Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.732.910
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
protjeran
Re: Battlefield 4
MRSKI kaže...
Volume kaže
MRSKI kaže...

Imam osjećaj da u toku dana većina nas na forumu razmjeni više riječi među sobom nego sa ljepšom polovicom kod kuće

A šta ako sam ja taj koji je ljepša polovica kod kuće? 

Ja bi ipak zarizikao i išao na neviđeno, šta god ti pričao :)  :*

A tako Mrski jeli? Može te sram bit... 

Friday kaže...

Upravo me počela prostata peckati kad sam vidio šta ovi u H temi pišu. Jebeš mi susjedovog psa ako na kraju ne budu vodili ljubav svi skupa. I to obučeni u uniforme policajaca i razbojnika.

Baš je dobra tema. Antraksu ne valja ništa, a Dami i Ceci najbolja igjica ikad i onda ajmo svađa ko je u pravu

battlelog - Volume_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.3.2015 15:20 (Volume).
14 godina
Friday kaže...
TomoR kaže...

Ja sam prebacio BF4 sa C na drugi SSD.

Copy/Paste + promjene u Registry-u da pokazuje na pravi direktorij. Umjesto 10 sad imam preko 60GB slobodno 

SSD se zove "Igre".

Kad budem imao plaću kao vi purgeri onda ću i ja imati 2xSSD!

Baš gledam, dva SSD-a!

Sigurno i jede bijeli kruh!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Baš je dobra tema. Antraksu ne valja ništa, a Dama i Ceci najbolja igjica ikad i onda ajmo svađa ko je u pravu

Neki ljudi sa manje entuzijazma idu u rodilište prvi puta vidjeti svoje dijete...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...
TomoR kaže...

Ja sam prebacio BF4 sa C na drugi SSD.

Copy/Paste + promjene u Registry-u da pokazuje na pravi direktorij. Umjesto 10 sad imam preko 60GB slobodno 

SSD se zove "Igre".

Baš gledam, dva SSD-a!

Ti sto imaju po 2 SSD-a, takvih se najvise treba paziti ...

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Baš gledam, dva SSD-a!

Ti ih imaš 10 kod kuće pa si OK!

Freak Show Inc.
14 godina
maxis kaže...

Ma vozim i ja Mazdu 3 i baš je super. Možeš pisati na forum direktno s đinđom iz auta . Da su ju stavili u hardline možda bi igru i kupio ali ovako nema šanse.

Haha, ja sam baš malo jučer isprobavao googlovu tipkovnicu na androidu i kak su lijepo napravili prepoznavanje Hrvatskog jezika.

Mogu napisati cijele poruke na forum, a da ne mrdnem prstom :D

Jedino je malo problem jer u riječniku nema Battlefield, njub, Špelac, airburst,.. pa zna loše izgledati kad prođe kroz autocorrect.

Šteta, još ne podržava Pošalji, Otvori, Kontakt....

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
Friday kaže...
Bastardo kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Baš gledam, dva SSD-a!

Pff imam 3 neispravna diska od 20-60GB...

Namjeravaš seliti van, mogu se kladiti da godinama skupljaš lovu.. Čovječe, pa fušaš svaki dan od 4 ujutro i tu nešto komentiraš druge kad si odrade jedan fuš za Mazdu!

Dam airburst ak nemaš više love od Volumea i Mude skupa!

17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Freak Show Inc.
17 godina
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...

Baš gledam, dva SSD-a!

Zbog jedne od nasljednih bolesti (ova po tati) smijem i jesti samo bijeli kruh... Pa si ti sad misli!

13 godina
neaktivan
Friday kaže...

Najlakse po sirotinji udarati ...

CyberDemonVZ kaže...

Pff imam 3 neispravna diska od 20-60GB...

Namjeravaš seliti van, mogu se kladiti da godinama skupljaš lovu.. Čovječe, pa fušaš svaki dan od 4 ujutro i tu nešto komentiraš druge kad si odrade jedan fuš za Mazdu!

Ma Spelac je kapitalista ... kuca s izlazom na 2 ulice, dvoriste ko osrednja gradska cetvrt u Osijeku a iz dnevne do Dunava ima toliko da malo jaci zamah i moze pecati sa sofe ...

samo sjebalo ga sto se Branimir mora vratiti u przun ... da je Branimir ostao vani bilo bi toga jos ...

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.3.2015 15:36 (Bastardo).
13 godina
Volume kaže...

Baš je dobra tema. Antraksu ne valja ništa, a Dami i Ceci najbolja igjica ikad i onda ajmo svađa ko je u pravu

Friday kaže...
Volume kaže...

Baš je dobra tema. Antraksu ne valja ništa, a Dama i Ceci najbolja igjica ikad i onda ajmo svađa ko je u pravu

Neki ljudi sa manje entuzijazma idu u rodilište prvi puta vidjeti svoje dijete...

Da to se piše tamo daleko u drugoj temi. Treba doć otamo dovde...

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Zbog jedne od nasljednih bolesti (ova po tati) smijem i jesti samo bijeli kruh...

Znači ogromno nasljedstvo se sad već smatra bolešću?

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 4

Ko je Branimir?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
ivanec kaže...

Ko je Branimir?

Šljem.

(Branimir Glavaš - rvacki naziv za šljem)

My name is Legion... For we are many!
13 godina
neaktivan
ivanec kaže...

Ko je Branimir?

Eh moj Ivanec ... Branimira da ne znas ...

13 godina
neaktivan
A da vidiš mene nekada. Spominjem im sve po spisku i na hrvatskom i engleskom i mom timu i protinicima. Samo jednom je jedan lik napisao " fuck dog" hahaha. Meni je bilo najbolje vi se svi zaj... S C4, ja ginem jer se jedini borim i onda vas protivnički commander rokne s cruise missilom.:) inače laku noć od mene
克罗地亚电源
13 godina
neaktivan

Nesto mi mob zeznuo pa duplo poslao. Sorry

Jeste bacili koju?

克罗地亚电源
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.3.2015 4:34 (CroPower76).
17 godina
Friday kaže...
TomoR kaže...

Zbog jedne od nasljednih bolesti (ova po tati) smijem i jesti samo bijeli kruh...

Znači ogromno nasljedstvo se sad već smatra bolešću?

Da sam imao ogromno nasljedstvo ne bih morao uzimati kredit za stan od 55 kvadrata u zgradi staroj preko 65 godina u vrijeme kupovanja stana.

Mora da si me zamijenio s nekim.

Kako stvari stoje, mogao bih još i dugove naslijediti 

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.3.2015 16:21 (TomoR).
14 godina
ivanec kaže...

Ko je Branimir?

Ak ti kažem turčin, bude ti lakše?

16 godina
Battlefield 4

to s Branimirom, nikad mi dole domicilno stanovnistvo nije bilo jasno.

zar se rat trebao dobiti s baletanima i programerima???

ah da, nije dobro, sad bi svi bili u nemačkoj i imali velke plate.

ugl. daj mi reci spelac, ni ja nemam mjesta na disku kaj da radim kaj da brisem

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
ivanec kaže...

Obrisi sve kaj se da i garantirano budes imal vise mjesta .

14 godina
ivanec kaže...

Ove velke kvadratiće!

Daj uploadaj sliku negdje, forum ju previše smanji.

17 godina
odjavljen
ivanec kaže...

Ugasi system restore i hibernaciju - to ti zauzima užasno puno mjesta. A downloads folder ti je isto golem...

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...
ivanec kaže...

A downloads folder ti je isto golem...

Tako je

Ako ti je to samo privremeni direktorij briši sve. Ako tu skupljaš stvari, onda ga premjesti na drugi disk.

Otvori Nvidia direktorij (dolje desno) i obriši sve ono pod Installer.

To sad sad i kod sebe našao! I kako sam rekao! Četvrto mjesto gdje su bili spremljeni svi installeri od kad sam snimio windowse i instalirao prvi driver za grafičku!

I obavezno hibernaciju na način koji je opisao Petko prije koji sat (to ti je ono ogromno gore desno, gle kak ti je veliko!)

Direktorij otvaraš tak da klikneš na naslov kvadratića i staviš Open.

I pogledaj si ono Nvidia NetService. 2 GB, nemam pojma što je to!

Pogledao sam, kopija svih GeForce Experienca koje si do sad instalirao. Majko mila, pa zašto to rade?? Briši!!! Ak crkne samo ponovo instaliraj driver

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.3.2015 17:57 (CyberDemonVZ).
14 godina
Friday kaže...

Ugasi system restore i hibernaciju - to ti zauzima užasno puno mjesta. A downloads folder ti je isto golem...

Također, prebaci TEMP folder na drugu particiju....neki programi obožavaju ubacivati sve i svašta tamo što dovodi do bespotrebnog punjenja/pražnjenja ssd-a na redovitoj bazi a naravno neki podaci ostaju dok ih se ne izbriše.

Ja sam isključio i recycle bin na ssd-u pošto su mi skoro svi programski fileovi, downloadsi, slike, muzika i ostali dokumenti na drugoj particiji....oslobodiš si time par GB prostora.

Za one koji imaju igre na ssd-u, a htjeli bi ih prebaciti na drugu particiju, ali zbog bf-a ili neke druge igre koju žele ostaviti na ssd-u to ne mogu preporučujem pak steam mover...hebeno dobar programčić za takve namjene a radi i sa originom i steamom...kvragu radi i sa većinom programa (možete prebaciti te svoje glomazne programe na drugu particiju bez da ih morate ponovno instalirati)    :D

Battlelog: [G] pijana_carapa
14 godina
TomoR kaže...

Baš gledam, dva SSD-a!

Zbog jedne od nasljednih bolesti (ova po tati) smijem i jesti samo bijeli kruh... Pa si ti sad misli!

Kak volim kad sam u pravu

P.S. Nadam se da nije niš kaj bi ti utjecalo na normalan život.

16 godina
Battlefield 4

Cyber imaš možda upaljen backup ili ti system restore? Znam da je to automatski uključeno u win7 i 8, pa ako imaš obriši backup koji ti je napravili ili potpuno to ugasi kao što sam ja npr.

Ako si već to napravio onda pokreni disk cleanup kao admin jer ti windows backup updatova . Odeš u control panel i tamo pod System and Security\Administrative Tools nađeš disk cleanup, te pokreneš kao admin. Meni znalo biti i po 5gb sranja nakupljeno tamo

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Jack Sparrow kaže...

Cyber imaš možda upaljen backup ili ti system restore? Znam da je to automatski uključeno u win7 i 8, pa ako imaš obriši backup koji ti je napravili ili potpuno to ugasi kao što sam ja npr.

Ako si već to napravio onda pokreni disk cleanup kao admin jer ti windows backup updatova . Odeš u control panel i tamo pod System and Security\Administrative Tools nađeš disk cleanup, te pokreneš kao admin. Meni znalo biti i po 5gb sranja nakupljeno tamo

Hvala, al već sve to odrađeno.

Kad sam dobio SSD nisam razmišljao o prostoru pa sam sve velike programe snimio na SSD.

Ili trebam ukrasti veći SSD, ili reinstall windowsa, pa lagano jedan po jedan install, ovaj put s mozgom..

14 godina
CyberDemonVZ kaže...
Jack Sparrow kaže...

Hvala, al već sve to odrađeno.

Kad sam dobio SSD nisam razmišljao o prostoru pa sam sve velike programe snimio na SSD.

Ili trebam ukrasti veći SSD, ili reinstall windowsa, pa lagano jedan po jedan install, ovaj put s mozgom..

Ili probaj onaj programčić što sam ga linkao

On jednostavno premjesti željeni folder i promijeni mu path u registru...tak da nema potrebe za reinstaliranjem stvari.

Battlelog: [G] pijana_carapa
16 godina
Battlefield 4

Cyber se čudi što nema mjesta na disku, a desktop mu izgleda ovak:

Moj PC  
5 2 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice