Interesantan vokabular.
Ali ja mislim da je to bilo u vrijeme južine. Tako da nije samo on kriv
Interesantan vokabular.
Ali ja mislim da je to bilo u vrijeme južine. Tako da nije samo on kriv
Nego, kad smo kod razdražljivosti, čitam i umirem
https://11-clan.eu/forum/viewtopic.php?f=197&t=2005#p14912
Klik na show info, naravno
Ne znam ak ste čitali dalje, ali ono s genocidom i da je dotična ekipa koja drži server kriva - e tu je ipak pretjerao...
lo sto se u mene crveni bf 3 <3<3<3 http://247fairplay.com/CheatDetector/AO_COP-ceco
Ajde, ti konačno priznaj, da onaj 130+ Nemesis streak u BF3 (pretpostavljam Metro) da si ga boostao s nekim. Jer si ga napravio u prvih mjesec dana igre! Ili tako nekako.
Nije bolest sve što boli...
lo sto se u mene crveni bf 3 <3<3<3 http://247fairplay.com/CheatDetector/AO_COP-ceco
Ja sam čist skoro ko suza. :-(
Jedino toliko igram objective da sam proglašen flagrunnerom! :-O
Au, samo 30, vidi ovo onda
http://247fairplay.com/CheatDetector/jopis8
Gledam sebe i kontam da je monitor crko - nemam ni jednu kockicu u boji!
Ja uopće nemam broja na flagrunner. Biće nikad ni nisam zauzeja zastavu 
51? Pihhh.
S obzirom da nikad nisam igrao na Flag-run serveru, ali uvijek bio po zastavama u Conquestu, ono što ovaj diže u crveno je vjerojatno ono doba (prije nego su patch-em to maknuli) da je na Dominationu se uzimanje/skidanje zastave računalo kao za pravi Conquest - a u Domination-u em su zastave bliže em se puno brže skidaju/uzimaju.
Gledam ova svoja dva druga BF3 accounta, na njima imam Flagrunner - 2 i 4, a igram sve na isti način. Štoviše na ova dva accounta valjda još više bio po zastavama. Imam na oba accounta Premium i puno Dominationa.
Ja sam čist skoro ko suza. :-(
Jedino toliko igram objective da sam proglašen flagrunnerom! :-O
Au, samo 30, vidi ovo onda
http://247fairplay.com/CheatDetector/jopis8
Mičem se s puta i poklanjam ptfo gospodinu! 8-D
Mičem se s puta i poklanjam ptfo gospodinu! 8-D
U BF3 je bio primoran na PTFO kad nije mogao sa AA kempat iz baze. 
Valjda je neki bug i kod mene. A gdje se pali boja ??
51? Pihhh.
S obzirom da nikad nisam igrao na Flag-run serveru, ali uvijek bio po zastavama u Conquestu, ono što ovaj diže u crveno je vjerojatno ono doba (prije nego su patch-em to maknuli) da je na Dominationu se uzimanje/skidanje zastave računalo kao za pravi Conquest - a u Domination-u em su zastave bliže em se puno brže skidaju/uzimaju.
Gledam ova svoja dva druga BF3 accounta, na njima imam Flagrunner - 2 i 4, a igram sve na isti način. Štoviše na ova dva accounta valjda još više bio po zastavama. Imam na oba accounta Premium i puno Dominationa.
Lol. Da 279, strava
Nemam pojma koja je matematika iz te statistike flagrunnera, kad imam još više rundi/sati dominacije od tebe u trojci, štoviše i dan danas je zaigram tu i tamo, no očito je neka čudna formula za to (ko i masu drugih stvari u bf statistikama :D).
U BF3 je bio primoran na PTFO kad nije mogao sa AA kempat iz baze. 
Ovo najradije ne bi komentirao jer em je mučka provokacija nekog ko je u trojci igrao sa njub rejperima, em nekog ko je za takvog statsfreaka mogao otvorit moje statse i vidit da sam u trojci preferirao rejp iz zraka, i to ne hoveranje helićima i rokanje tv-om sa spawna, nego jet jet jet jeeeeeeeeet partyyyy
Ajde, ti konačno priznaj, da onaj 130+ Nemesis streak u BF3 (pretpostavljam Metro) da si ga boostao s nekim. Jer si ga napravio u prvih mjesec dana igre! Ili tako nekako.
Kharg dok nisu popravili spawn.
Mirišem još suspenzija 
Ovo najradije ne bi komentirao jer em je mučka provokacija nekog ko je u trojci igrao sa njub rejperima, em nekog ko je za takvog statsfreaka mogao otvorit moje statse i vidit da sam u trojci preferirao rejp iz zraka, i to ne hoveranje helićima i rokanje tv-om sa spawna, nego jet jet jet jeeeeeeeeet partyyyy
Tek toliko da znaš, s njima sam igrao možda 20% vremena, također i u BF4. Ali to mi nitko neće vjerovati, pa si moš mislit šta hoćeš. Naravno da si igrao sa jet-om kad je bio na vrhu hranidbenog lanca... Isto kao što i sad biraš vozilo ovisno o mapi koje je na vrhu hranidbenog lanca. Nemoj me krivo shvatiti, treba znati svaku mapu za to - svaka ti čast na tome i stvarno si dobar igrač.
Helić sam uglavnom igrao s malim Makedoncem kojemu i dan-danas skidam kapu (pobijeđivao je na BF turnirima heli-protiv-helija - počeo igrati FPS-ove sa 3 godine - sada caruje po CS:GO, 3-i srednje ako se ne varam je sad), i nikad nije kempao, nikad - uvijek se išlo u srž akcije.
Još bih ti nešto rekao, ali neću, neću se spuštati na tvoj nivo i tjerat druge na dobivanje kartona.
Tek toliko da znaš, s njima sam igrao možda 20% vremena, također i u BF4. Ali to mi nitko neće vjerovati, pa si moš mislit šta hoćeš. Naravno da si igrao sa jet-om kad je bio na vrhu hranidbenog lanca... Isto kao što i sad biraš vozilo ovisno o mapi koje je na vrhu hranidbenog lanca. Nemoj me krivo shvatiti, treba znati svaku mapu za to - svaka ti čast na tome i stvarno si dobar igrač.
Helić sam uglavnom igrao s malim Makedoncem kojemu i dan-danas skidam kapu (pobijeđivao je na BF turnirima heli-protiv-helija - počeo igrati FPS-ove sa 3 godine - sada caruje po CS:GO, 3-i srednje ako se ne varam je sad), i nikad nije kempao, nikad - uvijek se išlo u srž akcije.
Još bih ti nešto rekao, ali neću, neću se spuštati na tvoj nivo i tjerat druge na dobivanje kartona.
Neka, navikli smo da ne podnosiš kontru, to se na ts-u vrlo brzo shvati, kad komuniciraš s nekim ;) Ako već provociraš, kao ti mene gore, jebg, moraš znat i primit
, a ne koristit alt+f4 kao jedino rješenje, a sam izazivaš
. Nemoj provocirat ak se ne znaš nosit s time, sorry, nhf.
Da, Mihail je brutalan heli driver, au pair onom srpskom tandemu, oni su bili mrak mrakova u trojci
.
Igrao sam sa svim vozilima podjednako uglavnom u bf3, ali jetom nešto malo više jer inače obožavam letit, još od 2ke
, no da, trudim se na svakoj mapi adekvatno iskoristit ono što pruža, dam si truda savladat kak treba svako vozilo, a i ne bježim od inf modova, tak svejedno
.
Prcena gazdarica nije platila zadnja 3 rac od int.mada su joj date pare...a vec sam se poradovao vecerasnjem opustanju s ekipom,krava usranaa...
Mrski eto mene u tebe na casicu interneta. :D
Prcena gazdarica nije platila zadnja 3 rac od int.mada su joj date pare...a vec sam se poradovao vecerasnjem opustanju s ekipom,krava usranaa...
Sad ste yebli ježa. Ovo je max što se na parici da izvući a da ne puca konekcija.
Kad jednom smrkne, drugom svane
Ide taj ping puno bolje.
Jesi spojio kabel??
Ping je takav jer je između... Kasda! 
Sve spojio i napravio po PSu, povukao novi od tel. utičnice do modema, stavio malo kvalitetnije konektore i tako... Kućna instalacija je pic-mic, savršena. E sad, kabel koji ide od prizemlja do mene sigurno nije bajan - obični UTP, nije shielded i vjerojatno negdje ide uz kakvu struju (jer čemu dvije kanalice, jel). Ovo je sasvim ok. Bolje nego 5mbit koje sam imao 
Ping je takav jer je između... Kasda! 
I na onoj prije "petlji" si imao Kasdu?
Ti bi ju i u sendvič stavio da možeš..
Kasda je bog i batina. Fino ju iskonfiguriraš da radi kao switch i sve 5. Je da svijetli ko božićno drvce ali ok... Treba mi, ide samo jedan ethernet kabel do sobe a imam PC i RPi2 za spojiti (i uskoro još jedan Pi2)...
Sendvič od Kasde, hm.... 
Ej vas dvojica napravite sebi temu i tamo pričajte te gadosti i perverzije... Moraju biti perverzije kad vas qurca ne kontam 
Plaši te malo dirty talka, ha? 
Rekao si da igraš na laptop. Dam ti šifru za wifi i deri 
Ili da odemo na pivu ko ljudi
Počeli ste biti dosadni opet. Daj Jopis/Friday isprovocirajte nekoga vama to dobro ide.
Vidiš da tu nitko više neće da dolazi, pokupiš karton samo tako...
E jbm vam sve. U 3 dana 20 ak stanica. Skuzio samo da jopis ima mengu a tomo ovulira.
E da bc2 je bolji od b4
(G)jokaCRO ingame