Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.670.864
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
Friday kaže...

Ma hodao je vamo tamo, pa u kupaonu, pa jedna vrata, pa druga... A montažna kuća pa se sve čuje!

Pih montažna kuća, kod nas su ovamo sve betonske.... to ti se zove standard 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
Battlefield 4

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/654318542850037120/369270339/ nakon malo duzeg vremena pauze

na kraju runde neznam jesu me kikali zbog pinga ili hacka.

LtMoNk
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Doca15 kaže...

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/654318542850037120/369270339/ nakon malo duzeg vremena pauze

na kraju runde neznam jesu me kikali zbog pinga ili hacka.

Srami se, imaš jedan kill s puškom!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Mene su na serveru od platoona htjeli baciti van zbog ovog

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Mene su na serveru od platoona htjeli baciti van zbog ovog

Veliš, na <1,6 KD serveru ne vole kad netko ima KD 14?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
odjavljen

Ma nije im to problem, bili su uvjereni da se služim minimap hackom. Ta mapa je prejednostavna za nabiti dobar score - samo kružiš između onih otočića i imaš lika sa repair toolom i Iglom iza. TVjka je obavezna i dobro paziti na one Kornete po otočićima jer su oni jedina realna opasnost na mapi.

Ali šta ćeš, nekima squad služi samo kao pokretni spawn.

BTW, K/D manji od 1.6 se odnosi na BL

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.10.2015 18:45 (Sum_of_all_fears).
10 godina
neaktivan
Battlefield 4

Još da je napravljeno na normalnom serveru bio bi to pohvale vrijedan rezultat...

Cyber daj stavi one runde od jučer di nas petorica silujemo one noobeke, nisam siguran ali mislim da sam imao sličan score on foot. Šalim se naravno, osim for shit and giggles one runde jučer su katastrofa, mislim da smo imali rundu na rushu oko 20 ticketa oduzetih za sva četiri seta Mcoma. 

potpis
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.10.2015 19:42 (MatoOO13).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Igrao sam prošlih dana Battlefront, a nisam prije toga dugo palio Origin. Vidim da ima ovaj gametime, 168h za BF4. Kad pokrenem to, teku sati stalno ili samo dok igram? Pretpostavljam ovo prvo, ali da pitam..

HTC 8X :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Battlefield 4

jedan dobar video

Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

@Kratos

Jok, samo dok igraš ali nema DLCova. Tako da ti je to punih 168 sati igranja. Samo nemoj pls uzeti onda čit kako to radi večina ekipe  šalim se naravno, dobro nam došao!

potpis
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.10.2015 19:41 (MatoOO13).
14 godina
MatoOO13 kaže...

Još da je napravljeno na normalnom serveru bio bi to pohvale vrijedan rezultat...

Cyber daj stavi one runde od jučer di nas petorica silujemo one noobeke, nisam siguran ali mislim da sam imao sličan score on foot. Šalim se naravno, osim for shit and giggles one runde jučer su katastrofa, mislim da smo imali rundu na rushu oko 20 ticketa oduzetih za sva četiri seta Mcoma. 

Haha, neću, sram me :D

10 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Haha, neću, sram me :D

Pa vidiš da sam napisao da se šalim, sam sam htio napisati da nema ništa zabavno u trganju noobeka. Ajde to jučer se desilo slučajno i neplanirano, bilo je zabavno samo jer se tome nitko nije nadao a i oni su nas stalno prebacivali u napadače. Da sa takvima igram svaki dan možda bi i ja se nabrijao da sam pro ko Duje 

potpis
16 godina
moderator
MatoOO13 kaže...

@Kratos

Jok, samo dok igraš ali nema DLCova. Tako da ti je to punih 168 sati igranja. Samo nemoj pls uzeti onda čit kako to radi večina ekipe  šalim se naravno, dobro nam došao!

Nope...

Your Origin Game Time clock begins when you first launch the game after it’s been fully downloaded and installed. Once started, the clock will continue to run whether you’re in the game or taking a break.

سمندری ڈاکو
10 godina
neaktivan
Battlefield 4

Imam problem s igrom, prije par dana, instalirao Battlefront, odigrao malo, ugasio, sutra dan nisam mogao ga pokrenuti. 
Potom sam krenuo igrati BF4, kad nije ni on htio se pokrenuti. U pozadini bi počeo raditi, došao bi do 50-60MB zauzeća RAM-a, nešto malo bi CPU koristio te onda bi CPU usage pao na 0%, tu bi sve stalo. Tako bi proces hang-ao par minuta dok se nije sam ugasio ili pokrenuo, dao mi bijelu sliku u windowed mode-u te onda se ugasio.

Probao sam svašta, reinstallirao sam Origin, probao druge browsere, s pluginom, bez plugina, reinstalirao DX, Visual, PB, drivere za grafu. Upravo sam deinstalirao BF4 kao zadnja solucija. 

Googlao sam okolo, probao svašta što je ljudima navodno pomoglo, no meni ipak nije. Je li tko imao sličan problem te ga rješio?

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.10.2015 21:19 (VedranMik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
pirat kaže...

Nope...

Your Origin Game Time clock begins when you first launch the game after it’s been fully downloaded and installed. Once started, the clock will continue to run whether you’re in the game or taking a break.

Kratos bojim se da je pirat u pravu, krivo sam nesto procitao kad sam otišao na detalje, piše ovo šta je napisao pirat, sorry. Nema goreg nego kad te moderator ispravi, ajd bar nije Kuky 

Ali pogledaj si temu kupnja BF preko meksičkog Origina, sve ti je objašnjeno i uglavnom ako bude neki akcije možeš ga kupiti za kojih 100-150 kn i to sa premiumom.

my bad once again.

potpis
12 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Ne bi rekao da ih je 99% bilo za rudarenje.

u krivu si, ja dok sam kupovao graficku kontaktirao sam sve moguce na njuskalu koji su prodavali i skoro svi su imali za rudarenje...

trazio sam ih sliku racuna (naravno garancije nije bilo, i kratki video koji pokazuje graficku u idle i full loadu..) to su katastrofe bile, no

medjutim svaki drugi je tvrdio da nema pojma sto je "rudarenje" a na racunu je uredno pisalo da su kupljene istovremeno 2 ili cak kod

jednog medjimurca 4 komada..

anyway odustao od 280x jer sam skuzio da me mogu samo sje*at na kraju

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
13 godina
neaktivan
MatoOO13 kaže...

Jutro Špelac, ovdje samo jad i čemer od kad si se odselio. 

Ante kako u Šingapuru, ništa se nejavljaš čkopi 

Oooooo Matane evo zivi se, jede i pije a ponesto i poj....

ali ima i posla stari moj nije samo zaj....Vikendi su mi poprilicno zauzeti jer imam i dosta soijalno-drustvenih obaveza.

Npr. Ovu subotu svadba(nije moja pozvao bi vas ja ), dva tjedna kasnije jos jedna i iza toga 2 tjedna jos jedna.

Moram sve isplanirati u detalje. Komp mi sluzi za skidanje serija i filmova a i to ne stignem pogledati.

Ali vratiti ce se Sime  Bio sam na TSu vikendom vec 3 put ujutro i vase popodne ali nigdje nikoga.

Kad cujem od Duje da se djeca igraju auticima

克罗地亚电源
11 godina
protjeran
CroPower76 kaže...
MatoOO13 kaže...

Jutro Špelac, ovdje samo jad i čemer od kad si se odselio. 

Ante kako u Šingapuru, ništa se nejavljaš čkopi 

Oooooo Matane evo zivi se, jede i pije a ponesto i poj....

ali ima i posla stari moj nije samo zaj....Vikendi su mi poprilicno zauzeti jer imam i dosta soijalno-drustvenih obaveza.

Npr. Ovu subotu svadba(nije moja pozvao bi vas ja nisan ja mudo ), dva tjedna kasnije jos jedna i iza toga 2 tjedna jos jedna.

Moram sve isplanirati u detalje. Komp mi sluzi za skidanje serija i filmova a i to ne stignem pogledati.

Ali vratiti ce se Sime  Bio sam na TSu vikendom vec 3 put ujutro i vase popodne ali nigdje nikoga.

Kad cujem od Duje da se djeca igraju auticima

There i fixed it for u

Vi prekrasni ljudi, sa vama mogu cijelu noć, biti budan i sanjati na nogama..... moran isprobat novu tipkovnicu šta oš?
16 godina
Battlefield 4

Pozz evo malo pjesme sa jako ljepim tekstom i beat-om

[M|C] LuX_CRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LuX_CRO kaže...

Ovo je totalno random, or is it just me?

16 godina
CyberDemonVZ kaže...
LuX_CRO kaže...

Ovo je totalno random, or is it just me?

Ma je radnom, ali ubijam vrijeme do 16h 

[M|C] LuX_CRO
11 godina
protjeran
Battlefield 4

jel se to meni čini il stvarno postoji neka odsusnost na ovom forumu?

Vi prekrasni ljudi, sa vama mogu cijelu noć, biti budan i sanjati na nogama..... moran isprobat novu tipkovnicu šta oš?
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

yep, kako vjetar zapuše tako tema foruma diše

prije da je do kiše   

[M|C] LuX_CRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Battlefield 4

nema to veze s kišom...... osim ako u irskoj nisu ispuhane sve bandere za struju.... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Bem ti mađare, dođem prvi do noža u gun master-u i samo me kickaju, bez napisanog razloga...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
TomoR kaže...

Bem ti mađare, dođem prvi do noža u gun master-u i samo me kickaju, bez napisanog razloga...

Tašek.

17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Možda nož nije dozvoljen na serveru?

Freak Show Inc.
12 godina
Battlefield 4
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2015 21:40 (dennocro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Friday kaže...
TomoR kaže...

Možda nož nije dozvoljen na serveru?

Možda je samo jedan kill sa M320 dozvoljen, doduše vrtili su plug-in, kad sam došao do sniper-a pisalo je da imam slot 1/5.

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ara bravo

www.gss.hr/novosti/hgss-u-bruxellesu-primila-priznanje-europski-gradjanin/

Freak Show Inc.

1 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice