Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.737.300
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
Friday kaže...

Ma žele ju staviti na sami rub dvorišta, ali zajebavat ću ih do jaja! A radi se o niskonaponskoj mrežikoja mi svakako sad prolazi iznad dvorišta.

sad mi jasno !

https://www.youtube.com/user/crnijoker?feature=mhee
17 godina
odjavljen
HAM7A2 kaže...

edit: jel vam ide origin ?

Origin mi je online, ali battlelog ne:

Problem contacting EA Login, please try again in a while

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

et a ja dosao na posao i da bacim koju !

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
HAM7A2 kaže...

Joj, vi privatnici

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

vidim da cemo "sudjelovati" u kreiranju nove mape, et ja kao privatnik, bi stavio jednu paletu i svako ko preskoci preko nje, spadne mu health ;)

mislim da ideja nije losa, nesto novo, smao zavisi po kojim kriterijima ide taj mapdesign !

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jutro dececi jel se pije kavica?

Evo da se malo razbudite

克罗地亚电源
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
HAM7A2 kaže...

Proradilo je!

Freak Show Inc.
13 godina
Alien 22 kaže...

Dobro jutro .

Vidim Spelca nema ali Dama pici nocnu smjenu .

Ivanec - pajki .

Ide video! 

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
17 godina
odjavljen
13 godina

E nek si im reko 

17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

E nek si im reko 

Ajd daj taj video koji obećavaš...

Freak Show Inc.
17 godina
BDS kaže...

Kakve god da jesu, svidjale se nekima li ne, Seine i Bazaar su zabavnije od pola BF4 staza. Medju najigranijim stazama je Zavod, ta ista mapa na flagu "A" ima nekoliko nivoa na kojima nitko nikada nije bio, a najigranija mapa, toliko o dizajnu mapa. A da ne spominjem druge mape tipa Hangar i sl.

A i ti si sad us.o i šefa i stanicu.

Šta pričaš ti? Kome su seine i bazaar zabavnije od pola bf4 mapa? Jedino esl ekipi, nama ostalima = 0 bodova.

A ovo što lupetaš za zavod i A flag, to je tek žešći smijeh. Rush nisi igrao na zavodu (cijela prva baza s mcomima je na A conquesta)? Na cq large na A nitko nikad nije bio? Daj, plz, facepalm na N-tu potenciju, biser mjeseca.

Evo tu je najmanje 10 G-ovaca koji će ti demantirati taj pros.r, jer smo mi znali imat epic bitke na A, pogotovo ganjajući ekipu čučavaca u podrumu A. Al mogu tebe shvatit da ne igraš na A, kad si proveo 256 sati u podrumu C i D na Zavodu....

Next time kad kreneš generalizirat, probaj pogledat stvari iz neutralnog stajališta a ne iz vlastite perspektive iznosit ovakve nebuloze....

13 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

E nek si im reko 

Ajd daj taj video koji obećavaš...

Aploudira se.

Ama ništa posebno, sinoć jedan CQ na HWB serveru. Da vidite kako igra leti na ultra grafici sa blurom i sranjima 

Hamza ovi kod tebe privatizirali helije. 

13 godina
jopis kaže...
BDS kaže...

Kakve god da jesu, svidjale se nekima li ne, Seine i Bazaar su zabavnije od pola BF4 staza. Medju najigranijim stazama je Zavod, ta ista mapa na flagu "A" ima nekoliko nivoa na kojima nitko nikada nije bio, a najigranija mapa, toliko o dizajnu mapa. A da ne spominjem druge mape tipa Hangar i sl.

A i ti si sad us.o i šefa i stanicu.

Šta pričaš ti? Kome su seine i bazaar zabavnije od pola bf4 mapa? Jedino esl ekipi, nama ostalima = 0 bodova.

A ovo što lupetaš za zavod i A flag, to je tek žešći smijeh. Rush nisi igrao na zavodu (cijela prva baza s mcomima je na A conquesta)? Na cq large na A nitko nikad nije bio? Daj, plz, facepalm na N-tu potenciju, biser mjeseca.

Evo tu je najmanje 10 G-ovaca koji će ti demantirati taj pros.r, jer smo mi znali imat epic bitke na A, pogotovo ganjajući ekipu čučavaca u podrumu A. Al mogu tebe shvatit da ne igraš na A, kad si proveo 256 sati u podrumu C i D na Zavodu....

Next time kad kreneš generalizirat, probaj pogledat stvari iz neutralnog stajališta a ne iz vlastite perspektive iznosit ovakve nebuloze....

Aj sad ti nemoj zajebavat. Dobar ti dizajn mapa u BF4? Čovječe ko da ih je Mr. Bean smišljao. I da, Seine je vrh dizajna mapa. Ne govorim sa stanovišta što nema helija ili aviona i da je infrantry based, nego zato što je dobra mapa. Na BFu4 ima samo par mapa koje valjaju ostalo je smeće. (jebo ih vertical gameplay)

10 godina
neaktivan
Battlefield 4

Dobro jutro ekipa. Kak ste mi kaj danas? Ko nam bu glavni map dizajner? 

P. S. Smart GTA V temi!!! Mi smo jaci. 

Hello...

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jutro ljudovi, jedan dan me nema ovdje i moram nadoknađivati zaostatke kao da sam na faksu. Evo sad prvo nešto da dignemo atmosferu. pa se čitamo kasnije...

potpis
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
Soldier977 kaže...

Aj sad ti nemoj zajebavat. Dobar ti dizajn mapa u BF4? Čovječe ko da ih je Mr. Bean smišljao. I da, Seine je vrh dizajna mapa. Ne govorim sa stanovišta što nema helija ili aviona i da je infrantry based, nego zato što je dobra mapa. Na BFu4 ima samo par mapa koje valjaju ostalo je smeće. (jebo ih vertical gameplay)

Gle, igrao sam cca 1600h bf3 ranked i cca 1000 unranked, a imam conquesta na seine-i i bazaaru mooožda 20ak h. Rusha na obje mape imam najmanje 300h ukupno, ali cq-a, jok. Ne samo ja, da ne ispadne da generaliziram i gledam sa svog stajališta, nego ekipa od cca 15ak ljudi s kojom sam igrao bf3 svaki dan preko nekoliko sati. Što je točno dobro na bazaaru? Clusterfuck u sredini i dvije ulice sa strane za skidanje glinenih golubova koji se trude doć do objectiva/flaga? Na seine-i ista stvar, ili te rokne snajper koji čuči negdje na jednom od 28 prozora, ili ako te stisnu na prva dva flaga, dolaskom do mosta (oba, podrazumijeva se) si glineni golub jer prostora za flankanje NEMA.

A ja sam stvarno prilagodljiv igrač, i mogu igrat u svakom vozilu jednako i mogu igrat inf only, također i ekipa s kojom sam igrao trojku, ali pobogu ako išta mrzim, to je mapa gdje moram glumit glinenog goluba, kao što su eto baš te dvije. Jedan baš spomenuti Zavod, je vrh map dizajna i za seine-u i bazaar - hoćeš flagove za inf fightove (C-D-E koje baka obožava i potpuno ga razumijem jer ne koristi vozila), hoćeš vehicle fightove po cijeloj mapi, hoćeš prostora za flankanje koliko te volja, a da te ne rokne neki čučajući snajper čim si pomislio na flank. Da ima loših mapa u 4ci, naravno da ima, al ima ih u svakom bf-u, ali reći da je seine vrh dizajna, ajme ajme, pa ta mapa ima veze sa pojmom bf franšize ko i burek sa autoindustrijom....

16 godina
neaktivan
Friday kaže...
HAM7A2 kaže...

morgen

kakvu banderu bolan ! struja ili samo svjetlo ?

Struja!

Ruše se dvije kuće pored mene i MORAJU staviti banderu da bi strujni vod prošao. E pa vidjet ćemo...

mmm ... 150EUR mjesečno

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
14 godina
Soldier977 kaže...
Aploudira se.

Ama ništa posebno, sinoć jedan CQ na HWB serveru. Da vidite kako igra leti na ultra grafici sa blurom i sranjima 

Pazi, postoji Hamza i Ham7a, da ne fulaš.

Evo, kad se ne javljaš, budem ja stavio tvoj video

Valjda se ne ljutiš

Evo i jedan moj sa omiljenom strojnicom. Muzika iz Quake 2.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2015 9:19 (CyberDemonVZ).
16 godina
Zura kaže...

mmm ... 150EUR mjesečno

Malo mu je to. On toliko čaja tjedno popije. 

Samo da potvrdim jopisov fajt oko A zastave na zavodu.

Tamo se bagra uvik negdi zavuče mamicu im. Ko zečevi su. 

Ali da mi nekad neda do tamo kljusati, e to stoji. 

Battlelog: MUDO_HR
13 godina
CyberDemonVZ kaže...
Soldier977 kaže...
Aploudira se.

Evo, kad se ne javljaš, budem ja stavio tvoj video

Valjda se ne ljutiš

Znam, ali ovaj ovdje hamza na forumu je glavi, jel de?

Ma nije se još procesirao video do 1080p60... ccc 

14 godina
amater_2 kaže...

Zato se spawnaš na Jopisu, ukradeš mu kill, uzmeš zastavu i pokupiš hrpu bodova! Niš lakše

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
Soldier977 kaže...

Haha, onda sam ga usro! Oprosti!!

16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Zato se spawnaš na Jopisu, ukradeš mu kill, uzmeš zastavu i pokupiš hrpu bodova! Niš lakše

Ma nemoš na njega kad je u AA i kempa na A zastavi. 

Battlelog: MUDO_HR
14 godina
neaktivan
jopis kaže...

Gle, igrao sam cca 1600h bf3 ranked i cca 1000 unranked, a imam conquesta na seine-i i bazaaru mooožda 20ak h. Rusha na obje mape imam najmanje 300h ukupno, ali cq-a, jok. Ne samo ja, da ne ispadne da generaliziram i gledam sa svog stajališta, nego ekipa od cca 15ak ljudi s kojom sam igrao bf3 svaki dan preko nekoliko sati. Što je točno dobro na bazaaru? Clusterfuck u sredini i dvije ulice sa strane za skidanje glinenih golubova koji se trude doć do objectiva/flaga? Na seine-i ista stvar, ili te rokne snajper koji čuči negdje na jednom od 28 prozora, ili ako te stisnu na prva dva flaga, dolaskom do mosta (oba, podrazumijeva se) si glineni golub jer prostora za flankanje NEMA.

A ja sam stvarno prilagodljiv igrač, i mogu igrat u svakom vozilu jednako i mogu igrat inf only, također i ekipa s kojom sam igrao trojku, ali pobogu ako išta mrzim, to je mapa gdje moram glumit glinenog goluba, kao što su eto baš te dvije. Jedan baš spomenuti Zavod, je vrh map dizajna i za seine-u i bazaar - hoćeš flagove za inf fightove (C-D-E koje baka obožava i potpuno ga razumijem jer ne koristi vozila), hoćeš vehicle fightove po cijeloj mapi, hoćeš prostora za flankanje koliko te volja, a da te ne rokne neki čučajući snajper čim si pomislio na flank. Da ima loših mapa u 4ci, naravno da ima, al ima ih u svakom bf-u, ali reći da je seine vrh dizajna, ajme ajme, pa ta mapa ima veze sa pojmom bf franšize ko i burek sa autoindustrijom....

Amen! Doživljaju Seine i Bazaara bih dodao i prekrasan osjećaj kad te stjeraju u bazu iz koje postoji samo jedan izlaz. Vrh dizajna, nema šta. Dobro pretjerao sam sa jednim izlazom, na Bazaaru ima kod svake baze po jedan hodničić u kojem čeka po 10-ak neprijateljskih igrača, pa se može tim putem pokušati nešto solo napraviti. /s Slično i na Seine, jedna uličica koja je masovni kill zone. Ako se to preživi nekim čudom nađe se na velikom otvorenom prostoru kojega pokriva gomila kempera.

Point is - flankanje je na ovim mapama nemoguće.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
13 godina
CyberDemonVZ kaže...
Soldier977 kaže...

Haha, onda sam ga usro! Oprosti!!

I u tebe sam se sad razočarao kao i u Pirata sinoć.

17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Epic mi je onaj impact što si na cca 1:00 bacio na glavu liku i fucking impact nade se odbije od glave

CyberDemonVZ kaže...
amater_2 kaže...

Khm, khm, khm, nemam riječi za ovakav lopovluk.

amater_2 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ma nemoš na njega kad je u AA i kempa na A zastavi. 

Aj ne laži, mučki provokatoru2. Ako sam već u AA onda sam između b i c ili c i e jer imam pregled situacije, a je predaleko

animosity_frenzy kaže...

Amen! Doživljaju Seine i Bazaara bih dodao i prekrasan osjećaj kad te stjeraju u bazu iz koje postoji samo jedan izlaz. Vrh dizajna, nema šta. Dobro pretjerao sam sa jednim izlazom, na Bazaaru ima kod svake baze po jedan hodničić u kojem čeka po 10-ak neprijateljskih igrača, pa se može tim putem pokušati nešto solo napraviti. /s Slično i na Seine, jedna uličica koja je masovni kill zone. Ako se to preživi nekim čudom nađe se na velikom otvorenom prostoru kojega pokriva gomila kempera.

Point is - flankanje je na ovim mapama nemoguće.

12 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Soldier977 kaže...
Aploudira se.

Znam, ali ovaj ovdje hamza na forumu je glavi, jel de?

Taj http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/HAMZA_BIH/ je LOSHA kopija od ovog http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/HAM7A_BiH/ tj MENE !

i sto je najzesce, ne mogu da promjenim origin ID na HAM7A kao prije !

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2015 9:38 (HAM7A2).
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Otjerao HEP-ovce, like a boss

Freak Show Inc.

10 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice