Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.752.196
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
Soldier977 kaže...

Ti si još uvijek aktivan u ovoj temi?

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

U vezi ovog čitera što ga je Jopis jučer pratio, bojim se da će biti sve gore - doduše masskill koji je bio u BF3 nikad nije došao u BF4, ali ovo mi se činilo baš kao testiranje nekog novog čita. Moguće da će obrana od čitera bit sve slabija kako će se ekipa prebacivati na BF:H...

Doduše, isti je engine, čak i za vrijeme bete sam već bio naletio na čitera.

Ista stvar, povremeno kad zaigram BF3, u 40% rundi bude neki "jako sumnjiv", a u 10% rundi "očiti".

Čiteri su jako prisutni na serverima koji vrte samo vanila mape. Već dosta dugo se zajednica žali da postaje sve teže podnošljivo igrati na takvim serverima zbog EA gametime-a ili kako se to zove već. Valjda već znate da možete neograničeno igrati besplatno BF4 zahvaljujući toj fori. Cheateri i njihovi dobavljači su jedva dočekali tako nešto i brzo iskoristili priliku. Barem nešto dobro se izrodilo iz činjenice da ljudi ne mogu na server koji vrti u rotaciji neku mapu iz DLC-ova ukoliko nemaju taj DLC, bez obzira na to koja je mapa na serveru.

Što se tiče Hardline-a, igra je na PC-u žešći flop trenutno. Jest da je igra izašla tek u Ameriki i da mnogi još uvijek čekaju s kupovinom, ali maximum od 9k igrača bi trebao zabrinjavati EA. Vidjet ćemo šta će biti za vikend i u bliskoj budućnosti. Za referencu BF4 je prvi vikend imao oko 130k igrača na PC-u. Hardline će biti mrtav na PC-u u roku 6 mjeseci, ukoliko se situacija dramatično ne promijeni.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
17 godina

Događa se i meni. Neko večer kad smo igrali na Bug serveru pucao sam po ZNG-RH s par metara udaljenosti, nijedan hitmark. Čak sam mu i u chat napisao da je neranjiv na što je on odgovorio da ga uopće nisam pogodio. Prema Battlelogu to je bilo prije 17 sati. I nisam se sjetio snimiti, nikako da se naviknem da mi AMD može snimiti nakon što ... nah

Twitter: @191x7
17 godina
odjavljen
191x7 kaže...

Događa se i meni. Neko večer kad smo igrali na Bug serveru pucao sam po ZNG-RH

Neku večer... Pa to je bilo sinoć jebo te diler!

Freak Show Inc.
14 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...
CyberDemonVZ kaže...

1. Što mi je to izniknulo pokraj zgrade??

2. Što ovaj dotepenec radi na mjestu gdje je zabranjeno parkiranje?

3. Dal je Mitshubishi Lancer dobar auto?

1. Tu ti ide onaj stup za zastavu. Pretvaraju ti kvart u Conquest mapu!

2. Prkosi zakonima! Molotov na njega!

3. Ne. Imao ga frend (ključna riječ imao) - bezvezno smeće koje se konstantno kvari. Osim ako nije EVO - e to je dobar auto!

Onda ti je frend : divljak , kupio 20 g stari auto neservisiran ili laze. Prije desetak godina kupio galanta (zadnju liniju) star par godina od trenera... - nikakvih problema. Vozio ga par godina i prodao. Uzeo novog Colta vozila zena 3 g - ninakvih problema. Prije par godina uzeo novog Lancera - do sada da pokucam osim redovitog servisa (ovlasteni) nikakvih problema. Tebi mozda moze pricat bajke ali meni ne. Previse kilometara je pod mojom guzicom da mi moze bacat takve konfete .

14 godina
protjeran

Ne igram nešto u zadnje vrijeme, ali u ovih par sati koliko sam igrao poslije patcha nisam ništa posebno primjetio.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
17 godina
Friday kaže...

Zgodna situacija jučer na zavodu. Ja se popeo na krov i uzeo M32 MGL (valjda prvi puta). I baš mi je fora. Ovi dolje od toga padaju mrtvi čim ih pogledam. Piše ratkapa u chat "daj kickaj onog kretena što je gore na krovu"

BTW - ta glupost je totalno brutalna. Mislim da ima splash damage veći nego c4, jebeš mi sve...

Općenito je logika pickup weapona na mapi totalni kretenizam!

btw onako kao u tvrdoj liniji ima logike, RPG7 pickup.

16 godina
odjavljen
Alien 22 kaže...

Onda ti je frend : divljak , kupio 20 g stari auto neservisiran ili laze. Prije desetak godina kupio galanta (zadnju liniju) star par godina od trenera... - nikakvih problema. Vozio ga par godina i prodao. Uzeo novog Colta vozila zena 3 g - ninakvih problema. Prije par godina uzeo novog Lancera - do sada da pokucam osim redovitog servisa (ovlasteni) nikakvih problema. Tebi mozda moze pricat bajke ali meni ne. Previse kilometara je pod mojom guzicom da mi moze bacat takve konfete .

Stari Lancer (mislim da 1300 GL) je imao a znam da ne laže jer mu je auto konstantno bio na servisu. E sad, je li ubo loš primjerak ili... A nije divljao jer je lik usporen ko magla (što u autu, što inače).

My name is Legion... For we are many!
17 godina
Battlefield 4

Ja sam imao (novog) Colt-a (2007-†2010) - (za 191x7, uzelo mi je prednost na semaforu) bio sa sinovima, svi preživjeli, osim Colt-a...

Van servisa izgorila je jedna žarulja i to je to. Nikakvo škripanje ili slično.

Bratić mi ima ASX-a, kolega s posla Lancera, također nitko od njih nije imao problema.

Tako da s Mitsubishi-em mogu reći da sam imao dobra iskustva (pa čak i s rabljenom Carismom koju sam imao prije Colta i kratko vrijeme '99 Pajera nakon Colta - taj je samo previše trošio).

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...
Alien 22 kaže...

Stari Lancer (mislim da 1300 GL) je imao a znam da ne laže jer mu je auto konstantno bio na servisu. E sad, je li ubo loš primjerak ili... A nije divljao jer je lik usporen ko magla (što u autu, što inače).

Ocito da je gazda prije njega vozio dok je islo i prodao siromaku . Nisu ti stari bili losi - 500k su znali proc od sale ali frend nije bio te srece .

16 godina
Battlefield 4

Ma Mazda 6 2.0 (2014) je najbolja. 

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
amater_2 kaže...

Ma Mazda 6 2.0 (2014) je najbolja. 

I to Voljum edition s 300 ks .

16 godina
odjavljen
Alien 22 kaže...

Ocito da je gazda prije njega vozio dok je islo i prodao siromaku . Nisu ti stari bili losi - 500k su znali proc od sale ali frend nije bio te srece .

Znam da je konstantno vodio borbu sa elektrikom. E sad, je li negdje bila u "šlusu" pa je stalno nešto krepivalo ili što već... Mehanika je bila ok (nešto je sitno mijenjao neke senzore i remenje par puta) ali struja... Fuj. Jednom je došao u grad, upali svjetla - žmigavci ne rade. Ugasi svjetla - žimgavci ok ali ne radi svjetlo od kabine...

My name is Legion... For we are many!
13 godina
Battlefield 4

Da rezimiramo, rezultati su na nivou točnosti od +/- 1 gej

bug metnokritik bug metnokritik
Tread softly because you tread on my dreams.
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.3.2015 12:21 (ElektričnaOvca).
Moj PC  
5 0 hvala 3
17 godina
Nexus66 kaže...

Posebno hvala Alienu koji je na neki način skužio da mi je danas respawn day :) 

Špelac u suradnji sa petom kolonom (kum iz daleke strane zemlje) maznuo BUGovu bazu korisnika!

Sada doma to pregledava obučen u ženinu spavaćicu i otkida od sreće 

17 godina
Friday kaže...
191x7 kaže...

Događa se i meni. Neko večer kad smo igrali na Bug serveru pucao sam po ZNG-RH

Neku večer... Pa to je bilo sinoć jebo te diler!

Prilično sam siguran da sinoć nisam igrao Domination.

Edit: Jbte u pravu si, pa to sam igrao prije večere. Jel to koju rundu prije nego sam napisao da sam gladan?

Imam osjećaj da je bilo prije nekoliko dana a ne jučer popodne.

17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Nex starino sretan rodjendan!

treba ove klince poslat po cevape i pivu, kad im vec Pirat nedaje kartone zbog offtopicarenja!

Cyber bi mogao ispec tortu i slikat za one koji nece dobiti krisku.

Life is a sexually transmitted disease and there is a 100% mortality rate.
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
mrfloyd kaže...
Nexus66 kaže...

Posebno hvala Alienu koji je na neki način skužio da mi je danas respawn day :) 

Špelac u suradnji sa petom kolonom (kum iz daleke strane zemlje) maznuo BUGovu bazu korisnika!

Sada doma to pregledava obučen u ženinu spavaćicu i otkida od sreće 

A tesko je do nje doc .

Kao sto je rekao Spelac samo kaj ne pise oib i preslika osobne .

14 godina
desh kaže...

treba ove klince poslat po cevape i pivu, kad im vec Pirat nedaje kartone zbog offtopicarenja!

Može!

Javite adrese, nagurat ću kriške u kuverte!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
Moj PC  
9 0 hvala 1
16 godina
Battlefield 4

Za Nexa:

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
desh kaže...

Može!

Javite adrese, nagurat ću kriške u kuverte!

Ma netrebas kuverte.

Ivanec se ponudio za dostavu.

Imas kapaciteta da ga natovaris ? 

14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Ne znam sto je trlis, al imam osjecaj da ima veze s radom.. Slusam savjete o poslu od dalmatinca.. Majko mila...

Moram ti priznati da me ovo pogodilo i duboko povrijedilo. Bezobrazan si i ovo od tebe nisam očekivao...

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Volume kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ne znam sto je trlis, al imam osjecaj da ima veze s radom.. Slusam savjete o poslu od dalmatinca.. Majko mila...

Moram ti priznati da me ovo pogodilo i duboko povrijedilo. Bezobrazan si i ovo od tebe nisam očekivao...

Rekao sam ja da ne znate vi na šta je on sve spreman...

Freak Show Inc.
17 godina
Battlefield 4

Sretan rođendan NEX! :)

Ajmo, komentare na http://www.reddit.com/r/Battlefield_4_CTE/comments/2zghnz/occasional_bug_that_causes_no_hit_detection_at/

- prijava ranije spominjanog hit-detection buga.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Friday kaže...

Rekao sam ja da ne znate vi na šta je on sve spreman...

Neka, neka... Imam ja malu crnu knjižicu u koju sve zapisujem, to mi je hvala nakon svega... 

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Neka, neka... Imam ja malu crnu knjižicu u koju sve zapisujem, to mi je hvala nakon svega... 

Malu crnu knjižicu? Pfff... Pa ljudi koji ga bolje poznaju imaju policu sa registratorima!

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
191x7 kaže...

Sretan rođendan NEX! :)

Ajmo, komentare na http://www.reddit.com/r/Battlefield_4_CTE/comments/2zghnz/occasional_bug_that_causes_no_hit_detection_at/

- prijava ranije spominjanog hit-detection buga.

Marijanoviću jebale te te ankete svaka dva dana, ostavi se gluposti i aj traži posa

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Battlefield 4

Heheh, nexov odgovor dali će igrati MP za 10god.

Tad je imao 36

"Nexus66
Definitivno se vidim kako igram neki mp, vjerovatno ne neki FPS jer mi refleksi i motorika to neće dopuštat (a ja ne volim gubiti :)) te ću morat igrat neki MMORPG ili neš slično."

Care, nije ti motorika niti malo oslabila, dapače... 

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
12 0 hvala 1
16 godina
amater_2 kaže...

Heheh, nexov odgovor dali će igrati MP za 10god.

Tad je imao 36

"Nexus66
Definitivno se vidim kako igram neki mp, vjerovatno ne neki FPS jer mi refleksi i motorika to neće dopuštat (a ja ne volim gubiti :)) te ću morat igrat neki MMORPG ili neš slično."

Care, nije ti motorika niti malo oslabila, dapače... 

A možda je oslabila ali mu čit to nadoknađuje :D

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice