Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.686.275
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 4
murkozna kaže...
NiramX kaže...
murkozna kaže...

OD ovog foruma nikve pomoci, samo zezanja i gubnjenje zivaca od geekova ;) ajde me izbrisi onda admine pa da mi ucinis uslugu ;) 

Stvarno ne razumijem neke ljude. 

aj mi pojasni onda di sam pogrijesil jer ocito sam glup

Aj pročitaj par postova iznad što ti je Pirat stavio.

E i prije toga se bubni po čelu jednom i kad pročitaš onda još najmanje 3x. 

Battlelog: MUDO_HR
13 godina
murkozna kaže...

OD ovog foruma nikve pomoci, samo zezanja i gubnjenje zivaca od geekova ;) ajde me izbrisi onda admine pa da mi ucinis uslugu ;) 

Danijele, ovdje se skuplja ekipa koja se zna već 2-3 godine te koja je prošla sve virtualne rovove Battlefielda, i toliko vole ovu igru da su neki čak DICEu pisali mailove zašto je 4ka loša i da hoće peticu odmah da izađe. Onda ti uletiš i pitaš može li piratska verzija se koristiti na službenim serverima. Šuti, dobro je da te neko već do sad nije kući posjetio, jer imali smo u temi čak i intervencije oči u oči pa čak i pokušaje da određeni likovi koji su varali dobiju otkaz na poslu. Dobro si ti još i prošao 

Nego drugi put se naoružaj strpljenjem i humorom, pa ti neko nešto možda i pomogne. Premlad si za toliku nervozu.

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina
odjavljen
amater_2 kaže...

Aj pročitaj par postova iznad što ti je Pirat stavio.

Zaboravit će što je pročitao... Vidiš da ima attention span dvogodišnjeg djeteta.

My name is Legion... For we are many!
14 godina
protjeran
amater_2 kaže... 

Ali mora se bubnit mudima, inače nema koristi 

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Volume kaže...
amater_2 kaže... 

Ali mora se bubnit mudima, inače nema koristi 

Nemože to. Očito je da nema muda jer nema ni mozga.

Jedno bez drugog ne ide. 

10 godina
protjeran
Soldier977 kaže...
murkozna kaže...

Danijele, ovdje se skuplja ekipa koja se zna već 2-3 godine te koja je prošla sve virtualne rovove Battlefielda, i toliko vole ovu igru da su neki čak DICEu pisali mailove zašto je 4ka loša i da hoće peticu odmah da izađe. Onda ti uletiš i pitaš može li piratska verzija se koristiti na službenim serverima. Šuti, dobro je da te neko već do sad nije kući posjetio, jer imali smo u temi čak i intervencije oči u oči pa čak i pokušaje da određeni likovi koji su varali dobiju otkaz na poslu. Dobro si ti još i prošao 

Nego drugi put se naoružaj strpljenjem i humorom, pa ti neko nešto možda i pomogne. Premlad si za toliku nervozu.

neko pametan :) 
Nisam ja piso za mp, vec SP da vidim kakva je i da vidim sta je od igre, za MP i sam znam da mi treba orginal. a i kakve veze uopce ima dal je Sp ili MP mogo sam izostaviti da sam skino samo da mi steka, al sam sve napisal. 
mah, oke je. ne zifciram se ja ni najmanje, imal sam profil koji je vec 4,5 godina stari na bugu al sam zaboravio lozz, tak da sam napravil novi.. i nebih otvarao novu temu di pise amaterski bf igrac trazi pomoc jer sam skinuo igru i niko me ne zeli xD 
neg sam ljepo uljudno tu pitao :) 

murkovic
16 godina
Battlefield 4

Joj, zašto nema češće ovakvih padobranaca...
I, baš uleti kad nam je Petkić bubani

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Arabarran kaže...

Petko bi ga pojeo

16 godina
Sum_of_all_fears kaže...
Arabarran kaže...

Petko bi ga pojeo

Nema sad apetita, jadan. Tako je i meni kad me temperatura lomi

14 godina
protjeran
murkozna kaže...

Uljudno? Hahaha pa brate mili izvriđa si moderatora u trenu ka seljačina samo zato šta te upozorija na pravila

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Volume kaže...
murkozna kaže...

Uljudno? Hahaha pa brate mili izvriđa si moderatora u trenu ka seljačina samo zato šta te upozorija na pravila

Vidiš kako mi svi ovdje poštujemo pravila?! Ugledaj se na nas i nikad neće biti problema

10 godina
protjeran
Battlefield 4

pa kad mi je vec dosadan, pital sam za fifu15 opet on umjesto da pomogne tam mi pise nekaj, nekuzim di sam pogrijesil, to ka sam u temi vezanom za bf4, postavil vezano za bf4 koja mi steka a nebi smijela, 
kad je vec tak pametan mogao je ljepo onda napisati ili citarati il nezz kaj ak sam pogrijesil, a ne da mi se tu radi frajer a samo trazim pomoc.

murkovic
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ajd utrči gol u policijsku stanicu i viči da ne kužiš di si pogriješio...

11 godina
Battlefield 4

ovde ne vridi postavljat pitanja vezana za igru jedino ako slucajno se zajjbe neko pa ti objasni...zato radje otvori novu temu (govorim iz iskustva).

LoL: SirHectorDeMaris , battlelog - cohr_23
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
murkozna kaže...

pa kad mi je vec dosadan, pital sam za fifu15 opet on umjesto da pomogne tam mi pise nekaj, nekuzim di sam pogrijesil, to ka sam u temi vezanom za bf4, postavil vezano za bf4 koja mi steka a nebi smijela, 
kad je vec tak pametan mogao je ljepo onda napisati ili citarati il nezz kaj ak sam pogrijesil, a ne da mi se tu radi frajer a samo trazim pomoc.

Aj da ti ja kažem ako do sad nisi skužio.

Preko privatne poruke možeš pitati bilo koga za jogurt verziju i nitko ti neće ništa.

Dakle, odeš u FIFA temu ili BF i pitaš nekog preko PP i virujem da će ti većina ljudi odgovoriti.

Pisanje u temi o piratluku je ZABRANJENO.

14 godina
protjeran
murkozna kaže...

Aj sad ozbiljno jel s tobom sve ok? Vrati se još jednom na prošlu stranicu pa pročitaj pravila koja ti je linkao. Ako ti opet ne bude jasno u čemu je problem onda stvarno zaslužuješ da se pravi sprdačina od tebe. Bez uvrede... 

battlelog - Volume_CRO
16 godina
hrka11 kaže...

ovde ne vridi postavljat pitanja vezana za igru jedino ako slucajno se zajjbe neko pa ti objasni...zato radje otvori novu temu (govorim iz iskustva).

Ti ne laži.  

Tebi smo mnogo puno pomogli.  

13 godina
Battlefield 4

Kad će više ovaj hardline beta  

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Vidim da ću imati posla...

Freak Show Inc.

8 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
amater_2 kaže...
murkozna kaže...

Aj da ti ja kažem ako do sad nisi skužio.

Preko privatne poruke možeš pitati bilo koga za jogurt verziju i nitko ti neće ništa.

Dakle, odeš u FIFA temu ili BF i pitaš nekog preko PP i virujem da će ti većina ljudi odgovoriti.

Pisanje u temi o piratluku je ZABRANJENO.

Evo mudo ti je lijepo rekao ... Posalji privatnu poruku Piratu i pitaj ga jel on dila BF4 singleplayer ...

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

1994. sam prvi put zašlatao pičića,

just sayin 

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
amater_2 kaže...

Ti ne laži.  

Tebi smo mnogo puno pomogli.  

Sto je,je...jbga.Zato me stra sada ista pitat jer ce odma neka loziona bit,dok peti neko ne uleti i objasni,hahaha... 

Jedino,ako je vezano nesto za zene,muda i te stvari,onda te shvacaju ozbiljno svi .

LoL: SirHectorDeMaris , battlelog - cohr_23
16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

just sayin 

I od tad jebeš skoro svaki dan. 

10 godina
protjeran
Battlefield 4

znam pravila od prije, jer velim imam profil star nekih 4 godina al nezz lozinku pa sam napravio novi, nezz mozda onda nije bilo al fkt nisam znal da se nesmije o piratskim igrama raspravljat, 
ma kad otvoris novu temu ovi admini odma zakljucaju kaj good da je , samo ak je naslov slican a tema otvarana zadnje 2012 oni ce obrisat jer je to vec bilo, al nema veze da je proslo 3 godine xD (to znam iz iskustva) 
ma jok, sad si uzmem 5 ljudi i svakoga poredu idem copy-paste u PP ljudima dosadivat, ako koga zanima pomoc ce ovjde.
Eto necu vise pisat o piratskim igrama ;) 
a admin mi dodjelio zuti karton, al neka mi obrise i profil jer se meni neda trazit di je to. 
Hvala i ajde uzivajte prijatelji ;) 
eto i razlog da me obrise ;) -- 

caao ;)

murkovic
Moj PC  
1 2 hvala 1
14 godina
neaktivan
amater_2 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

just sayin 

I od tad jebeš skoro svaki dan. 

ovak nekako 

16 godina
odjavljen
murkozna kaže...

ma kad otvoris novu temu ovi admini odma zakljucaju kaj good da je , samo ak je naslov slican a tema otvarana zadnje 2012 oni ce obrisat jer je to vec bilo, al nema veze da je proslo 3 godine xD (to znam iz iskustva)

Pa neće se thread naljutiti ako ga probudiš...

Ili kako je šef rekao mom frendu - neće se internet naljutiti ako pošalješ mail u 11 navečer...

14 godina
protjeran
murkozna kaže...

al neka mi obrise i profil jer se meni neda trazit di je to. 

murkozna>settings>account>delete

Eto pa obriši sam kad ti dođe

I ode se stavljaju spotovi brkova kad se nešto oće reći kroz pismu

battlelog - Volume_CRO
13 godina
odjavljen
Volume kaže...
murkozna kaže...

al neka mi obrise i profil jer se meni neda trazit di je to. 

murkozna>settings>account>delete

Eto pa obriši sam kad ti dođe

I ode se stavljaju spotovi brkova kad se nešto oće reći kroz pismu

Jeee mada su meni draze one Mudine bez brkova .

13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

just sayin 

Znam ... ima video ...

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
14 godina
protjeran
Alien 22 kaže...

Jeee mada su meni draze one Mudine bez brkova .

Ne smetaju meni ni one s brkovima dok su uredno održavani 

battlelog - Volume_CRO
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice