Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.736.094
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
TomoR kaže...

Koji je vama zadnji Battlelog plug-in (možete pogledat u download folderu)?

Meni je battlelog-web-plugins_2.6.2_154.exe , čini mi se da to nije službeni zadnji (neki na webu kažu da DirectX Error može i zbog toga). Evo danas odigrao jednu rundu i izbaci me DirectX na kraju (imam zadnje drivere, za koje kažu da nisu najstabilniji, vratit ću na starije ako treba).

Meni je isto taj zadnji od 10. 12. 2014.

Life is a sexually transmitted disease and there is a 100% mortality rate.
17 godina
desh kaže...
TomoR kaže...

Meni je battlelog-web-plugins_2.6.2_154.exe , čini mi se da to nije službeni zadnji (neki na webu kažu da DirectX Error može i zbog toga). Evo danas odigrao jednu rundu i izbaci me DirectX na kraju (imam zadnje drivere, za koje kažu da nisu najstabilniji, vratit ću na starije ako treba).

Meni je isto taj zadnji od 10. 12. 2014.

2.6.2.0 od 13.01.2015. tako mi stoji u mozilli pod addonovima tj pluginima, a u down folderu je zadnji (taj koji valjda i je instaliran) 2.6.2_157 od 27.1.2015.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.3.2015 17:25 (jopis).
14 godina
protjeran
TomoR kaže...

To je zadnji koji Battlelog nudi za download. 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
17 godina
Battlefield 4

Update DirectX, update PB-a, gubim sve OK, počinjem pobjeđivati:

Mislim da se trebam ostaviti BF4... Tj. prvo probati 347.25 driver za koji kažu da radi dobro.

LOL Test Range se crash-a na loadanju...

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.3.2015 18:28 (TomoR).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Kad ti siže internet? Kad se vraćaš u BF?

Nemam pojma stvarno, rekli su da ću bit prebačen do kraja ovog tjedna al s obzirom da pričamo o tšrotu to se još nije dogodilo. A i sljedeći tjedan idem van hr tako da još misec dana sigurno neću, ako uopće budem ima volje i nakon toga...

battlelog - Volume_CRO
14 godina
Volume kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Kad ti siže internet? Kad se vraćaš u BF?

Nemam pojma stvarno, rekli su da ću bit prebačen do kraja ovog tjedna al s obzirom da pričamo o tšrotu to se još nije dogodilo. A i sljedeći tjedan idem van hr tako da još misec dana sigurno neću, ako uopće budem ima volje i nakon toga...

Kad se vratiš idemo avionima 1 na 1 da te pokopam!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
Battlefield 4

Jučer sam Viljuski riješio problem crashanja BF4 na nVidiji (GTX 760 WF3). Sve što je trebalo je povisiti power limit grafe, smanjiti core clock i memory clock.

Ne CHC Viljuski nego ovom iz SLO.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Kad se vratiš idemo avionima 1 na 1 da te pokopam!

Može, ali samo u hardlajnu

battlelog - Volume_CRO
14 godina
Battlefield 4

Upravo sam isprobao CTE.

Jucer Direct X error kod svakog pokretanja, danas radi uredno. Nisam nista ni taknuo. Pa si ti misli.

Nego, CTE. Sve radi savrseno, ja sretan. I odjednom 10 metaka u lika, on dalje trci. Jedan metak sledja i mrtav sam... I tako dalje....

I onda se sjetim, ovo je jedini puni CTE, svi idu na njega. Pogledam pingove.... 100, 200, 250, 300....

I opet nisam nista pametno mogao isprobati ili testirati... :/

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Upravo sam isprobao CTE.

Jucer Direct X error kod svakog pokretanja, danas radi uredno. Nisam nista ni taknuo. Pa si ti misli.

Nego, CTE. Sve radi savrseno, ja sretan. I odjednom 10 metaka u lika, on dalje trci. Jedan metak sledja i mrtav sam... I tako dalje....

I onda se sjetim, ovo je jedini puni CTE, svi idu na njega. Pogledam pingove.... 100, 200, 250, 300....

Šok i nevjerica! 

battlelog - Volume_CRO
14 godina
Volume kaže...

Šok i nevjerica! 

Jelda :/

Ali, između redaka... Nešto su jako dobro napravili... Vjerojatno dojam iz fightova koji su prošli kako spada. Osjetim tko je bolji, a tko lošiji igrač. Toga nema baš u standardnom Battlefieldu.

Nekoliko puta sam preživio jer sam se stigao na vrijeme povući ili zaleći. Pa onaj prekrasan osjećaj kad prestaneš pucati jer znaš da je gotov i on padne.....

Ak ovo stigne na pravi BF i igra se na pravom serveru gdje se kicka zbog visokog pinga.... moglo bi biti prekrasno.

Ali na zalost, DICE nas je previše puta razočarao, da bi se smjeli nadati....

(Hahahaha, kad sam tipkao riječ "razočarao" mob mi je dao prijedlg "Volume" Hahaha :D)

17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Upravo sam isprobao CTE.

Ja deinstalirao CTE... A išao je danas novi patch, moguće da su na CTE onda riješili DirectX error.

Evo, ja vratio na neke starije drivere i 3 runde u komadu odigrao bez ikakvih grešaka.

17 godina
TomoR kaže...

Ja deinstalirao CTE... A išao je danas novi patch, moguće da su na CTE onda riješili DirectX error.

Patch je izašao u četvrtak, kasno navečer po našem vremenu. Ta obavijest o novom patchu stoji još od tada.

16 godina
Volume kaže...

Joj sadio si cvijeće i malu slatku kruškicu u vrtu? Koji gej jbt... 

I "pojesti"? Daj nemoj me j*bat molin te, piše se poist čoviče božji

Heheh. Ma kitu sam sadija a ne cviće. A vidi, imam ženu koja voli vrtlarstvo pa joj malo pomognem.

A što se tiče male slatke kruškice, to sam radi dice stavija. 

E da, kaže se POISTI.. 

Battlelog: MUDO_HR
17 godina
odjavljen
191x7 kaže...

Jučer sam Viljuski riješio problem crashanja BF4 na nVidiji (GTX 760 WF3). Sve što je trebalo je povisiti power limit grafe, smanjiti core clock i memory clock.

Što se nas tiče, samo je jedna viljuška. Te svoje pederske viljuške zadrži za sebe...

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
191x7 kaže...

Što se nas tiče, samo je jedna viljuška. Te svoje pederske viljuške zadrži za sebe...

Ovaj Viljuska svoj nick koristi još od doba Quake 2, prve igre koju je kompetitivno igrao (i to kada je igre bila aktualna!). I do neki dan je mislio da je jedini s ovih područja s tim nickom.

Igram neki dan na nekom serveru, dođe Viljuška, pitam gdje je tag [CHC], jel nije više u klanu a frajer nema pojma o čem pričam. lol

14 godina
191x7 kaže...
Friday kaže...
191x7 kaže...

Ovaj Viljuska svoj nick koristi još od doba Quake 2, prve igre koju je kompetitivno igrao (i to kada je igre bila aktualna!). I do neki dan je mislio da je jedini s ovih područja s tim nickom.

Igram neki dan na nekom serveru, dođe Viljuška, pitam gdje je tag [CHC], jel nije više u klanu a frajer nema pojma o čem pričam. lol

Ti još pričaš sa njim i pomažeš mu a gledaj mu čovječe  K/D, KPM i SPM....skill neću ni komentirati. Ja kikam sve sa frend liste ko nije dobar do jaja

13 godina
odjavljen
Battlefield 4

Dobro jutro.

Sajber  ?

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Alien 22 kaže...

Dobro jutro.

Sajber  ?

Jutro!

Jel se igralo šta sinoć? Ja sam imao quality time sa ženom...

Freak Show Inc.
14 godina
Alien 22 kaže...

Dobro jutro.

Sajber  ?

Jutro! Reci.

13 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Alien 22 kaže...

Dobro jutro.

Sajber  ?

Jutro! Reci.

Ma nista .

Htio sam samo pitat jesi li uzivao u izlasku sunca .

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ovi LMG-ovi su definitivno pretjerani. Precizni su kao laser a imaš metaka da pucaš do sutra. Sad sam bezveze odigrao lokere - pa  to je strašno...

Freak Show Inc.

4 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Friday kaže...

Ovi LMG-ovi su definitivno pretjerani. Precizni su kao laser a imaš metaka da pucaš do sutra. Sad sam bezveze odigrao lokere - pa  to je strašno...

Čekaj da prvo naučiš kako točno burstati svaki. Onda zabava može početi. 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
14 godina
NiramX kaže...
Friday kaže...

MG4 i M249 su najbolji primjeri toga...metaka ko kineza a sasvim prihvatljiva preciznost, nabaci suppresor i zabava more početi

Battlelog: [G] pijana_carapa
17 godina
odjavljen
Granzon kaže...
NiramX kaže...
Friday kaže...

MG4 i M249 su najbolji primjeri toga...metaka ko kineza a sasvim prihvatljiva preciznost, nabaci suppresor i zabava more početi

Sa MG4 igram sad već par partija i to je strašno. Burst 2-3 komada i skidaš sve kao sa snajperom...

Freak Show Inc.
16 godina

MG4 i M249 su ti praktički iste puške, jedina razlika je što jednoj recoil vuće u lijevu, a drugoj u desnu stranu.

16 godina
Jack Sparrow kaže...

MG4 i M249 su ti praktički iste puške, jedina razlika je što jednoj recoil vuće u lijevu, a drugoj u desnu stranu.

Znači HDZ i SDP! 

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3
10 godina
neaktivan
Battlefield 4

Dobar jutar, kaj ima novoga na CTE? 

Hoce netko s menom jednu bacit?

Hello...

0 0 hvala 0
17 godina
Friday kaže...

Jedino m249b i aws su mi precizni za moj stil playa.

Ako sa njima igras lockere il pearl market to hoda, ajd i zavod kako tako.

Na vecim udaljenostima moras cucati il lezati, jer jednostavno ima random deviation kao i karabinke preko neke udaljenosti.

Sto u biti tebi nije bed jer imas mUCAV 

16 godina
Battlefield 4

ne znam kak vi, al Battlefield 4 TM has stopped working

nemrem opce pokrenut igru, ima ko slicnih briga ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice