Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.669.333
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Re: Battlefield 4
Friday kaže...

Megatronu, dao si si truda, moram ti priznat.

A sad iskreno, BF4 je losiji jer je stvarno losija i bugovitija igra, ili si samo ljut jer te moze ubiti svaki noob, pa ne mozes raditi lude rezultate ko u BF3?

Nemoj ga otjerati, trebaju nam takvi... Otkako je ljudina otišao - dosadno je!

Zašto otjerati? Pa baš mi je drago da normalno piše i odgovara, a ne da stavi link na 400:0, svi ga popljuju i gotovo.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
neaktivan
alien20 kaže...

Meni je zao sto je bf3 community mrtav, samo zato sam se vratio na bf4, inace je bf3 puno bolja igra i ima kompetencije da se igra competitive.

lmao....

Jedan od meni dražih videa:

također:

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
16 godina
odjavljen
alien20 kaže...

<kmee>Nakon godinu dana se vratim na bf4, i dalje je sve isto, i dalje je sve puno noob lock on oruzja,..... </kmee>

Ah, ne možeš visit iznad spawna sa helićem i maltretirati pol mape dok ti nitko niš ne more?

Cry me a river...

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
12 godina
ceco22 kaže...

trazi lemon party na Google. Nece da ga nadje battlelog. Tamo smo svi iz teme.

S obzirom na TU-ove mislim da mene netko ovdje prca malo. Ako imate server dajte link pa da jednom zaigram s domaćim ljudima ako ne onda lijepo recite.

BF4: hRci_HR
16 godina
Hrci kaže...
ceco22 kaže...

S obzirom na TU-ove mislim da mene netko ovdje prca malo. Ako imate server dajte link pa da jednom zaigram s domaćim ljudima ako ne onda lijepo recite.

Dao sam stranicu prije ove nekoliko linkova za platoone u kojima su naši ljudi koji igraju BF4. Uđi u jedan, odi za nekima od njih na server.

14 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
alien20 kaže...

<kmee>Nakon godinu dana se vratim na bf4, i dalje je sve isto, i dalje je sve puno noob lock on oruzja,..... </kmee>

Ah, ne možeš visit iznad spawna sa helićem i maltretirati pol mape dok ti nitko niš ne more? Cry me a river...

Procitaj post opet:problem je u tome da igra previse ide noobovima na ruku.Ako su vec isli stavljat oruzja mogli su stavit vise oruzja ko sraw,za koji treba skill,a ne ove debilane.Ako si igrao starwars battlefront mogao si primijetiti da puske jedva da imaju recoil.Mislim da ako imas malo mozga da nije tesko pogodit heli sa srawom uz malo tryhardanja.

btw:kako se poveca mapa da bude ko u ovom videu?

battlelog:kickass_HR myanimelist:http://myanimelist.net/profile/waddapppp
14 godina
Hrci kaže...
ceco22 kaže...

Pff, samo se nemoj uvrijediti u ovoj temi :D

Tu ti je samo Kuky aka Sparrow mrvicu normalan.

Uđi u BUG platoon, javi ovdje nick da te admin doda, i kad odes na battlelog vidjeti ćeš gdje igraju trenutno ljudi iz tog platoona.

Ako nema mjesta u platoonu 1, postoji i bug 2...

Edit: bilo je nekoliko domaćih servera, ali svi su se ugasili zbog neaktivnosti.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.10.2015 12:41 (CyberDemonVZ).
16 godina
odjavljen
kurt kaže...

Procitaj post opet:problem je u tome da igra previse ide noobovima na ruku.Ako su vec isli stavljat oruzja mogli su stavit vise oruzja ko sraw,za koji treba skill,a ne ove debilane.Ako si igrao starwars battlefront mogao si primijetiti da puske jedva da imaju recoil.Mislim da ako imas malo mozga da nije tesko pogodit heli sa srawom uz malo tryhardanja.

Kako ćeš se obraniti od srawa koji dolazi od iza (lijevo ili desno) ili odozdola? Malo đubre je bilo OP i dobro da su ga nerfali, je sa 2-3 srawa na mapi si mogao ostavit helić u bazi. I to je onda neki balans? Kako se BF bavi modernim ratovanjem, malo pogledaj koliko danas vojske koriste lock-on cirkuse.

Vezano za mapu - tipka "n", kao "noob".

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
11 godina
neaktivan
Battlefield 4

BF3 vozila i jesu op prema infantry, ali zar i nebi trebala biti? Bf3 bi bi savrsen da vozila imaju ammo cap, te countermesures cap, znaci da ima odredenu kolicinu koja se NE obnavlja automatski, nego moras otici u bazu, i eto ga, balansirano, takoder, raketni bacaci se nebi trebalo obnavljati iz ammo boxa, nego isto, pravac baza.

Budimo realni, heli uopce nije namijenjen za agresivno letenje, nego za hover sa 500+m, zoom, termal... Takoder, heli zahtijeva puno vise skilla nego trcati okolo sa stingerom kao pile, isto vrijedi i za jet. AC130 je sprdnja, doslovno, ako si imalo pametan, ne spawnas se, a irl je to najajce vozilo uz dobar air support, isto tako je bezveze sto automatski kruzi okolo, trebalo bi ga moci voziti, tako kada cijeli squad ude + jet support za obranu od aviona i eto ga, dominacija. Jedini problem u tome je sto bi u to vjerojatno ulazili noobovi koji bi ga koristili za transport, kao i slavko vozilo u igri, bitno da je on prvi kod lifta sa c4...

Neznam, trebali su jos otezati manevriranje letecim vozilima, dodati stall za jet, ubrzati ih, mozda dodati refuil za sve u nekom razumnom vremenu, da to bude kompleksnije... Igra nema nikakve veze sa realnosti, niti treba biti full realna, ali su trebali malo sagledati, ta to na nesto lici.

EDIT: Takoder stinger/ili stovec bi trebalo raditi npr 80-90 dmg, tako da ako pogodi, pogodilo je, a ovo u bf4 samo zasere, napravi mobility hit i onda se ako si lose screce crashas i svi ostali bez kileva... 

EDIT: dodite slobodno

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/d75011f7-d88e-486d-b186-17db9bf97383/1-Hero-Gaming-Goldmud-Rogue-ONLY-24-7-2000-Tickets/

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/cc5c18ca-0111-42e8-a7c4-cb4a6a25b8c9/2-Hero-Gaming-Shanghai-24-7-NO-LEVOLUTION-1600-Tickets/

Megatr0n_HR (BF3) / MEGATRON_CRO (BF4) | Youtube: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.10.2015 12:58 (alien20).

0 1 hvala 0
16 godina
kurt kaže...
Sum_of_all_fears kaže...
alien20 kaže...

Ah, ne možeš visit iznad spawna sa helićem i maltretirati pol mape dok ti nitko niš ne more? Cry me a river...

Mislis stinger, igrla. Pa gle oni samo pokrivaju jedno područije, ako si lokan na A, okreni se i idi na B jer tamo ih očito nema. Kao što sam napisao vi bi htjeli neometano letjeti. Istina da ih je lako za koristiti, ali nije problem izbjeći lockanje.

Naravno nećete više imati 100-0 po partijama, ali uz malo pažnje nabije se po 50-10 bez problema. Jedina razlika što više nisi neuništiv pogotov ako ti se protivnički tim zainati pa je svima u cilju uništiti tebe.

Ali isto tako moraš priznati da je u BF3 isto bilo prelako dominirati sa helićem, svako malo se vidjelo po 50 killsteak. Stinger te počeo lockati spustio si se niže da si reloadaš ECM i opet opet ideš po 20 jeftinih killeva.

Evo ovdje smo pirat i ja letjeli cijelu rundu, odnosno ja sam bio pilot, a pirat mi se pridruzio u pola partije. Naravno krepao sam 19 puta od stingera, MAA ili protivničkog helikoptera, ali Bože moj pa nisam neuništiv.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/458307551317536960/227901869/

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.10.2015 13:00 (Jack Sparrow).
14 godina
kurt kaže...

Pod opcijama su dodali Map size . Pretrazi malo. Dodali su milijun opcija, ne znam na pamet...

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.10.2015 14:23 (CyberDemonVZ).
16 godina
alien20 kaže...

Budimo realni, heli uopce nije namijenjen za agresivno letenje, nego za hover sa 500+m, zoom, termal... 

Tko ti je to rekao? Zavisi kako koji heli. Cobra,Viper ili supercobra obično napadaju i lete poprilično nisko, naprave par krugova oko meta ispucaju sve šta imaju i vrate se u bazu. Tako je i ovdje zamišljeno, dođeš izrokaš i vratiš se da se napuniš flareove ili ECM. Tako sam i letio kad me dobro išlo.

AH64 Apache ima sposobnost za precizno gađati na nekoliko kilometara, ali njega nema u igri.

Osim toga u igri ti nitko ne brani da stojiš u bazi i ispaljuješ TV, samo što nećeš nabiti tolko killeva.

alien20 kaže...

Neznam, trebali su jos otezati manevriranje letecim vozilima, dodati stall za jet, ubrzati ih, mozda dodati refuil za sve u nekom razumnom vremenu, da to bude kompleksnije... Igra nema nikakve veze sa realnosti, niti treba biti full realna, ali su trebali malo sagledati, ta to na nesto lici.

Igra je od davno arkada to je još bila i u BF3, a kolko sam skužio niti ne želi biti realnost jer onda bi tek padao u heliću pošto na nekim tipovima lockanje(stingera) nema obrane sa flareovima. Mislim da to nebi htio.

alien20 kaže...

BF3 vozila i jesu op prema infantry, ali zar i nebi trebala biti? Bf3 bi bi savrsen da vozila imaju ammo cap, te countermesures cap, znaci da ima odredenu kolicinu koja se NE obnavlja automatski, nego moras otici u bazu, i eto ga, balansirano, takoder, raketni bacaci se nebi trebalo obnavljati iz ammo boxa, nego isto, pravac baza.

U BF3 su bili OP prema svemu. Mogao si stajati u svojoj bazi i pucati po cijeloj mapi, pa i u protivničku bazu, te pritom uništavati sve što ti dođe pod nišan pa čak i jetove. Isto tako heli je i sada OP prema pješadiji, ali opet ti može uzvatiti i barem ta potjerati iz te lokacije. U BC2 nije bilo nikakvog lokanja, pa su 2 lika u heliću dominirala i preokrenuli partiju. Mislim da baš i nije fer da 2 igrača izdominiraju ostalih 32 u drugom timu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.10.2015 14:01 (Jack Sparrow).
16 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...
alien20 kaže...

Budimo realni, heli uopce nije namijenjen za agresivno letenje, nego za hover sa 500+m, zoom, termal... 

Tko ti je to rekao? Zavisi kako koji heli. Cobra,Viper ili supercobra obično napadaju i lete poprilično nisko, naprave par krugova oko meta ispucaju sve šta imaju i vrate se u bazu. Tako je i ovdje zamišljeno, dođeš izrokaš i vratiš se da se napuniš flareove ili ECM. Tako sam i letio kad me dobro išlo.

AH64 Apache ima sposobnost za precizno gađati na nekoliko kilometara, ali njega nema u igri.

Zato se i zovu Attack helicopter a ne Support (kao UH-60)...

16 godina
Battlefield 4

Skinuo sam si CTE da isprobam kanale i tako idem naštimavati settinge kad naletim na aim assist. Ja se nadam da je to samo radi konzola ovdje.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Jack Sparrow kaže...

Skinuo sam si CTE da isprobam kanale i tako idem naštimavati settinge kad naletim na aim assist. Ja se nadam da je to samo radi konzola ovdje.

Wtf?? :D

Mozda se odnosi samo na gamepad, il tak neka fora?

17 godina
Battlefield 4

Jebo ti sve ovo gore.

Najnebalansiranija stvar  u ovoj glupoj igri je teamplay.

Jbte kad jedna strana igra timski mozes im soli na rep staviti

Treba to znerfati uqurac!!!!

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
Battlefield 4

Trebam pomoć!

Uzeo sam SSD i na njega puknuo win i BF4 koji upravo prebacujem (58 GB majko mila).

Ali imam još neke igre na Originu koje ne mogu stavit na SSD.

Njih sam instalirao na drugi disk - disk D i sve je OK.

Znači namjestio sam u Originu disk D i stisnuo download i on je sve skužio - instalirao za minutu igru (FIFA).

Sad bi to isto napravio za BF4 samo na SSD-u.

Znači namjestim u Originu da mi downloada igre na dick C, prebacim BF unutra i instaliram.

Pitanje:

- može li Origin prepoznati različite igre na različitim diskovima, odnosno hoće li mi ova metoda koju sam naveo funkcionirati?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Trebam pomoć!

Uzeo sam SSD i na njega puknuo win i BF4 koji upravo prebacujem (58 GB majko mila).

Znači namjestio sam u Originu disk D i stisnuo download i on je sve skužio - instalirao za minutu igru (FIFA).

Znači namjestim u Originu da mi downloada igre na dick C, prebacim BF unutra i instaliram.

Pitanje:

- može li Origin prepoznati različite igre na različitim diskovima, odnosno hoće li mi ova metoda koju sam naveo funkcionirati?

Kolko znam po defaultu ne možeš instalirati igre na različite lokacije kao na steamu, ali:

11 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Trebam pomoć!

Pitanje:

da, pise ti da stare igre ne prebacuje, nego ostaju gdje jesu

Megatr0n_HR (BF3) / MEGATRON_CRO (BF4) | Youtube: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR
11 godina
protjeran
Ajme meni opet ste o bfu počeli pričat ufff
Vi prekrasni ljudi, sa vama mogu cijelu noć, biti budan i sanjati na nogama..... moran isprobat novu tipkovnicu šta oš?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Skilledžija kaže...

Pitanje:

Da, da! Bez problema. Samo prije instalacije promijenis direktorij. Ja na 3 diska imam igre :D

Ovi trikovi su za promjeniti direktorij i igru.. cini mi se.

17 godina
Skilledžija kaže...

Trebam pomoć!

Pitanje:

Može i hoće! 

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.10.2015 16:04 (BDS).
14 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Kako ćeš se obraniti od srawa koji dolazi od iza (lijevo ili desno) ili odozdola? Malo đubre je bilo OP i dobro da su g..........

3rd person,120FOV ili do kolko vec ide i pazi na njega.Primjer.Hoverao sam 100-200m iznad flaga,lagano ostavio heli da se mice u jednu stranu da gunner moze gadjat i gledao di gadjaju s rpg/law/sraw/prackom ispod i dođao,a cim jednu ispale fegatron ih vec kazni.

battlelog:kickass_HR myanimelist:http://myanimelist.net/profile/waddapppp
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.10.2015 19:08 (kurt).
16 godina
odjavljen

Mijenjati FOV radi toga... Mislim, mogu probat ali i dalje stojim kod toga da bolje da su to malo smeće nerfali.

Pa Mrski je radio čuda sa njime

14 godina
Battlefield 4

Provjerite koji najljepse izgleda:

https://www.youtube.com/user/CyberDemonVZ/live
http://www.twitch.tv/cyberdemonvz
http://www.hitbox.tv/cyberdemonvz
http://www.ustream.tv/channel/8VcFbMjEHDF

OK, pokrenuo sam update drivera za vrijeme streama preko graf. kartice, naravno da se sve srusilo :)

Idemo ponovo probati :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.10.2015 20:12 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Mijenjati FOV radi toga... Mislim, mogu probat ali i dalje stojim kod toga da bolje da su to malo smeće nerfali.

Pa Mrski je radio čuda sa njime

Ma napravis 200 kilova i vec mozes jetove skidat, katastorfa je bio.

12 godina
Ti mislis da ce ovo stvarno neko procitat hahahahahajajhaah

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

za fanove kanalizacije:

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Jedna nocna runda sa cajberom http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/655565165777984320/369270339/

i ovo je video od streama od cajbera>rogue pocne na 18 minuta

LtMoNk
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Doca15 kaže...

Jedna nocna runda sa cajberom http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/655565165777984320/369270339/

i ovo je video od streama od cajbera>rogue pocne na 18 minuta

Ajde, na spavanje!!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice