Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.758.437
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Re: Battlefield 4
mrfloyd kaže...

Baka i Volume,

Ovo sto pricate o syncu mi ima smisla, jer mi se dogadja da bacim i detoniram c4 , ispisuje kill i onda nakon manje od sekunde se cuje explozija, lik sinoc na zavodu me pogodi sa 870mcs shoticom ja jos pucam po njemu i padam mrtav, ali ne od drugog pogotka vec od prvog. Takodjer sam jucer na zavodu u podrumu ispod C skocio i zapeo u plafonu iznad vrata sto vode u tunel.....e jebga josh k tome sam bio neurozan cijeli dan pa sad josh i to.....

E bas to Floyd. U nekim trenucima ono sto se desava na serveru je "out of sync". Dal se tu radi o netcodu, frostbitu, serverima ili je sve skupa broken, ne znam. Mozda samo trebaju zasarafit servere. Uglavnom, meni radi losije.  

14 godina
protjeran
Battlefield 4

Snimija sam jučer partiju chainlinka, dominacije i cq lokera za sve koji misle da samo branim dice, bf ili šta već... Mislija sam sinoć obraditi i uploadati ali nisam stiga. Danas ću to riješiti ako završim s poslom dovoljno rano, ako ne danas onda sutra sigurno 

battlelog - Volume_CRO

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mrfloyd kaže...

Baka i Volume,

Ovo sto pricate o syncu mi ima smisla, jer mi se dogadja da bacim i detoniram c4 , ispisuje kill i onda nakon manje od sekunde se cuje explozija, lik sinoc na zavodu me pogodi sa 870mcs shoticom ja jos pucam po njemu i padam mrtav, ali ne od drugog pogotka vec od prvog. Takodjer sam jucer na zavodu u podrumu ispod C skocio i zapeo u plafonu iznad vrata sto vode u tunel.....e jebga josh k tome sam bio neurozan cijeli dan pa sad josh i to.....

Ja isto potvrđujem ovo. Sinoć mi je to tako očito bilo dok sam igrao na Pearl Marketu sa sačmaricom. Svako malo su mi se pogotci registrirali tipa 2m iza modela, ili recimo uopće se nisu registrirali, a pucao sam na nekoga ko je ravno ispred. Tada je na serveru bilo ljudi koji su imali ping 100+. Ne puno, ali bilo ih je 2-3.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
13 godina
Battlefield 4

Mene boli briga i za dice i za igru i za sve ostalo pa mogu reći da nešto poslije patcha nije ok. Znaju ovi na TSu da sam govorio kako mi je čudan feeling kao da sve kasni. 

Valjda će bolje zašarafiti servere. 

Definitivno je Frostbite sjeban engine za fps igre. 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.5.2015 11:00 (Soldier977).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
animosity_frenzy kaže...
mrfloyd kaže...

Baka i Volume,

Ja isto potvrđujem ovo. Sinoć mi je to tako očito bilo dok sam igrao na Pearl Marketu sa sačmaricom. Svako malo su mi se pogotci registrirali tipa 2m iza modela, ili recimo uopće se nisu registrirali, a pucao sam na nekoga ko je ravno ispred. Tada je na serveru bilo ljudi koji su imali ping 100+. Ne puno, ali bilo ih je 2-3.

Ja sam takva sranja ima i prije ovog patcha. Kad je bija onaj turnir ljudi iz symtica su mi rekli da samo vratim drivere na verziju prije onih koji su izbačeni izlaskom gta v. Nakon toga nikakvih sranja...

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Mislim da je, tehnički gledano, frostbite samo 3d engine. Mrežna komunikacija je vjerojatno zasebna komponenta u sustavu.

Jasam isto bio zadovoljniji igrom prije patcha. Sinoć sa kumom igram i on isto kaže "jebote, ovo izgleda kao vatromet" (referencirajući se na tragove od metaka)

Freak Show Inc.
14 godina
Soldier977 kaže...

Mene boli briga i za dice i za igru i za sve ostalo pa mogu reći da nešto poslije patcha nije ok. Znaju ovi na TSu da sam govorio kako mi je čudan feeling kao da sve kasni. 

Yup, meni isto tako ko da "kasni". Zapravo imam osjećaj da server zaboravi da pucam pa tek onda naknadno se sjeti i da mi kill....zaista frustrirajuće na većim serverima.

Također me ubijaju ljudi ko na početku igre ali to s moje strane izgleda kao da su ispalili jedan metak a zapravo su vjerojatno ispraznili cijeli spramnik....opet predikcija na djelu?

Btw. sinoć su bile hebene runde i mogu potvrdtiti opet da je drug Mrski čiter i da je Tekno smradac

Battlelog: [G] pijana_carapa
13 godina
Granzon kaže...
Soldier977 kaže...

Yup, meni isto tako ko da "kasni". Zapravo imam osjećaj da server zaboravi da pucam pa tek onda naknadno se sjeti i da mi kill....zaista frustrirajuće na većim serverima.

Također me ubijaju ljudi ko na početku igre ali to s moje strane izgleda kao da su ispalili jedan metak a zapravo su vjerojatno ispraznili cijeli spramnik....opet predikcija na djelu?

Btw. sinoć su bile hebene runde i mogu potvrdtiti opet da je drug Mrski čiter i da je Tekno smradac

Ma da. Nešto definitivno nije u redu s obzirom da sam letio pola runde u little birdu i niko me nije ubio. 

14 godina
hrka11 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Uskoro isprobavam custom Nvidia drivere. Pogledajte temu Nvidia, za sad navedene negativne strane :)

jebem ti taj driver i ko ga izmisli,a ja sam jos veci idiot sto ga skinu s kineske sranice..pujjj...u pm...usra mi sve.

Slažem se. Vraćam se na one prije GTA 5. Zna netko koji su broj?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
11 godina
CyberDemonVZ kaže...

Slažem se. Vraćam se na one prije GTA 5. Zna netko koji su broj?

svi se vracaju na verziju prije gta 5,a eni je bio inst ovaj za gta v prije ove gluposti kineske i sve je radilo savrseno...i onda kad sam izbrisa taj kineski i kontam stavit cu sad i ja starije,ali mi je losije s njima...najbolje s ovim za gta 5 do sada. 

ili su mi je to kineski driver pobrka nesto 

Origin - hrka11
14 godina
Soldier977 kaže...

Ma da. Nešto definitivno nije u redu s obzirom da sam letio pola runde u little birdu i niko me nije ubio. 

Normalno kad smo te Mrski (u jetu) i ja (AA) štitili....čak bi i Cyber tako mogao cijelu rundu bez smrti

17 godina
Battlefield 4

ovakve stvari se desavaju..out of sync!

Evo sto kaze Chris. Izgleda da se moraju sarafat serveri.

0 0 hvala 6
14 godina
protjeran
BDS kaže...

Eto očito problema s netcode-om nema i on radi dobro, izgleda da panj voljum ipak ne kenja bezveze...

Ja tražilicu ne koristim pa ne upadam na bilo koji server. Stavljam u favorite one za koje znam da rade dobro i da admini vode računa o njihovom održavanju. Za većinu njih hosteri su nitrado, nfo i gamed. Kod takvih servera ni pingeri ne igraju ulogu. Valjda zato nemam takvih problema, neznam šta drugo može biti u pitanju

Gportal serveri imaju najniže pingove u europi i većina ljudi bira samo to da im je ping šta niži kad koriste tražilicu. Taj gportal je smeće od provajdera s očajnim hw-om, čitao sam da na jednom hostu drže čak i po 16 korisnika. Za primjer nfo ih drži max 4 po hostu

I sad taj gportal kombinirajte s tim da većinu admina boli k za odžavanje pa ne obave niti jedan restart po 10+ dana. Na to se onda još nabaci update battleloga, patch igre, ddos napadi pa serveri tako rade danima bez restarta. Šta drugo očekivati nego samo probleme?

Ko ima volje neka odigra na ovome pa recite šta vam se čini. Osobno nisam zaigra na njemu već neko vrime ali uvik je radija perfektno

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/946b83ac-3e14-4b22-90cd-4f645ce24aac/FwS-Gaming-com-11-Dragon-s-Teeth-ChainLink-Nitrado-net/

battlelog - Volume_CRO
15 godina
neaktivan
Volume kaže...
BDS kaže...

Eto očito problema s netcode-om nema i on radi dobro, izgleda da panj voljum ipak ne kenja bezveze...

Ja tražilicu ne koristim pa ne upadam na bilo koji server. Stavljam u favorite one za koje znam da rade dobro i da admini vode računa o njihovom održavanju. Za većinu njih hosteri su nitrado, nfo i gamed. Kod takvih servera ni pingeri ne igraju ulogu. Valjda zato nemam takvih problema, neznam šta drugo može biti u pitanju

Gportal serveri imaju najniže pingove u europi i većina ljudi bira samo to da im je ping šta niži kad koriste tražilicu. Taj gportal je smeće od provajdera s očajnim hw-om, čitao sam da na jednom hostu drže čak i po 16 korisnika. Za primjer nfo ih drži max 4 po hostu

I sad taj gportal kombinirajte s tim da većinu admina boli k za odžavanje pa ne obave niti jedan restart po 10+ dana. Na to se onda još nabaci update battleloga, patch igre, ddos napadi pa serveri tako rade danima bez restarta. Šta drugo očekivati nego samo probleme?

Ko ima volje neka odigra na ovome pa recite šta vam se čini. Osobno nisam zaigra na njemu već neko vrime ali uvik je radija perfektno

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/946b83ac-3e14-4b22-90cd-4f645ce24aac/FwS-Gaming-com-11-Dragon-s-Teeth-ChainLink-Nitrado-net/

Ili predjite na H XD

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
14 godina
Granzon kaže...
Soldier977 kaže...

Normalno kad smo te Mrski (u jetu) i ja (AA) štitili....čak bi i Cyber tako mogao cijelu rundu bez smrti

Hahaha, smrade :D

Al si vjerojatno u pravu :)

Ak nekog zanima, Battlelog na mobitelu je napokon dobio chat.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
Volume kaže...

Idemo na nasem staviti 75 ping kick ;)

16 godina
moderator
CyberDemonVZ kaže...

Faksiću,to je kuky još u srijedu napisao...a ti si prvi komentirao.

سمندری ڈاکو
14 godina
pirat kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Faksiću,to je kuky još u srijedu napisao...a ti si prvi komentirao.

Interesantno, nisam uopce vidio "app", nego da su uveli onaj ruzan chat na stranici.

Hvala Kuky i Pirat.

14 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

Ili predjite na H XD

ceco, ne. jednostavno - ne.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
14 godina
animosity_frenzy kaže...
ceco22 kaže...

Ili predjite na H XD

Nije on Ceco...on je lvl cap

15 godina
neaktivan
Granzon kaže...
animosity_frenzy kaže...
ceco22 kaže...

Ili predjite na H XD

Nije on Ceco...on je lvl cap

hahhaha nikad lakse nisam dolazio do vozila... A ovi se trgaju koji ce dat ammo i rep :D

14 godina
protjeran
Battlefield 4

Što je svima? Ova tišina je strašna. 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world

0 0 hvala 0
13 godina
NiramX kaže...

Razočarali smo se prijevremenim izlaskom star Warsa. 

14 godina
Soldier977 kaže...
NiramX kaže...

O čemu ti to??:-o

13 godina

.... 

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.5.2015 13:02 (Soldier977).
13 godina
CyberDemonVZ kaže...
Soldier977 kaže...
NiramX kaže...

Pa o ovim laserima u igri s novim patchem što su došli. 

14 godina
Soldier977 kaže...

Hahaha, tooo :D

Već sam mislio da sam propusti nekakvu curenje informacija :D

Kaj, igra se?

17 godina
CyberDemonVZ kaže...
Soldier977 kaže...

Hahaha, tooo :D

Već sam mislio da sam propusti nekakvu curenje informacija :D

Kaj, igra se?

ne, tek kad nabavim ovo

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Dobro jutro!

Freak Show Inc.

2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ajme meni sta su oni uradili od igre ... danas sa odigrao tri runde full i to mi je vise neigrivo... Pa beta je bila remek djelo za ovo... Nista cekamo iduci patch da dobijemo tragove kao da se preskamo vodom umjesto lasera...

Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice