Pa predstavi se malo zajednici ...
Godine, od kada igras bf, prvo sexualno iskustvo, sifra za origin, koji auto vozis i tako ...
Ja sam javno morao stavit lozinku od origina...jbga.
Godine, od kada igras bf, prvo sexualno iskustvo, sifra za origin, koji auto vozis i tako ...
Ja sam javno morao stavit lozinku od origina...jbga.
Koji je link vaseg servera?
Koji je link vaseg servera?
chainlink!
Pa da krenemo redom...
uskoro 32 godine, bf sam počeo igrati sa trojkom (30 i koji level) i onda je već bf4 izašao (trenutno level 86), auto vozim samo službeni 100 kmh po makadamu (ide ko puška
), u procesu kupovine privatnih kolica (vjerovatno novi ford fokus iza ljeta), profesionalno se bavim mrežama i unixoidnim OS-ovima te hobistički malo programiranjem, volim sve što vole mladi...(osim narodnjaka), volim dobar single-player RPG s naglaskom na priču, sviram bubnjeve u bandu, vikendom se našikam i pravim haos 
Prvo seksualno iskustvo, hm...sjećam se da je bila malo punašna i da je bila nova godina 
Jel mogu slijedeci pojedinci potvrditi da ih server vise ne kicka radi visokog pinga:
CroPower76
MatoOO13
SumOffAllFears
Ratkapa16
?
Mene je jučer bilo isto kickalo zbog High pinga, a Ivanec svaki put kad me ubio ping mu skoči preko 200 (ne optužujem ga za nešto, samo me čudilo to njegovo skakanje pinga kad ubije nekog). Ja gledao svoj, nisam ga nijednom vidio preko 30.
Možeš i mene, molim, whitelistat?
Prvo seksualno iskustvo, hm...sjećam se da je bila malo punašna i da je bila nova godina 
Ijaooooooo, tako sam i ja prošao!!! Bilo je minus 15, bili smo vani na ulici i trajalo je dobrih 15-ak sekundi! 
Pa da krenemo redom...
uskoro 32 godine, bf sam počeo igrati sa trojkom (30 i koji level) i onda je već bf4 izašao (trenutno level 86), auto vozim samo službeni 100 kmh po makadamu (ide ko puška
), u procesu kupovine privatnih kolica (vjerovatno novi ford fokus iza ljeta), profesionalno se bavim mrežama i unixoidnim OS-ovima te hobistički malo programiranjem, volim sve što vole mladi...(osim narodnjaka), volim dobar single-player RPG s naglaskom na priču, sviram bubnjeve u bandu, vikendom se našikam i pravim haos 
Ak nije bio neki krupniji tip... :)
Ajd, javi se u PP, budemo nesto izmislili :)
Nego, jesi razmislio o Mazdi 6 i Lanceru EVO? To ti je sad in.
I odkud si?
Omg... Nije me bilo za kompom...
Uvijek propustim nesto ovakvo. Dobro da nisam propustio svoje vjenčanje!
Dobro jutro!
Javljam se s faksa. Tu je bas super. Kaj ima kod vas? Osim pucanja veze. Svi znamo koja igra je odgovorna za to.
cetvrtak - organizacija?
ili su promjenili raspored 
Heej, novi semestar! Organizacija je vec polozena s 4 :)
Komuniciranje u organizaciji.
Ucimo nesto o timovima i kaze profesor: u dobrom timu nema dominacije!
Reko, wow, onda vise nema domination mapa na nasem serveru!
E da, neki dan uleti predstavnica Studentskog zbora i kaze nam da im mozemo javiti il ih pitati bilo sto.
I meni palo na pamet da ih pitam zasto faks ne organizira Battlefield turnir protiv drugih fakseva :)
Ti, Pamark, Heat, ja i eto podloge za dobar pocetak :)
Jos nisam pitao, samo mi palo na pamet :)
Ijaooooooo, tako sam i ja prošao!!! Bilo je minus 15, bili smo vani na ulici i trajalo je dobrih 15-ak sekundi! 
Srećom, bilo je na frendovoj viksi pa se nisam smrznuo
a nakon samog čina je usljedio horor, htjela se maziti...
a ja pobjeć što dalje glavom bez obzira...tako da si bolje prošao sa cestom 
Mislis kad bi je upitao da bi ona znala sta je Battlefield?
Mene je jučer bilo isto kickalo zbog High pinga, a Ivanec svaki put kad me ubio ping mu skoči preko 200 (ne optužujem ga za nešto, samo me čudilo to njegovo skakanje pinga kad ubije nekog). Ja gledao svoj, nisam ga nijednom vidio preko 30.
Izgleda da server drugacije (ili cesce) provjerava ping kad ubijes nekog il neko tebe.
Sad kad si to rekao mi je palo na pamet. Kad sam imao problem s pingom, bio sam kickan zbog pinga SAMO kad sam ubio nekog...
A to bi moglo znaciti da Ajvanec ima problema s Internetom.
Imas snimljen primjer?
I odkud si?
srećom nisam bio toliko pijan i napušen 
Lancer mi je mrak, ali koliko sam gledao nema dizela...a mazda 6 mi je malo out of reach financijski. Gledam neku varijantu do 2 godine i 20 tkm, salonsko vozilo i slično, ali mora imati automatsku klimu, bluetooth i sve što se sigurnosti tiče...ako ne naiđe nešto takvo onda novi do nekih cca 140k kuna.neda mi se baš mjenjati auto kada roda donese nekog klinca (što nije nerealno kroz godinu dvije) 
I još imam neku žnoru u fordu 
Ma bilo je 6 Small Zavod-a, jedan Golmud, Shanghai, pa sad opet 2 Small Zavod-a... Treba presložiti skriptu na serveru.
Hmm... Sve je u redu, al mislim da znam sto bi moglo biti... I ne postoji rjesenje osim rucnog.
Za vrijeme igre broj igraca predje 24 i server se prebaci u postavkama na CQ large. I onda na kraju runde izadju ljudi, padne ispod 24, i prebaci se opet na CQ small.... A naravno, prva mapa je: zavod.
Ima smisla? Dama, imas kakvu ideju kak ovo automatski riješiti?
A majko mila. Dođem malo kasnije na forum i ovi odmah nadrobe 3 stranice i to samo u jutro. Pa jel radi vi ljudi šta na poslu?

Pa da krenemo redom...
Jos jedan mrezar u temi! Neka, neka, treba ove programere malo spustiti na zemlju, to je gadno uzelo zamaha ...
Jel mogu slijedeci pojedinci potvrditi da ih server vise ne kicka radi visokog pinga:
CroPower76
MatoOO13
SumOffAllFears
Ratkapa16
?
Možeš i mene, molim, whitelistat?
Rijeseno druze!
I odkud si?
srećom nisam bio toliko pijan i napušen 
Lancer mi je mrak, ali koliko sam gledao nema dizela...a mazda 6 mi je malo out of reach financijski. Gledam neku varijantu do 2 godine i 20 tkm, salonsko vozilo i slično, ali mora imati automatsku klimu, bluetooth i sve što se sigurnosti tiče...ako ne naiđe nešto takvo onda novi do nekih cca 140k kuna.neda mi se baš mjenjati auto kada roda donese nekog klinca (što nije nerealno kroz godinu dvije) 
I još imam neku žnoru u fordu 
Prodajem ja VW passata sa svime sto si naveo, cak puno vise od toga ... U 140k kuna se komotno uklopis s mojim autom, cevapima za nas obojicu i jos ti ostane pola :)
Izgleda da server drugacije (ili cesce) provjerava ping kad ubijes nekog il neko tebe.
Sad kad si to rekao mi je palo na pamet. Kad sam imao problem s pingom, bio sam kickan zbog pinga SAMO kad sam ubio nekog...
A to bi moglo znaciti da Ajvanec ima problema s Internetom.
Imas snimljen primjer?
Ma nisam snimao, nije mi se činilo toliko bitno, ali me čudilo da je na kraju svega mene kickalo zbog pinga. Znam da mi nije najbolji net, ali opet...
Također, jučer sam nakon dogovora s ekipom kick-ao rusa - kad je on bio u igri, nismo se mogli ni spawnati na zastavu a da odmah ne trči nekoliko protivnika prema nama, kao da nas je gledalo Božje oko. 
http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SASHA007_80/stats/246366683/pc/
http://bf4db.com/players/2384 - iako ima relativno malo kill-ova van vozila, čudno je da baš na svemu ima 8-9% ACC, a ukupni mu je 34%...
Ahaha, u BF3, 4-6% ACC, ali HS skoro svi preko 20%: http://www.team-des-fra.fr/CoM/bf3.php?p=SASHA007_80
EDIT: Thx, Bastardo
Dobro je backup je čist i ide restore. Izgubljeno je par sati posla. :)
Battlelog: MUDO_HR
Runda za sve 
Mislis kad bi je upitao da bi ona znala sta je Battlefield?
Cisto sumnjam...btw izgleda da sam se provukao bez passworda za Origin 
Runda za sve 
I slike guzova
battlelog - Volume_CRO
Cisto sumnjam...btw izgleda da sam se provukao bez passworda za Origin 
To ti mislis da si se provukao,neka malo 
I slike guzova
Zakazao je sto se toga tice u zadnje vrijeme.Od straha nece vise nista pretrazivat na komp da nebi pokupio ponovo nesto. 
I odkud si?
Zaboravih napisati...ZG native
I odkud si?
Zaboravih napisati...ZG native
Nisi nam reka najbitnije, šta misliš o H?
battlelog - Volume_CRO
Predlažem da kum bastardo prepriča svoje "dogodovštine" sa backupom iz prošle firme. Mislim da će vam svima biti lakše 
Eh da, neka sluzi drugima za pouku o ljudskoj gluposti.
Prosla firma je posjedovala 7 rafinerija nafte u europi i jos kamaru kojekakvih tank lagera i kojecega. Uglavnom, love je bilo napretek, IT tim je bio dosta velik (oko 30-ak osoba) ...
Dok jednom preko noci firma nije bankrotirala ... dobrih 98% ljudi je otpusteno a ostatak je ostao voditi skelet firmu koja je trebala rasprodati SVE sto joj je jos ostalo u vlasnistvu. Od IT-a ostao ja kao inzinjer za sigurnost i mrezu i jedan frajer kao sistem inzinjer. On je dobio ponudu za posao i maknuo se od posla koji bi ionako zavrsio unutar godinu dana. E sad, posto ne mozemo bez sistemca, zaposli moj sef nekog eskternog frajera ...
I firma je tako radila, koliko-toliko poslovala (u smislu rasprodavanja firmine imovine, rafinirane nafte i produkata koji su kod nasih nakupaca, sirove nafte koja je jos u kojekakvim tankovima ... ). Backup podataka, racuna, sluzbenih dokumenata, svega - vodio nas sistemac ...
I jednog lijepog jutra nema vise pristupa na mrezni disk ... a na tom disku su podatci o kupoprodaji koje je drazilo neko drzavno tijelo (jer je firma nakon stecaja pod nadzorom drzave). Ok, ko ga yebe, vratimo s traka fajlove na neki drugi disk i mir. Skontamo da se backup smrdao u medjuvremenu pa se unazad zadnjih 8-9 mjeseci svako vecer uspjesno backupiralo 0.00Kb. O sunce ti yebem zarko. Nema podataka ni za lijek. Ok, ajmo na alternativnu opciju ... mrezni disk je bio neki dell cradle sa 5 diskova. Raid 5 ... i da jedan rikne, sve ce ostati ok ...
Izvadim krepucniti disk, rebootam cradle ... nista ... da bi skontali da je od tih 5 diskova JEDAN VEC RIKNUO ODAVNO i sustav je radio bez redundancije. Ok, nadjem i taj drugi disk sto je riknuo i posaljem ga ekspresno na data recovery ... Sutradan se jave decki iz recovery-a i kazu da na zalost nista jer su disku pootpadale glave i strugale po plocama, ljudi iz diska istresli hrpu metalnih strugotina a ploce na disku izgledaju kao gramofonske ... Slike tog diska mozda jos dragi kumasin ima negdje na gmailu ...
Dakle ... uraditi backup svako vecer nije isto sto i imati mogucnost napraviti restore podataka koji su nestali ...
Nisi nam reka najbitnije, šta misliš o H?
Iskreno, bio sam lijen probati kad je bila beta...nekako me odbilo na prvu moram priznati. Ne mogu tvrditi da je smeće jer nisam probao a s obzirom da u BF4 još imam gro toga za otključati te sate dobre zabave nekako mislim da ni neću...osim ako ne bude za neku kikiriki cijenu u dogledno vrijeme
Evo runda
...
A slike će doći kad mi komp bude 100% spreman.
Imam svoj net sada, ali dok nisam (kada sam imamo visok ping) sve je bilo uredno ko Švicarska 
Makni filter za ratkapu i matu i neka ih kicka čim ping bude veći od 5... Gadovi pokvareni!
hihihihi Čuj netko je ipak morao osvetiti kolegu Dax-laxa 
Najbolje od svega kaj sam ginuo dok sam tebi pisao isprike na chat, ali stvarno si mi jučer bio na piku(ne namjerno). Najdraža poruka mi je bila: "ali ja sam tek ušao u tenk" 
Pozdrav novim pridošlicama, Bog vam pomogao
(ček jel to znači da sam preživo proces inicijacije
)
....... (ček jel to znači da sam preživo proces inicijacije
)
Jel ti se Veliki Vođa prišteko? Ili barem Pero? Ako nije onda nažalost još uvijek nisi siguran 
Pozdrav novim pridošlicama, Bog vam pomogao
(ček jel to znači da sam preživo proces inicijacije
)
Cu njega ... prosao ... otkud sad to? Pa nisi imao interneta sve skupa 10 dana u zadnja 3 mjeseca a inicijacija da prodje ...