Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.758.550
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
10 godina
neaktivan
Battlefield 4

Dobar jutar ekipa... Koji k... je to abakan?!

Hello...

1 1 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Battlefield 4
Soldier977 kaže...
Volume kaže...

Šta vajnate koji k, igjica je super i abakan dere guzove!

Igra je definitivno super, ali jedina stvar je ovo što je Mrski napisao.... Zašto mijenjaju sve živo nakon godinu i pol igranja igre? 

Zajebancija Dama. Netcode ovisi samo o serveru i to toliko da razlika zna biti nebo i zemlja. Sinoć sam u to uvjerio Jopisa, Mudonju i Mrskog.

Buff pdw, shootguna i pojedinih oružja podržavam. Sve ostalo ajme, kompletno su usrali mehaniku nekih oružja. Aek je u jednom danu od najbolje puške postao neupotrebljivo smeće

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Danny_5 kaže...

Borilačka vještina. Sad su to ubacili u BF. Ono par poteza koji se odrade na određenu kombinaciju pritiska tipki.

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
17 godina
Danny_5 kaže...

Ajme ovih rookiea u svijetu bfa....

Volume kaže...
Soldier977 kaže...
Volume kaže...

Šta vajnate koji k, igjica je super i abakan dere guzove!

Igra je definitivno super, ali jedina stvar je ovo što je Mrski napisao.... Zašto mijenjaju sve živo nakon godinu i pol igranja igre? 

Zajebancija Dama. Netcode ovisi samo o serveru i to toliko da razlika zna biti nebo i zemlja. Sinoć sam u to uvjerio Jopisa, Mudonju i Mrskog.

Buff pdw, shootguna i pojedinih oružja podržavam. Sve ostalo ajme, kompletno su usrali mehaniku nekih oružja. Aek je u jednom danu od najbolje puške postao neupotrebljivo smeće

Baš tako. Od servera do servera su situacije dijametralno suprotne, ali generalno najveći problem ove igre, tj netcodea iste je ta nekakva sveza sa highpingerima na serveru. Točno se osjeti kada dođe highpinger na server. Istog momenta kad se spawnao onaj šaban sa 120 pingom sinoć na onom inf serveru bilo je teže ubit protivnika, dok ga nije kickalo. Ista stvar se događa i na cte serverima, uvjerio sam se u to nebrojeno puta.

Dakle, idealno vam je igrati na serverima gdje se ekipa sa 100+ pingom kicka odmah, čak i sa 80+ imho, i kod dobrog providera. Probajte, vidjet ćete razliku, kudikamo manje živciranja jer NEMA padanja iza zidova, NEMA ispucavanja 30 metaka u lika dok ne padne, NEMA čudnih situacija.

13 godina
neaktivan
Battlefield 4
Pa gdje ste rodice?
*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Nejasno mi je zašto uopće likovi idu na servere gdje im je ping 100+...

Freak Show Inc.

4 0 hvala 0
16 godina
Danny_5 kaže...

AN-94 Abakan. Legendarna puška koja je nekad rasturala bojnim poljima Bad Companyja 2.

No, no Sum. Malo ćeš morati igrati sa nekom drugom puškom osim sa MG4, možda nabiješ manje killeva ali ništa strašno.

16 godina
odjavljen

Pa nikako da nađem neku koja i dalje ubija... Aek je umro, ovaj AN-94 je recimo ok, AK5 je ostao donekle ok a ostalo... Sve ošlo u pm

Mislim da ću malo igrati BF3...

My name is Legion... For we are many!
16 godina
Friday kaže...

Nejasno mi je zašto uopće likovi idu na servere gdje im je ping 100+...

Pitao sam to pitanje jednom lika u BF3 ili BC2 koji je imao bilzu 200. A jadničak mi odgovori da je iz Australije i da jednostavno tamo nema nekakvih ili nema nekih dobrih servera, pa je primoren igrati na europskom jer mu je tu manji ping nego da se spaja na američke servere.

A htio sam ga kickati sa BOL servera, ali onda mi bilo žao lika. Skoro sam se rasplakao njegovoj tužnoj sudbini.

Sum_of_all_fears kaže...

Pa nikako da nađem neku koja i dalje ubija... Aek je umro, ovaj AN-94 je recimo ok, AK5 je ostao donekle ok a ostalo... Sve ošlo u pm

Si probao ACE 23, 53 ili ACWr ili SCAR? L85 ili L86?

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2015 10:57 (Jack Sparrow).
16 godina
odjavljen

SCAR je isto recimo donekle ok...

17 godina
Jack Sparrow kaže...

Sum_of_all_fears kaže...

Si probao ACE 23, 53 ili ACWr ili SCAR? L85 ili L86?

Why even bother....

Kad netko tko igra SAMO sa most op puškom bf-a ikad (mg4), vajna da mora nać pušku koja i dalje ubija, ja prestanem dalje čitat post jer tu razumijevanje prestaje.

Igra ima 100 (STOTINU) pušaka, da, stvarno je problem naći neku koja ubija, a vidi čuda, ubijaju SVE -.-

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

zato ste mene kikali sa BUG bc2 servera. BC ako nisam igrao na 53 onda sam visio u brazilu :D

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ček, kao support bi trebao igrati sa čime, samo sa nožem?

CZ-805 je isto recimo (bila) ok ali su ju isto uništili. Ace 52 isto ali je i ona postala neupotrebljiva...

Jbt, kažeš nešto, odma sranje. Činjenica je da su uništili sve i jednu pušku i ako se žališ, to je automatski vajnanje. Jbt..

17 godina
Sum_of_all_fears kaže...

CZ-805 je isto recimo (bila) ok ali su ju isto uništili. Ace 52 isto ali je i ona postala neupotrebljiva...

Jbt, kažeš nešto, odma sranje. Činjenica je da su uništili sve i jednu pušku i ako se žališ, to je automatski vajnanje. Jbt..

Pročitaj SVOJ post još jednom.... Pa duboko udahni, pa pročitaj odgovore na isti....

Da, vajnaš.

AWS, M249 npr ako voliš op puške, što je očito da je tako obzirom na cmizdrenje da su uništili most op pušku bf-a mili mg4 pa da moraš nać neku s kojom se može ubit -.-, a ako imaš neke druge preference, imaš m240b ili pkp koji imaju jači metak/damage ali su sporiji.

Uvijek postoji alternativa, ali ne, lakše je vajnat kad se oslabi pljuca one gun only igračima, samo tragikomično je da su to uvijek op pljuce.......

Zato sam obožavao uzet aek ili na cqd-u shotgun pa nabit m16a3 only 'skillerima' istu u pak u bf3.

14 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...

Assault - aek, abakan, ar160, bulldog, f2000, famas, ace 23, l85, m16, m416, scar

Karabini - acwr, ak 5c, aku 12, ace 21, ace 52, mtar, sg553

Do jedna od navedenih je odlična puška, svaka za svoju situaciju i svoj stil igre. Aek su sad sjebali, a za scar i ace 52 opet triba uhvatiti ruku jer se ''čudno'' ponašaju. Sve ostale su ostale iste, ni po čemu nisu sjebane već je mehanika izmjenjena pa se triba naviknuti

battlelog - Volume_CRO
10 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Danny_5 kaže...

AN-94 Abakan. Legendarna puška koja je nekad rasturala bojnim poljima Bad Companyja 2.

No, no Sum. Malo ćeš morati igrati sa nekom drugom puškom osim sa MG4, možda nabiješ manje killeva ali ništa strašno.

Igram ja s mnogo razlicitih pljuca, doduse nisam igral BC2 pa neznam za taj termin Abakan... Ja sam samo u izvornoj Battlefield fransizi BF 1942, 2, 3, 4

Hello...
14 godina
Battlefield 4

Kad Mudo zabušava moram ja

Moj PC  
12 0 hvala 6
15 godina
neaktivan

Postao sam jutros umjesto njega ;)

MRSKI kaže...

13 godina
ceco22 kaže...

Postao sam jutros umjesto njega ;)

MRSKI kaže...

Ovaj Ceco je glečer i na forumu. Nadmašio je čak i mene u načinu citiranja. 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
14 godina
Danny_5 kaže...

Jedan od nastavaka Harry Pottera.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
Battlefield 4

Stanje na tablici je sljedeće:

- Drago - 3 crvena kartona

- Pirat - 3 žuta

Pirate, trgni se malo - nedaj da te Drago pobijedi.

BTW

Pozdrav svim panjevima, ma gdje bili <3

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
MRSKI kaže...

Jebate kakva plaža 

17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

Stanje na tablici je sljedeće:

- Drago - 3 crvena kartona

- Pirat - 3 žuta

Pirate, trgni se malo - nedaj da te Drago pobijedi.

Očito je da te mrze...

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...

Očito je da te mrze...

Pa zašto pobogu?

Reci mi gdje griješim pa da pokušam to popraviti i da me ljudi vole.

[19xx] 4ntraks
16 godina
Skilledžija kaže...
Friday kaže...

Očito je da te mrze...

Pa zašto pobogu?

Reci mi gdje griješim pa da pokušam to popraviti i da me ljudi vole.

Ostavi se njubara i igraj sa pravim PRO igračima. 

Battlelog: MUDO_HR
13 godina
amater_2 kaže...

Ostavi se njubara i igraj sa pravim PRO igračima. 

Kako ne razumiješ???

Ja uvijek igram protiv njubara.

Gdje god da dođem, protiv koga god da igram - same njubare.

Ne mogu si pomoći.

Pokušao sam igrati sa sendvičem u ruci - opet sam prejak.

Pa sam stavio tv pored monitora - gledam Will i Grace dok igram i opet sam prejak.

Ne znam više što da napravim?

[19xx] 4ntraks
16 godina
odjavljen

Ugasi monitor?

13 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Ugasi monitor?

Probat ću večeras pa sutra javim dojmove.

Čini mi se neloša ideja?!

[19xx] 4ntraks
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Pirat owna bez monitora vec 3 godine

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Kako ne razumiješ???

Ja uvijek igram protiv njubara.

Gdje god da dođem, protiv koga god da igram - same njubare.

Ne mogu si pomoći.

Pokušao sam igrati sa sendvičem u ruci - opet sam prejak.

Pa sam stavio tv pored monitora - gledam Will i Grace dok igram i opet sam prejak.

Ne znam više što da napravim?

Znam da će zvučati, kao svetogrđe, ali mora se reći. Jednom smo igrali skupa i na kraju runde NISI bio prvi. Bog mi pomogao sad nakon otkrivanja ovoga.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice