Dobro jutro ekipa, Kak je prosel vikend? Di su slikice za danas?
Moja žena je sinoć pregledala nekih 20-ak zadnjih stranica ove teme i ostala šokirana što nema komada. Mudo i voljum su ozbiljno podbacili. Razočarali su kao drugovi i kao komunisti...
Moja žena je sinoć pregledala nekih 20-ak zadnjih stranica ove teme i ostala šokirana što nema komada. Mudo i voljum su ozbiljno podbacili. Razočarali su kao drugovi i kao komunisti...
Al ću biti sretan kad naučim taj vaš klingonski...
Ma pusti ih, to su ti oni što kada sjede u birtiji su u kutu i čudno pričaju. Sigurno je neka droga u pitanju! 
Ma pusti ih, to su ti oni što kada sjede u birtiji su u kutu i čudno pričaju. Sigurno je neka droga u pitanju! 
Javio se... jebale te rute i protokoli
.. I jadni Pitat ostat će bez posla. Kako vas nije stid
Ja ulažem službeni prigovor!
Ja ulažem službeni prigovor!
Ništa prigovor nego daj link od lemonparty da čovjek ima sta raditi
U bemti
.
Onda i Sajber ostaje bez zvjezdica
.
Je'l vas dvojica programirate neku bazu da izvlači cheat po potrebi? Sumnjivi ste...
Sum programira, ja sam mu samo nešto asistirao... 
"Nisam ja, nisam ja!" "Imam račun iz McDonaldsa".
Ništa prigovor nego daj link od lemonparty da čovjek ima sta raditi
Mogao bih, taman mi je jučer izašao karton koji mi je dao prošli vikend 
Može li jedno stručno pitanje. Šta znači žuti karton, a šta crveni ovdje na forumu?
Dobra stara vremena 
Može li jedno stručno pitanje. Šta znači žuti karton, a šta crveni ovdje na forumu?
Isto kao i u nogometu ali sa iznimkom da možeš imati 2 žuta aktivna (mislim da je treći žuti -> crveni).
Crveni je privremeni ban (ne zna koliko je trajanje). Crni je "hvala na suradnji..."
Dobra stara vremena 
Nikad više slane kiše, nikad više avioni....
Isto kao i u nogometu ali sa iznimkom da možeš imati 2 žuta aktivna (mislim da je treći žuti -> crveni).
Crveni je privremeni ban (ne zna koliko je trajanje). Crni je "hvala na suradnji..."
Mislim da se crveni može "customizirati"...
Ja sam ga jednom dobio jer sam iza tinyurl-a uvalio lemonparty (neki tutlek je tu na forumu tražio torrent za Crysis) pa mi je mbaksa (ili Drago, ne sjećam se) zafrljio crveni. Pretpostavljam da je netko u tom trenutku gledao u monitor... 
Ja sam jedini crveni dobio kada sam objašnjavao kako instalirati legalnu kopiju igre sa GOG-a, ali 20 postova prije mene je bilo kako natjerati jogurt da proradi... Pa je moderator iziritiran od ovih ostalih meni uvalio karton misleći kako objašnjavam kako instalirati jogurt verziju.
Izgleda da ima neko Cinematic natjecanje u BF4.
Dolce:
Hoodoo Operator:
Big Mooney Bonus round, najbolji mi je ovaj sa zalijepljenim engijem na chopper-u:
Javio se... jebale te rute i protokoli
Mi u birtiji pričamo ko ima kakav HS/KD ratio i ko ima manji ping, a na to komadi padaju! 
Ja sam ga jednom dobio jer sam iza tinyurl-a uvalio lemonparty (neki tutlek je tu na forumu tražio torrent za Crysis) pa mi je mbaksa (ili Drago, ne sjećam se) zafrljio crveni. Pretpostavljam da je netko u tom trenutku gledao u monitor... 
Ja imam sreće što pirat ima tako dobro srce jer bih u protivnom bio već na petom accountu zbog lemon party-ja 
Prvo sam stavljao čisti link, onda sam prešao na tinyurl, pa onda na QR kodove 
Ja imam sreće što pirat ima tako dobro srce jer bih u protivnom bio već na petom accountu zbog lemon party-ja 
Mene pirat prosto obožava zbog oglasa...
BTW, da probamo nešto...
Kontam da bi u forumska pravila trebalo dodati liniju u kojoj piše "Sve navedeno se ne odnosi na BF4 temu. Tamo je ulazak na vlastitu odgovornost..."
"Ye who enter here, abandon all hope..."
BTW, da probamo nešto...
Moj jedini žuti je isto zbog oglasa, doduse ne od pirata... On me trpi za sad...
Evo mali tip vezano za tvrdu liniju.. ali moze i za sve ostalo... Ako je valuta na J. Korejskom Originu njihova nacionalna imate ultimate edition BFH za 80 KN 
Evo mali tip vezano za tvrdu liniju.. ali moze i za sve ostalo... Ako je valuta na J. Korejskom Originu njihova nacionalna imate ultimate edition BFH za 80 KN 
Ti bi umro da ne pokušaš zajebati sistem, ne?

ne nego gledam kako danas pokrenut igru.. Ja sam je uzeo na Meksiko, pa mi ovo upalo u oko ;)
Ali bi mogao biti i Japanski Yen jer ima vise smisla onda cijena....
Cyber ajde u šoping
Cyber ajde u šoping
Pffff, pa on i dama su napravili preorder kad je prvi trailer izašao...
ultimate edition BFH za 80 KN 
Kom to treba u životu? 
Ja sam bio uvjeren da se o toj gadnoj igri na H ne raspravlja ovdje i da će svaki prijestup biti oštro sankcioniran!
Ja sam bio uvjeren da se o toj gadnoj igri na H ne raspravlja ovdje i da će svaki prijestup biti oštro sankcioniran!
Sad će pirat to porazjebat sve...

ne nego gledam kako danas pokrenut igru.. Ja sam je uzeo na Meksiko, pa mi ovo upalo u oko ;)
Ali bi mogao biti i Japanski Yen jer ima vise smisla onda cijena....
Njet! Greška.