Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.729.834
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
Friday kaže...

Ma nemoguće da ostane išta nakon flashanja.

ftp://ftp2.zyxel.com/P-660HW-D3/firmware/P-660HW-D3_3.40(AGM.6)C0.zip

Već je gore, nula bodova...

Firmware Firmware
My name is Legion... For we are many!
17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...
Friday kaže...

Već je gore, nula bodova...

Ali flashanjem ćeš pobrisati postavke - u tome je fora!

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen

Ne, već sam ga ja flashao (par puta!) sa tim FWom i uvijek konfa ostane... Ne vrijedi, čak sam i telnetom probao. Uvijek ostanu VLAN tagovi od IPTVa...

13 godina
neaktivan
Friday kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Na njemu i je tvornički FW, ali konfa je problem. Nisam uspio maknuti T-Comovu konfu i LAN3/4 su ostali tagirani za IPTV VLANove... Ako netko ima točan postupak, šaljite!

Probaj...

Potvrdjujem ... flash originalnim FW-om makne svaku konfiguraciju s uredjaja. Nainstalirao sam se tih zyxela na stotine.

Bila je cak jedna fora na starijoj seriji zyxela da na router mozes upucati image od zywall firewalla ... uh a to je bilo odlicno ... firewall za sitnu lovu ...

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Kad budem išao u Osijek (ovo za poslom), ja ti ga drage volje ostavim (jer mi ionako više nije nužno potreban) pa ga probaj flashati... Ja sam se 6 sati hebo sa njim i odustao...

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Ne, već sam ga ja flashao (par puta!) sa tim FWom i uvijek konfa ostane... Ne vrijedi, čak sam i telnetom probao. Uvijek ostanu VLAN tagovi od IPTVa...

Ne vidim kako je to moguće...

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Kad budem išao u Osijek (ovo za poslom), ja ti ga drage volje ostavim (jer mi ionako više nije nužno potreban) pa ga probaj flashati... Ja sam se 6 sati hebo sa njim i odustao...

Ijaaaaoooooo, donesi mi ga!!! Imam 2 neispravna - jednog je ubio grom a drugog ko zna šta

EDIT:

Probaj skinuti defaultni t-com FW pa onda flashni na tvornički. Trebalo bi ga potpuno srediti

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2015 10:32 (Friday).
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

E, a sada nešto nevezano... Slike + komentari!

What is this??? What is this???
Linija u prekidu? Ma nemoj mi reć.... Linija u prekidu? Ma nemoj mi reć....
Djeluje normalno ali ove žice.. Hm... Gdje idu? Djeluje normalno ali ove žice.. Hm... Gdje idu?
Gore? Gore?
Wtf??? Wtf???
Tko je to napravio??? Tko je to napravio???
Iznenađenje u ormariću! Iznenađenje u ormariću!
"Pljini pa zalipi"... Netko krimpalicu zaboravio? "Pljini pa zalipi"... Netko krimpalicu zaboravio?
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

E, a sada nešto nevezano... Slike + komentari!

Po predzadnjoj slici pretpostavljam da si ti slikao

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
pirat kaže...
Friday kaže...

Pa i ovdje zarađujem dobro, sigurno neću tamo ići raditi za kikiriki. Ženina tetka radi u pizzeriji, muž joj je uglavnom nezaposleni vozač - dvojicu sinova na faksu imaju i barem 2 puta godišnje idu na kubu (njih četvero). Standard je strašan...

E to bi ja volio,da nađem neku koja će uzdržavati mene i djecu.Uf,gdje ju nađe ovaj tvoj.

pimjer moj frend.

caka je u tome da dok je bio u splitu ženska je u njega zaljubila preko ušiju ,a ona sa hawaiia.

njen muž ima lanac hotela po svijetu i ona mu unazad 3 godine svaki mjesec OBAVEZNO uplati minimalno 20.000 eura na račun plus kaj mu je dosada kupila dva stana u zg plaćeni kešom

zamislite kak je njemu bog lijepo dao  svaki dva tri mjeseca ode s njom na neke egzotične lokacije ,proputovao je pola svijeta.... ali dok ga jedan dan muž ulovi j*bat će ježa 

16 godina
odjavljen
Friday kaže...

Ne vidim kako je to moguće...

Nije ni meni najjasnije. Jednostavno sam odustao...

Friday kaže...

Ijaaaaoooooo, donesi mi ga!!! Imam 2 neispravna - jednog je ubio grom a drugog ko zna šta

EDIT:

Probaj skinuti defaultni t-com FW pa onda flashni na tvornički. Trebalo bi ga potpuno srediti

Budem to probao kad uhvatim vremena ali sumnjam... Možda je konfa nekako read-only ili što već...

Friday kaže...

Po predzadnjoj slici pretpostavljam da si ti slikao

Sve sam ih ja slikao, to sam sad našao kad sam prebacivao slike sa OneDrivea... Nisam ni znao da imam backup tih starih slika tamo... Tnx Microsoft!

16 godina
moderator
ZeNGe_CRO-mt kaže...

pimjer moj frend.

caka je u tome da dok je bio u splitu ženska je u njega zaljubila preko ušiju ,a ona sa hawaiia.

njen muž ima lanac hotela po svijetu i ona mu unazad 3 godine svaki mjesec OBAVEZNO uplati minimalno 20.000 eura na račun plus kaj mu je dosada kupila dva stana u zg plaćeni kešom

zamislite kak je njemu bog lijepo dao  svaki dva tri mjeseca ode s njom na neke egzotične lokacije ,proputovao je pola svijeta.... ali dok ga jedan dan muž ulovi j*bat će ježa 

Ovaj tvoj još bolji.

Vrhunski je to sve,al ja bi ipak da mogu naći neku staru bogatu udovicu,da ju mogu lagano trovati i da sve kasnije meni ostane...

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2015 10:49 (pirat).
17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Tnx Microsoft!

Microsoft je najbolji! I DICE isto! I EA isto!

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
pirat kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

pimjer moj frend.

Ovaj tvoj još bolji.

Vrhunski je to sve,al ja bi ipak da mogu naći neku staru bogatu udovicu,da ju mogu lagano trovati i da sve kasnije meni ostane...

ma ovakav se rađa jednom u 100 godina i tak nekaj pronaći ovdje kod nas je nemoguće.

znamo ga prcat kaj kasni plaća ,a nema tjedan dana radnog staža  ma tip je pun ko brod, fakat nemreš vjerovat kakvim se ciframa razbacuje

16 godina
odjavljen
Battlefield 4

E petko, koji si ti srećković. Biraj - 660HW-D3 ili 660HW-T3

They are multiplying! They are multiplying!
Zaboravljen pod krevetom... Zaboravljen pod krevetom...
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

E petko, koji si ti srećković. Biraj - 660HW-D3 ili 660HW-T3

Iznenadi me

Freak Show Inc.
13 godina
odjavljen
Battlefield 4

Sat i pola  Spelac nema kaj za reci.

Nemoj samo reci da radis .

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Alien 22 kaže...

Pa svi nešto šute...

Nego, na mob mi skroz stiže obavijest da počinje battlefest. A ne nađem nikakve informacije o tome na netu!

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...

Pa svi nešto šute...

Nego, na mob mi skroz stiže obavijest da počinje battlefest. A ne nađem nikakve informacije o tome na netu!

Same here.

To je neka pijanka?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Same here.

To je neka pijanka?

Kurve, janjetina i Vuco!

Freak Show Inc.
13 godina
odjavljen
Friday kaže...
Alien 22 kaže...

Pa svi nešto šute...

Kakve informacije ?

Evo ti jedna - dok mi krvarimo na poslu Dama opet igra BFH .

17 godina
odjavljen
Alien 22 kaže...

Evo ti jedna - dok mi krvarimo na poslu Dama opet igra BFH .

Vidi stvarno...

Freak Show Inc.
13 godina
odjavljen
Battlefield 4

Nego Sajber si pripremio izlaganje o drugarstvu ?

Ili to namjeravas after eventa .

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

On-topic.

Izgleda da ćemo uskoro dobiti nove puškice. Na twitteru developer _jjju_ posta slikice na kojima se vide dijelovi oružja. Pretpostavka je da ćemo dobiti OTs-14 Groza, ovo čudo zvano 'lever action gun' i AN-94. Možda bude još toga.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
animosity_frenzy kaže...

On-topic.

Izgleda da ćemo uskoro dobiti nove puškice. Na twitteru developer _jjju_ posta slikice na kojima se vide dijelovi oružja. Pretpostavka je da ćemo dobiti OTs-14 Groza, ovo čudo zvano 'lever action gun' i AN-94. Možda bude još toga.

Pa nek daju jos 4-6 mapa besple, ubace koje oruzje i mir. Kakve crne samostrijele, tagove, lukove ... Jebote, tko normalan u 2015 ide u rat sa lukom pored onakvog arsenala. BF je uvijek stremio nekoj polusimulaciji s dozama realisticnosti i sada prave pizdarije s tagovima i lukovima ... To mi je totalna debilana. U toj zelji da udovolje svakom - ne udovolje nikome. Ako mi se igraju questovi, uzet cu si diabla i mir a ne trcati po mapama i skupljati mame majmunove ...

Dobro da sam sad na poslu, jer da sam kod kuce, ovakav napizdjen bih sad prebio zenu i djecu!

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
16 godina
Battlefield 4

Novi arsenal u BF4. 

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
amater_2 kaže...

Novi arsenal u BF4. 

Pihh j3bes takav arsenal .

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Čitam pod pauzom forum i svako malo kad kliknem na veše linkove doleti mi web violation...pa mislim ono...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
xyan kaže...

Čitam pod pauzom forum i svako malo kad kliknem na veše linkove doleti mi web violation...pa mislim ono...

I tebi?

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Friday kaže...
LeftY_CRO kaže...

imam neke obveze od 6 kroz ovih 2 tjedna, u utorak zavrsavam pa budem mogel spati ko top

TI misliš da možeš ovdje dolaziti i odlaziti kad te volja? Pa nije ovo fakultet... Već smo imali neke dogovore da te primimo u stalnu jutarnju postavu a ti nam okrećeš leđa?

aktivan sa ja bio i prije u jutarnjoj smjeni ali nisam bas pisal, al sad sam se ukljucil u jutarnje rasprave

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice