najbolje mape ?

Naval Strike po mom mišljenju. Ali Final Stand je jako blizu.

1 China Rising
1 Second Assault
2 Naval Strike
8 Dragon's Teeth
1 Final Stand
Twitter: @191x7
16 godina
AngryBird kaže...

Zavisi što voliš. Za infantry mape ti je Dragon Teeth najbolji, dok odstali sadrže više prave BFovske otvorenije mape sa puno vozila.

16 godina
Battlefield 4

Nego sve me nekako muči prije spavanja... pa da nije ovaj koji prodaje account na prošloj stranici onaj mali Silvinjo samo pod drugim imenom

Posao za našu BF4 cyberpoliciju!

There are some things so serious you have to laugh at them. -Niels Bohr
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mrsmith kaže...

Nego sve me nekako muči prije spavanja... pa da nije ovaj koji prodaje account na prošloj stranici onaj mali Silvinjo samo pod drugim imenom

Posao za našu BF4 cyberpoliciju!

Dao mi je TD!! Nije to Silvinjo.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
Battlefield 4

Ultimate camper

Moj PC  
7 0 hvala 0
11 godina

jel toznači da se konačno počelo igrat u kompi? ja prestao igrat BF4 jer mi bilo dosadno solirat stalno, nitko ništa ne priča, nitko nikog ne sluša i samo po svome :/

videći ovo dođe m ida ga opet instaliram i krenem se vratit, iako bi bilo teško pohvatat recoil nakon CS:GO XD

btw TU za zabavu sa frendovima :)

11 godina
protjeran
AngryBird kaže...

Zmajeve zube ja najviše igran.....

Vi prekrasni ljudi, sa vama mogu cijelu noć, biti budan i sanjati na nogama..... moran isprobat novu tipkovnicu šta oš?
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Dobro jutro dečkići! Ovdje se bliži produženi vikend...

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Du_Jo_Cro kaže...
AngryBird kaže...

Zmajeve zube ja najviše igran.....

China rising..

17 godina
MasterG kaže...

jel toznači da se konačno počelo igrat u kompi? ja prestao igrat BF4 jer mi bilo dosadno solirat stalno, nitko ništa ne priča, nitko nikog ne sluša i samo po svome :/

videći ovo dođe m ida ga opet instaliram i krenem se vratit, iako bi bilo teško pohvatat recoil nakon CS:GO XD

Ovđe se igra u kompi od četerestdruge.

16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ultimate camper

Ahahahhaha.

A još da vide (i čuju) onu Propagandu rush od sinoć

16 godina
Friday kaže...

Dobro jutro dečkići! Ovdje se bliži produženi vikend...

Pazi njega, sad se raduje što će tamo imati produženi vikend, a ovdje je imao 7 dana tjedno slobodno pa nije bilo vrijedno hvale!

To ti je ona "The grass is always greener on the other side of fence."

There are some things so serious you have to laugh at them. -Niels Bohr
13 godina
Battlefield 4

Ah.... ova tema je još živa.... 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jopis kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ultimate camper

Ahahahhaha.

A još da vide (i čuju) onu Propagandu rush od sinoć

Koja je ovo mapa? xD

17 godina
Naguljizov kaže...

Koja je ovo mapa? xD

Možda sam popio troll-a, ali eto, mapa je:

Hainan Resort

http://battlefield.wikia.com/wiki/Hainan_Resort

14 godina
MasterG kaže...

Hvala! :D

Nego, ti si tu novi?  Vecina nas igra zajedno od izlaska BF3 skoro svaki dan, a ovi s vise iskustva jos od BF2, pa cak i ranije! ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.10.2015 10:18 (CyberDemonVZ).
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ultimate camper

Über camper si trebao dati naziv

Al Replay je najbolji, pa kako si me moga bla bla bla

17 godina
Jack Sparrow kaže...

Al Replay je najbolji, pa kako si me moga bla bla bla

Šta, kak je moga? Svitlija je ka božićno drvce, eto, tako lako!

11 godina
CyberDemonVZ kaže...
MasterG kaže...

Hvala! :D

Nego, ti si tu novi?  Vecina nas igra zajedno od izlaska BF3 skoro svaki dan, a ovi s vise iskustva jos od BF2, pa cak i ranije! ;)

ma i nisam nešto novi u BF4 forum, ali nije da sam bio previše aktivan...imao sam feeling da se već jako jako dugo poznajete pa mi bilo glupo uletavat u riječi i tako to. :)

ajd me dodajte na origin nick:

MasterGCro

14 godina
MasterG kaže...

ma i nisam nešto novi u BF4 forum, ali nije da sam bio previše aktivan...imao sam feeling da se već jako jako dugo poznajete pa mi bilo glupo uletavat u riječi i tako to. :)

MasterGCro

Vecina nas ima punu friend listu. Ogranicili su na 100 ljudi :/

Pronađi BUG platoon, prijavi se i kad te admin prihvati, onda vidis gdje igraju ljudi iz tog platoona pa se prikljucis. Ak te admin ne prihvati, javi se ovdje.

16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ultimate camper

Ti me tu gađaš 3 sekunda a ja san pa u po sekunde, tolko o toj savršenoj igri i poravljenom netcodu.

E a bipod + flir + supresor da ne komentiran -.-

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.10.2015 15:12 (RePlaY).
15 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
MasterG kaže...

MasterGCro

Vecina nas ima punu friend listu. Ogranicili su na 100 ljudi :/

Pronađi BUG platoon, prijavi se i kad te admin prihvati, onda vidis gdje igraju ljudi iz tog platoona pa se prikljucis. Ak te admin ne prihvati, javi se ovdje.

Popunjeni ste sa listom od 1000 , dobri ste :)

bas cu potraziti bug platoon :)

14 godina
RePlaY kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ultimate camper

Ti me tu gađaš 3 sekunda a ja san pa u po sekunde, tolko o toj savršenoj igri i poravljenom netcodu.

E a bipod + flir + supresor da nekomentiran -.-

Po reakciji mi se i cinilo da je tak izgledalo s tvoje strane.

Setup mi je ostao s nocnog zavoda. Cini mi se odlican za rjesavanje snajperista. Tebi se ne sviđa??

12 godina
Battlefield 4

nedavno sam poceo igrat BF4 pa ako ovdje ima kakva ekipa za igrat da neigram stalno sam ,bio bih zahvalan da me dodate na battlelogu

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
3 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice