Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.729.834
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
Friday kaže...
Ikarus01 kaže...

pa ako toliko zarađuješ šta je s onom starom "iza nove godine sam u Irskoj"

Promjenio sam plan. Pucam na kanadu a to je malo zahtjevniji postupak pa i duže traje. Ne odlazim samo zbog love van nego prvenstveno zbog budućnosti moje djece koja je ovdje obojana politikom, korupcijom, nepotizmom i kriminalom...

Ako sam ja morao gledati ta govna - moja djeca ne moraju.

Kako god, moja plaća je manje bitan faktor za odlazak

Respect za ovo boldano.

Inače ja nikad ne bih htio živjeti u Kanadi jest da je bolji zrak i zdravije za živjet ali je previše monotono i dosadno nema neke arhitekturne različitosti kao u Zagrebu a da ne govorim o ostatku Europe.Imam rođake u Kanadi i poznajem jednu studenticu iz Kanade i saznao sam da je tamo skoro svaka kuća isto građena.Carrie mi je rekla da je ta monotonost jedan od glavnih razloga zašto je otišla.

A rođak(stariji čovjek) mi je pričao kako ga je za Zlatno doba Jugoslavije mati zvala u Kanadu da se vrati,da je u Jugi naime puno bolje,uvijek mi smiješak izađe na lice kad se sjetim te priče.

Nego kad stigneš pozdravi mi Deus ex Machina i reci nek se vrati na forum.

Sretno s tvojim planom.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.3.2015 19:11 (Ikarus01).
16 godina
Battlefield 4

Pirat, Kuky ste nosili kakve bombone i cokolade u obliznju kucu?

Citam neke po portalima, odma ste mi vi pali na pamet.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
moderator
ivanec kaže...

Takav očajnik još nisam.

Al znam neke od tih starih prdonja koji su umočili.

سمندری ڈاکو
13 godina
odjavljen
pirat kaže...
ivanec kaže...

Takav očajnik još nisam.

Al znam neke od tih starih prdonja koji su umočili.

Ha haaaa.

Sad ste me podsjetili na jedan stari vic.

Odakle je bila Eva ?

Iz Bosne.

Zasto ?

Zato jer samo tamo mozes dobit pick3 za jabuku .

11 godina
Battlefield 4

Je li se ikom ovo desavalo? Inace igram na laptopu,ne prigrijava se uopce,sve normalno,ali znaju nekad ove pojave bit :D

EDIT:slika je za racku kad sam je stavio ovde,ali valjda se moze skuzit.

LoL: SirHectorDeMaris , battlelog - hrka11
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.3.2015 21:01 (hrka11).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
hrka11 kaže...

Je li se ikom ovo desavalo?

Meni.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
neaktivan
hrka11 kaže...

Je li se ikom ovo desavalo? Inace igram na laptopu,ne prigrijava se uopce,sve normalno,ali znaju nekad ove pojave bit :D

EDIT:slika je za racku kad sam je stavio ovde,ali valjda se moze skuzit.

Artefakti,kolike su ti temperature grafičke,koji driver(je li WHQL)?

A može biti i do servera.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.3.2015 21:07 (Ikarus01).
11 godina
Battlefield 4

Evo.Ne koristim ladnjak za laptop i to sam sad napravio sliku dok je igra bila pokrenuta i sad sam skuzio da mi je odrzavanje ukljuceno u pozadini.

Mislim da su ovo normalne temp dok igram igru ipak je laptop koji nije za gaminga nekog.

p.s cim sam ugasio igru temp je 45.

LoL: SirHectorDeMaris , battlelog - hrka11
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.3.2015 21:43 (hrka11).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Battlefield 4

Sta ste svi presli na Hardline da je server prazan? Vec 15 dana gledam nigdije nikog!Propali u zemlju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...

Respect za ovo boldano.

Inače ja nikad ne bih htio živjeti u Kanadi jest da je bolji zrak i zdravije za živjet ali je previše monotono i dosadno nema neke arhitekturne različitosti kao u Zagrebu a da ne govorim o ostatku Europe.Imam rođake u Kanadi i poznajem jednu studenticu iz Kanade i saznao sam da je tamo skoro svaka kuća isto građena.Carrie mi je rekla da je ta monotonost jedan od glavnih razloga zašto je otišla.

A rođak(stariji čovjek) mi je pričao kako ga je za Zlatno doba Jugoslavije mati zvala u Kanadu da se vrati,da je u Jugi naime puno bolje,uvijek mi smiješak izađe na lice kad se sjetim te priče.

Nego kad stigneš pozdravi mi Deus ex Machina i reci nek se vrati na forum.

Sretno s tvojim planom.

Ocito da zivimo na razlicitim planetama :)

Kakva arhitekturna razlicitost u zemlji gdje se ljudi poljevaju benzinom jer nemaju sto jesti? Svaka cast Zagrebu, ali nije sva Hrvatska Zagreb. U Osijeku jad i bijeda ... niti posla, niti perspektive. I ono malo firmi sto radi se ili zatvara ili je pod upitnikom. A Osijek je svjetlosnim miljama ispred Djakova, Vukovara, Vinkovaca, Zupanje, Pozege, Siska, ...

Samo treba paliti van dok je prilike. Dobro kaze Friday - i da financijski krpas kraj s krajem - svejedno ima lopovluka, nepotizma, bagre i mafije koja ubire harac na obicnim ljudima.

Misljenja sam da bi 95% ljudi ovdje (a i opcenito) rado prihvatili monotonost kuca i da njihova kuca izgleda kao i sve ostale u susjedstvu ako tu kucu mogu bez razmisljanja grijati, u njoj dupke napuniti hladnjak a na prilazu imati parkirana 2 auta.

Simple as that.

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jutro curice

Koje sve rasprave nece biti u ovoj temi. Vidi se kako je BF4 daleko najsocijalnija igra

danasnjice

Nigdje nije bajno dragi drugovi. Ima uvijek pro i contra

BTW: Gejevci kad je sastanak u subotu i gdje? Slijecem oko podne u ZG pa ako ne budem kao pijan i uspijem malo odmoriti (nitko me ne iznenadi na aerodromu)  skoknem i ja na koju pivu.

克罗地亚电源
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2015 3:47 (CroPower76).
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

kakvi bosanci, jabuke, kanada i cetvorka !

dobro jutro ekipa

https://www.youtube.com/user/crnijoker?feature=mhee
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
CroPower76 kaže...

Jutro curice

BTW: Gejevci kad je sastanak u subotu i gdje? Slijecem oko podne u ZG pa ako ne budem kao pijan i uspijem malo odmoriti (nitko me ne iznenadi na aerodromu)  skoknem i ja na koju pivu.

Jutro Antonija , jutro Hamza, jutro Špelac (da se jednom probudim/javim prije tebe)

Power sastanak otkazan za 18.04. ali možemo se mi iz ZG/VG skupiti navecer da vidimo kako je prošla operacija  i popijemo koju naravno.    

Nećemo sačekušu raditi na aerodromu, časna pionirska.

potpis
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2015 5:19 (MatoOO13).
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Dobro jutro momci! I svi koji se tako osjećaju!

Alien???

Freak Show Inc.

4 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Battlefield 4

Dobro jutro .

Spelac opet snuza .

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Alien 22 kaže...

Dobro jutro .

Spelac opet snuza .

Snuzao sam

Sinoć sam krenuo u krevet sa namjerom da se ustanem u 4. Kad sam legao navio sam sat na 4:30. Onda sam snuzao do 5

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

dobro jutro...

imam osjecaj da u 6 je vec nekima dobro vecer

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
LeftY_CRO kaže...

dobro jutro...

Ti si mi sumnjiv sa ovim ranim postovima... Prije nisi tako rano pisao!

Za cijelu prošlu godinu imaš samo jedan jutarnji post i to 03.08. u 6:44, imaš još 2 između 9 i 10, a svi ostali su iza 10 sati. Dakle, momak - o čemu se tu radi?

Freak Show Inc.
10 godina
neaktivan
LeftY_CRO kaže...

dobro jutro...

Legao sam oko 1 probudilo me već oko pola 5. Pa rekoh sebi ako može Špelac svaki dan mogu i ja jednom probati  ako umrem danas molim da se na njegovu dušu piše moja žrtva . Mislim da će meni danas oko 6 popodne biti laku noć 

Alien kaj jutarnje trčanje ili je otkazano radi vremenskih neprilika? (ili te zamjenih sa nekim sorry ali malo je rano)

Špelac kaj da čovjek radi ovako rano ujutro a ne mora programirati? I did not think this one through 

potpis
12 godina
neaktivan
Friday kaže...
LeftY_CRO kaže...

dobro jutro...

Ti si mi sumnjiv sa ovim ranim postovima... Prije nisi tako rano pisao!

Za cijelu prošlu godinu imaš samo jedan jutarnji post i to 03.08. u 6:44, imaš još 2 između 9 i 10, a svi ostali su iza 10 sati. Dakle, momak - o čemu se tu radi?

imam neke obveze od 6 kroz ovih 2 tjedna, u utorak zavrsavam pa budem mogel spati ko top

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
17 godina
odjavljen
MatoOO13 kaže...

Špelac kaj da čovjek radi ovako rano ujutro a ne mora programirati? I did not think this one through 

Pa treba kenjati na forumu! Sad možeš staviti i lemonparty ako hoćeš, pirata nema...

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
LeftY_CRO kaže...

imam neke obveze od 6 kroz ovih 2 tjedna, u utorak zavrsavam pa budem mogel spati ko top

TI misliš da možeš ovdje dolaziti i odlaziti kad te volja? Pa nije ovo fakultet... Već smo imali neke dogovore da te primimo u stalnu jutarnju postavu a ti nam okrećeš leđa?

Freak Show Inc.
13 godina
odjavljen

Alien kaj jutarnje trčanje ili je otkazano radi vremenskih neprilika? (ili te zamjenih sa nekim sorry ali malo je rano)

Zasto bi otkazao .

Pa kod mene ne pada kisa a ovo malo blata bas pase za reumu . Sad sutiranje i u nove pobjede - jupiiii .

10 godina
neaktivan
Battlefield 4

@ špelac Dakle ovo je nešto kao happyhour na forumu . Ooo teach me wise master 

Evo da se malo razbude ovi kaj se dižu kasnije i da vas potakne na jutarnje vježbanje, nadam se da me neće špotat tvoja žena za loš odabir

potpis
Moj PC  
5 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Alien 22 kaže...

Zasto bi otkazao .

Pa kod mene ne pada kisa a ovo malo blata bas pase za reumu . Sad ******** i u nove pobjede - jupiiii .

Svaka čast, ma ja se spremam da počnem sa tom praksom bar sad dok ne radim ali nikako se natjerati. Ja sam lijeni biciklista pa mi svaki izgovor dobro dođe. 

I označih ti dio koji trebaš spellcheck-at u poruci, prije nego dežurni gramar naciji skuže ili još gore optuže te da si narkoman  

Ovdje više pazim na gramatiku i pravopisne greške nego na poslu

potpis
17 godina
odjavljen
MatoOO13 kaže...

Ma nema potrebe

Iako, vjerojatno će ti srati samo antraks za č i ć ili ivanec za sve ostalo

Freak Show Inc.
13 godina
odjavljen
MatoOO13 kaže...
Alien 22 kaže...

Zasto bi otkazao .

Pa kod mene ne pada kisa a ovo malo blata bas pase za reumu . Sad ******** i u nove pobjede - jupiiii .

Svaka čast, ma ja se spremam da počnem sa tom praksom bar sad dok ne radim ali nikako se natjerati. Ja sam lijeni biciklista pa mi svaki izgovor dobro dođe. 

I označih ti dio koji trebaš spellcheck-at u poruci, prije nego dežurni gramar naciji skuže ili još gore optuže te da si narkoman  

Pa bicikliranje nije nista. Ja kad imam vremena znam opalit na Zumberak s bajsom i zamornije je puno od trckaranja. Do Eko sela je kamilica a dalje ti mosnje otpadnu od brda .

Ovo sa sutiranjem - tusiranjem je zaj3bancija .

10 godina
neaktivan
Alien 22 kaže...

Pa bicikliranje nije nista. Ja kad imam vremena znam opalit na Zumberak s bajsom i zamornije je puno od trckaranja. Do Eko sela je kamilica a dalje ti mosnje otpadnu od brda .

Ovo sa sutiranjem - tusiranjem je zaj3bancija .

Ma valjda je to do onog na šta ti je tijelo naviknuto, odradim vožnje od 100 km bez beda (i više je moguće ali to baš nije bez problema ili priprema) ali kad treba pretrčati 5 km odmah mi muka bude.   

Samo zaboravljaš da je sa biciklom problem samo prema gore, dolje je rock & roll . Kada idemo na planinarenje obično mi više noge stradaju kada idem dolje nego prema vrhu.

Žumberak nije loš moram priznati ali zasad mi je u gorem/boljem sjećanju ostala Bjelolasica , još nisam bio na Velebitu sa bajkom ali to planiram odraditi kada nas Volume pozove na druženje Gerijatrije ovo ljeto 

@Špelac pa nema nam Antraksa nešto u zadnje vrijeme, a Ivanec mi se ne prijeti previše/uopće ali to je jer ne koristim UCAV. 

odoh sad na sutiranje 

potpis
14 godina
Battlefield 4

Špelac ne trči ni kad mu je sila na WC.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
10 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Ko igra BFH bolji je kasnije i u BF4 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
4 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice