Ofkors da bi.
Ofkors da bi.
Jutro radnici ;D
Ko vas šiša, dok ste vi ladili jajca u moru (vodi) ja sam radio, a sad ja odoh na godišnji tri tjedna
Jutro radnici ;D
Ko vas šiša, dok ste vi ladili jajca u moru (vodi) ja sam "radio", a sad ja odoh na godišnji tri tjedna
Evo, popravio sam ti...
Jutro radnici ;D
Ko vas šiša, dok ste vi ladili jajca u moru (vodi) ja sam radio, a sad ja odoh na godišnji tri tjedna
Da, dobro si radio na rušenju rekorda u Dirt Rally, YT ne laže!
Jutro radnici ;D
Da, dobro si radio na rušenju rekorda u Dirt Rally, YT ne laže!
To je bio prvi i jedini pokušaj
Jutro radnici ;D
Ček malo!
Kad got se pokušalo doći do tebe javljao si se sa BBB terena ------ Baška voda, Brela, Baško polje
To si tražio lokaciju za godišnji ?
Jutro radnici ;D
Ček malo!
Kad got se pokušalo doći do tebe javljao si se sa BBB terena ------ Baška voda, Brela, Baško polje
To si tražio lokaciju za godišnji ?
Pa naravno. Mora se dobro prostudirati gdje je najbolje
Pa naravno. Mora se dobro prostudirati gdje je najbolje
Nema šta - pravi inžinjer
Jopis mrski je reka da će kupit gPhone 6+ junioru kad polozi onaj predmet....... Aand goo!!! GOTOVO TI JE MUSLY SAD SI NAJEBA....
Jopis mrski je reka da će kupit gPhone 6+ junioru kad polozi onaj predmet....... Aand goo!!! GOTOVO TI JE MUSLY SAD SI NAJEBA....
A logično.
Kupio mu ispit sad 10 dana prije početka nove školske godine za 500€, janje pečeno i 2 gajbe jelena profesoru, pa šta mu je sad uzet još i jedan 6+, ništa, to ionako sve ide na račun od popravka š....
A logično.
Kupio mu ispit sad 10 dana prije početka nove školske godine za 500€, janje pečeno i 2 gajbe jelena profesoru, pa šta mu je sad uzet još i jedan 6+, ništa, to ionako sve ide na račun od popravka š....
Vid njega!
Točno zna kako se to radi! Sada znam koga ću nazvati.
A logično.
Vid njega!
Točno zna kako se to radi! Sada znam koga ću nazvati.
I to svaki detalj..... Znaš šta je..... hrka ga je pobjedia u prepirci
pa je od srama napustia grupu na viberu
, sad mu moramo malo dat materijala da ispusti ventile
..
I to svaki detalj..... Znaš šta je..... hrka ga je pobjedia u prepirci
pa je od srama napustia grupu na viberu
, sad mu moramo malo dat materijala da ispusti ventile
..
Prepirka bila na Viberu? LOL to je puno tipkanja.
Jutro curke, kako ste?
Jutro curke, kako ste?
Pa desi Mudo nevjesto :)
Ma da...
Ne vjerujem da si pio alkoholna pića, sigurno samo sokiće.
;)
Koristi li tko resolution scale više od 100% i na kojim postavkama?
lp
Evo jedan selfi..... :)
Jbt al am se ubio alkoholom....
Opa mala, a koja su ti ova dva dečka ispred? :)
http://www.twitch.tv/53copceco
Cini mi se da nekako steka za razliku od prije i B neta
Prvo sam pomislio da je reklama za neku zubnu pastu jer svi izgledate ovako ->
http://www.twitch.tv/53copceco
Cini mi se da nekako steka za razliku od prije i B neta
Piše "OFFLINE" i sve stoji. Šteka samo tako
Zašto mi MSI RivaTuner ne radi u BF4 MP u ostalim igricama se normalo po krene kad igricu upalim a u BF 4 MP ne
Zašto mi MSI RivaTuner ne radi u BF4 MP u ostalim igricama se normalo po krene kad igricu upalim a u BF 4 MP ne
Zato što BF nije igrica!
Ček ovaj mladić što vozi se ženio, a ti si bio stari svat?
Ček ovaj mladić što vozi se ženio, a ti si bio stari svat?
barjaktar