Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.732.239
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
Sum_of_all_fears kaže...

Naravno da dolazim, neće se godišnje održavanje samo obaviti ;)

Što se tiče odvjetnika, neam ja pojma, to se dogodilo na 10min od tebe a ti mrtav ladan, "nisam ja ništa čuo". Naravno da nisi (slušalice, jel, ništa ne impliciram...)

Godišnje održavanje a napisao si da imaš 2-3 sata posla? Daj me zaposli u svojoj firmi - evo za istu plaću prelazim odmah!

A ovo za slušalice

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

di ćete cicati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Gle, mi pišemo toliko kvalitetan softver da se godišnje održavanje svodi na 2-3 sata posla a .exe nam ima samo 6 MB (ne 60 )...

My name is Legion... For we are many!
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

di ćete cicati?

Kod đure u pejačevićevoj. Pivo 10 kn, karirani stolnjaci, debela matora konobarica i zadimljeno da se usereš! Mjesto na koje se samo prijatelji vode...

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Gle, mi pišemo toliko kvalitetan softver da se godišnje održavanje svodi na 2-3 sata posla a .exe nam ima samo 6 MB (ne 60 )...

Iskreno, ne znam baš puno o kvalitetnom softveru (među nama), ali ovaj naš exe je golem zbog embedanja dosta drugih DLL-ova unutra za vrijeme obfuskacije. Iako je i bez toga osnovni exe oko 30 mega...

Freak Show Inc.
13 godina
odjavljen
Battlefield 4

Zengac ti nisi dobio pozivnicu .

Nesmijemo otkriti mjesto jer smo dali prisegu u protivnom Sajberovi ti rezu genitalije .

Sry lega.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

di ćete cicati?

Bit će čaj only. Jbg, netko mora voziti službeni auto...

Friday kaže...

Iskreno, ne znam baš puno o kvalitetnom softveru (među nama), ali ovaj naš exe je golem zbog embedanja dosta drugih DLL-ova unutra za vrijeme obfuskacije. Iako je i bez toga osnovni exe oko 30 mega...

E to se trudimo izbjeći - i embeddanje i tuđe DLLove. Imamo u aplikaciji samo dva DLLa koji nisu naši (jedan za logiranje i jedan koji nam baš treba, od proizvođača neke opreme). Čak sam i text editor (za neke reporte) pisao sam, na osnovu RichTextBoxa... A ako je .exe ogroman zbog resoucesa (slike, stringovi) ili hrpetine formi/user kontrola, to je druga stvar. Ali 30mb koda...

17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

E to se trudimo izbjeći - i embeddanje i tuđe DLLove. Imamo u aplikaciji samo dva DLLa koji nisu naši (jedan za logiranje i jedan koji nam baš treba, od proizvođača neke opreme). Čak sam i text editor (za neke reporte) pisao sam, na osnovu RichTextBoxa... A ako je .exe ogroman zbog resoucesa (slike, stringovi) ili hrpetine formi/user kontrola, to je druga stvar. Ali 30mb koda...

Znam da imamo nešto preko 1000 business klasa koje uglavnom svaka imaju svoju user kontrolu. Ona na kojoj najčešće radim ima u designer dijelu oko 45.000 linija koda i nešto manje u "osnovnom" dijelu. A takvih povećih ima dosta. U bazi imamo tablice sa preko 250 polja. To sve ja održavam sam već godinama. E zato se budim u 3-4 ujutro...

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen

Noćna mora za održavanje.

A mi se žalimo na netcode, kao da ne znamo kakav je to kaos...

BTW, naš "netcode" je sposoban slati/primati 100k upita u minuti (UDP), dakle 1,5 ms za jedan!

17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

BTW, naš "netcode" je sposoban slati/primati 100k upita u minuti (UDP), dakle 1,5 ms za jedan!

Bio sam radio neko prebacivanje tekućih računa iz neke vanjske baze u našu. Sa inicijalnih 10-ak sekundi po računu (prebacivanje, obrada...) uspio to kroz paralelizaciju i čisti ADO dotjerati na cca 15 stotinki prosječno.

BTW, pazi šta je dobra žena:

Upozorenje, erekcija....

Freak Show Inc.
17 godina
Battlefield 4

Nešto sad iz dosade mrdah po battlelogu i odem na bf4statse i ostanem zatečen činjenicom da sam 733.i u svijetu u chainlinku. Eto u šta ste me pretvorili, all vehicle whore-a u inf gamemod pacijenta. Katastrofa, razbit ću vas na ts-u večeras. I tako, i dalje iz dosade, odvrtim listu od 750 prema nuli, starter je SEDMI. Pa od svih naših eskpada na chainlinku, samo za jedan jedini put pamtim hwb-ovce na tom modu....

Btw, danny i ekipa od sinoć, naš wallhack 'frend' fleex je 29.i u svijetu na chainlinku

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Arianny je zmaj! :)
14 godina

Evo uspio sam ovo malo sranje izbrisati. STEAM.exe. Čak sam ga našao u task manageru i čim sam ga izgasio gpu aktivnost je pala na 0. Dio procesa brisanja sam uspio pratiti preko linka a neke fajlove nisam mogao naći. Valjda se opet neće instalirati. Uglavnom sad fercera OK.

Hvala svima!!

a nick će promjenuti junior kada dođe iz škole jer ne znam sigurnosno  pitanje u Originu

14 godina
MRSKI kaže...

Evo uspio sam ovo malo sranje izbrisati. STEAM.exe. Čak sam ga našao u task manageru i čim sam ga izgasio gpu aktivnost je pala na 0. Dio procesa brisanja sam uspio pratiti preko linka a neke fajlove nisam mogao naći. Valjda se opet neće instalirati. Uglavnom sad fercera OK.

Hvala svima!!

a nick će promjenuti junior kada dođe iz škole jer ne znam sigurnosno  pitanje u Originu

Ja sam to govno pokupio prije kojih 2-3 mjeseca kad sam skidao neki torrent (mislim da je bio ME3).

Mene je pak spasilo to što mi grafa ima coil whine pa sam skužio VEOMA brzo da mi u pozadini nešto gari grafu (pa vi recite da nema koristi od neželjenje buke :D ) i gledajući task manager i catalyst sam primjetio da mi radi steam.exe iako je steam bio isključen......

Izbrisao sam filove (mislim da se nakotio u firefoxovom folderu?) i od tada nema problema.

To mi je bio prvi malware problem nakon zaista dugo vremena....mislim da sam zadnji imao tamo negdje 2012 :)

Junior pak ima svaki dan nešto novo

Battlelog: [G] pijana_carapa
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.3.2015 18:13 (Granzon).
14 godina
Alien 22 kaže...

Zengac ti nisi dobio pozivnicu .

Nesmijemo otkriti mjesto jer smo dali prisegu u protivnom Sajberovi ti rezu genitalije .

Uf, strah i trepet! 

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
neaktivan
Friday kaže...

BTW, pazi šta je dobra žena:

* *
A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.3.2015 18:50 (Ikarus01).
10 godina
neaktivan
Battlefield 4

Pazite ovo, Du_Jo_Cro i ja odlucili malo campati i otisli na Hangar 21, ja pokazem njemu kako se dode na vrh planine iznad A i B, i nasla se ekipa koja je smajpala iz protivnicke baze cisto iza dole u dolini. Najdulji headshot koji sam ikad napravil 1122 metra 

i jos k tome SRR-61 master dogtag 

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/580420794099224000/927327621/

Hello...
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.3.2015 19:14 (Danny_5).

6 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ovo je ispalo dobro

Freak Show Inc.

9 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Što nisi screenshotao kad sam te skinuo sa Iglom...

17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Što nisi screenshotao kad sam te skinuo sa Iglom...

Pa ja sam mislio da si ti vozio...

Freak Show Inc.
15 godina
Battlefield 4

U kojem serveru obitavate?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Battlefield 4
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
digitall kaže...

Haha, dobri ste, svaka cast :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
Battlefield 4

Idem odigrati jednu rundu i na šta naletim, ne na jednog, nego dva iz klana...

http://bf4db.com/players/12141203

http://bf4db.com/players/7011030

A najsmješnije, loši su... No svejedno te aimbot opali...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Battlefield 4

Dobro jutro .

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Alien 22 kaže...

Dobro jutro .

Jutro!!!

Danas sam odlučio ostati u krevetu dulje!

Freak Show Inc.
13 godina
odjavljen
Friday kaže...
Alien 22 kaže...

Dobro jutro .

Jutro!!!

Danas sam odlučio ostati u krevetu dulje!

Nece posao utec nije zec .

17 godina
odjavljen
Alien 22 kaže...

Nece posao utec nije zec .

Ma znam da neće, probao sam ga pustiti već prije

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

dobro jutro decki, svaki dan ste sve ranije i ranije budni

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
LeftY_CRO kaže...

dobro jutro decki, svaki dan ste sve ranije i ranije budni

LOL, ja ne pamtim da sam se radnim danom ovako kasno ustao...

A ceco negdje spava u autu ko torba

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice