Lako se vama zajebavati...
Da, mi nemamo ban 
Lako se vama zajebavati...
Da, mi nemamo ban 
Da, mi nemamo ban 
Kaže kum da se svakome može dogoditi... 
Da, mi nemamo ban 
Kaže kum da se svakome može dogoditi... 
Pa kaj si napravil crni Spelce
?
jedino je ova bila napeta sinoc http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/558735241932165440/392882040/
Vratio se digital! Jedan bijedni ban ga nije uspio zadržat, hooah! 
?
Htio pomoći kumu napuniti server. Ali ne... Nisam ja dama, nexus, mudo ili mrski... Pa neće kojekakvi otpad sa mizernim rankom puniti taj server. Ako nisi barem 130+ odi na n00b friendly server pa se tamo igraj.
?
Htio pomoći kumu napuniti server. Ali ne... Nisam ja dama, nexus, mudo ili mrski... Pa neće kojekakvi otpad sa mizernim rankom puniti taj server. Ako nisi barem 130+ odi na n00b friendly server pa se tamo igraj.
U bemti to je boljelo
.
Od rodjenog kuma
.
U bemti to je boljelo
.
Od rodjenog kuma
.
Pa ti reci...
U bemti to je boljelo
.
Od rodjenog kuma
.
Pa ti reci...
A nista - onda cemo ti morat mi doc potrosit one sve kobaje , kulene , seke ..... da se ne pokvare
.
A nista - onda cemo ti morat mi doc potrosit one sve kobaje , kulene , seke ..... da se ne pokvare
.
Pripremi štapove za pecanje. Ako na ljeto napravimo okupljanje - bit će i kobase. Bar je kod nas u slavoniji to lako 
.
Pripremi štapove za pecanje. Ako na ljeto napravimo okupljanje - bit će i kobase. Bar je kod nas u slavoniji to lako 
Stapovi su uvjek prespremni
.
Hvala na pozivu ali do ljeta ima vremena .
Odlazak u inozemstvo planiras za istac ?
Nego evo jedna da te malo digne
.
Misle malo oslabiti UCAV
Idioti!
Stapovi su uvjek prespremni
.
Hvala na pozivu ali do ljeta ima vremena .
Odlazak u inozemstvo planiras za istac ?
Nego evo jedna da te malo digne
.
U ponedjeljak imam jedan bitan poziv iz dublina. Vidjet ćemo.
Vidio sam taj snimak maloprije. Pogledao prvih 5 sekundi i ugasio. Dosta 
JUčer je bilo dobro, ja sam se prikljucil tek zadnje dvije runde ali smo rasturali... Kad se server spraznil otisli smo na drugi ekipa nam je gubila za 400 ticketa, preokrenemo i pobijedimo, a drugu rundu cisto rejpanje. pobijeda za vise od 900 ticketa... Cak je Power igral 
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/558775950550594368/927327621/
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/558767116318765888/927327621/
EDIT: Dobro jutro 
Da s pingom od 300 
ali dobro odradjeno
Da s pingom od 300 
ali dobro odradjeno
Zašto ne igraš kao commander?
Da s pingom od 300 
ali dobro odradjeno
Zašto ne igraš kao commander
Morati cu jer se ovo cudo pregrijava. I sad mi laga 
@B4stardo 
Evo ostavio soldata da puni server, a ja se idem zabavljati sa bebicom!
Misle malo oslabiti UCAV
yebo im pas maters ...
Bastardo nemoj me j*bat da su ti smradovi izmuzli server iz džepa?
Sprdam se, svaka čast 
Vidim da je server na Custom presetu. Ja bih ti preporučio da ga vratiš na Normal. Rijetko tko traži Custom servere i takve je nemoguće napuniti. Koliko vidim podigao si idle time na max pa je valjda to razlog. Nažalost dice više ne dozvoljava takav idle time za Ranked server ukoliko ga želiš zadržati na Normal presetu... Evo stavit ću ti slike da možeš vidit šta i koliko ti je dozvoljeno minjati (s trenutno aktivnim R46 battlelog update-om) ako želiš da bude Ranked na Normal postavkama.
Također moja preporuka - isključi komandera. Uništava teamplay poprilično jer je gotovo cili tim konstantno spotan, a tu je i gunship koji stvarno pije živce svima. Isto tako ćeš dobiti još dva mista za igrače i server će biti 48 slotni. Takvi i 64 slotni su oni koji se najviše traže za CQL pa eto još jedna stvar koja ide u prilog lakšem punjenju...
Preporučio bih ti i rcon. Puno je lakši i pregledniji za korištenje od procona kojeg trenutno koristiš. Svi potrebni pluginovi su već ubačeni u njega i jednostavno ih klikom pališ/gasiš. Procon po deafultu koristi samo 2-3 osnovna koji i nisu nešto, za bilo šta kvalitetnije tribaš kopati po forumima i sam ih ubacivati. Jedini problem je taj šta rcon košta 3 eura misečno, a procon je besplatan. Koliko para, toliko muzike...
Također uredi malo ime servera, ekipi/strancima koji neznaju o čemu se radi to izgleda neozbiljno. I sam servere s takvim imenima izbjegavam, a tako ti radi i većina ostalih...
Stavi nešto tipa ''Croatian BUG Online Community -- Sponsored by B4stardo'', a u opis servera dodaj pravila servera i link na ovu temu naprimjer
S ovakvim ili sličnim imenom se možete malo i uvući u guzicu vodstvu bug-a pa kasnije od njih žicati malu pomoć oko financiranja servera 
Sretno 
Danas sam prešao BF4. Shit bucket is finally full, no life status confirmed. gg
Frenzy stvarno je krajnje vrime da izađeš i pojebeš nešto 
Sprdam se, svaka čast 
Voljume dragi, kod mene pali jednino VAGINALNA manipulacija, nikakva druga! Server je zakupljen na mj dana da se imamo negdje okupiti reda radi. Ako netko pokaze interes, mogli bi smisliti nesto na dulje staze. Ovaj put sam se ja isprsio pa eto ... mozda netko i slijedi moj primjer.
Iako sam najkuratiji ovdje, nisam i najpametniji pa sam poslusao tvoje savjete. Uzeo sam i RCON premium pa da podesimo kutiju kako spada. Odmah sam ju vratio na NORMAL preset, ubacio autobalancer, welcome message i kojekakve kerefeke koje se meni inace svidjaju kada vidim u igri. Server nisam uzeo za svoje izivljavanje nego da se svi tamo okupe i dobro provode pa sam otvoren za prijedloge mapa i modova igranja. Ako moze izbjegao bih metro/locker only varijante i iako osobno imam premium i OBOZAVAM chainlink mod (kojega drasticno fali), mislim da bi se radi drugih trebali orijentirati na vanilla mape i conquest mod igre.
Ime je uredjeno kao i opis ... ako sam jos nesto zaboravio ... slobodno javi.
I pitanje ... kako da namjestim da ljudi mogu biti logirani na server bez kickanja a da server ostane na normal presetu? Ima ih dosta ovdje koji bi pomogli popuniti server ali ih server kicka radi neaktivnosti.
Eto djeco ... veceras imamo gdje pucati :)
I mi smo muku mučili s tim 2 mjeseca i nismo našli nikakvo pametno rješenje :(
Hamza (admin s HWB-a) mi je javio i rekao je da oni to rade tako da odu u neki kut mape i zaglave W tipku
Čačkalica, ili već nekako.
Ja sam stavio mobitel na kut, i naslonio na monitor i radi :)
Sprdam se, svaka čast 
Voljume dragi, kod mene pali jednino VAGINALNA manipulacija, nikakva druga! Server je zakupljen na mj dana da se imamo negdje okupiti reda radi. Ako netko pokaze interes, mogli bi smisliti nesto na dulje staze. Ovaj put sam se ja isprsio pa eto ... mozda netko i slijedi moj primjer.
Iako sam najkuratiji ovdje, nisam i najpametniji pa sam poslusao tvoje savjete. Uzeo sam i RCON premium pa da podesimo kutiju kako spada. Odmah sam ju vratio na NORMAL preset, ubacio autobalancer, welcome message i kojekakve kerefeke koje se meni inace svidjaju kada vidim u igri. Server nisam uzeo za svoje izivljavanje nego da se svi tamo okupe i dobro provode pa sam otvoren za prijedloge mapa i modova igranja. Ako moze izbjegao bih metro/locker only varijante i iako osobno imam premium i OBOZAVAM chainlink mod (kojega drasticno fali), mislim da bi se radi drugih trebali orijentirati na vanilla mape i conquest mod igre.
I pitanje ... kako da namjestim da ljudi mogu biti logirani na server bez kickanja a da server ostane na normal presetu? Ima ih dosta ovdje koji bi pomogli popuniti server ali ih server kicka radi neaktivnosti.
Kasno .
Kum je vec krenuo prema tebi - upravo pregazio Sloveniju
.
Sprema se objesit te za mosnje
.
Zna li netko zašto mi se ne prikazuje niti jedan avatar na Battlelogu? Chrome 64-bit.
Zna li netko zašto mi se ne prikazuje niti jedan avatar na Battlelogu? Chrome 64-bit.
SWAG je prejak u tebi!
Šta se tiče kickanja, nažalost nikako. Jedino rješenje je ovo šta ti je Cyber rekao. Povećavanje idle time-a je bilo moguće do prije nekih dva miseca, ali je dice to nažalost onemogućio. Zašto i šta je tu njima smetalo stvarno neznam...
Svakim novim battlelog update-om uvode sve više i više zabrana čime Ranked servere praktički dovode na Official razinu s dozvoljenim postavkama. Šta je najgore to provode bez ikakve obavijesti hosterima servera i iz tog razloga je bio onaj jednodnevni štrajk većine provajdera.
Netko je uspio napraviti skriptu za procon koja je neaktivne igrače (one koje admin odabere) prebacivala iz tima u tim prije isteka dozvoljenog idle time-a. Time se idle time nakon svakog prebacivanja vraćao na nulu tako da te nije moglo izbaciti. Nažalost ta skripta je radila probleme autobalanser pluginu pa nije bila baš neko rješenje... Neznam jesu u međuvremenu uspili šta pametno srediti u vezi toga. Pokušajem naći tu temu ali je ne vidim više, pa možeš ti baciti oko na njihov forum i vidit ima li šta pametno
Za modove slobodno kombiniraj svega, pa tko kaže da se cql mora vrtiti 24/7... Chainlink je odličan mod pogotovo na Propagandi tako da možeš ubaciti i to, ekipa će se sigurno skupiti jer takvih servera nema previše. 48 slotova je taman nekakva sredina jer nije previše, niti premalo za bilo kakav mod. Cql servera ionako ima na bacanje... Dok se server ne napuni vrti samo vanilla mape.
Samo jedna stvar ti mora biti jasna, a to je da ti ništa od navedenog ne vridi ako nema barem 5-6 ljudi koji će odvojiti pola sata da krenu s punjenjem.
Ako triba bilo kakva pomoć ili savjet slobodno javi