Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.733.285
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Apsolutno ne nađem načina za snimanje gameplay-a. MSI afterburner ne radi dobro. Sruši mi igru nakon 5 minuta ili pola sata, totalno random. Ono AMD-ovo smeće uopće ne mogu pokrenuti. Jednom mi se slučajno prikazao overlay i uspio sam snimiti 5 minuta igre. I to je to. Šta drugo da isprobam? Ima onaj neki claw nešto?

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Battlefield 4
Bastardo kaže...

To i mene zanima iako nisam na mobu nego sam lijen za gledanje 15m videa koji ne ukljucuje koze i/ili patuljke.

Dama daj neki cuzamenfasung!

Ma mene trenutno najviše zabrinjava to šta dolazim u napast da odem u h temu i pišem sr*nja, al me brine da se dragi gusar ne naljuti... 

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Volume kaže...
Soldier977 kaže...

60 Hz 

Šta kaže? Na mobu sam pa mi se neda gledat 

Bastardo kaže...
Volume kaže...
Soldier977 kaže...

60 Hz 

Šta kaže? Na mobu sam pa mi se neda gledat 

To i mene zanima iako nisam na mobu nego sam lijen za gledanje 15m videa koji ne ukljucuje koze i/ili patuljke.

Kaže: "Biće bolje." 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
14 godina
protjeran
Friday kaže...

Apsolutno ne nađem načina za snimanje gameplay-a. MSI afterburner ne radi dobro. Sruši mi igru nakon 5 minuta ili pola sata, totalno random. Ono AMD-ovo smeće uopće ne mogu pokrenuti. Jednom mi se slučajno prikazao overlay i uspio sam snimiti 5 minuta igre. I to je to. Šta drugo da isprobam? Ima onaj neki claw nešto?

Uozbilji se napokon i kupi nvidiu

battlelog - Volume_CRO
13 godina
neaktivan
Volume kaže...
Bastardo kaže...

Ma mene trenutno najviše zabrinjava to šta dolazim u napast da odem u h temu i pišem sr*nja, al me brine da se dragi gusar ne naljuti... 

Kad bi H nudio gameplay s kozama i patuljcima, odmah bi ga kupio ... ovako se jos premisljam ...

Jedini argument za nabavku H mi je da bi mi kum popi*dio ... :)

Zapravo, kad opet promislim - vjerojatno cu kupiti ...

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
17 godina
odjavljen
Volume kaže...
Friday kaže...

Uozbilji se napokon i kupi nvidiu

Ma znam, dama mi cijelo vrijeme govori! Autospot ima problema sa AMD-om...

Freak Show Inc.
16 godina
moderator
Friday kaže...

Playclaw je odličan,mene samo jbe što moram imat steam upaljen da bi mi radio.

سمندری ڈاکو
17 godina
Friday kaže...

U Raptru odnosno AMD G.E. da bi ti radilo snimanje po novom moras biti prijavljen na Plays.TV i treba ti biti iskljuceno ono trazenje drivera sto program ima. Nakon toga radi i replay i record.

Twitter: @191x7
10 godina
neaktivan
Battlefield 4

@ špelac - da ti kažem još jednu tajnu LMG na lockerima  stavi IRVN i bipod gore,ponesi svoje smoke granate samo zalegneš i rokaš. Čak nemoraš ni pucat dok ekipa ne proviri glavu i rokneš smoke svako toliko da imaš cover. 

@ bastardo, otkrio sam što te nema na BFu zadnjih dana (tjedana)

Kaj probao si pojačati dozu?

potpis
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
pirat kaže...

Jogurt, ili? Gledam, skup je za popizdit. Očekivao sam možda 10-ak eura što bih dao bez problema. Ovo je previše.

191x7 kaže...

U Raptru odnosno AMD G.E. da bi ti radilo snimanje po novom moras biti prijavljen na Plays.TV i treba ti biti iskljuceno ono trazenje drivera sto program ima. Nakon toga radi i replay i record.

A jebote, kakvi jebeni idioti. Šta ne napišu to onda na glavnom prozoru...

Freak Show Inc.
16 godina
moderator
Friday kaže...
pirat kaže...

Jogurt, ili? Gledam, skup je za popizdit. Očekivao sam možda 10-ak eura što bih dao bez problema. Ovo je previše.

Jogurt može i bez steama.

Evo upravo probao i netreba steqm biti upaljen,kad preko steama upališ program možeš izgasiti steam.

Al prije nego kupis probaj krekani.

سمندری ڈاکو
17 godina
odjavljen
pirat kaže...

Al prije nego kupis probaj krekani.

Neću ga kupiti sigurno. Za tih 40$ odem na more i nazad sa dačijom...

Freak Show Inc.
13 godina
protjeran
Battlefield 4

Sta mislite o programu xsplit za snimanje gameplaya . Dobio sam 3 mj free uz kupnju maticne . Ako ce nekome posluziti mogu mu posudit acc . 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Friday kaže...

191x7 kaže...

A jebote, kakvi jebeni idioti. Šta ne napišu to onda na glavnom prozoru...

Pa, nije feature nego bug.

Zar bi ti bugove u svom kodu odmah u glavnom prozoru naveo?

Twitter: @191x7
17 godina
Arabarran kaže...
Uh, da mi je na ovu treću naletiti u stijeni! :):)

Koju treću? Pa to je sve ista! 

14 godina
protjeran
Adict kaže...

Sta mislite o programu xsplit za snimanje gameplaya . Dobio sam 3 mj free uz kupnju maticne . Ako ce nekome posluziti mogu mu posudit acc . 

Pa vidiš da Špelac plače da ne može snimati svoj ucav, daj njemu

battlelog - Volume_CRO
13 godina
protjeran
Volume kaže...
Adict kaže...

Hahahaha vidim vidim , zato sam i napisao :) cekam da mi se javi . 

17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Nije UCAV u pitanju nego pusta mržnja... Jučer sam lika otjerao sa servera. Vozi scouta na zavodu i pajdo ga šarafa. Skinem ga jednom - "ucav noob, kenj, kenj...". Skinem ga drugi puta "E, jel možeš prestati to raditi?". Skinem ga treći puta - tišina. Skinem ga četvrti puta - ALT F4. Svaki puta je bio multikill .

Ta runda je završila sa 19 killova UCAV-om

Ja mu napišem "pa nauči voziti heli". Kaže on meni "ja dobro vozim heli". "Da, vidim" odgovorim mu.

Na to on počne filozofirati i kaže "ti koristiš easy tool da bi postigao killove".

"Da, a korištenje scouta sa repair minionom je baš hard tool, jel?"

Još sam nakon toga 2 puta skinuo transportni i više se nitko nije htio voziti helijem do kraja partije

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.3.2015 12:27 (Friday).
16 godina
odjavljen

A još bolja alatka za živciranje helića je Igla ili ona HVM prokletinja...

My name is Legion... For we are many!
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Ja sam samo jednom uzeja taj ucav u ruke da skinem nekog kempera na krovu. Stavim ga na pod, opalim, pogodi u nevidljivi zid isprid mene i ubijem samog sebe...

battlelog - Volume_CRO

7 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

A još bolja alatka za živciranje helića je Igla ili ona HVM prokletinja...

Šta ga može bolje naživcirati od uništenja bez ikakvog upozorenja dok misli da je siguran?

Volume kaže...

Ja sam samo jednom uzeja taj ucav u ruke da skinem nekog kempera na krovu. Stavim ga na pod, opalim, pogodi u nevidljivi zid isprid mene i ubijem samog sebe...

Ja ni jednom nisam imao taj problem. Moraš paziti na stupove i drveće, ali u nevidljivo nikad ništa nisam udario. A ispucao sam ih sigurno barem 2-3 tisuće

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen
Friday kaže...

Šta ga može bolje naživcirati od uništenja bez ikakvog upozorenja dok misli da je siguran?

Ovo smeće pišti, pišti... Nema mi gore nego kad me netko 2 minute locka...

My name is Legion... For we are many!
14 godina
protjeran
Friday kaže... 

Ja ni jednom nisam imao taj problem. Moraš paziti na stupove i drveće, ali u nevidljivo nikad ništa nisam udario. A ispucao sam ih sigurno barem 2-3 tisuće

2-3 tisuće? O bog te...  Koliko od toga otpada na one koji su Ivanca pogodili u bulju

battlelog - Volume_CRO
13 godina
neaktivan
Friday kaže...

Volume kaže...

Krovovi, drvece, nesto s bocne strane ...

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
17 godina
odjavljen
Volume kaže...
Friday kaže... 

2-3 tisuće? O bog te...  Koliko od toga otpada na one koji su Ivanca pogodili u bulju

Njega kum hendla

Ja se uglavnom namjerim na neke anonimce. Prije nekih mjesec dana sam imao 9-0 na liku. Svaki puta je u heliju najebao. Ajme, šta je u chatu bilo...

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Friday kaže...

Njega kum hendla

Ja se uglavnom namjerim na neke anonimce. Prije nekih mjesec dana sam imao 9-0 na liku. Svaki puta je u heliju najebao. Ajme, šta je u chatu bilo...

J*beš anonimce. Traži Ivanca i Repleya, njih dva su poprilično smirene osobe... 

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Battlefield 4

Di večeras igramo?

Večeras za sad, nemam fuša. 

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

J*beš anonimce. Traži Ivanca i Repleya, njih dva su poprilično smirene osobe... 

Ivanca uglavnom obilazim u širokom luku. Ako ga ubijem bit ću srbin, turčin, zumbul, šta već...

Prije 2-3 dana je za svaki kill u chat pisao move pa nick onoga tko ga je ubio. Sva sreća da move naredba ne funkcionira

amater_2 kaže...

Opaaaaa... Fuševi se rade? Koliko dobiješ po kući? 20.000 ili više?

Freak Show Inc.
14 godina
amater_2 kaže...

Di večeras igramo?

Na našem ak nas se dosta skupi. Ako ne, budemo se spojili na neki azijski s 3000 ticketa.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Na našem ak nas se dosta skupi. Ako ne, budemo se spojili na neki azijski s 3000 ticketa.

I svi da puste torrente 100 na sat. I onda sa pingom 500+ jebati kosookima mater!

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice