Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.761.730
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 4
I još ih se usude zvati pametnima, pih!
17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...

Kad bi bar bila neka funkcija na tim tzv pametnim telefonima da mozes preko noci ugasiti zvuk i vibriranje ...

Ali istom analogijom mozes i iscupati antenu iz televizora jer je glupo da ti na TV-u fercera astro show u 3 ujutro.

Wise guy...

OK, i koja je onda razlika između ugašenih zvukova i ugašenog neta? Evo koja - ako je nešto hitno ljudi će me zvati i to mi ne smeta. Ali ako se netko spojio na neki server pa mi o tome stigne obavijest - e to nije hitno i ne želim da me uznemirava.

I zato - gasi se wifi a ostalo prolazi...

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 4

A što je sinoć bilo dobro na serveru. Nisam se dugo onako zabavio. 😁

Prvo imam na petku 7:0, onda na Mrskom mislim 6:1 ili 5:1, pa dođe cyber i od 8 njegovih smrti u rundi, ja sam ga ubio 7x. :) a on mene niti jednom.

Jedino me je hypnose izrejpao...

Jbt da igra ništa ne valja ona zajebancija od sinoć to sve popravi.

:)

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
amater_2 kaže...

Prvo imam na petku 7:0, onda na Mrskom mislim 6:1 ili 5:1, pa dođe cyber i od 8 njegovih smrti u rundi, ja sam ga ubio 7x. :) a on mene niti jednom.

Sinoć su na meni imali i više od 7:0, ti si očito njub

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Da se napravilo malo balansa bilo bi još zabavnije, al sinoć su neki očito opet igrali war... 

battlelog - Volume_CRO

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Da se napravilo malo balansa bilo bi još zabavnije, al sinoć su neki očito opet igrali war... 

Da, sinoć su svi srali za balans. Pa jebote, bilo nas je jednako i svaku partiju nas je prebacivalo. Ali čim jedna ekipa gubi dosta ticketa odmah svi seru.

Ivanec je najviše srao. Ne za balans, on je srao bezveze

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
amater_2 kaže...

Da, Hypno ubija pogledom, definitivno najjaci igrac kojeg sam vidio.....

Katalonac_HR
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ajde ekipa, malo pomognite sa settingsima za BF4.... proc i7 950 na 4.0 i gtx480 na 900 MHz plus 8 gb rama (ne pitaj zast :D). Zelja mi je da imam oko 60 FPS stabilno a da to izgleda kak bog zapovijeda. Sad sam neke settingse iz bf3 potegao i izgleda sasvim solidno, i predobro, ali mi ne odgovara bas fps koji je uglavnom ispod 60....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
barcaINTER kaže...
amater_2 kaže...

Nisi ti igrao protiv monka... Hypno je tip kao ljudina - melje inf. Monk je i u tome bolji od njega za klasu, a u ostalim aspektima igre - disparatan!

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.6.2015 11:58 (Friday).
16 godina
Friday kaže...
barcaINTER kaže...

Nisi ti igrao protiv monka... Hypno je tip kao ljudina - melje inf. Monk je i u tome bolji od njega za klasu, a u ostalim aspektima igre - disparatan!

Hypno nije baš ko ljudina jer Hypno voli dosta stajati u kutevima i čekati da mu netko naiđe, pažljivije igre ne rusha tolkok ao ovi, dobro puca ali ima boljih igrača. Baš neki dan na lockerima svaki put kad bi me ubio stajao bi u kutu ili me čekao kod nekog ugla da samo proviri i opali par metaka. 

17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Hypno nije baš ko ljudina jer Hypno voli dosta stajati u kutevima i čekati da mu netko naiđe, pažljivije igre ne rusha tolkok ao ovi, dobro puca ali ima boljih igrača. Baš neki dan na lockerima svaki put kad bi me ubio stajao bi u kutu ili me čekao kod nekog ugla da samo proviri i opali par metaka. 

A dobro, nisam ga htio pljuvati

Prije koji dan je na silku tom poludio jer je ovaj cijelo vrijeme kampao na spawn pointima...

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Ukratko kemperčina žešća, isto ki onaj lik Kuky... Scar sa silencerom i čeka u kutevima kad će ko naići, kad je normalna borba 1 na 1 većinu toga gubi

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Ukratko kemperčina žešća, isto ki onaj lik Kuky... Scar sa silencerom i čeka u kutevima kad će ko naići, kad je normalna borba 1 na 1 većinu toga gubi

Dobro, kuky ima i drugih problema...

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Friday kaže... 

Dobro, kuky ima i drugih problema...

Al svaki put kad ga pitaš Kuky šta radiš u tom kutu odgovor je "ma ne kempam, mora sam reloadati i healati se" 

battlelog - Volume_CRO
14 godina
Battlefield 4

Fala spelac

Nisam igrao par dana jednostavno poslije ovog patcha nakon sto du termal i sve te gluposti stavili,neda mi se igrat vise

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Doca15 kaže...

Fala spelac

Nisam igrao par dana jednostavno poslije ovog patcha nakon sto du termal i sve te gluposti stavili,neda mi se igrat vise

Nemoj bit seronja, igra je još uvijek bolja za dvije dužine od svega na tržištu. Očekujem te večeras na domicilnom serveru...

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Oče biti šta od settingsa ili samo spam?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
barcaINTER kaže...

Je, skoro uvijek prvi na kraju. I na koji god način došao na to prvo mjesto, očito je najbolji u tome što radi. Makar to bilo i kempanje.

Al je zbog tog stla igranja često meta jednog od mojih oružja.

On je, uz Sinkea, najveći obožavatelj mog airbursta!

Nego, jučer sam prvi put, od kad igram BF4, bio pohvaljen da znam kako se igra s airburstom i to od neprijatelja

xyan kaže...

Da.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.6.2015 12:49 (CyberDemonVZ).
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

A jeste ga popljuvali, al dobro.

Kasno sam počeo igrati, i neiskusan sam za rasprave sa vama, vjerojatno ste u pravu...

Možete vi pričat šta hoćete, ali gledam svaku večer kako vas tip ubija ko zečeve, trebalo bi ga tužit za genocid.

A sad, gdje on stoji i što koristi, jbg, nekome je i sudac uvik kriv kad gubi....

Katalonac_HR

0 2 hvala 0
17 godina
odjavljen
xyan kaže...

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
barcaINTER kaže...

Kasno sam počeo igrati, i neiskusan sam za rasprave sa vama, vjerojatno ste u pravu...

Možete vi pričat šta hoćete, ali gledam svaku večer kako vas tip ubija ko zečeve, trebalo bi ga tužit za genocid.

A sad, gdje on stoji i što koristi, jbg, nekome je i sudac uvik kriv kad gubi....

Vidi, zaklao sam ga prije koji dan - što se mene tiče može lock teme!

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Friday kaže...
barcaINTER kaže...

I ćorava kokoš...........   

Katalonac_HR
12 godina
Battlefield 4

Nije da branim hypna al definitivno nije kamper...covjek osvaja zastave ...revajva i zna koristit zaklone ....po meni ja kamper onaj koji cuci cjelu rundu u jednomcosku i ceka protivnika a svom timu nedoprinese s tim nista...i definitivno nije inf. Only igrac jednako je dobar i u jetovima i oklopnim vozilima ...

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
xyan kaže...

Ajde ekipa, malo pomognite sa settingsima za BF4.... proc i7 950 na 4.0 i gtx480 na 900 MHz plus 8 gb rama (ne pitaj zast :D). Zelja mi je da imam oko 60 FPS stabilno a da to izgleda kak bog zapovijeda. Sad sam neke settingse iz bf3 potegao i izgleda sasvim solidno, i predobro, ali mi ne odgovara bas fps koji je uglavnom ispod 60....

Texture - high, nemoj ići više da ti ne pređe tih 1280 vrama

Lightening - medium

Post processing - low

Effects - low

Mesh - ultra

Terrain - ako igraš s vozilima obavezno na ultra, ako si infantry stavi medium

Terrain decoration - low, ne utječe puno na performanse ali s terena izbacuje nepotrebno cviće i drveće pa se protivnik puno lakše uočava

AA deffered - off

AA post - nikakav utjecaj na performanse pa možeš slobodno i na ultra ako ti vram dozvoli, ja držim na off jer zamućuje sliku

Motion blur - off

Texture filtering - ultra, nikakv utjecaj na performanse

Ambient occlusion - off

S ovim će ti igra i dalje izgledati odlično, a nema velik utjecaj na performanse. Jedino je problem malena količina vrama na toj karticu. Prati kako se kreće u afterburneru npr., ako bude zajebavalo smanji texture na medium i lightening na low

Evo jedan koristan link za one koje zanima

http://forum.symthic.com/battlefield-4-general-discussion/5688-graphics-settings-and-how-they-affect-fps/

battlelog - Volume_CRO
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.6.2015 13:02 (Volume).
12 godina
Friday kaže...
barcaINTER kaže...

jbg i ja sam na cyberu neki dan imao 8:0 pa i dalje smatram da je puno bolji grac od mene

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
14 godina
protjeran
SiNkE.Zgb kaže...

Nije da branim hypna al definitivno nije kamper...covjek osvaja zastave ...revajva i zna koristit zaklone ....po meni ja kamper onaj koji cuci cjelu rundu u jednomcosku i ceka protivnika a svom timu nedoprinese s tim nista...i definitivno nije inf. Only igrac jednako je dobar i u jetovima i oklopnim vozilima ...

Ja se baš i nisam uvjerio u to, kako na našem serveru tako i na battleroyalu di sam često igrao protiv njega. Jedna je stvar znati kako koristiti zaklone, a sasvim druga je stvar kad znaš da će protivnik proći određenim putem pa staneš iza nekog zaklona i čekaš iako tu nema zstave koja se mora braniti. Da se razumimo odma, nemam ništa protiv njega, samo volim fair play pa mi njegov stil igre jednostavno ne paše

battlelog - Volume_CRO
12 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Friday kaže...
barcaINTER kaže...

Da, igrao sam i ja u toj rundi, i ako se ne varam bilo je jako malo igrača, i tvoja taktika trčanja posred hodnika, ko da je iskrcavanje na Normandiji, i nije baš dobra. Što bi sad trebalo, izać ispred tebe pa da se mlatite toljagama.

Ne, kad je čuo tvoje koračiće, stao je iza zaklona i dobio si metak medju oči....

I sad je zbog toga kemper, a dobro...

Katalonac_HR
13 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...

neiskusan sam za rasprave sa vama

Mudro si to uocio :)

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
12 godina
neaktivan
Bastardo kaže...
barcaINTER kaže...

neiskusan sam za rasprave sa vama

Mudro si to uocio :)

Da, imaš pravo.....što je je...

Btw, Volume, drugi put ću mu reći da te neka čeka točno kraj zastave, pa ga možda ubiješ.

Katalonac_HR
15 godina
neaktivan
Volume kaže...
xyan kaže...

Texture - high, nemoj ići više da ti ne pređe tih 1280 vrama

Lightening - medium

Post processing - low

Effects - low

Mesh - ultra

Terrain - ako igraš s vozilima obavezno na ultra, ako si infantry stavi medium

Terrain decoration - low, ne utječe puno na performanse ali s terena izbacuje nepotrebno cviće i drveće pa se protivnik puno lakše uočava

AA deffered - off

AA post - nikakav utjecaj na performanse pa možeš slobodno i na ultra ako ti vram dozvoli, ja držim na off jer zamućuje sliku

Motion blur - off

Texture filtering - ultra, nikakv utjecaj na performanse

Ambient occlusion - off

S ovim će ti igra i dalje izgledati odlično, a nema velik utjecaj na performanse. Jedino je problem malena količina vrama na toj karticu. Prati kako se kreće u afterburneru npr., ako bude zajebavalo smanji texture na medium i lightening na low

Evo jedan koristan link za one koje zanima

http://forum.symthic.com/battlefield-4-general-discussion/5688-graphics-settings-and-how-they-affect-fps/

Hvala, al gtx 480 ima 1536 MB :D

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice