Jebala vas ona anketa na fejsu. To ste ti i moj kum provokator organizirali...
Kakva anketa? Moze link?
Kakva anketa? Moze link?
Kakva anketa? Moze link?
Šuti, malo je falilo.
Imam i video o tome 
Šalje meni poruku Bastardo neko veče kaže: - moramo nešto Špelca prvocirati. Šta ćemo?
Reko ja, hajmo mu uzeti Hardline key i poslat anonimno da vidimo hoće li zaigrat.
Kaže on: - Ma jašta će, nije to baš provokatorski. Odmah bi on priliku iskoristio.
Ja reko: naravno.
Kaže on: -Hajmo napraviti anketu i stavit provokatorsko pitanje.
Tako je! to se traži....
I tako ti je to krenulo.
To nije battlefield!!! 
Šuti, malo je falilo.
Imam i video o tome 
Šalje meni poruku Bastardo neko veče kaže: - moramo nešto Špelca prvocirati. Šta ćemo?
Reko ja, hajmo mu uzeti Hardline key i poslat anonimno da vidimo hoće li zaigrat.
Kaže on: - Ma jašta će, nije to baš provokatorski. Odmah bi on priliku iskoristio.
Ja reko: naravno.
Kaže on: -Hajmo napraviti anketu i stavit provokatorsko pitanje.
Tako je! to se traži....
I tako ti je to krenulo.
U Daminim i mojim chatovima bar svaki treci red referencira na Spelca ... Nekad i vise.
To nije battlefield!!! 
Nego?
Policefield?
Gangfield?
Hoodfield?
U Daminim i mojim chatovima bar svaki treci red referencira na Spelca ... Nekad i vise.
Jučer ste mi sa brkovima jebavali po zidu...
Jučer ste mi sa brkovima jebavali po zidu...
Samo cekaj ... cijelo jutro ti spremamo iznenadjenje ... Dama je danas posebno inventivan!
Kad sam prije koristio takve alate, nijedan nije mogao snimati moj mikrofon + ono sto cujem s TS-a ili skypea ... jel se sta promjenilo na tom polju?
Od kad su ova saznanja? To kad si snimao tetris kad je izašao?
Ovu mogućnost ima Nvdijin Shadowplay, Dxtory, Msi Afterburner, Playclaw. I prilično sam siguran da i onaj AMD-ov program i Fraps.
Šuti, malo je falilo.
Imam i video o tome 
Nego, pusti zajebanciju. Nisam vidio da si voteao?
Nego, pusti zajebanciju. Nisam vidio da si voteao?
Pa nisam vote-ao. Ignoriram sve što u grupi ima veze sa H. Iako je to dosta zahtjevan zadatak budući da ti i switch tako uzbuđeno o tome pričate i samo spamate...
Dosadni ste sa tim hardlajnom lagano...
Kad sam prije koristio takve alate, nijedan nije mogao snimati moj mikrofon + ono sto cujem s TS-a ili skypea ... jel se sta promjenilo na tom polju?
Od kad su ova saznanja? To kad si snimao tetris kad je izašao?
Ovu mogućnost ima Nvdijin Shadowplay, Dxtory, Msi Afterburner, Playclaw. I prilično sam siguran da i onaj AMD-ov program i Fraps.
Pa zadnji put sam snimao kad je jos BF3 bio svjeza igjica :)
Nego ... jesi se javio hitnoj pc sluzbi u vezi problema sa SD karticom?
Nego ... jesi se javio hitnoj pc sluzbi u vezi problema sa SD karticom?
SD karticom.... Pffff... SSD!
Jesam! Došao je lik i formatirao disk! Sad imam puno mjesta 
Da nema M16A3 ne bi ga ni spomenuo. Ali ovako moram reć da je najbolja igra koja je izašla do sada na PC i konzolama sveukupno. Bolja i od DukeNuke. Hitreg je bolji nego u BF4 i 3 zajedno te svaki pogodak osobno proživljavam.
Da nema M16A3 ne bi ga ni spomenuo. Ali ovako moram reć da je najbolja igra koja je izašla do sada na PC i konzolama sveukupno. Bolja i od DukeNuke. Hitreg je bolji nego u BF4 i 3 zajedno te svaki pogodak osobno proživljavam.
Hahaha to Dama, ja sam se čak uključija u temu
battlelog - Volume_CRO
Pero i ja smo malo u glichu, i on je pod dojmom... 
Misliš - uzbudija se?
Misliš - uzbudija se?
Da, stavljal je chili pod kozicu i spominjal rodice...
To je bas prvi video koji si objavio? Pa čestitke, više nisi djevac!
Nego, program ima mogućnost uploada na više servisa pa si ti odabrao Plays, ili je samo on ponuđen?
Na mobitelu je to malo teže gledati, sve je nagužvano na ekranu, a i sporije se učitava nego Youtube koji ima posebnu (preglednu) aplikaciju.
Nego, program ima mogućnost uploada na više servisa pa si ti odabrao Plays, ili je samo on ponuđen?
Na mobitelu je to malo teže gledati, sve je nagužvano na ekranu, a i sporije se učitava nego Youtube koji ima posebnu (preglednu) aplikaciju.
Ako se ne varam ima mogučnost stavljanja na youtube, moram provijeriti kad dojdem doma. Imam jos materijala, ali ovo mi je najzanimljivije kaj sam do sad snimil...
Jel netko zainteresiran za kupnju playclaw-a? Na više licenci se dobiju solidni popusti...
Ako se ne varam ima mogučnost stavljanja na youtube, moram provijeriti kad dojdem doma. Imam jos materijala, ali ovo mi je najzanimljivije kaj sam do sad snimil...
Sporo ovo ucitava na ovom plays-u,radje na jutjube stavi.
Jel netko zainteresiran za kupnju playclaw-a? Na više licenci se dobiju solidni popusti...
Uh, teško uz savršeni i besplatni Shadowplay i MSI Afterburner...
Aha, ti imaš AMD i Afterburner ti se ruši :)
Koliki popusti? Ja bih bio možda zainteresiran uzeti...
Friday, probaj snimati putem Open Broadcaster Software. Đabe je a radi i bolje nego taj.