Pocascen sam ovlastima, al ja sam slabic. Iskoristi bi to tako da vam uzmem zene i konje. Snagom volje zaboravit cu te pocasti jer se najbolje osjecam kao obicni prasinar. Oh Ti, Bastardo oprosti mi
Vjerujem da se svaki admin nadje u tom iskusenju. Sinoc ih gledam ... 48 zagrizenih igraca igra, uziva, zauzima zastave, brani polozaje, flenka a ja se hrvam sa idejom da ih sve kickam van i odem si trljati bradavice ledom ...
Ali duboko disanje pomaze ... kao i zabijanje ostrice svicarskog nozica u butinu ... samokontrola!

battlelog - Volume_CRO

zapravo auto-kick na Mrskog FTW!!!!

. Lijepo je tebi tamo dijasporo, dakle kada mogu da pakiram kufere i dolazim do tebe, evo biti će dosta i ova 0,5-soba 
, znaš da se selim ovaj vikend i nemerem nikam
... Budem drugom prilikom iako bi mi bilo bolje kad je ljepše vrijeme jer nemam zimsku opremu za planinarenje, dakle idealno na proljeće
. Navrati na TS danas i sutra sam još gore a onda opet kada me Tcom primi nazad u svoje okrilje. 

pohvalno, pohvalno.

Jel se planirate družiti kum i ti sa nama na TS ili ste opet ekskluziva na Skypu? A nije vam bilo loše kad ste zadnji put bili, ajde priznajte